Óriási mentés a Kerepesin és egy igazi pofátlan a 6-os úton

Megjegyzés 

 1. Bp-i Autósok Közössége

  Bp-i Autósok Közössége

  4 napja

  Két olvasónk - két fedélzeti kamerás videóját mutatjuk meg nektek. Az elsőn a "a dupla záróvonal ellenére, autóstársunk nem kis sebességgel a szembejövő sávokban előzte az M0-ra várakozó kocsisort több 100 méteren keresztül." - írta meg olvasónk. A második esethez pedig a következőket fűzte olvasónk: " Gondoltam megosztom Önökkel a 07.17. szombaton történt esetemet.Reggel 9:30 körül éppen tartottam az úticélom felé a Kerepesi úton. Elérkeztem a Kerepesi út Mexikói út kereszteződéséhez, ahol már többször találkoztam azzal a jelenséggel, hogy hétvégente a délelőtti órákban a jelzőlámpák ki vannak kapcsolva. Ez most sem volt másképp, azonban ezt egy autós társunk egyáltalán nem vette figyelembe és a jelzőtáblára fittyet hányva, kikanyarodott elém, ezzel majdnem balesetet okozva. Sajnálatos módon, miután a veszélyhelyzet elhárult és egy pillanatra fellélegeztem, elég csúnya mondatok hagyták el a számat, amiért elnézést kérek." - nos... ezt teljesen megértük és elnézzük olvasónknak. :) További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  • S TJ

   S TJ

   4 napja

   @SomiTomi egyetértek, ezért nem kellene folyamatosan büntetni a Magyarországon közlekedőket.

  • SomiTomi

   SomiTomi

   4 napja

   @S TJ Van még néhány ilyen a városban, a Rákóczi út belső szakasza is elég cifra, Nagy Lajos, Ajtósi Dürer, Thököly dettó.

  • S TJ

   S TJ

   4 napja

   Nem csodálkozom ezen, a kerepesi úton közlekedve minden másodpercben figyelni kell nehogy egy kátyú, úthiba, bukkanó kicsinálja a futóművet. Ha meg még az ég is olyan szürke mint a járda akkor megesik hogy a közlekedők idegrendszere se bírja. Amúgy sok nyugat európai országban a paradicsomföld melletti mező utak jobban nézki mint a kerepesi út, ez botrányos.

 2. Zoltan Meksz

  Zoltan Meksz

  9 órája

  Én ilyenkor a féket nyomom, nem a dudát. Aztán csendben, nyugodtan megyek tovább.

 3. ákos dlouhy

  ákos dlouhy

  21 órája

  Ez inkább a "jól megijesztem" kategória volt. Tisztán látszott,hogy nem is lassít,emberünknek volt ideje tükörbe nézni,hogy van-e valaki a külső sávban,volt ideje nagyot dudálni,stb. Nagy mentésnél még a szar is vigyázba áll benned és levegőt sem veszel.

 4. Ingress Maegor

  Ingress Maegor

  Napja

  Nem szeretném mentegetni a fehér autóst, totál elvárható lenne tőle, hogy megköszönje a lehetséges élet-, de biztos vagyonmentést. Feltételezve!!! , hogy a fehér autósnak se világított lámpa, ugyanis az ilyen kereszteződésekkel mindig az a bajom, hogy nem fogadnék rá nagy összegben, nem-e csak a nekem mutató a hibás. De aztán lehet hősünk is azért volt már készenlétben, mert felismerte a dynomen helyzetet.

 5. Exler Dr.

  Exler Dr.

  Napja

  Mentésnek mentés, de előtte nem tudom mit nézett, mert csak akkor vette észre a fehér autót, amikor már majdnem belecsattant. Én zöld lámpánál is figyelek mindenhova.

 6. Nyiri

  Nyiri

  Napja

  Szerencsére a kommentelők gyorsan összehozták hogy igazából a második részben a kamerás autó vezetője a fasz nem a Toyotás :D Megnyugtató hogy itt minden a régi :)

 7. Mark Izso

  Mark Izso

  Napja

  Nem azért de a második felvételen csak én lennék az aki tisztán látja hogy a balfasz ki fog menni ezért előre lassítanék? 🤷‍♂️ Csomó másik helyen figyelek meg hasonlókat és néha más fejével és kell gondolkozni.

 8. nomidubidabi

  nomidubidabi

  2 napja

  Vajon miért érzik úgy emberek, hogy érdemes időt pazarolni a videójuk alá fisifosi zene szerkesztésre?

 9. asd

  asd

  3 napja

  Tisztán látható és egyértelműen kiszámítható, hogy a fehér autó sofőrje ki fog vágni elé. Akkor miért nem lassított le egy olyan tempóra, hogy ne legyen szükség az elkerülő manőverre?

 10. Benjamin Péhm

  Benjamin Péhm

  3 napja

  Nem is még csak az volt a baj, hogy bevágott a másik elé, (nyilván ez is baj) hanem, hogy kapásból a belső sávba ment, mert ha utána visszahúzta volna a kocsit a külsőbe, nem lett volna semmi baj... hála Istennek így sem.

 11. András Vörös

  András Vörös

  3 napja

  Azért óriási meentésnek meredek beállítani.... egy jobb vezető sokkal hamarabb reagált volna,mert látszott hogy nem fog megállni a kanyarodó Toyota

 12. Bruce Willis

  Bruce Willis

  3 napja

  Mindkettő tisztára olyan, mint a ruszkiknál...

 13. Mittu Domain

  Mittu Domain

  3 napja

  Toyota Prius gépjárművével közlekedik a belső sávban mikor meglátja, hogy egy gyalogos közelít az úttest felé. Mit tesz? a, Megállok, és megvárom amíg a gyalagos átkel az úttesten. b, Megvárom míg átkel az úttesten, és megnézem melyik üzletbe megy be. c, Megbizonyosodom róla, hogy az üzletbe minden kiszemelt dolgot meg tudott e vásárolni, majd csak ezt követően indulok el.

 14. Mittu Domain

  Mittu Domain

  3 napja

  Ön egyterű gépjárművével halad a belső sávban. Az autók feltorlódnak Ön előtt, mivel a külső forgalmi sáv megszűnik. A torlódásban várakozik, mikor észleli, hogy a külső üres sávban egy BMW készül elhaladni Ön mellett. Mit tesz? a, Megdudálom b, Megdudálom, és villogtatok c, A felezővonalra húzódom, megakadályozva az elhaladását. d, Azonnal jelentem az esetet a Pofátlan(tan)ítók-nak! e, Üldözőbe veszem, és elkérek egy pofont. f, Ellenőrzöm, hogy a kutyusszállítóban utazó kedvenceim, nem sérültek e a huligán jogosulatlan előnyszerzése közben.

 15. Mittu Domain

  Mittu Domain

  3 napja

  Ön zöld rendszámos SUV gépjárművével halad a megengedett sebesség 70%-ával. Az Ön mögött haladó kocsisorból előzésbe kezd egy fekete luxus autó, láthatóan a megengedett sebességet túllépve. Mit tesz? a, Lenyomom a gyorsító pedált, így nehezítve meg a huligán dolgát. b, Beljebb húzódok, hogy megpróbáljam megakadályozni a gyorshajtást, ezzel is segítve a bűnüldözők munkáját. c, Ellenőrzöm, hogy a manetrögzítő kamera rögzítette e a kihágást, majd a bizonyítékot feltöltöm a Budapesti autósok közösségének.

 16. Nohab papa

  Nohab papa

  3 napja

  Bulvárfotós besúgonk is meglépte a dupla záróvonalat a 6-os úton. Biztos kicsit ráakart ijeszteni a másik szabálytalankodóra.

 17. Ulbert Istvan

  Ulbert Istvan

  3 napja

  A 2. video sofőrjeit - mindkettőt - küldeném továbbképzésre. Simán lehetett látni, hogy a fehér autó nem fog megállni....

  • László Ördög

   László Ördög

   2 napja

   Ha csak azt nézed akkor persze látod, de akad még néznivaló bőven közlekedés közben.

 18. Chr _

  Chr _

  3 napja

  Az elsőnél látja a felvételt készítő, hogy előznek a szembe sávban, ezért ráhúzva megijeszti kicsit a szabálytalanul előzőt, hogy biztosan átmenjen abba a sávba, amiben jönnek is. Ezt a "dögölj meg" mentalitást még meg is értem hirtelen felindultságból, de hogy még fel is rakja a videót?

 19. Attila Bíró

  Attila Bíró

  3 napja

  Hát az első videón tökre úgy látszik, mintha aki készítette a felvételt, ő is épp ki akarna húzódni balra, csak gondolom a visszapillantó tükörben látta a száguldó autót, és inkább visszahúzódott.

 20. stargazerhu

  stargazerhu

  3 napja

  A 2. szép mentés volt. Ilyenkor szokott az lenni, hogy a külsőben megy egy kamion, ők ketten sérülnek, aki miatt meg az eset történik még el is hajt. :)

 21. vds scrt

  vds scrt

  3 napja

  A videó beküldőjének pedig természetesen jár a spiclikorong!

 22. János Ádám Viola

  János Ádám Viola

  4 napja

  Már megint ez az “óriási mentés” szöveg. Komolyan mondom, tele van az ország Donnarummával…

  • János Ádám Viola

   János Ádám Viola

   3 napja

   Nálad biztosan jampibb.

  • Ye Olde Foxeh

   Ye Olde Foxeh

   3 napja

   Jah, meg az ilyen jampi megmondóemberekkel, akiknek ez biztosan tök alap.

 23. Politidisz György

  Politidisz György

  4 napja

  2. vid: Oké, meg igaza van, de ha nem működik a lámpa, érdemes mindenkinek kicsit türelmesebbnek lenni. Neaggyúristen még a gázt is elvenni.

  • Csontos Tamás

   Csontos Tamás

   3 napja

   A reakció idő alapján számított rá, és ez pont elég volt ahhoz, hogy valaki más hibáját kivédje. Nyilván, ha senki sem hibázik, akkor nincs baleset, de ha nincs jelzés, hogy hibázott, honnan jönne rá és hogyan tanuljon belőle? Nem kell üldözni, ordibálni, kiszállni, bunyózni, csak egy kis jelzés, hogy volt egy hiba, a másik fél egy intés vagy egy vészvillogó villantás, hogy "vettem - bocsi". Nem csak tapasztalt, ügyes sofőrök koptatják az aszfaltot - bár ők is hibázhatnak - de ha azt "tanítjuk", hogy nyugodtan átmehetsz egy elsőbbségadás kötelező táblán / piros lámpán / záróvonalon, akkor rendszeresen meg fogják tenni..

 24. 28 Fefe

  28 Fefe

  4 napja

  Igen érdekes a videó másik fele! TÉNY, hogy a kamerás autó soförje nem hibázott és tanítani való mentést vitt véghez, DE... Ilyen helyzetben, amikor balesetet kell elkerülni, nem a dudálás (és a nyilvánvaló kergetőzés, amit nem láttunk a vudeóban) a cél, hanem a baleset elkerülése... Szerintem!!!! Aztán biztos kapok a fejemre a komment miatt... :-)

  • 28 Fefe

   28 Fefe

   4 napja

   @Spéci Béci Na ez az,amit Én nem mertem leírni. :-)

  • Spéci Béci

   Spéci Béci

   4 napja

   Ezt a baleset elkerülést nem tanítani kéne, hanem rossz példának bemutatni! Messziről lehetett látni, hogy a toyotás nem fog megállni, ez meg megy mint a birka és csak az utolsó pillanatban reagál.

 25. Guy Familiar

  Guy Familiar

  4 napja

  Kicsit beleéltem magam a helyzetbe.Vezető helyébe szerintem először hátra néztem volna és ha megfelelő követési távolságra van a mögöttem lévő akkor 0:34 nél már gyengén fékezni kezdtem volna ..Viszont ha lett volna valaki túl közel mögöttem akkor jobbra szöktem volna én is,mint ahogy történt a videóba végül.Relativ friss jogsival igy próbáltam volna ezt a helyzetet menteni.

 26. Ámon Tamás

  Ámon Tamás

  4 napja

  Ez is a dudát kezdte nyomni és azután a féket. Amikor nincs lámpa kicsit óvatosabban kellene belemenni az ilyen kereszteződésekbe, A temető tele van olyan emberekkel, akiknek igazuk volt.

  • wowdewow

   wowdewow

   3 napja

   Teljesen mindegy, hogy nyomja-e a dudát vagy sem, a balesetet így is eltudta kerülni. Jó hogy nem már ő a hibás, amiért elsőbbsége van és a szerint közlekedik..... -.-'

 27. Spéci Béci

  Spéci Béci

  4 napja

  "Óriási mentés a Kerepesin" Nevetséges! Csak egy vak nem látja, hogy nem fog megállni a Toyotás, ez meg majdnem belemegy. Attól, hogy neki van elsőbbsége, még nézni és gondolkodni lehet.

  • Zhero

   Zhero

   3 napja

   @Politidisz György Teljesen igazad van. Sőt, ha igazán megijed valaki, akkor meg nem is dudál-nincs rá sem ideje, sem szándéka, sem lehetősége. Max másodpercekkel később.

  • Gábor Gusztáv Megyeri

   Gábor Gusztáv Megyeri

   3 napja

   Lehetett rá számítani valóban. Arra mondjuk nem, hogy egyből a külsőbe vágja ki magát. Bár ez nem lett volna probléma akkor, ha figyel és időben lassít.

  • Politidisz György

   Politidisz György

   3 napja

   Van rá egy ezresem, hogy előre tudta, mi fog történni. Az ember ijedtében nem dudál ekkorát.

 28. Zoltán Kucsera

  Zoltán Kucsera

  4 napja

  Ez 10 percenként megy a 6 úton. A kb. 4 éve (!) felújítás alatt lévő 0-ás híd miatt kilométeres sorok vannak mindkét irányban.

 29. Razvan

  Razvan

  4 napja

  Vajon ki az aki ezeknek jogsit ad?

  • Zoltán Szabó

   Zoltán Szabó

   3 napja

   Akárki, honnan tudhatná az oktató mit fog csinálni a jogsi birtokában az emberke? Ennyi erővel a gyilkosnak ki adott el a boltban kést?

 30. Csaba Geza

  Csaba Geza

  4 napja

  Megint a BMW

  • BMWmvanindexel

   BMWmvanindexel

   3 napja

   Hol látsz itt BMW-t?

 31. supla 91

  supla 91

  4 napja

  Ez a rengeteg bunko BMW-s manapsag...

  • Politidisz György

   Politidisz György

   3 napja

   mármint a bringás?

 32. larix vasfa

  larix vasfa

  4 napja

  m5-m0 kifelé minden 3. kamionos, romános, fos , így hajt fel a m5-re,,,

 33. xsonzoloster

  xsonzoloster

  4 napja

  Közveszélyes elmebetegek mindenfele.

 34. Transzii

  Transzii

  4 napja

  A 6os úton M0 miatt állandó a dugó, az ilyen dupla záróvonalas “én csak balra akarok menni” huszárok is rendszeresek. Persze rendőr hírből se… pedig már szépen ki lehetett volna egészíteni az éves költségvetést…

  • László Ördög

   László Ördög

   2 napja

   Hát.. Ne ebből egészítsék ki.. Mert akkor ebből iparág lesz. Az azért nem kéne, bár tény, hogy ezek a "bátor sofőrök" másból nem értenek csak ha a zsebükre megy a dolog.

 35. sunsunny sunsunnyphoto

  sunsunny sunsunnyphoto

  4 napja

  Legközelebb nem szürke autóval kell közlekedni, mert az olyan hétköznapi, észlelhetetlen:D

 36. TheYoomagam

  TheYoomagam

  4 napja

  Igazi Pesti mentalitás.Egyből nyomjuk a dudát ezerrel mert kisebbségi komplexusunk van. (Tisztelet a kivételnek.)

  • Zottyo

   Zottyo

   4 napja

   talán az kellett ahhoz, hogy a baromállat ne húzza át tovább jobbra, bele a kamerás autóba

 37. Ben Omodi

  Ben Omodi

  4 napja

  Legalább ha azzal a kis szarral csattan, szar se marad belőle... verèb az ilyen

 38. Gábor Pintér

  Gábor Pintér

  4 napja

  Az "óriási mentés" egy szép barokkos túlzás... Persze ha csak 1 hónapos volt a jogsi akkor megérdemel egy dicséretet.

  • Politidisz György

   Politidisz György

   3 napja

   @Tibor Pintér Mármint az a pancser, aki a másik hibáját már messziről látta, csak éppen nem volt hajlandó elvenni a lábát a gázról, hogy szépen eseménytelenül elhaladjanak egymás után? Inkább dudált egy akkorát, amekkorát minden tahó kíván, amikor mást lát valami rosszat csinálni, amiben amúgy semmi szándékosság nincs.

  • Tibor Pintér

   Tibor Pintér

   4 napja

   Én is ezt akartam írni kb. Semmi "óriási" nem volt ebben.. áthúzta a szélső sávba, még csak nem is átrántás volt. Ettől függetlenül, örülök, h megúszta a kamerás, és nem tette tönkre sem a napját, sem az tulajdonát az a vezetni nem tudó pancser!

 39. MrDzsaszper

  MrDzsaszper

  4 napja

  A második esetben egy dolog felmerül bennem. Esetleg a felhők alatt besütő nap tükröződhetett az amúgy kikapcsolt lámpa zöldjén, ha nem volt elég jól árnyékolva. A fehér autó északnyugati irányból érkezett, szóval késő délutáni vagy kora esti időpontban laposan Nyugat felől sütő nap esetén ez nem teljesen kizárt.

  • BMWmvanindexel

   BMWmvanindexel

   3 napja

   Reggel 9:30-kor történt.

 40. Zsolt Moldván

  Zsolt Moldván

  4 napja

  a második sofőrje egyből a jobb tükröt nézte az tuti, abban a pillanatban. szerintem azért is nyomta a kürtőt, hogy a többi körülötte jövő figyelmét felhívja. szép mentés. de érdemes figyelni a nem működő lámpákra, és nem rongyolni. mégiscsak kibszott lakott terület.

 41. Carver major

  Carver major

  4 napja

  (1.) milyen dugó ? fogjad csak meg a söröm ... (2.) 'asztaku' most tényleg ? csak ennyi ???

 42. Balázs Varga

  Balázs Varga

  4 napja

  én béketürö vagyok de az ilyet még én is meghuppantanám

 43. Viktor Kovács

  Viktor Kovács

  4 napja

  Jól látom, hogy az első videón a feltöltő balra húzza a kocsit, hogy a szabálytalankodó még bele is tudjon rongyolni, ha nem csak szabálytalan, de még figyelmetlen is? *taps *taps *taps

  • Viktor Kovács

   Viktor Kovács

   4 napja

   @Zottyo sorry, vonatot. lol

  • Zottyo

   Zottyo

   4 napja

   reméljük te is csak áramot vezetsz maximum

  • Marcell Kovacs

   Marcell Kovacs

   4 napja

   Szerintem meg azt nézte, hogy mi van elől. Tökmindegy egyébként.

  • Viktor Kovács

   Viktor Kovács

   4 napja

   @Mor Morgenke Bizzzzzzzztos azért!

  • Mor Morgenke

   Mor Morgenke

   4 napja

   Szerintem azért húzódott ki balra, hogy a szabálytalankodó autóst nagyobb látószögben felvehesse a fedélzeti kamerájával. Bizonyára már a visszapillantó tükörben látta a "versenyzőnket" hatalmas tempóban közeledni.

 44. Dávid Nagy

  Dávid Nagy

  4 napja

  Könnyű úgy menteni mozgásban van az autónk ha állunk pechünk van.

 45. István

  István

  4 napja

  2. videó: Az ABS segít ha baj van, szép mentés.

 46. TM Serapis

  TM Serapis

  4 napja

  aztakurva hany fokos?

 47. Béla Lévai

  Béla Lévai

  4 napja

  Az elsönek remélem nincs már jogsi a.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   4 napja

   Jogosítványa.

 48. narancs5

  narancs5

  4 napja

  Remélem a kamerásnak is megy egy laza 50-es a duplazáróra ráhajtás miatt.

 49. Zsombor Kaló

  Zsombor Kaló

  4 napja

  Kívánom szíves viszontlátásra a következő "eljárás indult" videóban a másik csatornán.

  • Józsi The Rocket

   Józsi The Rocket

   3 napja

   @Zsombor Kaló Az volt a fő gond, de nem tudom ezeket ki oktatatt, de nem az én oktatóm, azt tuti...

  • Zsombor Kaló

   Zsombor Kaló

   3 napja

   @Józsi The Rocket hát jah, zebra miatt a védett úton is figyelmesebben mentem volna meg a fehérnek se egyből a külsőt kellett volna céloznia, de ezt utólag már nem elemezgetem, mentek mind a ketten. Azért a fő gond az elsőbbségadás elmulasztása volt.

  • Józsi The Rocket

   Józsi The Rocket

   3 napja

   @Zsombor Kaló Az 50-50 volt, mindkettő lassíthatott volna ha látja hogy sötét a jelzőlámpa... Az elsőhöz nem tudok mit fűzni, rohadjon rá a műanyag lakat, ez a manőver már a fejében sem hangozhatott jól, ha mégis, akkor ott a baj már nem kicsi...

  • Zsombor Kaló

   Zsombor Kaló

   3 napja

   @Józsi The Rocket én az elsőt, az egyértelműen szándékos manőver volt. A második ugyan ijesztőbb, de szerintem "simán" figyelmetlenség. Minden nap azon az úton megy, megszokta hogy amíg nem piros a lámpa, addig nem lassít.

  • Józsi The Rocket

   Józsi The Rocket

   3 napja

   Az elsőt vagy a másodikat?

 50. S-Team SE

  S-Team SE

  4 napja

  Annyira nem lehetett veszes, ha meg dudalni is volt ido.

  • yogo pukk

   yogo pukk

   4 napja

   egyáltalán nem volt problémás, csak a reflexekhez nem kannás bor kell lol.

 51. tai shudai

  tai shudai

  4 napja

  Az első az olyan, mint a buszsávban indexelve előzők. Nem vagyok ám pofátlan, én csak le fogok kanyarodni... 2 km múlva:D

 52. Я D

  Я D

  4 napja

  Ne dudálj, fékezz !

 53. Job Done

  Job Done

  4 napja

  Volkswagenesnek kivanok egy nyergest szembol.🖕 remelem egyedul van a kocsiban.

 54. Tamás Bartos

  Tamás Bartos

  4 napja

  Miért vannak kikapcsolva csomó helyen lámpák Budapesten mostanában?

  • borspeti

   borspeti

   4 órája

   @Gabriel Derdák De szépen visszafosod amit mondanak neked :D Sajnos nem csak azt az autós adót vették el, hanem mindent, amit befizetünk annak a 80%-át. Ez a város tartja el az egész országot az adójával, de sajnos semmit nem látunk a pénzünkből viszont.

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   4 napja

   Generálnak így egy "kis" mesterséges balesetet, hogy kedvét vegyék a sofőröknek az autóvezetéstől. Vagy csak egyiptomi szintre akarják fejleszteni a "közlekedést".

  • Ádám Törzs

   Ádám Törzs

   4 napja

   Tönkrementek egy kis esőtől >

  • Zsolt Moldván

   Zsolt Moldván

   4 napja

   és miért nem sárga villogó van, mikor nulla forgalom van éjjel?

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   4 napja

   Hogy ne mehessenek át a piroson.

 55. Gergő Barbarics

  Gergő Barbarics

  4 napja

  A 6-oson rendszeresen csinaljak ezt…

 56. MrJosnorb

  MrJosnorb

  4 napja

  a 2. esetben valóban figyelmetlen volt a fehér autó, de egyáltalán nem értem, hogy ha látható, hogy figyelmetlenül jön és nem lassít akkor miért nem a felvétel készítője lassít le? értem én, hogy a jog felé billen meg stb., de ettől még nem kellene erőszakosan folytatni az utat, hogy aztán teátrálisan kerülni kelljen dudaszó közepette....

  • Viktor Ordódy

   Viktor Ordódy

   3 napja

   @Gabriel Derdák Persze, értem, és nem is a kamerás autó sofőrjét védem, csak a toyotás sofőr hibázását feltételezem. Amúgy az sem szimpi, hogy rögtön a külső sávba tart index nélkül.

  • Laszlo Balogh

   Laszlo Balogh

   3 napja

   @Spéci Béci én ezt nem a tehetséggel kötöm össze, de értem mire gondolsz.

  • Spéci Béci

   Spéci Béci

   4 napja

   @Laszlo Balogh Sajnos vannak tehetségesebb és tehetségtelenebb sofőrök. Akik ezt nem látják, azok az utóbbiak. Igen sok van belőlük az utakon és itt is.

  • schulczbru

   schulczbru

   4 napja

   @SomiTomi Elvileg fel vannak készítve. Többszörösen van biztosítva, hogy hibás jelzéskép ne jelenhessen meg. Ha megtörténne azonnal átállna sárga villogóra. Ugyanígy ha valamelyik piros fény nem világít, akkor is. De ha pl. egy beázás miatt többszörös hiba lép fel, bármi előfordulhat. Találkoztam már minden irány részére piros-sárgát villogó lámpával is.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   4 napja

   @Viktor Ordódy _"de inkább gondolnék áramszünetre"_ Persze, gondolni lehet. De a szituációról MEG KELL GYŐZŐDNÖD! És csak akkor száguldozhatsz át teljes sebességgel az üzemzavarral küszködő kereszteződésen, mit sem törődve a körülményekkel, ha kizártad annak a lehetőségét, hogy a másiknak valóban az a helyzet, amire te "gondolsz". Remélem érthető.

 57. Gabriel Derdák

  Gabriel Derdák

  4 napja

  0:01 Mehet a motoros rendszáma is a megfelelő helyre! 36. § _"(12) Ha a járműveknek útkereszteződésben, útszűkületekben, szintbeni vasúti átjárónál vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia, - előre sorolás céljából - kétkerekű motorkerékpárral, illetve kétkerekű segédmotoros kerékpárral _*_AZ ÁLLÓ JÁRMŰVEK_*_ mellett, vagy azok között, kétkerekű kerékpárral az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról szabad előrehaladni"_ továbbá 18. § (1) _"b) a terelővonalon a járművel folyamatosan haladni nem szabad"_

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   3 napja

   @BMWmvanindexel Ezt az akadályozást honnan veszed? Az lett felsorolva, hogy milyen formába szabálytalankodnak a motorosok, erre föl előjön egy-két észlény az irigykedéssel meg a feltartással, mint aki másik csatornát néz.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   3 napja

   @Tamás Németh Jó, de akkor írd oda, hogy én ne olvassam el.

  • Tamás Németh

   Tamás Németh

   3 napja

   @Hallja Menjeninnen Nem neked írtam a posztot, hanem az eredetire válaszoltam. Amit te írtál, az tele van túlzással és ferdítéssel. Még reagálni sem érdemes rá.

  • BMWmvanindexel

   BMWmvanindexel

   3 napja

   @Tamás Németh Én is ezt szoktam, mert mi értelme van akadályozni, ha elfér. Legfeljebb kicsit irigykedem, hogy Ő hamarabb kikerül a dugóból. :)

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   4 napja

   @Dobos Három Kemény vagy, mint a birkózószar. Olvass még, nem árt a 4 elemid mellé... motorozni meg nem "kell" esőben vagy fagyban, meg egyébként sem, mivel senki sem kötelez rá, Einstein.

 58. John Smith

  John Smith

  4 napja

  Micsoda szép mentéés! Ellentámadás, és gól!!

  • Sjjas Dhsi

   Sjjas Dhsi

   Napja

   Úristen!!!! Priskin Tamáás!!!!!!

 59. Rogyio Skoda

  Rogyio Skoda

  4 napja

  Ez tényleg nagy mentés volt! Ellentétben az itt lévő videók tőbbségével. Hiába dudálsz neki annál jobban húzza rád, ha szar a lámpa ott a tábla de azt se látja ez a seggfej.

 60. zelleryou

  zelleryou

  4 napja

  Az az útminőség...

  • Sándor Pintér

   Sándor Pintér

   3 napja

   @B Sz uh b+

  • B Sz

   B Sz

   4 napja

   az 30 éve is ilyen volt, ha karigerin meg a többi balfszon múlik mindig ilyen marad

 61. Sanzarc

  Sanzarc

  4 napja

  A második esetre mondta volna az oktatóm (most lett frissen jogsim), hogy "nyugodtan menj bele az ilyenbe közepes fékezés után, mert inkább az autók törjenek egy kicsit, mint egy rossz elkerülő manőver miatt te (és mások) sérüljenek". Nagyon ügyes volt a sofőr, hogy el tudta kerülni a bajt, remélem, utána fog feljelentést tenni.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   Napja

   @Pammer Péter _"Azt akkor a KRESZ szerint"_ Nincs ilyen szabály! Ilyen van: _(9) Ha a forgalmat fényjelző készülék irányítja, a „Főútvonal” jelzőtábla, valamint az elsőbbséget szabályozó jelzőtáblák jelzései nem irányadók"_ És ezt pont azt mondja, hogy ha a keresztben jövőnek mégis működik a zöld jelzés, akkor neki NEM KELL FIGYELEMBE VENNIE az elsőbbségadás táblát!!!!! Érts meg egyet végre: Ha NINCS szabad jelzésed, akkor nem mehetsz át úgy a kereszteződésen mintha az lenne!!!!!

  • Pammer Péter

   Pammer Péter

   Napja

   @Gabriel Derdák Azt akkor a KRESZ szerint kikapcsoltnak kell tekinteni, és olyankor a környékén elhelyezett KRESZ táblák jelzései lépnek életbe.

  • Pammer Péter

   Pammer Péter

   Napja

   Nem árt folyamatosan figyelemmel követni a környező forgalmat nem csak elől, hanem oldalt, és hátul is pont azért, hogy ha baj van,tudjunk menekülni ha lehet. Engem egy ilyen mentett meg a haláltól 2006 ban az M3-son. Akkor egy baleset miatt állt a sor, én fékeztem, láttam, hogy a mögöttem levő túl gyorsan jön. Félreálltam a leálló sávba, ő meg satufékkel állt meg mellettem a volt sávomban. Ha ott állok, beletol az előttem levőbe.

  • Blanche Duplais

   Blanche Duplais

   2 napja

   @Train Train Ezt a boruljunk össze dolgot csak te látod ám bele. Nem ezt mondtam. Ha mindenkit börtönnel büntetnénk, mert nem adott meg egy elsőbbséget figyelmetlenségből (kb hasonló szituációban), akkor 1 hónap alatt kiürülne Budapest. A taxisok 80%-a munkanélkülivé válna. A szabálysértést különben sem kellene eltiltással bűntetni, aránytalan büntetés lenne. Ez csak addig lenne "jó", amig nem rajtad csattan, mikor bevonják a jogsid, mert elfelejtettél indexelni és ebből adódóan veszélyhelyzet valósult, baleset nélkül. A véleményem pedig erre az egy esetre vonatkozik, nem mindre, de kitartok amellett, hogy a közlekedés résztvevőinek bizonyos helyzetekben (aláhúzva a bizonyost) empatikusabbnak kell lenniük utakon kivűl és előzékenyebbnek az utakon (via deffenziv vezetés). Elvégre a forgalom veszélyes üzem. Emberi kötelességünk nem csak magunkra, hanem másra is vigyázni. Úgy vezetni, hogy mindenki hazaérjen. Az is aki elbambult és az is, aki nem.

  • Train Train

   Train Train

   2 napja

   @Blanche Duplais Figyelj, valóban megható amit írsz. A közúti forgalom veszélyes üzem. Az abban való részvétel, egyik feltétele, hogy figyeljen, koncentráljon az aki maradjunk a példánál vezet. Az elsőbbséget meg nem adó ember, egy 18-20 tonnás kavicsot szállító un bödönös barom elé fordul ki, az úgy metszi ketté, mint kés a vajat. Amennyiben hátul valaki, valakik ülnek, fantáziádra bízom. K.rva keményen oda kellen bszni az ilyen esetekben is. Nem, nem fisz fasz pontokkal, meg filléres büntetésekkel. Eltiltással, börtönnel. Semmiyen visszatartó ereje nincs a közúton elkövetett szabálysértéseknek, semmilyen. Meg is nézheted mi megy az utakon, és ameddig a a boruljunk egymás keblére és szeressük egymást monológodat komolyan gondolod, addig nem lesz semmilyen változás, pedig az lenne a cél.

 62. g a

  g a

  4 napja

  Mekkora egy kötsög volt mindkettő, de a Toyotás mozgásán még az is látszik, hogy világát se tudja......

 63. E MF

  E MF

  4 napja

  Az első mehet a következő feljelentősbe.

  • Zsolt Kis

   Zsolt Kis

   Napja

   Aki ilyeneket kommentel, akik életfogytot adnának egy elsőbbség meg nem adásáért vagy egy életre elvennék a jogosítványt, azok még soha nem hoztak valószínűleg rossz döntést és az élet minden terén tökéletesen cselekednek. Életveszélyesek már önmagukban ezek az utak is, hogy már lassan már kevés lesz 2 kézzel tartani a kormányt ahhoz, hogy ne térj át a szembejövő sávba. A közútkezelő vezetőséget miért nem akarja soha senki kirúgatni vagy rács mögé juttatni?

  • Politidisz György

   Politidisz György

   4 napja

   @M4RV1NY0 nyilván csak benézte. Nem éppen a szándékos tahóság kategória.

  • M4RV1NY0

   M4RV1NY0

   4 napja

   @E MF Végülis csak vagyon- és sérülésveszélyes művelet volt. Az mióta a ló tulsó oldala?

  • E MF

   E MF

   4 napja

   @Zoltán Szaller Na, a magadfajta hülyék miatt tartják sokan házmesterkedésnek az ilyen feljelentéseket. Mi a fasznak kell rögtön átesni a ló túlsó oldalára?

  • Zoltán Szaller

   Zoltán Szaller

   4 napja

   A második is.

 64. Lakatos Pandémia

  Lakatos Pandémia

  4 napja

  Szép mentés de kár, hogy az utána következő kergetőzést nem láthattuk!

  • Fuzz Baläzs

   Fuzz Baläzs

   3 napja

   @Ahha30 már amennyiben volt kergetőzés..szerintem ez nem velejárója..

  • Zsombor Kaló

   Zsombor Kaló

   3 napja

   Szerintem a legtöbb nem kattan be annyira, hogy egy éppen megúszott koccanás után újra balesetveszélyes helyzetet teremtsen.

  • Ye Olde Foxeh

   Ye Olde Foxeh

   3 napja

   @Ahha30 nincs olyan előzmény, ami jogossá teszi a büntetőfékezést.

  • Politidisz György

   Politidisz György

   4 napja

   értelmes ember örül hogy megúszta és megy szépen tovább a dolgára.

  • hajas ádám

   hajas ádám

   4 napja

   nem mindenki olyan szellemileg korlátolt hogy elkezdjen kergetőzni

 65. Attila Friedrich

  Attila Friedrich

  4 napja

  Valahogy ilyenkor nincs a környéken se egy rendőr,aki lekapcsolná a hülyéket. Rosszkor rossz helyen.

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   4 napja

   Ha cég nevén van az autó, akkor csak a céghez küldik ki a csekket, se pont se semmi. A cég meg vagy fizet vagy nem.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   4 napja

   @BMarko7 Jó, de melyik rendőr áll oda, hogy levideózhasd?

  • Zoltán Szaller

   Zoltán Szaller

   4 napja

   Ahogy azt egy klasszikus megfogalmazta: nem lehet minden pofon mellé közlekedési rendőrt állítani. Minden járművezető vagy minden kereszteződés mellé sem.

  • Zoltán Szaller

   Zoltán Szaller

   4 napja

   @Warlock Pontosabban: eljárást indítanak. Aztán annak a vége lesz, ami lesz, de nem feltétlenül bárminemű szankció.

  • Attila Friedrich

   Attila Friedrich

   4 napja

   @Warlock Ez így jó. Csak megfogyatkoznak az alkalmatlanok,akik veszélyesek a többiekre.

Következő