Régen láttunk ennyire elszánt és tudatos büntetőfékezőt

Megjegyzés 

 1. Bp-i Autósok Közössége

  Bp-i Autósok Közössége

  Hónapja

  Olvasónk fedélzeti kamerája készítette a felvételt az M5-ös autópályán, a Cegléd - Lajosmizse lehajtó előtt. A kamerás autó szabályosan haladt, amikor utolért egy sötét színű audit, amit elkezdett előzni. Hátsó kamerafelvétel hiányában az esetleges előzmény az lehetett, hogy a kamerás autó akkor kezdett el előzni, amikor az már a mögötte gyorsabban érkező audisnak lehet, hogy nem tetszett, de olvasónk állítása szerint semmilyen előzménye nem volt az esetnek. Nem győzzük az ilyen eseteknél hangsúlyozni, hogy semmi nem lehet arra ok, amit a videón látunk, ami nevezetesen elég erősen tudatos közúti veszélyeztetésnek tűnik. Ez nem a "kiugrott elém egy kutya" esete. További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   21 napja

   @Róbert Soós Ez az életből jött tapasztalat,az hogy a nagy könyv mit mond, az nem releváns,

  • Róbert Soós

   Róbert Soós

   21 napja

   @Roger Darkman le vagy maradva kicsikét a szabályok és a büntetések terén....

  • Istvan Palotai

   Istvan Palotai

   27 napja

   MIÉRT TAKAROD KI A RENDSZÁMOT? fedélzeti kamerával lett felvéve, aki a forgalomban részt vesz, azt tudomásul veszi és elfogadja, hogy felvehetik. NE TAKARD KI!

  • Dániel Szekeres

   Dániel Szekeres

   28 napja

   @gabber01 hát ha nem ugyanaz is, ilyet nem ok nélkül szoktak csinálni. A veszélyeztetésre nincs mentség, de nem minden esetben van igaza a videot beküldőknek. Nekem ez a tapasztalatom.

  • gabber01

   gabber01

   28 napja

   @Dániel Szekeres nem ugyanaz a két audi!

 2. Peti Csajbók

  Peti Csajbók

  15 napja

  Nagyon egyszerű lenne, közúti közlekedés veszélyeztetése, 5-év vezetéstől való eltiltás + 500000ft büntetés és pont . ( és nem megvárni, hogy megöljön egy családot és azt mondja sajnálom)

 3. Önkormányzata Békéssámson

  Önkormányzata Békéssámson

  19 napja

  Zene: Gelardi-Deira(Original mix)

 4. Attila Marosfalvi

  Attila Marosfalvi

  20 napja

  És vajon mit szólna az ilyen, ha a drága kocsijának az oldalát húznák meg? Lehet, hogy megtenném, mert az én kocsim nem drága, de azért féltem én is.

 5. Attila Marosfalvi

  Attila Marosfalvi

  20 napja

  Nekem eddig szerencsére még nem volt hasonló tapasztalatom. Kivéve, amikor az M7-esen mentünk furgonnal és 4 idióta külföldi gyerek azzal szórakozott, hogy mi és egy tartályos kamion szorítja le a leállósávba. Akkor még nem ismertük a büntetőfékezés fogalmát és nem is volt az szerintem. de beszóltam a rendőrségre, hogy veszélyes amit művelnek és ki is kapták őklet a következő pihenőhelyen. De látva ezeket a feltéteket, eddig nem féltem vezetni, de most már kezdek, hogy vajon mikor kapok ki én is ilyen barmot?

 6. gábor rezműves

  gábor rezműves

  24 napja

  Ki ez te ha nem lehet megelőzni vagy mi a f..msz van az ilyenekkel

 7. Peti S.

  Peti S.

  24 napja

  Irány az örs.

 8. Zoltan Toth

  Zoltan Toth

  25 napja

  Egyértelműen beteg ember, sajnálom a párját, közel a családon belüli erőszak / vagy már az is meg volt...

 9. Magic 78

  Magic 78

  25 napja

  Mindig az audisokkal van a baj, nem bírják elviselni ha megelőzik őket.

 10. mozis88

  mozis88

  26 napja

  Mindkettő veszélyeztette a másikat..

 11. Csaba Domokos

  Csaba Domokos

  26 napja

  Gratulálunk, szép volt! Pontokat gyűjtöd?

 12. Tomas Mihalik

  Tomas Mihalik

  27 napja

  én az ilyent egy kis játékra invitálnám. ha széttört térdkaláccsal is tud fékezgetni akkor ügyes és még ki is tüntetném. de ha nem, akkor .......

 13. Istvan Palotai

  Istvan Palotai

  27 napja

  De miért takarod ki a rendszámot??????? ki kért rá ? Miért véded a bűnöst, aki még a vétlen életét sem félti?

 14. maláj vezérigazgató

  maláj vezérigazgató

  27 napja

  akkor ugye 1 jogosítvány elugrott az égi vadászutakra ...

 15. P. Thomas

  P. Thomas

  28 napja

  Tessék megerősíteni az autópálya rendőrséget és akkor ki lehet szedni az ilyeneket még aznap a forgalomból, örökre.

 16. Линда Лешко

  Линда Лешко

  28 napja

  Nem akarok általánosítani, de hogy ezeket a kombi audikat mind ilyen agyhalott fasz hajtja…. Ezek akarnak mindig letolni a pályán és a városban is barom módjára előzget, hogy hamarabb érjen a piroshoz 🥲 valaki ezt magyarázza el nekem pls😂

 17. gabber01

  gabber01

  28 napja

  Amúgy csak pont az előzmény nem látszik, de mindegy. Két tök különböző audi modellről van szó, és semmit nem tudni arról, hogy a büntetőfékezőt milyen vélt vagy valós sérelem érte, de gyaníthatóan nem tetszett neki, hogy a kamerás autó kijött elé, valószínűleg rossz ütemben (legalabbis az audis szerint). A sebességet sem látni, de valószínűsíthető hogy a fekezgetos audis jóval a megengedett sebesség felett ment. Mindez persze nem mentség a büntetőfékezésre, csak a mihez tartás végzett...

 18. amaranth828

  amaranth828

  28 napja

  Nem értem az ilyen veszélyeztetőnél miért kell kitakarni a rendszámot! Emiatt mer ilyet csinálni. Webhely átadta legalább a rendőrségnek? Vagy csak duma az együttműködés? Javaslom: minden videót, amit a webhely átad a rendőrségnek jelezze a leírásban vagy a címben. Így hátha észhez térnek a névtelen homályába burkolózó sötétek.

 19. Béla Lévai

  Béla Lévai

  28 napja

  Jogsi bevonva örökre.

 20. Béla Lévai

  Béla Lévai

  28 napja

  Mi a f... S baja volt a majomnak.?

 21. Varga Sándor

  Varga Sándor

  28 napja

  Ismét egy új állatfajt fedezhettünk fel csak nappali fénynél közlekednek és ha valaki fenyegetően közelit támad. "Ez egy igazi agyhalott"

 22. Ferenc koós

  Ferenc koós

  28 napja

  Féklámpa !? Csak az egyik jó

 23. Levente Lévai

  Levente Lévai

  28 napja

  Mi van ha a másik hülyesége miatt nem vagyok hajlandó elvenni a gázt és hagyom összeütközni az autókat? Hisz nálam van casco ha kell és a felvételen jól látszik hogy nem én értem utol a másikat. Egyébbként szívem szerint egy kövér gázzal és egy kis kormánymozdulattal simán keresztbefordítanam, azt lesz ami lesz... De sajnos nem tudnám kimagyarázni azzal, hogy megijedtem es nem tudom mit csinalok...

 24. mánia megalo

  mánia megalo

  28 napja

  Amúgy ez Amerikában csak egy break check, ez a hivatalos neve. Amíg nem történik kár, vagy sérülés tudtommal nem felelősségre vonható. Attól függetlenül a legprolibb tahó dolog ami nagy divat lett itt balkániában. Ahogyan a bérletes belső sávos wannabe audisok.

 25. Invory1

  Invory1

  29 napja

  Az ilyen álatfajok mikor behuzák a kormányt nem gondolnak arra hogy a büntetettnek csak egy elenkormányzás és már pörög is az árok fele. Velem egyszer csinl ilyet bármelyik tuti pürditem meg a pálya közepén....

 26. Huntah Huntahsson

  Huntah Huntahsson

  29 napja

  Hiába tették ki az "előzmény" feliratot, az pont nem látszik... Én először azt hittem, abból lesz a baj, hogy a kamerás túl hamar vágott be a megelőzött autó elé, mert nem volt valami nagy a sebességkülönbség, talán 10 méter ha lehetett közöttük. Na de két hülye egy pár. Csak a vétlen autóst nem kéne veszélyeztetni. Szerintem az lehetett, hogy a büntetőaudi elég gyorsan jött, a kamerás meg beelőzött elé, amiért az szétfékezte a kamerást és a mögötte jövő vétlen audist is.

 27. csaba19870221

  csaba19870221

  29 napja

  Ilyen esetbenn meg érdemli az is a balesetet aki elé be vágnak. Látja, hogy előz és valószínűleg készül valamire. Lassítani kéne, ahelyett ugyanúgy a pillanatnyi sebességet tartja. Aki előz hadd menjen, segítsük egymást.

 28. angelpc22

  angelpc22

  29 napja

  Fel kell jelenteni, abból majd ért.

 29. Gjorajk

  Gjorajk

  29 napja

  Mundenkinek egy élete van! A sok fasz ezt nem érti meg! Bármikor elbaszhatunk valamit, senki sem tökéletes. Főleg más szemében nem. De, hogy nevelő szándékkal ezt megtorlom? Nem értem! Sok fasz mászkál közöttünk....

 30. John Engine

  John Engine

  29 napja

  Mehet a felvétel a policiának...berkizők bűnhödjenek

 31. Ludowyc

  Ludowyc

  29 napja

  Azért aki csinálta a videót az is belenézhetett volna a tükörbe amikor olyan kamionos módra 5km/h-s sebesség különbséggel el kezd előzni. Ne értsetek félre én is agyonlőném aki így fékezget mások előtt, de nagyon úgy tűnik a kamerás kocsis sem volt tekintettel a forgalomra.

 32. # Dan

  # Dan

  Hónapja

  Lehet csak látott egy 100ast es meg akart állni felszedni🤣

 33. János Hungár

  János Hungár

  Hónapja

  Ez se normális! Hatravinni agyonlőni!

 34. Norbert Ivanov

  Norbert Ivanov

  Hónapja

  Ez az előzés az elején totál béna volt. Ha így tanulta az "iskolában", akkor komoly gondok vannak fejben. Nem ténfergünk be a belső sávba, csak amikor beérjük az előzendő autót. Az előzést legalább +20-30 km/h-val kivitelezzük. Ha elhagyjuk a másik járművet visszatérünk azonnal a külső sávba. Mi a fene olyan bonyolult ebben? Az ilyen előzmény csak provokálja a német prémiumautós apukákat.

 35. János Kerekes

  János Kerekes

  Hónapja

  Az kamerás autó sofőrje előzés után hány méterrel tért vissza a megelőzött autó elé a sávba?? Nyilván amit a másik csinált az is patkányság és nem kellene! De autópályán( meg úgy a kis hazánkban mindenhol) Miért úgy kell visszatérni hogy a követesi távolság nincs meg??

 36. Nándor Fekete

  Nándor Fekete

  Hónapja

  Ebben a szituációban az lehetett a kiváltó ok, hogy túl hamar jött be a gyorsabb autó az Audi elé. Ilyenkor gyakoribbak a kavicsfelverődések. Nekem is így repedt el a szélvédőm. Aki már cserélt 500 ezer felett szélvédőt az erre érzékeny. Aki pályán halad és megelőz valakit, érdemes egy kicsit hosszabb ideig a belső sávban haladni és nagyobb távot hagyva a hátsó autótól besorolni. Ha a forgalom is lehetővé teszi. Kis odafigyeléssel és előrelátással az ilyen szituációk megelőzhetőek lennének.

 37. Gabesz Biró

  Gabesz Biró

  Hónapja

  Az a baj hogy mindenki tolta a babakocsiját csak a vonat nem!

 38. Hekren

  Hekren

  Hónapja

  az Audisról lakatos mikelandzseló-t tudom elképzelni aki felbőszül hogy DIK MEGMERTÉ ELŐZNI HE ? !

 39. raw footage dot exe

  raw footage dot exe

  Hónapja

  gallytörőt kell tenni a kocsi elejére és amikor ilyet csinál valaki akkor nem a fékre taposni hanem még gázt ráadni. hadd törjön a drága audija.

 40. hablaty89

  hablaty89

  Hónapja

  hát ez egy lófasz egy videó 1. előzményből semmit nem láttunk 2. lehet kijött a belső sávos elé hirtelen, miközben a belsősávosnak van elsőbbsége, és ha vki egyből ilyen agresszívan büntetőfékezget, szerintem csak ez lehetett az előzmény 3. ha meg kijött elé, akkor mindketten hibásak, nem csak a megtorló büntetőfékezős

 41. Kollar Tibor

  Kollar Tibor

  Hónapja

  Fel kell jelenteni!!!

 42. Matthew Smith

  Matthew Smith

  Hónapja

  Valóban hasznos lenne a hátsó kamera, mert az előzést követően nagyon gyorsan sorolt vissza a sávba, feltételezem ez lehetett a kiváltó ok. Főleg, ha az Audi-s közben gyorsított, mert sértette az önérzetét, hogy megelőzik (hányszor jártam már úgy, hogy a kis Renault Megane Classic-om sértette a Audi-s, BMW-s, tuning VW-sek önérzetét...). Engem is borzasztóan zavar, amikor úgy előznek meg, hogy visszatéréskor az orrom elé érkeznek és még nekem kell fékezni, hogy tartsam a biztonságos követési távolságot, de természetesen ez sem ok a büntetőfékezésre.

 43. Bergeron X

  Bergeron X

  Hónapja

  Azért a kamerás autó is elég hirtelen vágott be elé, és azt se indokolta semmi Persze nem így kellet volna rá reagálnia, hanem neki kellet volna beküldeni a felvételt hogy egy nyomi hogy előzi

  • l Vaslemez

   l Vaslemez

   28 napja

   Szerintem pontosan ez történt, de valóban nem kellett volna visszaelőzni és befékezni!! Én is rohadtul utálom, amikor a gyökér 130-nál, üres úton 2 m-rel előttem bevág miután megelőzött!!! Ilyenkor kenhetem a nem létező hajamra, a magamnak megszokott biztonságos követési távolságomat!!!

 44. Norrisz Csak

  Norrisz Csak

  Hónapja

  Maximum szoba biciklit hajthatna az ilyen,azt is csak otthon,egyedül….

 45. Laszlo Peresztegi

  Laszlo Peresztegi

  Hónapja

  Dehát még feltartás sem volt!!! Vagy ha igen, akkor valaki mondja már meg, hogy hol vagy mi volt a baja a fékezősnek?!

 46. a a

  a a

  Hónapja

  Kispéniszű bűnöző. Jogsit elvenni örökre. Előtte biciklilánc.

 47. XT

  XT

  Hónapja

  Gyors előzés volt, mi a baja ezzel?

 48. Zsolti L

  Zsolti L

  Hónapja

  ajudibéjemvémocskosállat

 49. Mittu Domain

  Mittu Domain

  Hónapja

  A kamerásnak jár a spiclikorong!

 50. Zoltán Fülöp

  Zoltán Fülöp

  Hónapja

  hubuild.info/cycle/vide/qZPZYoR-qKR8ndQ ez ugyanaz a tahó?

 51. F. A.

  F. A.

  Hónapja

  Ilyenkor fel kell írni a rendszámot,lakóhely szerint megkeresni a kocsit,és az összes kereket,ablakokat szét kell verni éjjel.Ennyi.4 defekt 5 szélvédő,és egy parír,hogy miért.

 52. Rózsavölgyi Károly

  Rózsavölgyi Károly

  Hónapja

  Mit hoz fel mentségére, ha a rendőrök behívják elbeszélgetésre? Remélem jogsit egy időre ott fogják.

 53. atyavilaag

  atyavilaag

  Hónapja

  Az az előzmény, hogy ezt a rézbányászt megszülte az anyja.

 54. Adrián Indi

  Adrián Indi

  Hónapja

  És az ilyennek van jogsija, nekem meg nincs? :D

 55. Simon Montoni

  Simon Montoni

  Hónapja

  this is so hungarian

 56. Miki Balu

  Miki Balu

  Hónapja

  Én még úgy tanultam hogy előzésnél akkor sorolhatok vissza elé ha már látom a középső visszapillantó tükörben.Manapság elég gyakran nem ezt látom hanem bejönnek eléd 2cm re kb mint itt a fehér autós kamerás úr/hölgy is.Én erre nem lennék büszke.

 57. Megavoltamper

  Megavoltamper

  Hónapja

  Remélem azért az eredeti felvételen az ellenfény ellenére jól látható a rendszám és egy darabig ezután max a vonaton húzhatja a vészféket a gyökér.

 58. duddva

  duddva

  Hónapja

  Csak ellenőrizte, hogy működnek-e a féklámpák, és hopp! Ki is volt égve az egyik.

 59. negrusz

  negrusz

  Hónapja

  jo monjukj itt az elozmenyeknek nem sok ertelme volt. a lenyeg az lett volna nem e kenyszeritette nagyobb fekezesre a kamaras az audit mert esetleg benezte vagy konkretan eszre se vette, hogy jon mogotte egy gyorsabb jarmu. csak feltetelezem de az "oktatas" ezert tortent ami persze top10-es taplosag volt es elmebeteg megmozdulas.

 60. attilagm

  attilagm

  Hónapja

  Az ilyen gyökereket legalább számonkérik, vagy csak nézegetjük a barmokat...?! :O

  • Viktor Kmotricza

   Viktor Kmotricza

   Hónapja

   Számonkérik!😂😂😂 Sokan azt hiszik, hogy egyből bíró elé kerül és kivégzik! De! Utána kéne nézni a folyamatoknak: rendőrség (itt megakad), ügyészég vàdemelés (ha minden ok) és majd valamikor bíróság…

 61. Naughtius Maximus

  Naughtius Maximus

  Hónapja

  Mindenfajta járművezetéstől végleges eltiltás és legalább 5000 000 forint büntetés. Rendszámot közzétenni. Ez talán elrettentő lenne az ilyen anyabaszó gecik számára.

  • Viktor Kmotricza

   Viktor Kmotricza

   Hónapja

   A 20ezres kamerát alig bírta megvenni és 1-es focussal jár, éhen is halna… 5misi bünti? Akkor a család is éhendöglik

 62. Attila Nemes

  Attila Nemes

  Hónapja

  Ezek nem saját maguk fékeznek! Be van építve a front assist-be! az csinálja!

 63. Német Richárd

  Német Richárd

  Hónapja

  Ezek a gyökerek nem szeretik,ha megelőzik a fostalicskájukat. EZ az előzmény.

  • Viktor Kmotricza

   Viktor Kmotricza

   Hónapja

   2 audi volt, az egyik elé bement, a másikra ráhúzta! Így másabb az ítélet?

 64. Gábor Magyar

  Gábor Magyar

  Hónapja

  ilyenkor mindig eszembe jutnak a focimeccsek előtti sírós-nyávogós picsogások az együvé tartozásról meg az egynemzetvagyunk-ozásról...a szégyen nemzete

 65. Gábor Magyar

  Gábor Magyar

  Hónapja

  BIZTOS EZ IS MEGKAPJA A 3 ÉVÉT MINT BERKI...(LOL)

 66. gábor forgó

  gábor forgó

  Hónapja

  Persze, nem helyes. de talán a kamerás autóban is nem a videóval kellene foglalkozni, hanem párhuzamos közlekedésnél előzés előtt belenézni a visszapillantóba, mert az szériatartozék és nem feltétlenül véletlenül, ergó Ő veszélyeztette először a fékezőt. Előfordult ilyen figyelmetlenség már velem is, de esetenként egy elakadásjelzővel való "bocs" többet ér,ért egy videónál. SZERINTEM

 67. Tamás Novák

  Tamás Novák

  Hónapja

  Ez sokba fog kerülni 💵

 68. Világjáró tömegközlekedő

  Világjáró tömegközlekedő

  Hónapja

  Megint egy tirpák Audis.

 69. Zata H

  Zata H

  Hónapja

  A fékpróbás autó szabálytalan viselkedést tanusít, de látható a folyamatos autómozgásból, hogy használja a visszapillantót, mennyire lassít a "sértett" autó, akár még ki is tudjon térni előle. Ez ijesztésnek számít. Nem elfogadott, de nem dobálnék gondolkodás nélkül börtönéveket rá. Plusz, ahogy azt más is észrevette, a fékerő sem annyira intenzív, mint egy luxuskivitelnél. Másik: A "szabályosan közlekedő autó mozgásából az látszik, hogy a belső sávba tartva egyenletesen, enyhe kormánymozdulattal tart balra, de érdekes módon a jobbratartás már szlalompályán is elmenne. Ez menekülésre utal, ami azt jelenti, hogy masszív fékezésre késztethette a fékpróbás vagy hétpróbás autót:) Érdemes a másik oldalt is átgondolni, mielőtt kommentelünk. Fura ez a kamerásdi, mert annál van az előny mindig, aki a videót beküldi... "Elmondása alapján nem jött mögötte senki.." vagy csak elmélázott a kényelmes 110-120-as tempóban... Ilyen is van, ezért sem hibáztathatunk senkit, emberek vagyunk.

 70. Tuza Mathew

  Tuza Mathew

  Hónapja

  A, mint agyhalott. B, mint bunkó. M, mint majom. Most az A-t láthattuk.

 71. Csaba Bódi

  Csaba Bódi

  Hónapja

  Tudom nem megoldás a büntetőfék és azt is, hogy elvileg láttuk az előzményeket. Legalábbis a feliratot, mert azt nem, hogy milyen sebesség különbség és távolság volt a két autó között, amikor megkezdte a kamerás az előzést. Simán lehetett az sokkal veszélyesebb szituáció, ha mondjuk 110-el kirántotta az autót az utolsó pillanatban egy 140-el érkező másik autó elé. (Légyszi azt, hogy 130 a megengedett, csak az kommentelje, aki sosem lépte még át ezt a korlátot!)

  • kiskadar69

   kiskadar69

   Hónapja

   @Viktor Kmotricza A 130 az megengedett.

  • Viktor Kmotricza

   Viktor Kmotricza

   Hónapja

   A 130 az nem “megengedett”, hanem ajánlott! Ha 170-190-nel érkezel, akkor a kamerás is visszarántja! (160-ig nem is mérnek)

 72. Blazs120gl

  Blazs120gl

  Hónapja

  Az a tanulság, hogy ha elromlik a klíma egy öreg Audi-ban, akkor is érdemes lehet megjavíttatni, ha drága a javítás. Nagy melegben rettenetes ötletei támadhatnak embereknek. Öröm az ürömben, hogy miután elvették a jogsiját, lesz idő, hogy otthagyja az autót a szerelőnél. Feltéve persze, hogy nem kap letöltendőt.

 73. Pál Péter

  Pál Péter

  Hónapja

  Lehet nem véletlen, hogy ennyi "patkányt" szabadítottak a magyarokra ? 2006 - ban is hoztak, bőven !

 74. Milán Havrán

  Milán Havrán

  Hónapja

  Hatul miert nincs kamera??

  • Milán Havrán

   Milán Havrán

   Hónapja

   Pontosan!!!!!

  • Viktor Kmotricza

   Viktor Kmotricza

   Hónapja

   Akkor látnák ahogy a kamerás bemegy a belsőbe (tükör nélkül) és fékezésre kényszeríti a másik audit…

 75. Zoltán Danhauser

  Zoltán Danhauser

  Hónapja

  Biztos leírták már de csak hogy itt is meg legyen és mert sokaknak nem tiszta. A két Audi nem ugyanaz az autó. Akit megelőzött, az már nem látható később a felvételeken. Amelyik büntetőzött, felcseszte magát mert a kamerás autó "lassan" előzött és főhősünk ezt nehezményezte.

 76. Don Dumbledore

  Don Dumbledore

  Hónapja

  Ilyenkor lendületből jobbról vagy ha szabad a sáv, akkor balról el kell küldeni mellette a vasat...

 77. Tyr Martis

  Tyr Martis

  Hónapja

  Hahaha. Nem sokáig örül magának a kis b*zi :) azóta már bent lehet az egyik őrsön

 78. Fecoka The Great

  Fecoka The Great

  Hónapja

  Most akkor a félreértések elkerülése végett: - A kamerás kiment megelőzni egy Audi kombit a belsőbe és közben hátulról érkezett egy gyorsabban haladó Audi kombi, akinek fékeznie kellett a manőver miatt és ezt torolta meg? A napsütés miatt nem egyértelmű, a megelőzött kombi hátsó lámpái mintha hosszabbak elnnének, mint a büntetőfékezőé. A szín meg egy kaptafa, semmilyen. - Vagy az az Audi kombi büntetőfékezget, akit a kamerás előtte 10 mp-cel előzött meg?

 79. A. E. B.

  A. E. B.

  Hónapja

  Ez már NEM tisztán BÜNTETŐ-FÉKEZÉS, mert már NEM csak SEBESSÉG-CSÖKKENTÉSre, hanem IRÁNYVÁLTÁSra is kényszerítette a vezetőt !!! Ez ebben a formában már TÖBBSZÖRÖSEN kimeríti a SZÁNDÉKOS VESZÉLYEZTETÉS fogalmát. Így ez már NEM tisztán SZABÁLYSÉRTÉS, több annál; így a BÜNTETÉSi tétele is JÓVAL MAGASABB !!! ... És akkor már nem is beszélve a sebességhatár túllépéséről.

  • kiskadar69

   kiskadar69

   Hónapja

   @Viktor Kmotricza Sokat lökött meg és pörgetett már?

  • Viktor Kmotricza

   Viktor Kmotricza

   Hónapja

   A másik audis csak finoman jelezte a kamerásnak, hogy adja le a jogsit! Nem büntetőfékezni kell, hanem amikor a kamerás bevágott a belsőbe, na ott kell meglökni és megpörgetni!

 80. Balázs Bartha

  Balázs Bartha

  Hónapja

  ÉN NAGYON SIETEK ÚGYHOGY LEGALÁBB FÉL PERCIG MOST FÉKEZGETEK ELŐTTED!!!!!!4!!!!!

  • kiskadar69

   kiskadar69

   Hónapja

   @Viktor Kmotricza Hányszor húzta már rájuk a kormányt? Csak kérdem.

  • Balázs Bartha

   Balázs Bartha

   Hónapja

   @Viktor Kmotricza lehet hogy a szarkazmusodat értem most félre, de nekem a “szaros zsigulin” is van olyan fékem, hogy ha akarnak se tudjanak megölni. Legalábbis így biztosan nem.

  • Viktor Kmotricza

   Viktor Kmotricza

   Hónapja

   A kamerás meg akarta ölni, én oldalról szoktam ráhúzni a kormányt ilyen esetben, mindig menekül a csőcselék!

 81. darkgolem71

  darkgolem71

  Hónapja

  Tiszta sor. Megpróbált egy másik embert szándékosan balesetbe sodorni. Gyökér!

  • Viktor Kmotricza

   Viktor Kmotricza

   Hónapja

   Kettőt, nem egyet! Szerintem is gyökér az ilyen kamerás senkiházi, aki kettő sávváltásból kettőnél elbassza!

 82. Gyula Bujdosóyy3

  Gyula Bujdosóyy3

  Hónapja

  Én ezt a büntetőfékezést abból az aspektusból sem értem, hogyha siet valahova, akkor elvileg nem ér rá vitatkozni valakivel. Ha meg nem siet, akkor minek megy jóval többel, mint amivel szabadna. Nem értem!

  • Kiss Levente

   Kiss Levente

   Hónapja

   Ha értenéd miért csinálja akkor te is olyan lennél nem 😂😂😂

  • Viktor Kmotricza

   Viktor Kmotricza

   Hónapja

   Jelezte a kamerásnak, hogy adja le a jogsit!

 83. Péter Tóth

  Péter Tóth

  Hónapja

  Ilyet régen. De olyan nem túl okosat aki kihajt a másik elé amikor az már megkezdte az előzést mindennap látunk. Max annyi történt, hogy megszoktuk a sok nem túl inteligens én 120-al megyek legyen elég másnak is annyi (bár a gumiméret spórolás miatt amikor a zórája 120-at mutat még csak 110-el megy) embert. Két hülye egy pár.

 84. koschwarz

  koschwarz

  Hónapja

  Emberi szenny.

 85. Legyen Jobb a Közlekedés

  Legyen Jobb a Közlekedés

  Hónapja

  Én kritikus szemmel néztem, de ez olyan dinamikus előzés és azonnali visszasorolás volt amiben semmi kivetnivaló nem volt. Az érkező autó előzés utáni bevágási ideje és sebessége sem éreztetné azt, hogy az előzés miatt neki hirtelen fékezésre lett volna szüksége.

  • Viktor Kmotricza

   Viktor Kmotricza

   Hónapja

   @Bogner Róbert Azért rántotta ki a külsőbe, mert megijedt! 2 audi volt…

  • Fecoka The Great

   Fecoka The Great

   Hónapja

   @Bogner Róbert Szerintem a megelőzött Audi nem ugyanaz, mint a büntetőfékező. Nagyon hasonlóak és a leírás sem elég precíz, de szerintem a fékezgető hátulról érkezett a belsőben miközben kiment elé a kamerás amikor megelőzte a másik Audit.

  • Bogner Róbert

   Bogner Róbert

   Hónapja

   sajnos ma már átlagos az ilyen előzés, de azért az, hogy semmi kivetni való nem volt benne, az elég erős. Szinte semmi helyet nem hagyott neki, szívem szerint én is jól seggbe rúgnám azokat akik így sorolnak vissza elém. Én tartom a követési távolságot magam és mások érdekében, erre bevág elém három méterrel az autópályán. Még forgalom sem volt, miért nem hagyott elég helyet? Az Audistól egy villantás elég lett volna, ez beteges amit művelt.

 86. Attila

  Attila

  Hónapja

  Most jött el az ideje,hogy beszerezzek egy kamerát

  • A. C.

   A. C.

   24 napja

   Egy ilyen utan addig mennek amig meg nem all 🤣

  • gábor forgó

   gábor forgó

   Hónapja

   Csak azért nincs a kocsiban, nehogy legyek véletlenül és meggondolatlanul olyan hülye, hogy segítek a zsernyákoknak. Ott van nekik az Operatív Törzs, ott parádézzanak, mert másra úgyse valók.

 87. FDToth2x

  FDToth2x

  Hónapja

  Ezek a helyzetekt elkerulhetoek ha nem akkor elozunk, amikor jon egy gyorsabb auto a besloben. Ha bemegyunk ele, akkor buntetofekezni fog.. A kameras ugyanolyan hulye, a sorsot hivja ki maga ellen azzal h ugy eloz ahogy nem kene

 88. Illuminate

  Illuminate

  Hónapja

  Megéri nekik...Kevés a büntetés.Ez mind azért van,és ezért engedik meg ezt maguknak.Kevés de nagyon kevés a büntetés

 89. Zoltán Horváth

  Zoltán Horváth

  Hónapja

  Rendkívül béna, szánalmas, vamzer kamerás barátunk kiprovokált videója. Az üres pályán sikerült kimenni valaki elé. Gratulálok. A kamerás megérdemelte volna, hogy ott rögtön belökjék az árokba, benzint locsoljanak rá, és felgyújtsák. Undorító kis vakarcs.

 90. thatmaninblack

  thatmaninblack

  Hónapja

  De mi történt az előzmények előtt? És azelőtt??? XD

 91. Eazy-E

  Eazy-E

  Hónapja

  Az audisoknak nincs agyuk.

 92. zalán ocskó

  zalán ocskó

  Hónapja

  Bele mentem volna azt akkor majd rendor megnezi a felvetelt es jogsi hoop :)

  • János Kerekes

   János Kerekes

   Hónapja

   És akkor Zalán Ocskó is hoop :)

 93. jó nekem

  jó nekem

  Hónapja

  Komoly. hol tartanak emberek.

 94. Péter Asztalos

  Péter Asztalos

  Hónapja

  Megint egy gyökér!!

 95. svinjahond

  svinjahond

  Hónapja

  Talán az lehetett a baja az audistának, hogy az őt előző jármű túl hamar visszatért elé, ami miatt neki lassítania kellett volna, hogy felvehesse az egészséges követési távolságot. Ezt már nem bírta a lapos homlok mögötti korcs agy feldolgozni. Remélem, ment a feljelentés közúti veszélyeztetés tárgyában!

  • Viktor Kmotricza

   Viktor Kmotricza

   Hónapja

   @Frank Ricard Ez a videó nekem meglepetés! Már vagy az ötödik kommentelő lát is és nem csak néz!

  • Frank Ricard

   Frank Ricard

   Hónapja

   2 különböző, hasonló formájú audi van a felvételen.

 96. conmadben

  conmadben

  Hónapja

  Reméljük a rendőrségi feljelentés is megtörtént.

 97. Grafo

  Grafo

  Hónapja

  Bakker rúgják már seggbe ezt a kamerahuszárt! km-en keresztü beadtok egy nagy semmit, majd megelőz egy krómdíszes kocsit utána ráelőz egy feketeajtókeretes. Ez 2 külön kocsi!

 98. Adem Bina

  Adem Bina

  Hónapja

  Tenleg az baromság amugy te es nezd tokort h valaki jon gyossan

 99. Ruskó Gergő

  Ruskó Gergő

  Hónapja

  Az ilyen gyökerek miatt van baseball ütő az autómban

  • M C

   M C

   Hónapja

   Bocs, hogy ezt neked írom, de ennél a kommentnél akadtam ki! Annyira jellemző az oldal nézőire ez a mentalitás....van egy baseball ütő a kocsiban....és? Mi lesz vele? Előveszed hogy adogassatok párat ha kiszáll valaki? Az emberek 50% van valami a kocsiban, mégsem mernek kiszállni sem, ha mégis, akkor meg kezdődik a lökdösődés meg a kapálózás....De körbe kell csak nézni az oldalon hogy a 80% suzukiban, atlétában ülő, otthonról okoskodó panelproli, aki már vagy 100000km levezetett, a legnagyobb inger ami éri életében, hogy 180-al megelőzi valaki....és majd ő megmutatja...😅😉

 100. András Biczó

  András Biczó

  Hónapja

  A kamerás autó sofőrje ha használná a visszapillantó tükröt akkor nem mondaná azt,hogy nem volt előzménye az esetnek. Szépen lassan besorol majd az előzés végén észreveszi, hogy hoppá itt volt valaki a belsőben és hirtelen vissza sorol a külsőbe.

Következő