Nem figyelt a kamionos az M0-son, majdnem tragédia lett belőle

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a tegnapi napon az esetet, délután 5 óra körül.

Éppen az M0-ra, az M1 felé szeretett volna szabályosan felhajtani a szigetszentmiklósi felhajtón, ami az M0-s felöl érkezve forgalom elöl elzárt területtel védett, de kis híján hatalmas baleset történt, mert egy kamionos a forgalom elöl elzárt területet figyelmen kívül hagyva keresztül hajtott azon.
A kamerás autó sofőrjének lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt tragédia. Nagy valószínűséggel a kamion pótkocsija a szalagkorlátnak nyomta volna az autót, azt konkrétan "ledarálva".

Óriási szerencse, hogy kivédhető volt az eset. A kamionos úgy tett, mintha semmi nem történt volna.

További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: bpiautosok.hu

Megjegyzés 

 1. Bp-i Autósok Közössége

  Bp-i Autósok Közössége

  Hónapja

  Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a tegnapi napon az esetet, délután 5 óra körül. Éppen az M0-ra, az M1 felé szeretett volna szabályosan felhajtani a szigetszentmiklósi felhajtón, ami az M0-s felöl érkezve forgalom elöl elzárt területtel védett, de kis híján hatalmas baleset történt, mert egy kamionos a forgalom elöl elzárt területet figyelmen kívül hagyva keresztül hajtott azon. A kamerás autó sofőrjének lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt tragédia. Nagy valószínűséggel a kamion pótkocsija a szalagkorlátnak nyomta volna az autót, azt konkrétan "ledarálva". Óriási szerencse, hogy kivédhető volt az eset. A kamionos úgy tett, mintha semmi nem történt volna. További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  • Janos Koska

   Janos Koska

   25 napja

   @Donát Raáb Az adott helyen a személykocsi "Autóút" jelzőtáblával ellátott úton halad! A "macisajton" nem nagyon lehet vitázni... :)

  • stargazerhu

   stargazerhu

   25 napja

   @******** persze azért rántotta ki... Mert nem akart megállni, hanem akart még nyerni pár métert. Más élete meg nem számít neki. Ilyen ember ne vezessen ilyen járművet.

  • Gábor Bacsa

   Gábor Bacsa

   27 napja

   @******** Miről beszélsz te szerencsétlen... 1. fékezés nélkül halad a kamion (de tuti csak az én általam nézett videón van így). 2. követési távolságról hallottál már? Te inkább háztartást vezess.. esetleg kutyát pórázon. Leidiótázol és férgezel mindenkit ? Te troll vagy? Vagy csak egyszerűen SZeFó ? Asszem nincs több kérdésem. Várom a válaszokat.. :D

  • Józsi The Rocket

   Józsi The Rocket

   27 napja

   @Péter Nagy Lehet nem a cerkát kellett volna rángatni vezetés közben vagy fácse livét tolni...

  • Péter Nagy

   Péter Nagy

   28 napja

   @Donát Raáb Szerintem a kék-szirénás autónak akkor is elsőbbséget kellene adni, ha ő jön a mackósajt felől, nem hinném, hogy ez miattuk lenne kint.

 2. András Papp

  András Papp

  7 napja

  Neked kellet el engedned🔻

 3. György Kelemen

  György Kelemen

  13 napja

  Nem figyelt = leszarta nagy ívben Majdnem tragédia lett = majdnem javítani kellett 2 sárvédőt

 4. Willy Geigner

  Willy Geigner

  17 napja

  ne szólj be a kamerába... a rendőrségre szólj be.... és a videót ott ted fel...

 5. 48Projekt Csapat

  48Projekt Csapat

  19 napja

  Lehet, hogy a kamionos balesetet árított el, szerencsére az autósnak ott volt az elsőbbség adás tábla a védett út felhajtása előtt.

 6. Gyula Nemes

  Gyula Nemes

  24 napja

  Az valami hihetetlen, hogy mennyi kommentelőnek zéró a KRESZ tudása. Ne a mackósajttal foglalkozzatok, az a szabályosan a szélső sávban közlekedőket védi, nem a tahó magyarisztáni családgyilkoló záróvonalon átvágó ügyeskedőt !!!! Aki a kommentekben az elsőbbség tábla miatt nyekereg, dobja el a jogsiját.

 7. Huntah Huntahsson

  Huntah Huntahsson

  24 napja

  És mégis van értelme a tükörre akasztott fityegőnek... Hamisíthatatlan G-szenzor, de csak ha látja a kamera! :)

 8. Radics Laszlo

  Radics Laszlo

  24 napja

  A személyautó vezetőjének volt egy táblája! Persze a kamionos is forgalom elől elzárt területen kóválygott....

 9. Gabor Balazs

  Gabor Balazs

  25 napja

  A kamionig hallatszódott a Klub Rádió... valahogyan nem lep meg a szitu😈

 10. stargazerhu

  stargazerhu

  25 napja

  Nem nem figyelt. Konkrétan szart mindenre és mindenkire. Egy ekkora vassal ilyen mentalitással nincsen helye az utakon. Ha rajta múlik kinyírja a kamerás autó utasait...

 11. Szabó Péter

  Szabó Péter

  26 napja

  0:16 nál lehet látni hogy jön ,nem értem az autóst !

 12. solyomver

  solyomver

  27 napja

  Függetlenül a kamionos "sávváltásától" - ami , sajnos tényleg életveszélyes volt - nem nagyon hatotta meg az elsőbbségadás kötelező tábla...

  • solyomver

   solyomver

   27 napja

   Egyértelműen az útról érkezőknek kell megadni az elsőbbséget. De ez nem jelenti azt, hogy a bizalmi elvtől eltérően, szabálytalanul érkezőre a tábla felmentést adna! Mivel az elv alapján ott nem jön semmi, ezért az útról érkezők részére kell megadni az elsőbbséget. Plussz : az utat elsősorban az útburkolati jelzések mutatják, de a tábla magasabb prioritást élvez. Plussz2: A... köteles mindent megtenni a baleset elkerülése érdekében. Ezért, ha forgalomtól elzárt területen észlelünk balesetveszélyt, akkor kutya kötelessége azt elkerülni, mintsem az elsőbbséget vitatva belemenni a szituációba.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   27 napja

   Nem is kellett. Hiszen az csak az ÚTRÓL érkezőkkel szembeni elsőbbségadást írja elő. Márpedig a forgalomtól elzárt terület a KRESZ-ben értelmezett ÚT fogalmának NEM FELEL MEG! Ugyanis a forgalomtól elzárt terület NEM a járművek közlekedésére szolgáló közterület. Ennyi.

 13. cyberpalko

  cyberpalko

  27 napja

  Ahh ja ment a rádióbó közben az agymosás:)

 14. P. Thomas

  P. Thomas

  28 napja

  Körforgalomba is így szoktak a kamionok megérkezni, nekem is volt már pár ilyen necces helyzetem, gyakorlatilag a kamionos beesett elém a körforgóba.Egy ilyen után ugyan mit lehetne tenni?

 15. Csilla Spiller

  Csilla Spiller

  28 napja

  Kíváncsi vagyok, hogy hogy ítélné meg egy jogász az esetet. Mivel mind a két sofőr hibás, a videó készítője azért, mert nem tartotta be az “elsőbbség adás kötelező” táblát, a kamionos pedig azért, mert ráment a forgalomtól elzárt területre.

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   26 napja

   Jogsid ugrott. Mire is vonatkozik a gyorsítósávon az elsőbbség adás tábla ? Nem a forgalom elöl lezárt területen közlekedőket védi.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   27 napja

   A kamerásnak nem kellett figyelembe vennie a elsőbbségadás táblát a forgalomtól elzárt területen (tehát a KRESZ fogalmai szerint NEM ÚTON) érkezővel szemben.

 16. jakab gipsz

  jakab gipsz

  28 napja

  1. lehet szidni a kamionost, balesetveszélyes, szabálytalan volt, ez tény! 2. ki volt még szabálytalan? 0.18 tökéletesen látható a macisajt, bizony a kresz úgy szól, hogy "minden járműnek elsőbbséget kell adni" még a szabálytalankodóknak is.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   5 napja

   @jakab gipsz Miért csak az úttestet idézed? Ott van az út is EGYÉRTELMŰEN MEGFOGALMAZVA! Ha azt akarod tudni, mi az út fogalma, akkor NE MÁST IDÉZZ! Hanem azt, amiről beszélni akarsz!!! _"Út: a gyalogosok és a közúti járművek közlekedésére szolgáló közterület (közút), illetőleg magánterület (közforgalom elől el nem zárt magánút)"_ Egészen egyszerű a kérdés: autópályán a forgalomtól elzárt terület a gyalogosok és a közúti járművek közlekedésére szolgál (és ekkor ÚT) vagy sem (és ekkor NEM ÚT).

  • jakab gipsz

   jakab gipsz

   5 napja

   @Gabriel Derdák Nagyon nehézfejű vagy, zagyvaságokat hordasz össze-vissza. olyanokat írsz, hogy na., visszavezetlek az elejére. ""Úttest: az útnak a közúti járművek közlekedésére szolgáló része."" Az "út" fogalmába minden beletartozik, felező sáv, forgalmi sáv, padka, felfestések, pl záróvonal, vagy forgalomelől elzárt terület, amire tilos ráhajtani, de ettől még az elsőbbségadás az elsőbbségadás. és ez akkor is így van, ha te nem vagy hajlandó elfogadni, vagyha beírogatsz, bemásolsz olyan meghatározásokat amit én nem is vitattam.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   22 napja

   @jakab gipsz _"segítek, nem különbözik"_ ... Szóval szerinted nincs különbség? _Út: a gyalogosok és a közúti járművek közlekedésére szolgáló közterület (közút), illetőleg magánterület (közforgalom elől el nem zárt magánút)_ _c) Úttest: az útnak a közúti járművek közlekedésére szolgáló része_ _"A forgalomtól elzárt terület az út része"_ Szóval szerinted a forgalomtól elzárt terület a gyalogosok és a közúti járművek közlekedésére szolgál.... Mivel ez az út fogalma, ugyebár. No comment... _"mint pl a padka is ami szintén nem forgalmi sáv, nem járda"_ _"21. § (1) A gyalogosnak a járdán, ahol pedig járda nincs, a leállósávon, az útpadkán vagy a kerékpárúton kell közlekednie"_ Tehát a gyalogosnak ott KELL közlekednie, azaz az útpadka a gyalogosok közlekedésére (is) szolgál, így pedig az bizony az ÚT fogalmánál egyértelműen tisztázott, hova tartozik (gyk.: "a gyalogosok és a közúti járművek közlekedésére szolgáló közterület" )

  • jakab gipsz

   jakab gipsz

   23 napja

   Attól, hogy személyeskedsz, még nincs igazad, én veled ellentétben érveket hoztam fel, temeg személyeskedve fröcsögsz, de hát mit várjon az ember a fajtádtól. Leírom mégegyszer, jó lenne, ha megértenéd még ha terhedre is van…. ”””””” Senki, de senki nem állította ennek az ellenkezőjét! Mutasd meg, hol tettem ilyet!””””” Mutatom: : „””Azt úttest fogalma annyiban különbözik az út fogalmától””””, segítek, nem különbözik, hanem az út része az úttest, benne van a kresz törvényben. (így van leírva) A forgalomtól elzárt terület az út része, mint pl a padka is ami szintén nem forgalmi sáv, nem járda de mégis az út része. még ha te nem is vagy hajlandó elfogadni.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   25 napja

   @jakab gipsz Hűha, vannak nálad gondok!!! _"ez nettó butaság, Az úttest az út része!"_ Senki, de senki nem állította ennek az ellenkezőjét! Mutasd meg, hol tettem ilyet! Ja, nem tudod! Csak értelmetlen, senki által nem vitatott állítást írsz le, de lényegtelen a téma szempontjából! Nézd már meg az út fogalmát, de nagyon gyorsan, te szerencsétlen! _Út: a gyalogosok és a közúti járművek közlekedésére szolgáló közterület (közút), illetőleg magánterület (közforgalom elől el nem zárt magánút)_ A forgalomtól elzárt terület: a) a gyalogosok közlekedésére szolgáló közterület???? NEM!! b) a közúti járművek közlekedésére szolgáló közterület??? NEM!! TEHÁT NEM ÚT! Ennyi. Pont.

 17. Varga Sándor

  Varga Sándor

  28 napja

  Erősebb vagyok ne hogy fékezzek.

 18. József Némedi

  József Némedi

  28 napja

  A Bp-i autósok videóit nézve a Kresz legviccesebb sorait a BIZALMI ELV meghatározásnál találjuk...

 19. John Smith

  John Smith

  28 napja

  Kérlek ne hallgasd a Kossuthot, főleg ha kamerázol, mert dől belőle az orbánista szenny propaganda. Bár kiegyensúlyozott (liberális) adóról sajnos nem tudok, olyanok vannak, ahol csak ritkábban mondanak "híreket" :)

 20. Zsolt Kis

  Zsolt Kis

  28 napja

  Naponta történik rengeteg ilyen. Előzöd a belső sávból, mellé érsz és rádhúzza a kormányt, pedig bőven volt ideje belenézni a visszapillantójába. Amikor kezdesz mellé érni, ott nem vagy neki holttérben, szimplán csak nem használják a visszapillantót, mert ha baj lesz, úgyis a holttérre hivatkoznak majd. Rengeteg ilyen van, de nem készül mindegyikről videó.

 21. Ferenc Nemes

  Ferenc Nemes

  29 napja

  Az autósnak meg 3szöge volt, de mind1.

  • maláj vezérigazgató

   maláj vezérigazgató

   27 napja

   ostoba :DDD

 22. Alexandra Fülöp

  Alexandra Fülöp

  29 napja

  Tegnap velünk ugyanez történt, ugyanott!! Egy külföldi rendszámú auto ugyanott nezte be a sávokat!

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   26 napja

   Nem benézik, tudatosan a külső sávban mennek el a Lakihegyi kijáratig. A lezárt csíkozott területen is. A kihajtó előtt besorolnak.

 23. Teddy___KGB

  Teddy___KGB

  Hónapja

  Ott van az elsőbbség-adás tábla csak mondom...

 24. 207gtr

  207gtr

  Hónapja

  Nyugodtam publikáljátok a teljes verziót mert az autós sem egy szentfazék.

 25. Róbert Fehérvári

  Róbert Fehérvári

  Hónapja

  A kamionos hibázott, de nagyot, de a bácsi reakcióideje sincs a toppon. Ettől függetlenül jól csinálta.

 26. pulsarxxp

  pulsarxxp

  Hónapja

  Nem tudom ez melyik része az M0-nak, de az M4-től az M5-ig a leállósáb végig fel van sárga szaggatottal festve. Tavaly, vagy tavalyelőtt amikor a másik irányba haladó pályát csinálták pár hónapig, akkor lett oda festve, és azota is ott van, elég jól láthatóan. Rendszeresen látok (főleg külföldit) aki ott halad. Elég megtévesztő

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   24 napja

   @pulsarxxp Tényleg nincs ! Van viszont a kamionból, magasból remekül látható lezárt terület (:-)

  • pulsarxxp

   pulsarxxp

   25 napja

   @Gyula Nemes köszi. Ott nincs ott felejtett sárga csík :)

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   26 napja

   M1 felé, a SZszMiklós és Lakihegy közötti feljáró. Forgalom elől lezárt terület a lehajtó és a felhajtó közötti terület.

 27. toty1ka

  toty1ka

  Hónapja

  Mit kellett itt látni? Nem volt piros karika :S

 28. Szabolcs M

  Szabolcs M

  Hónapja

  Nekem a rádió hülyesége is megütötte a fülem. Nem csak az egészségügy de az oktatás is romokban! Egy kezdő pedagógus diplomával 150e ft-ot kap! Szégyen a mindenkori kormányra nézve!

 29. Norrisz Csak

  Norrisz Csak

  Hónapja

  Remélem már a halakkal alszik….

 30. Attila Benko

  Attila Benko

  Hónapja

  Figyelt az..csak siman szart bele..

 31. Krisztian Omboli

  Krisztian Omboli

  Hónapja

  Nem figyelt? Rohadt gyilkos szemétláda

 32. xsonzoloster

  xsonzoloster

  Hónapja

  Elmebeteg közveszélyes vadbarom, remélem lesz hatósági intézkedés...

 33. Kiss Béla

  Kiss Béla

  Hónapja

  Csak tudnám miért kell álcázni a fideszes propagandát..ha már ennyire akarja a T vezető felrakhatta volna kép nélkül is a Kossuth hireket :D

 34. Szabolcs Hollósy

  Szabolcs Hollósy

  Hónapja

  Ez nagyon is figyelt, levágta az ívet, ráhajtott a forgalom elől elzárt területre, hogy bármi áron beférjen az autós elé, akit majdnem letolt. Ez egy tipikus bunkó, elég sok ilyen sofőr van a kamionokon, iskolázatlan tulok.

 35. aadaam

  aadaam

  Hónapja

  Ment az agymosás a rádióban :)

 36. Laci Borsos

  Laci Borsos

  Hónapja

  Nem az ,hogy nem figyelt... Szart bele , tipikus nyomorult.

 37. Zoltán Kertész

  Zoltán Kertész

  Hónapja

  Valószínűleg meghallotta, hogy mi szól a rádióban és elborult az agya. :D

  • Nagy Sandor

   Nagy Sandor

   25 napja

   ezt akartam mondani én is :D csodálkozunk, Vincent?

 38. xchriss0

  xchriss0

  Hónapja

  Csak én látom, h mackosajtja van a kammernek?

  • dummy3333

   dummy3333

   Hónapja

   Balról forgalomtól elzárt terület, utána gyorsítósáv. Az ilyen helyeken arra az esetre van az elsőbbségadás tábla, amikor pl. hótól nem látszanak a sávok. Ez benne van a KRESZ-ben és tanítják is.

 39. László Sashalmi

  László Sashalmi

  Hónapja

  bocs de ott van egy tábla..elsöbbségadás

  • dummy3333

   dummy3333

   Hónapja

   Balról forgalomtól elzárt terület, utána gyorsítósáv. Az ilyen helyeken arra az esetre van az elsőbbségadás tábla, amikor pl. hótól nem látszanak a sávok. Ez benne van a KRESZ-ben és tanítják is.

 40. Bolygóhollandi

  Bolygóhollandi

  Hónapja

  Az autóst azért nem vette észre, mert pont a holtterében volt. De ez nem mentség semmire...

 41. XT

  XT

  Hónapja

  Nem figyelt? Nem ez a szitu. Szándékosan szabálytalankodott, az van. Nagyon jól tudta ez, hogy ott záróvonal meg forgalomtól elzárt terület van. Na hát innentől lehet gyalog szállítani az árut, a gyereknek meg majd megmagyarázza otthon, hogy miért nincs pénz ennivalóra.

  • XT

   XT

   26 napja

   @Gyula Nemes Fogalmam sincs. Mintha szándékosan nem lenne már rendőr az utakon, hogy minél nagyobb legyen a káosz.

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   26 napja

   Csak azt nem értem, tele van az út ilyen esetekkel- a rendőrség miért tűri ?

 42. narancs5

  narancs5

  Hónapja

  Bácsi úgy beszart, hogy ki is vette a kulcsot és el is hajította a faszba....ő már nem vezet többet, ha ilyenek közlekednek az utakon :D

 43. Jóska Sobri

  Jóska Sobri

  Hónapja

  Ez nem figyelés kêrdése. Forgalomtól elzárt területen rombolt át a baromja.

 44. deral5

  deral5

  Hónapja

  Az elsőbbségadás tábla akkor érvényes, ha nem látható az útburkolati jel.

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   22 napja

   @Róbert Fehérvári Elfogadva, pacsi, respect és egyetértek az első hozzászólásoddal !:-)

  • Róbert Fehérvári

   Róbert Fehérvári

   23 napja

   @Gyula Nemes Akkor fogadd el a bocsánatkérésemet, ne haragudj, nem figyeltem.

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   23 napja

   @Róbert Fehérvári Nem rossz, de deral5 hozzászólására reagáltam, nem a tiédre- ez látszik a kommentből. (ha nekd írok berakja a nevet előre-mint most :-)

  • Róbert Fehérvári

   Róbert Fehérvári

   24 napja

   @Gyula Nemes Javaslom ne csak az utolsó kommentemet olvasd el, hanem kezd az elsővel. A gúnyt nyugodtan meghagyhatod a családodnak, már ha igénylik.

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   24 napja

   Te is dobd el a jogsit, vagy fuss neki még egy párszor ! Aki nem ismeri a helyet az is látja a videón, hogy a kamion a forgalom elől lezárt területen közlekedik végtelen számú dupla! záróvonalon keresztül. Erre szerinted, hol, mi jogosítja fel? Tábla vagy útburkolati jel ?

 45. deral5

  deral5

  Hónapja

  Az autós még most is ott áll megdöbbenve

  • Kádas Gergő

   Kádas Gergő

   Hónapja

   Most jöttünk el arra és még mindig ott dudál a kamionosoknak

 46. László

  László

  Hónapja

  Jó közel volt.

 47. Tamás Kenyó

  Tamás Kenyó

  Hónapja

  Szerintem megtalálta a zsák a foltját

 48. Tamás Kenyó

  Tamás Kenyó

  Hónapja

  A kamerás kocsi elsőbbségadás tábla mellett halad el, szerintetek honnan várható jármű, és kinek kell elsőbbséget adni?

  • Csaba Magyar

   Csaba Magyar

   17 napja

   Pont erről írogatok. Amennyire a videóból kiderül, nem keletkezik tényleges elsőbbségadási köteletettsége. Keresztezőforgalom nincs, a sávjában a terelővonalat átlépőkkel szemben védett helyzetben van.

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   17 napja

   Touché

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   22 napja

   @Csaba Magyar Akkor nem értetted meg amit tanítottak. Mit írtam azt sem sikerült értelmezni. Mit jelent, hogy a "És nem, nem lesz elsőbbsége a jobbra, a főútról 'kisoroló' járműnek a gyorsító sávban, azon belül érkezővel, haladóval szemben. "? Agyorsító- felhajtósávba nem hajthatsz ki a pályatestről. Belinkelem: "A közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet (a továbbiakban: KRESZ) 28. § (2) b) bekezdés értelmében a másik jármű érkezési irányától függetlenül elsőbbséget kell adni az útkereszteződésben az olyan útról érkező járművel, amelyen az útkereszteződés előtt „Elsőbbségadás kötelező” vagy „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla van" Ebben van a lényeg, hogy minden irányból. Vagyis a pályatest azon ága, ahová felhajtanál a gyorsítósávból, az védve van a felhajtóval szemben. Ez azt is jelenti, hogy sem akadályozni, sem zavarni és legfőképp lassításra kényszeríteni sem lehet az ott közlekedőket.

  • Csaba Magyar

   Csaba Magyar

   23 napja

   @Gyula Nemes Nem általánosságban írtam, hogy a mackósajt figyelemfelkeltő, hanem elég egyértelműen 'ezekről', a videón láthatókról. És nem, nem lesz elsőbbsége a jobbra, a főútról 'kisoroló' járműnek a gyorsító sávban, azon belül érkezővel, haladóval szemben. Több jó okom is van ezt tudni - azon belül, hogy ez a szakmám. Volt ilyen ügyem, és külön tanították ezt a konstellációt.

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   23 napja

   @Csaba Magyar Én ismerem a helyszínt. Mielőtt elkezded tekerni a verklit, szólok, hogy a kamion nem a szélső sávban ment, ahol elsőbbséget kellene neki adni, hanem átgázolt a forgalom elől dupla záróvonallal és felfestéssel lezárt területen. Ez a videón 0:18-nál nagyon jól látszik. Az elsőbbség tábla a pályatestet védi a felhajtósávon érkezőkkel szemben. De az, hogy a mackósajt figyelemfelkeltő(!) az jogosítvánnyal rendelkező embertől elég durva ! " olyan KRESZ-tábla, amely az elsőbbségadási kötelezettségre hívja fel a figyelmet. " Tehát nem "figyelem felkeltő", hanem a kötelezettségre figyelmeztet, szvsz, FIGYELMEZTETŐ, nem figyelem felkeltő - ilyen nincs, ez nem a média ! Az elsőbbség adás kötelezően érvényes mindenkire. Próbáld értelmezni. De mondok valami újat is, a tábla hatálya alatt a középső sávból a szélsőbe kisorolónak is elsőbbsége van, a pályára felhajtóval szemben ha egyszerre érkeznétek. Tehát ha épp kisorol, neked azt is figyelmed kell és el kell engedned. De a Te esetedben ez úgy került értelmezésre, hogy opcionális.Hát nem.

 49. Faszomat a magyar Egészségügybe

  Faszomat a magyar Egészségügybe

  Hónapja

  Itt nem a kamionnak kellett volna figyelni. Tábla dísznek van?

  • Faszomat a magyar Egészségügybe

   Faszomat a magyar Egészségügybe

   Hónapja

   @Zsolt Zombory világos, de multkor is felkerült ide két nem ide illő videó. Pl. : a kamion, ami bement a kisautó elé, h ne előzzön mert jönnek szemből. Kifprgatták úg,y, h figyelmetlen /alvó kamionos. Stb. Itt fél igazságok mennek. Rálátás nélkül

  • Zsolt Zombory

   Zsolt Zombory

   Hónapja

   @Faszomat a magyar Egészségügybe Ha ez így lett volna, akkor a videonak semmi értelme nem lenne, mert akkor a személyautós lett volna a hunyó. Ilyen esetbe ki szoktak tenni egy "nincs gyorsítósáv" táblát

  • Faszomat a magyar Egészségügybe

   Faszomat a magyar Egészségügybe

   Hónapja

   @Zsolt Zombory manapság divat arra is ráterelni a forgalmat. Tavaly tatabányánál hónapokig nem tudtak emiatt becsatlakozni a "kezdők" Nem tudom, h ott mi a szisztéma, de eltudnám képzelni simán.

  • Zsolt Zombory

   Zsolt Zombory

   Hónapja

   Ne vicceljunk már, ott a besorolo sáv

 50. darkgolem71

  darkgolem71

  Hónapja

  Ez is jobb lenne, ha csak dodzsemet vezetne...

 51. István Versegi

  István Versegi

  Hónapja

  Ez is suttogó propagandaadás? 😂

 52. LeslieFactor

  LeslieFactor

  Hónapja

  Nem nem figyelt, hanem isszonyatot szabálytalankodott, ezzel többeket is veszélyeztetett ez a rohadék!

 53. PeaceWithDefenseOnly

  PeaceWithDefenseOnly

  Hónapja

  Vészfékezés után én is mindig leállítom a motort és még a kulcsot is kiveszem (ahogy a kamerás autó sofőr)... főleg ha egy forgalmas autópálya felhajtóján állok... :D

  • Zsolt Zárai

   Zsolt Zárai

   Hónapja

   Jeleztek a fékerő jelző jóskavicsok, hát meg kellett állni. :D

 54. Daniel Hegedus

  Daniel Hegedus

  Hónapja

  Ezt az álszent szarságot, aki meg látta a teljes videót az tudja hogy a felvétel készítője is csak elmegy a sor mellett, záró vonalat de még forgalom által elzárt területet is átlépve. Ez a média 2021-ben, csak gratulálni tudok...

 55. Gergely Barna

  Gergely Barna

  Hónapja

  Ott a kocsiból feljelenteni!!! Bár egy nem EU-s kamionnal nem tudom mit tudnak csinálni. Valószínűleg semmit. Dudálásból nem hall semmit.

 56. Német Richárd

  Német Richárd

  Hónapja

  Büntető rádiózgatás !!!

 57. Péter Sárosi

  Péter Sárosi

  Hónapja

  Ez valami új divat lett itt , hogy arra lusták a tgk-sok , hogy lemenjenek rendesen a lehajtón és a körpörgőbe vissza , nem ő inkább játszik a jogsival meg más épségével ! Gratulálok . Ezért utálnak minket döggel járókat ennyien mert szarnak bele mindenbe , mondjuk a személyautósok is de bakker egy körforgalmon nem múlhat semmi , akkor meg mi értelme ilyet csinálni ráadásul így??? Én is stiklizek mint mindenki mert néha “muszáj” na de azért van határ !

 58. Károly Korcsmár

  Károly Korcsmár

  Hónapja

  Kétségtelen ""csunya "" huzás volt a kamionos részéről ,de a kamerás szgk vezetője mintha nem vette észre volna az Elsőbbség adás táblát ?? .

  • be hb

   be hb

   Hónapja

   es mikor kellett volna elsobbseget adni? gondold at jobban ezt az egesz helyzetet, az az macisajt tabla szinte felesleges is ott.

 59. zozo76hun

  zozo76hun

  Hónapja

  S mindezt hivatasos jogsival, amibol el...

  • Paulus de Kenezy

   Paulus de Kenezy

   Hónapja

   Reméljük már nincs meg neki.

 60. Grafo

  Grafo

  Hónapja

  A kamerás nem ismeri azt a szabályt, hogy nézz balra? Kint az elsőbbségadás kötelező, nem véletlenül! A kamion már rég a csíkozáson kerülte az előtte levőket. Gyanítom, hogy leberkiztek valakit kicsit előrébb és emiatt stoppolt le a sor amit a tréleres csak erről tudott kikerülni, hogy ne lapítsa be a yarist maga előtt. mondjuk max 80-al mehetne a kamion, ez meg ki tudja... de több tréleres is volt egymás után, a másik szépen lelassított, csak hát ki kell takarni a videó végén pont a lényegi rész helyén ugye.

 61. Péter Asztalos

  Péter Asztalos

  Hónapja

  Hülye gyökeret nem is érdekelte jön-e valaki!!

 62. Zoltyo85

  Zoltyo85

  Hónapja

  Elsőségadás tábla smafu?! Ember!!! :D

  • Zoltyo85

   Zoltyo85

   Hónapja

   @Tibor Szappanos hogyne drága barátom! De megtanulnék elöbb vezetni aztán kommentelni ilyen helyeken!

  • Tibor Szappanos

   Tibor Szappanos

   Hónapja

   @Zoltyo85 mondjuk arra nem lennék büszke, hogy 10+ év alatt sikerült elvégezned a 3,5 éves képzést, kb 34 évesen....Mr. Unalom :D a diploma mellé kaptál egy "a leghosszabb ideig egy szakra járó diák" emlékérmet is? :)

  • Zoltyo85

   Zoltyo85

   Hónapja

   @szabolcs gaal vezess többet... GYAKOROLJ! :)

  • Zoltyo85

   Zoltyo85

   Hónapja

   @Tibor Szappanos kedves! Bemutatkoznék! Az vagyok.... DE! Mint rendes közlekedő ember általába ilyen tábláknál illő elnézni arra amerről épp érkezhet a baj.... ;) én elszoktam! Nem vakon belemenni a kereszteződésbe...

  • Tibor Szappanos

   Tibor Szappanos

   Hónapja

   te aztán okos vagy, egy közlekedésmérnök/építőmérnök veszett el benned...

 63. Blanche Duplais

  Blanche Duplais

  Hónapja

  Kánikula van, hőség riadó van már 6. napja (a felvételen 5. napja). Borzasztóan megterheli a szervezet... Ilyenkor mindenki gyakrabban hibázik, fáradékony, figyelmetlen. Ezért fontos, hogy különösen figyeljünk oda egymásra.... Sajnos az ilyen esettel számolni kell! Biztonságos vezetést mindenkinek!

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   26 napja

   Ez a tipikus belesz@r@s esete, nem a véletlen hibázásé.

  • Doxa

   Doxa

   Hónapja

   8-10 órákat tölt a klímás kamionfülkében... biztos sokat érez a nagy melegből.

 64. Blazs120gl

  Blazs120gl

  Hónapja

  Semmi értelme dudálni neki. Attól majd magába száll és visszatolat, hogy elengedje az OP-t? Nem volt gond neki egy új sávot csinálni, sztem az se érdekelné, ha az OP neki hajt oldalról a trélernek, mert az valszeg nem az övé.

 65. mrlujoak

  mrlujoak

  Hónapja

  Nem, ez nem a "nem figyelt" kategória. Ő magasról tett mindenre. Saját sávját szabálytalanul elhagyta, záróvonal nem érdekete, forgalomtól elzárt terület se nagyon hatott rá, atöbbi közlekedő meg aztán végképp nem. Az ilyentől jogsi el, pihenjen egy kicsit.

  • cyberpalko

   cyberpalko

   27 napja

   Ez halmazati?

  • welsh shogun

   welsh shogun

   Hónapja

   a gond az, hogy legfeljebb kamiont nem vezethetne egy darabig, de személyautót igen, azt is így használhatja, ha a büntetés milliós nagyságrendű lenne, akkor nem csinálná, nem hiszem hogy 2-3 havi fizuját erre költené

  • Szabolcs Hollósy

   Szabolcs Hollósy

   Hónapja

   Nem kicsit...ez veszélyeztetés.

 66. The Wild4DayS

  The Wild4DayS

  Hónapja

  Az én kocsimba is ilyen illatosító van ^^"

  • Mittu Domain

   Mittu Domain

   Hónapja

   Jajdejó!

  • be hb

   be hb

   Hónapja

   hogy utalom az illatositokat.

 67. ********

  ********

  Hónapja

  Idióták dugó lett előtte és azért rántotta ki jobbra hogy necsapódjon bele az előttelévő kamionba... Gondolkodni azt nemtudtok csak a kamionost szidni egyből féreg banda.!.

 68. Magyari1

  Magyari1

  Hónapja

  trágárkodó kamerás, mit is várhatnánk tőlük, közben ordítva hallgatja a propaganda termelési riportot és rájátszik egy nem létező elsőbbségre hát nem figyeled a táblát nektek kamerásoknak az már nem jelent semmit???

  • szabolcs gaal

   szabolcs gaal

   Hónapja

   1. Az elsöbbségadás kötelezö tábla arra vonatkozik, hogy a besorolásnál ( ugye, jobbról) nem neki van elsöbbsége, hanem annak aki már az úton van. 2. 0:20 A kamion (a) lezárt területen (b) ZÁRÓVONALON (!) keresztül SÁVOT VÁLT. Ugye azt te se gondolod, hogy a macisajt arra is vonatkozik, HA VALAKI A ZÁRÓVONALON KERESZTÜL A SÁVODBA JÖN?

  • 002 gabor

   002 gabor

   Hónapja

   Hang nélkül néztem meg először. Olvastam a kommentekben a propaganda rádiót. így meghallgattam hanggal. Megtudtam, hogy épülnek a tornatermek, tantermek. Így újabb emberhez jutott el ez a fontos hír. Köszönöm nektek. Ma este jobban alszom.

  • András Bíró

   András Bíró

   Hónapja

   A forgalomtól elzárt területen keresztül érkezőnek nincs elsőbbsége.

 69. ZsoTo Mat

  ZsoTo Mat

  Hónapja

  De legalább megtudtuk, hogy épülnek az iskolák meg a tornatermek. Már aki nem hallgatja minden nap a Kossuthot vagy mi a fene...MR1 😁

  • cyberpalko

   cyberpalko

   27 napja

   @ZsoTo Mat Az ereszes szekta?:)

  • István Versegi

   István Versegi

   28 napja

   @Kornél Füredi Az a baj az állami rádiókkal hogy folyamatosan tolják a propaganda hireket amire nekem nincs szükségem... De az összes olyan rádio is ilyen akik az mtitöl kapják a hireket...

  • jános Nagy

   jános Nagy

   28 napja

   @Kornél Füredi Én 40 évvel ezelőtt már hallgattam a Kossuthot, akkor nem volt ennyi agymosás, gyűlölködés a hírekben.

  • Kornél Füredi

   Kornél Füredi

   28 napja

   Én meg 20 éve csak Kossuth rádiót. Nem csak hírek vannak ám! Csupa jó és értelmes műsor. Kamionosok pedig mindent erőből oldanak meg. Heti ötször jövök Pestre dolgozni Mosonmagyaróvárról... Tisztelet a minimális kivételnek...

  • jános Nagy

   jános Nagy

   Hónapja

   @István Versegi TV-go nem számít be az adatmennyiségbe nekem, így MTV-t, VH1-et meg hasonlókat szoktam hallgatni ingyen.

 70. Tamas Mazanyi

  Tamas Mazanyi

  Hónapja

  Balról záróvonal,de jobbról meg egy háromszög alakú valami hirdeti magát?! Mindkét fél az előzékenység és az udvariasság megtestesült hova-továbbjai......mester taníts!!!

  • Tamás Kenyó

   Tamás Kenyó

   Hónapja

   @pharkasj a tábla hierarchiában magasabban van, mint az útburkolati jel..

  • pharkasj

   pharkasj

   Hónapja

   Jezusom. Remelem, nincs jogositvanyod. Az a haromszog azt jelenti, hogy miutan a bal oldaladon levo zarovonal atvalt szaggatottra,elsobbseget kell adnod besorolas elott. Te sem gondolhatod komolyan, hogy egy ilyen tabla felulirja a zarovonalat,forgalom elol elzart teruletet .... A gyorsito savba, amig zarovonal , tilos kisorolni, amikor pedig elfogy a zarovonal,akkor mar csak ertelmetlen,bunko es balesetveszelyes, hiszen parszaz meteren belul megszunik.

 71. István Liberál

  István Liberál

  Hónapja

  Bunkó béjemwés kamionos!

 72. Zoltán Tóth

  Zoltán Tóth

  Hónapja

  Olyan lassú volt a reakcióideje, mint egy lajhárnak. Gondolom csípte a szemét az illatosító. Fel kellene tenni a teljes videót amin az is szerepel, hogy a kamerás autó ezek után végigelőzi a sort a külső jobbra kanyarodóban, és a végén bevág az autók elé a dupla záróvonalat figyelmen kívül hagyva! Kedves Bp-i Autósok Közössége, ezt miért vágtátok ki????? Hadd lássák csak az egész videót! Számomra ebből az esetből kiderült, mennyire vagytok hitelesek. Köszönöm.

  • 207gtr

   207gtr

   Hónapja

   @RelakS És már a megjegyzések meglepő módon már kivannak kapcsolva a teljes verziónál. Nem bírták a kritikát. Meg is jegyeztem a teljes verzióban, hogy nem csak a kamionosnak hanem az autósnak a felmenőjét is, és az autós állítólagos fia meg olyat írt ne bántsam az öregét. Én meg kérdőre vontam, hogy akkor az örege meg milyen alapon anyázza a kamionost és megkértem hogy frissítse a KRESZ tudását.

  • RelakS

   RelakS

   Hónapja

   @Zoltán Tóth Az úgy érthető.

  • Zoltán Tóth

   Zoltán Tóth

   Hónapja

   @RelakS Facebookon láttam a teljes videót egy zárt csoportban, aztán tán ezért nem linkeltem ide neked.

  • Bence Hegedus

   Bence Hegedus

   Hónapja

   Azt biztos nem küldik el vamzerék a rendőröknek.

  • RelakS

   RelakS

   Hónapja

   Aztán ezt a verziót hol láttad? Van mondjuk itt valami :D Egy linket megért volna a hozzászólásodban: hubuild.info/cycle/vide/pMS5gpSVmIZocdA

 73. Tom rebel

  Tom rebel

  Hónapja

  Ezt megérdemelted, amiért a propagandát hallgatod! :D

  • Sz. Z.

   Sz. Z.

   29 napja

   😂

 74. Stifler Viktor

  Stifler Viktor

  Hónapja

  Hogy van ilyen clickbétes szar címet adni? Mi van kell a megtekintés? Ez tragédia....😂😂😂😂😂😂

 75. Zsombor Kaló

  Zsombor Kaló

  Hónapja

  Az igen. Jó pár embernek alsógatya-cserélős programot csinált...

 76. karcsika va

  karcsika va

  Hónapja

  Kamerás dudálva megy az elsőbbség adás kötelező táblánál :D De nem baj, ezt is kiteszik :)

 77. Jándi Zsolt

  Jándi Zsolt

  Hónapja

  Pont, hogy figyelt, azért erőszakolta be magát...

 78. Alkot Alkotman

  Alkot Alkotman

  Hónapja

  Büntetőkamionozás

 79. Zsolt Nagy

  Zsolt Nagy

  Hónapja

  Csávó le is állította a kocsit. Neki elég volt mára! :D meg is értem

 80. Gergely Szegedi

  Gergely Szegedi

  Hónapja

  Teljesen mindegy, mennyire volt szabálytalan a kamionos, felsőbb rendű úton haladt, a macisajt meg nem véletlenül van ott...

  • Neo

   Neo

   Hónapja

   @Gergely Szegedi vedd be a nyugtatótad ember inkább. Az ember rohadtul nem számít arra hogy abból az irányból ahonnan nem jöhetnek, jönnek. Persze lehet érvelni hogyha egy repülő jönne, vagy tengeralattjáró, esetleg az Enterprise csillaghajo akkor annak lenne elsőbbsége, és ezért mindig legyen nálad deflektor pajzs. Azért remélem érzed az abszurditást. Persze valahol jogos, mindig legyünk körültekintőek ha elsőbbségünk van, ha nincs. De azért a kamionos több volt mint szimplán szabálytalan.

  • Gergely Szegedi

   Gergely Szegedi

   Hónapja

   @Neo odaírtam baszod, hogy a kamionos szabálytalan volt, nem kérdés, ellenben már lentebb/fentebb is kifejtették, hogy a macisajt a "kereszteződés" teljes keresztmetszetére vonatkozik, te pedig egy alsóbb rendű útról, nevezetesen egy felhajtóról érkezel. Hiába vagy a saját sávodban, figyelned kell ezekre (is). Kresz tanulás, édes istenem.....

  • Neo

   Neo

   Hónapja

   @Gergely Szegedi KRESZ tanulás...

  • Gergely Szegedi

   Gergely Szegedi

   Hónapja

   @Neo Szövegértés....

  • Neo

   Neo

   Hónapja

   Hogy sikerült ebből nem a kamionost hibásnak kihozni?

 81. Krisztián Nyitó

  Krisztián Nyitó

  Hónapja

  Hiába: Akkor is ő a nagyobb... 😔

 82. Tamás Szoboszlay

  Tamás Szoboszlay

  Hónapja

  A kamionos szerintem elnézte a sor végét. Amit csinált jobb, mintha belerohant volna a sorba. A kamerás kocsi sofőrje meg időben lereagálta. Így kerülhető el egy baleset.

  • Tamás Vágó

   Tamás Vágó

   Hónapja

   Dehogy nézte el - nem is lassít, nem is fékez, ez jól látszik. Egyszerűen a sort megkerülve le akart sorolni jobbra és vagy nem látta az autóst vagy lexarta...

 83. Bp-i Autósok Közössége

  Bp-i Autósok Közössége

  Hónapja

  Igen, látjuk, van a YT-on egy hosszabb verzió, ahol valóban megsérti a KRESZ-t a kamerás is. Mi vágtuk meg, hiba volt, elnézést kérünk. Ebben az esetben sajnos az utolsó másodpercek jelentősége elveszett a kezdeti sokk miatt. Figyelmetlenek voltunk. Egyfelől itt az általunk publikált részen történik egy majdnem tragikus kimenetelű baleset. Másfelől ha az általatok emlegetett részhez hasonló felvételeket publikálnánk itt, akkor mennyire menne a “vamzerek vagytok” végtelenül szánalmas, unalmas rossz duma…?

  • Neo

   Neo

   Hónapja

   Akkor esetleg felteszitek / megosszátok a vágatlan verziót is?

  • Stifler Viktor

   Stifler Viktor

   Hónapja

   Az a baj velettek hogy ti ebből profitálni akartatok és akartok is azért vágjátok meg a videókat ..... ezert nem vqgytok hitelesek mert csak azt teszitek ki amire ugrik hozzátok hasonló..... tudom letiltottok innen is majd mint w facebookon. Mert nem bírjátok a kiritikát 😂

 84. László Ördög

  László Ördög

  Hónapja

  De egyébként minek oda macisajt, ha úgyis záróvonal van balról? Ja, hogy azt telibe szarhatják?! Hát, végül is...

 85. Viktor László Varga

  Viktor László Varga

  Hónapja

  Azért tegyünk már különbséget kamionos és konténeres bérrabszolga között! Ez a fószer egy alulképzett idióta, aki azz hiszi belföldön mindent lehet...

 86. Árpád Forgó

  Árpád Forgó

  Hónapja

  Lényeges dolgokat sikerült levágni a videóról. Nem vitatom, hogy a kamionos egy sudribunkó szakma szégyene. De azért kamerás emberünk kapcsán is felvetődik néhány kérdés. Azt még megértem, hogy kuplung nélkül fékezett és lefulladt, mert pánik reakció volt. Na de utána ugyanazt teszi mint a kamionos. Elmegy jobbról a sor mellett és a végén a kihajtó sávról, a forgalom elől elzárt területen át foglalja el méltó helyét. A propaganda rádió már csak hab a tortán. :) hubuild.info/cycle/vide/pMS5gpSVmIZocdA

  • Gergő Schnider

   Gergő Schnider

   Hónapja

   Mintha nyitott szájjal menne a ... erdőben :D

 87. supla 91

  supla 91

  Hónapja

  Ez nem nemfigyelt, gyilkolni akart... Dehát mit képzelünk mi átlag emberek. Ezek nélkül éhen halnánk. Bar igy ők ölnek meg...

  • Stifler Viktor

   Stifler Viktor

   Hónapja

   Remelem éezed h ha bele is ment volna se lett golna az öregnek baja 😂

 88. Károly Jenei

  Károly Jenei

  Hónapja

  Elsőbbségadás tábla nem szúrta ki a szemét?

  • József Némedi

   József Némedi

   28 napja

   Az ember akkor is tudja, hogy ilyen helyeken "Elsőbbségadás kötelező" van, ha esetleg észre sem veszi a táblát. Itt nem ez volt a baj. Viszont a "Bizalmi elv" egy igen veszélyes dolog, mint látjuk.

  • szabolcs gaal

   szabolcs gaal

   Hónapja

   1. Az elsöbbségadás kötelezö tábla arra vonatkozik, hogy a besorolásnál ( ugye, jobbról) nem neki van elsöbbsége, hanem annak aki már az úton van. 2. 0:20 A kamion (a) lezárt területen (b) ZÁRÓVONALON (!) keresztül SÁVOT VÁLT. Ugye azt te se gondolod, hogy a macisajt arra is vonatkozik, HA VALAKI A ZÁRÓVONALON KERESZTÜL A SÁVODBA JÖN?

  • crohler

   crohler

   Hónapja

   Mégis kinek adjon elsőbbséget a gyorsítósávnál? Te amikor felhajtasz az autópályára, megállsz és megvárod míg mindenki elhalad?

 89. László Ördög

  László Ördög

  Hónapja

  Nem figyelt... De. Arra figyelt, hogy hogyan juthat előrébb...

 90. Fecoka The Great

  Fecoka The Great

  Hónapja

  Nem figyelmetlen volt, egyszerűen leszart mindent. Pont azért van ott az a forgalomtól elzárt terület, hogy ne alakulhasson ki ilyen helyzet (holttér).

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   27 napja

   @Péter Nagy Azt kihagytad, hogy "aki repülővel halad az autópálya felett"...

  • Péter Nagy

   Péter Nagy

   27 napja

   @cyberpalko Én is így gondolom. Az elsőbbségadás kötelező nem azt jelenti, hogy a sávodba a záróvonalon át a kukoricásból behajtó járműveknek elsőbbsége lenne veled szembe.

  • cyberpalko

   cyberpalko

   27 napja

   @Péter Nagy De onnan nem érkezhet senki mivel elzárt terület.Nehogy már a kamionost még ki is tüntessük...amugy ja a kamerásnak elsőbbségadási kötelezettsége van akár zsabálytalankodnak akár nem...

  • Péter Nagy

   Péter Nagy

   28 napja

   @Hallja Menjeninnen "akkor a főúton haladó (vagy szabálytalankodó) elsőbbséget élvez, akkor is ha kézen állva közlekedik. Ezt így érted?" Igen, ezt nem is vitattam. A kérdésem az, hogy aki a járdán / szalagkorláton / forgalom elől elzárt területen / útmenti kukoricásban halad, az a főúton haladónak számít-e?

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   29 napja

   @Péter Nagy Nem én mondom, hanem te... na de végre rendet rakhatnál már a fejedben: ha mackósajtod van, akkor a főúton haladó (vagy szabálytalankodó) elsőbbséget élvez, akkor is ha kézen állva közlekedik. Ezt így érted?

 91. Dan

  Dan

  Hónapja

  A kamion rossz helyen ment, DE ahogy régebben az oktatóm mondta, a háromszögnél ha repülőgép jön az úton is elsőbbséget adunk.

  • TheLuminousCleric

   TheLuminousCleric

   27 napja

   @Norbert Bíró Úgy látszik a szabálytalankodóknak mindent is lehet.

  • Norbert Bíró

   Norbert Bíró

   Hónapja

   Elsöbséget a forgalom elöl elzárt területen közlekedöknek Vagy a besorolásnál kell adni ?

  • crohler

   crohler

   Hónapja

   Teljesen hibás a számításod és a gondolatmeneted, ez az egyik, a másik hogy remélem autópályára felhajtásnál te mindig fékezel, gáz helyett.

  • András Bíró

   András Bíró

   Hónapja

   ​@Dan Az 1,83 másodperc nem rossz reakcióidő egy teljesen váratlan helyzetben egy átlagembertől. Még ha látja is a kamiont, kell idő felfogni, hogy az tényleg átjön mindenen lassítás nélkül. Aztán van ez is : www.urbanlegends.hu/2012/07/mennyire-vagyunk-vakok/

  • Dan

   Dan

   Hónapja

   ​@A R Arra tanított, hogy mindig legyünk képbe a másik sofőr szándékaival. A videón alapból látszik, hogy kijjebb és nagy sebességgel megy az a kamion, de ha ezt nem is nézzük, 18,27 másodperctől tisztán látható, hogy az elzárt területen halad és jobbra tart, a bácsi pedig csak 20,10-nél kezd fékezni. Ez azt jelenti, hogy az átlag 0,7 másodperces reakcióidő helyett neki minimum 1,83 másodperc kellett ahhoz, hogy ezt észrevegye. A fő probléma az, hogy ezek az emberek mindig azt mondják, hogy 40 éve vezetnek és megvan a rutinjuk, ugyanakkor ehelyett inkább rutinból/megszokásból vezetnek, azaz tudta, hogy eddig ott nem jött senki hisz elzárt terület, és úgy volt vele, hogy akkor most sem fog. Erre írtam a repülőgépes történetet.

 92. Gábor Jancsovics

  Gábor Jancsovics

  Hónapja

  Ez mindenkivel előfordulhat, főleg ilyen kánikulában!

 93. Cartoonella de Frász

  Cartoonella de Frász

  Hónapja

  Uborkapépet meg ki kelllógatni a tükörre azta büdös...

 94. István Tibai

  István Tibai

  Hónapja

  Nem a kamionos védelmében de az autózunk előtt is ott áll az elsőbbségadás kötelező tábla aminek hatálya nem tesz különbséget hogy szabályosan vagy szabálytalanul érkezik balról a kamion.

  • Péter Nagy

   Péter Nagy

   27 napja

   @Kornél Hartung A kreszben szó szerint így van benne: "az útkereszteződésben elsőbbséget kell adni a keresztező (betorkolló) úton". Ugyanakkor benne van az út fogalma is: "Út: a gyalogosok és a közúti járművek közlekedésére szolgáló közterület (közút)". Azt, hogy a forgalom elől elzárt területet minek vesszük, az már jó kérdés, mivel a gyalogosok és a közúti járművek közlekedésére biztosan nem szolgál, rá sem szabadna hajtani.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   27 napja

   @Józsi The Rocket _"az elsőbbség adás kötelező tábla azt jelenti hogy a táblával egy vonalban kell elsőbbséget adni (vagy megállni) az benne van"_ Nézd át a KRESZ-t, de sürgősen!!

  • Józsi The Rocket

   Józsi The Rocket

   27 napja

   @Gabriel Derdák Melyik? Amúgy a gyorsító sáv résznél, nem akkor kell elkezdeni nézelődni amikor már benne vagy hanem a kanyarok íve direkt olyan a legtöbb helyen, hogy látod hova fogsz érkezni, már ha nem disznóért vetted...Az hogy le fogja csapni a forgalomtól elzárt területen át az nincsen, de hogy az elsőbbség adás kötelező tábla azt jelenti hogy a táblával egy vonalban kell elsőbbséget adni (vagy megállni) az benne van. ;)

  • István Tibai

   István Tibai

   Hónapja

   @Gábor Benkő Képzeld van, és szívesen tartok neked továbbképzés abban az esetben ha meg tudod fizetni!

  • István Tibai

   István Tibai

   Hónapja

   @BlackRain Te meg csak egy ostoba úrvezető'.

 95. molyfos

  molyfos

  Hónapja

  motor le, kulcs ki. de miért? kiszállt utána és gyalog ment inkább? :D

  • Józsi The Rocket

   Józsi The Rocket

   27 napja

   @Stifler Viktor Vannak olyan elemek akiket igen is ki kell vonni a forgalomból, örökre, ellenük menjen a videó, ez a kamionos is ebbe a kategóriába tartozik. Vezettél már ekkora szerelvényt? Utána a személyautó terelgetése gyerekjáték lesz, szerinted ha ezt megcsinálta kamionnal, akkor személyautóval miket művel!?

  • Attila Nagy.

   Attila Nagy.

   Hónapja

   Szerintem a gatyát kirázni szállt ki.

  • Stifler Viktor

   Stifler Viktor

   Hónapja

   @Józsi The Rocket ennek a videónak se kellet volna feltöltődni.... es lehet halani h lefullad es ujra indit. Na az ilyenek teszik a videot ide.

  • Attila Sólya

   Attila Sólya

   Hónapja

   Hülyebiztos önindító. Lehet lefulladt a kocsi, s nem tudott ráindítani, csak ha vissza tekered 0-ba. Bár kivenni akkor sem kell.

  • Józsi The Rocket

   Józsi The Rocket

   Hónapja

   Lehet 🤣 De ezeket honnan szedted? Nem lehet hogy a kamera nyomkodását hallottad? Vagy lehet a telefont szedte elő hogy feltöltse ide...

 96. Szereljük meg

  Szereljük meg

  Hónapja

  Mondjuk a kamerás autó se volt a helyzet magaslatán. :D Kamionosnak jogsi elvétel és viszlát.

  • Józsi The Rocket

   Józsi The Rocket

   27 napja

   @Balázs Molnár Ezt pont jónak írod... ;)

  • Balázs Molnár

   Balázs Molnár

   Hónapja

   @Józsi The Rocket Figyu, ha nem veszi észre a sávozott területet, akkor alkalmatlan a vezetésre. Ha látta, akkor meg azért. Az út nem játszótér, hogy leszarod mik a szabályok. Főleg nem 40 tonnás géppel.

  • Szereljük meg

   Szereljük meg

   Hónapja

   @Józsi The Rocket mert csak néz, de nem lát. Volt 3 másodperce, ahol tökéletesen látszik, hogy a forgalomtól elzárt részen megy egy igen nagy jármű. Utána kezdett fékezni csak.

  • Szereljük meg

   Szereljük meg

   Hónapja

   @K Gy aha, és az nem tűnt fel 3 másodpercig, hogy hol megy a kamion? :D Utána mikor felken a korlátra már magyarázhatod, hogy ő volt..... az rajtad nem sokat segít.

  • K Gy

   K Gy

   Hónapja

   A kamerás autó a takarás miatt joggal feltételezte, hogy a kamion a neki kijelölt sávban megy, és nem fogja keresztezni az ő útját!

 97. Béla Bukó

  Béla Bukó

  Hónapja

  A kamerás autónak ott az elsőbbség adás kötelező tábla.Mit van felháborodva?Megadta az elsőbbséget,go tovább.

  • Béla Bukó

   Béla Bukó

   Hónapja

   @szabolcs gaal Annyi eszed van mint a kamionosnak."OLVASS A SOROK KÖZÖTT!"

  • szabolcs gaal

   szabolcs gaal

   Hónapja

   1. Az elsöbbségadás kötelezö tábla arra vonatkozik, hogy a besorolásnál ( ugye, jobbról) nem neki van elsöbbsége, hanem annak aki már az úton van. 2. 0:20 A kamion (a) lezárt területen (b) ZÁRÓVONALON (!) keresztül SÁVOT VÁLT. Ugye azt te se gondolod, hogy a macisajt arra is vonatkozik, HA VALAKI A ZÁRÓVONALON KERESZTÜL A SÁVODBA JÖN?

  • tóni bekő

   tóni bekő

   Hónapja

   @Béla Bukó ami azt illeti van az is .. :D de igen, bocs, elsőre nem jött át :)

  • Béla Bukó

   Béla Bukó

   Hónapja

   @tóni bekő Ha nem érzed benne az íróniát,akkor te motoros vagy............

  • Józsi The Rocket

   Józsi The Rocket

   Hónapja

   Igen, csak amiben a kamion jött az nem az ő sávja, de amúgy stimmel... 🤣

 98. Martello

  Martello

  Hónapja

  Ez a kamionos is a homeopátiás készítményeknek köszönheti az életét... Az anyja szedte őket fogamzásgátló helyett

  • xsonzoloster

   xsonzoloster

   Hónapja

   Mondjuk lenyelhette volna, az tuti.. :D

  • Jóska Sobri

   Jóska Sobri

   Hónapja

   @Faszomat a magyar Egészségügybe ugyanazt xd

  • Faszomat a magyar Egészségügybe

   Faszomat a magyar Egészségügybe

   Hónapja

   És te anyud mit szedett? Nem rosszbol. 😂

 99. Spéci Béci

  Spéci Béci

  Hónapja

  A rádióban hallható primitív propaganda szöveg irritálóbb, mint a látottak.

  • Razidargh

   Razidargh

   27 napja

   @Józsi The Rocket A szarkazmus a humor legprolibb és legaljasabb műfaja, és mint ilyen, nem veszek róla tudomást.

  • Józsi The Rocket

   Józsi The Rocket

   27 napja

   @Razidargh Mert a politikai blabla az teljesen belefér ugye!? Ne haragudj, ezek szerint eltévedtem és nem a BP-i autósok közösségén nézem a videót hanem az ATV-n vagy a Hír TV csatornáján... Jah mégsem! Nem ide való, pont. Minek kötözködsz ha nem érted még a szarkazmust sem...

  • Spéci Béci

   Spéci Béci

   Hónapja

   @BlackRain Csak nem szimpatizálsz a rendszerrel sötét gyerek? Ilyenkor mindig helyére kerülnek a dolgok, amikor a hozzád hasonló szintű alakokról ez kiderül. :)

  • Razidargh

   Razidargh

   Hónapja

   @Józsi The Rocket Hangsávot akkor veszik le, amikor zene hallható, mert akkor nem lehetne monetizálni a videót.

  • Józsi The Rocket

   Józsi The Rocket

   Hónapja

   Engem az érdekelne hogy ilyenkor miért nem veszik le a hangsávot!? Máskor tudnak alákeverni liftzenét...

 100. Miki Gedő

  Miki Gedő

  Hónapja

  Bírom ezeket a címeket h "nem figyelt.." meg a satöbbi. Ez leszarta, nem pedig "nem figyelt".

  • Tamás és Katalin Hargitai

   Tamás és Katalin Hargitai

   16 napja

   Úgy volt vele, hogy erősebb kutya b...ik.

  • Roland Horvath

   Roland Horvath

   29 napja

   @Bödön Ödön Bizonyára indokolatlan forgalomtól elzárás volt. Csa kez lehet az oka. /s

  • Bödön Ödön

   Bödön Ödön

   Hónapja

   @Dick Riddick Ártatlanság vélelme? Lófaszt, átment a forgalomtól elzárt területen, ilyen nincs véletlenül.

  • Dick Riddick

   Dick Riddick

   Hónapja

   @Miki Gedő Egy telefonnal a kezében ugyanígy megcsinálja, és még csak azt sem tudja hol van.

  • Miki Gedő

   Miki Gedő

   Hónapja

   @Dick Riddick A forgalomtól elzárt területen keresztü, teljesen tudatosan csinálta. Nem érem te mit néztél.

Következő