Mindkettő megszegte a KRESZ-t. Baleset lett belőle

Az egyik a buszsávot használta jogtalanul, a másik pedig a záróvonal ellenére szeretett volna balra kanyarodni.

"Tegnapi baleset a 17. kerületben, a Kis utca közelében.

Ebből tanulhatnának sokan, ugyanis az egyik buszsávozott, a kanyarodó pedig kanyarodni tilos táblánál hajtott be a kettő plusz egy buszsávon keresztül."
- fűzte a szomorú videóhoz olvasónk.

Jó lenne végre megérteni, hogy a KRESZ nem ellenetek, hanem értetek van.

További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: bpiautosok.hu

Megjegyzés 

 1. Bp-i Autósok Közössége

  Bp-i Autósok Közössége

  8 napja

  Az egyik a buszsávot használta jogtalanul, a másik pedig a záróvonal ellenére szeretett volna balra kanyarodni. "Tegnapi baleset a 17. kerületben, a Kis utca közelében. Ebből tanulhatnának sokan, ugyanis az egyik buszsávozott, a kanyarodó pedig kanyarodni tilos táblánál hajtott be a kettő plusz egy buszsávon keresztül." - fűzte a szomorú videóhoz olvasónk. Jó lenne végre megérteni, hogy a KRESZ nem ellenetek, hanem értetek van. További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  • Marshall Smith

   Marshall Smith

   7 napja

   @János Hiltser Ezzel egyet kell értsek, sajnos. Azt hiszem tavaly előtt olvastam egy balesetről ami Vasasszonyfa közelében történt, és az egy nagyon komoly baleset volt. Egy VW Passat (B5) vezető ittas és drogos állapotban, igen nagy sebességgel (kb. 170 km/h, de nem biztos) elvesztette az uralmát az autó felett, és egy fának csapódott. A baleset utáni rendőrségi felvételből tisztán ki lehet venni, hogy a fának csapódott autó karosszériája kettészakadt nagyjából a C-oszlopnál. Az akkori tudósítás szerint a sofőr súlyos életveszélyes sérülést szenvedett, de a mellette ülő 24 éves barátnője azonnal meghalt. Nyilván sokan fel tudnának sorolni hasonló baleseteket, de pontosan ez a baj, hogy számos ilyen baleset is előfordul(t). Ezért én nemcsak, életkorhoz kötném vezetői engedély megszerzését, hanem pszichológiai vizsgálathoz is. Ha valaki nem tud uralkodni magán, attól hogy várható el a felelősségtudat?? Én elhiszem, hogy sok ember frusztrált, vagy sokszor rossz napja van, de akkor sem lehet mások életével játszani.

  • TanarurNo1

   TanarurNo1

   7 napja

   @János Hiltser Nincs: tábla és a záróvonal is tiltja, de sokan ügyet sem vetnek rá.

  • János Hiltser

   János Hiltser

   7 napja

   @Marshall Smith egyre többen vannak akik így gondolkodnak, és nem márka függő ez. Az elmúlt 4-5 évben eljutottunk a Balkáni vezetesi szintre.

  • Marshall Smith

   Marshall Smith

   7 napja

   Csak elég sokan vannak azok, akik úgy gondolják, hogy a KRESZ rájuk semmilyen módon nem vonatkozik.

  • János Hiltser

   János Hiltser

   7 napja

   Ott van kanyarodási lehetőség balra??

 2. József Nagy

  József Nagy

  5 napja

  A piros Puntó annyira megijedt, hogy beletolatott a mögötte lévő szürke autóba (nézzétek meg, hogy meglőködik a kocsi!!:::::))))))))

 3. József Nagy

  József Nagy

  5 napja

  Ezeket az autókat fogjuk találni 2 hét múlva használtautó.hu-n olyan szöveggel, hogy karambolmentes, vezetett szervízkönyv, újszerű/szalon állapot, rendszeresen karbantartott, első női orvos tulajtól, 10 éves kocsi 45 ezer valós km-el:)

 4. Peti Kiss

  Peti Kiss

  5 napja

  A csóka behozta a köztudatba a büntetőbuszsávozás fogalmát.

 5. Nagy Sandor

  Nagy Sandor

  5 napja

  Piros punto a legjobb. Mikor már azt hinnéd, hogy vége, akkor ő 19-re lapot húz :DDDDD

 6. Csónak Rodaka

  Csónak Rodaka

  5 napja

  Budapesten egy csomó helyen ugy le van kopva a felfestés, tábla apedig sok helyen nincs, hogy sokszor nem tudom, hogy szabad e kanyarodnom vagy sem. (Minden esetben szétnézek, hogy jön-e valaki) de na. Ember legyen a talapán aki pesten szabályosan tud közlekedni.

 7. Gábor Szentpéteri

  Gábor Szentpéteri

  5 napja

  Remélem tanul az esetből a gyökér.

 8. Zoltán Stefán

  Zoltán Stefán

  6 napja

  Suv-os megváltoztatja a helyszínt és utána száll ki. Gondolom előtte nem töltötte ki a kék-sárgát. Tehetség a négyzeten XD

 9. Jim Kirk

  Jim Kirk

  6 napja

  Imádom ezeket a sofőröket. Sietnek 1000-rel, de ha katasztrófa történik, akkor már nem annyira sietős. Mondjuk ez a legtöbb autósra igaz.

 10. Sandor Gera

  Sandor Gera

  7 napja

  Mer a biciklis nem szállt le a zebrán....😂

 11. László

  László

  7 napja

  Ki ad betétlapot a mâsiknak?

 12. csakazoli

  csakazoli

  7 napja

  Ezt követően magasröptű beszélgetésre kerülhetett sor a két balfasz között. :D Tiszta Mónikashow lehetett.

 13. Somogyi Dani

  Somogyi Dani

  7 napja

  Pár éve ugyanitt pont egy ilyen szituba halt meg egy motoros.

  • Gbr Deak

   Gbr Deak

   4 napja

   A suzikis esetre gondolsz?

 14. Péter Balogh

  Péter Balogh

  7 napja

  Valamelyik lehetett “valaki” mert volt vagy három rendőrautó helyszínelni..

  • Péter Balogh

   Péter Balogh

   6 napja

   @Tamás Denem 2?

 15. M T

  M T

  7 napja

  hubuild.info/cycle/vide/hK2ahIt92KiYgcw

 16. Gábor Nagy

  Gábor Nagy

  7 napja

  Azért abban biztos vagyok, hogy a baleset okozásáért a kanyarodó felel. Ez kb olyan, mint, hogy a gyorshajtónak is elsőbbsége van, addíg amíg nem megy megtévesztően gyorsan. Egyébként jöhetett volna ott motor is, teljesen szabályosan.

 17. atyavilaag

  atyavilaag

  7 napja

  Instant karma.

 18. Miklós Varga

  Miklós Varga

  7 napja

  Kérdem én, hogy aki megáll, és hozzásegíti a szabálytalankodót a cselekmény megvalósításához az cinkos ugye? Remélem őket is megbüntetik, hiszen, ha nem engedi be akkor az utána következők ledudáljak a fejét, és nem történik semmi. Ebből értetődően a hasonló udvariaskodó gyökereket is büntetni kellene, aki megáll a főúton, hogy kiengedje a mellékútról a várakozót. Hozzáteszem az ehez hasonló gesztusok kimondottan tanyán és falun működnek, hiszen ott nincs akkor a forgalom, hogy kihatással legyen az össz forgalmi helyzetre.

 19. Ádám Földesi

  Ádám Földesi

  7 napja

  Kár, hogy ezek még lélegeznek....

 20. Eazy-E

  Eazy-E

  7 napja

  Szép volt!

 21. Ferenc Nemes

  Ferenc Nemes

  7 napja

  2 marha találkozik.

 22. J. Balazs

  J. Balazs

  7 napja

  Azért azt a beszélgetést még meghallgattam volna, mikor a két veréb próbálja megmagyarázni, hogy ő mindnet jól csinált, cserébe a másik bzi!🙃😁😎

 23. Pásztor András

  Pásztor András

  7 napja

  Ez van akkor is, ha teljesen szabályosan haladok a busz sávban robogóval vagy motorral!

 24. Martin Studio

  Martin Studio

  7 napja

  ügyesek :D

 25. Sterling Archer

  Sterling Archer

  7 napja

  Pedig az kisbusz volt...

 26. Tommy U

  Tommy U

  7 napja

  Ez helyi h*lye volt szerintem a suvban, mert ugye itt 6-7évvel ezelött lehetett a 3sávon át szabályosan balra kanyarodni !!!!..... Gondolta neki megint lehet! Volt egy nagyon csúnya motoros baleset pont ott ahol ezek találkoztak és ott is Caddy volt az egyik résztvevő. Annyi hogy ott a Caddy helyén érkezett a motoros és beépült az éppen kanyarodó Caddybe.....ott nem volt ennyire "vidám" a helyzet utána !!! .....a lényeg hogy a tiltó tábla🚫 a másik oldalon szintén a buszmegállóban azaz 3sávval odébb van kirakva egy villanyoszlopra ami alig észlelhető. Itt sokat segítene ha a "balra kanyarodni tilos" táblát felfestenék az úttestre. Persze h*lye ellen nincs orvosság.

 27. atee9210

  atee9210

  7 napja

  Ne bántsátok, nem volt neki elég egyértelmű hogy az milyen sáv, az útburkolati jel le volt kopva. A másik meg azt hitte, hogy egy SUV mindenhol átmehet.

 28. Illuminate

  Illuminate

  7 napja

  Kéccázhat cécé

 29. FofukiGuJi

  FofukiGuJi

  7 napja

  Amikor a birkák találkoznak. Takarásból eleve nem nagy sebességgel fordulunk ki.

 30. Roland K.

  Roland K.

  7 napja

  Kedves "buszszávbanelőzömasortmertk*rvárasietekésnekemszabad" na EZÉRT nem előzöd legközelebb busz sávban a sort. Mert nem csak te vagy IQ Light hanem más is, és baromi nagyot tudtok csattanni egymáson. Ha már a KRESZ számodra idegen fogalom. Remélem ha legközelebb autóba ülsz ez eszedbe jut. Bár kicsi rá az esély.

 31. futar19

  futar19

  7 napja

  A hozzászólások többségén látszik, hogy ők sem ismerik a kreszt de "jóindulat" és "ész" jó magyar szokás szerint az van bőven. Először is a buszsávban közlekedő nem felelős a balesetért, az csak a jogosulatlan igénybevétel miatt büntethető. A forduló Lexus csupán!!! egy balra kanyarodni tilos táblát és a záróvonalat hagyta figyelmen kívűl és ha ez nem lett volna elég még úgy is fordult, hogy fogalma sem volt érkezik-e jármű a buszsávban ahol motorkerékpárral és segédmotoros kerékpárral is szabad közlekedni. Ha motoros jött volna ott azt lehet, hogy ki is nyírta volna.

  • Rol Rol

   Rol Rol

   7 napja

   Jajj szegények nagyon sajnálom őket

  • Covidrettegoknek fulest kioszto

   Covidrettegoknek fulest kioszto

   7 napja

   Koszonjuk, hogy fenyt gyujtottal sotet `magyar` elmenkbe, mind a 10-en, 20-on eved "kokemeny" elet es vezetesi tapasztalataval.....!!!! Az osszes "sotet magyar" hulyen halt volna meg a te, `hihetetlen` elettapasztalatod nelkul!!! Megegyszer, koszonjuk es elnezest kerunk, mi sotet magyarok!

 32. gabor jozsef

  gabor jozsef

  8 napja

  Kíváncsi lennék ilyenkor fizet-e a biztosító, kinek, és mennyit. Mert egyik sem érdemli meg, az biztos.

  • Gábor Nagy

   Gábor Nagy

   7 napja

   Egyértelmű, hogy a buszsávban haladónak fizet. Ő jogtalanul használta a buszsávot, amiért jár neki a bírság, de ettől még elsőbbsége volt. Gondolj bele, hogy ha pl motor jött volna a buszsávban, a kanyarodó annak sem adta volna meg az elsőbbséget, pedig a motoros semmilyen szabályt nem szegett volna meg.

 33. HHSTT

  HHSTT

  8 napja

  Jó a zene. 👍

 34. Johnny On The Spot

  Johnny On The Spot

  8 napja

  kresztanfolyamon levetiteni , kotelezo jelleggel

 35. Richárd Makrai

  Richárd Makrai

  8 napja

  Ilyenkor kinek fizet a biztosito? Senkinek semmit gondolom

  • Gábor Nagy

   Gábor Nagy

   7 napja

   Rosszul gondolod. A baleset okozásáért a kanyarodó a felelős. A buszsávban haladónak nem volt joga használni a buszsávot, de ettől még neki is elsőbbsége volt. Legfeljebb kap egy csekket a buszsáv használatáért, de ettől még a kártérítés jár neki, hisz nem felelős a baleset kimenetelében. Hogy értsd, motoros is jöhetett volna teljesen szabályosan a buszsávban.

 36. saddsadsa

  saddsadsa

  8 napja

  Szerencse hogy nem motoros jött a buszsávban.

 37. Hallja Menjeninnen

  Hallja Menjeninnen

  8 napja

  Mennyi infantilis hozzászólás... és ezek is mind vezetnek.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   7 napja

   @Zoltán Szabó Nem vagy te személy, nyavalyás... annyit érsz, mint egy fekvő rendőr. :)

  • Zoltán Szabó

   Zoltán Szabó

   7 napja

   Ők, te szerencsétlen, mert személyes névmás. Troll is vagy meg hülye is.

 38. Zoltan V.

  Zoltan V.

  8 napja

  Megérdemelték.

 39. F3reg

  F3reg

  8 napja

  Két hülye egymásra talált. Milyen romantikus...

 40. adr Adrem

  adr Adrem

  8 napja

  fiumein naponta kanyarodnak balra szabálytalanul mind 3 csomópontnál tok átlagos lett a dudaszó már

 41. gepesz80

  gepesz80

  8 napja

  Ha itt nem sérült meg senki, akkor ez nem baleset.

 42. Zoltan Janos Szabo-Racz

  Zoltan Janos Szabo-Racz

  8 napja

  Szép volt fiúk! Kimerítettétek az idiotizmus fogalmát!

 43. szpsz911

  szpsz911

  8 napja

  Totál hajaz az orosz videókra...

 44. Zoltán Laky

  Zoltán Laky

  8 napja

  A két biztosítónál biztosan örülnek a felvételnek. :)

 45. csaba19870221

  csaba19870221

  8 napja

  Helyes. Nem is kell mindenkinek megúszni a szabálytalanságot. És nem úgy kanyarodunk a másik sávra, hogy semmit nem látunk. Az le van szarva a mögöttem lévő mit akar én érjek haza biztonságosan.

 46. Német Richárd

  Német Richárd

  8 napja

  Büntető találkozás!!

 47. diego87HUN

  diego87HUN

  8 napja

  Végülis a Caddy kisbusz, még ha a felvétel pénteki is ;-)

 48. Miklós Bíró

  Miklós Bíró

  8 napja

  Héj Lúi, áj szink disz iz dö bigining of a bjútiful frendship.

 49. Tamás Vári

  Tamás Vári

  8 napja

  Nem értem h ez h történhetett ez meg, egyik sem BMW. Ezek szerint más márkák is ugyan úgy szabálytalankodnak, de csak a BMW van érte megköpködve??? Még ilyet xD

  • Rol Rol

   Rol Rol

   7 napja

   BMW= nagyrészt prolik ,tesók meg komplexusos gyökerek hajtják... tisztelet a kivételnek... vagy mitgondolsz miért ilyen a megítélése ?iligyvagyok a Suzukimbol blabla

  • Zsolt Moldván

   Zsolt Moldván

   7 napja

   igen, más márkájú gépjárművekben is gyorsan kopik az irányjelző kapcsolója és az izzó, de a bmw-kben a leggyorsabban és leggyakrabban.

  • Tamás Söllei

   Tamás Söllei

   8 napja

   Nem a ruha teszi az embert... a Fordosok is Mazdások is tudnak sőt a piros Suzuki is veszélyes ha megnő Ferrari lesz belőle s mindig voltak lesznek kivételek meg akik annak gondolják magukat akinek nem inge ne vegye magára...

 50. tb

  tb

  8 napja

  Legalább nem kell sokat gondolkodni a szabálysértési előadónak!😎

 51. Ferenc Németh

  Ferenc Németh

  8 napja

  Minden buszsávban előző így járhatna🤞🍀👌

  • Zoltán Szabó

   Zoltán Szabó

   7 napja

   Az nem előzés ha te a külső sávban gyorsabban haladsz mint a többiek a belsőben. Mindegy hogy az busz sáv, vagy nem.

 52. Pál Péter

  Pál Péter

  8 napja

  Karosszériások, szerelők ! Munka van.

 53. g a

  g a

  8 napja

  Nagyon dinamikus látványvilág!!! Gratula!

 54. Béci FRASE

  Béci FRASE

  8 napja

  :D megküzdöttek egymásért :D a baleset oka: nem a busz sáv, és nem a záróvonal, hanem a KRESZ 31§ 5. bek. c. a pont ;) ezen felül sajnos nem kapják meg amit lentebb gróf senkiházi kolléga kifejtett.. pedig az lenne a normális, hogy mindenkit minden kib.-ott általa elkövetett cselekményért meg..nak.. így nőiesen..

 55. E MF

  E MF

  8 napja

  Oszt' ha a busz jön ott?

  • Gábor Nagy

   Gábor Nagy

   7 napja

   @Zoltán Szabó és ha motor? ami gondolom tudod, hogy teljesen szabályos lenne.

  • Zoltán Szabó

   Zoltán Szabó

   7 napja

   Nyilván azt látja mert egy kicsit magasabb mint a többi jármű.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   8 napja

   És ha a villamos?

  • Zsolt Répási

   Zsolt Répási

   8 napja

   Akkor tömegközlekedési jármű ellen elkövetett bűncselekmény.

 56. ATAG

  ATAG

  8 napja

  A biztostók álma :D 2 hülye egy pár... ennek a kártérítési perében nem lennék szívesen tisztelt bíróság :D

  • Roland K.

   Roland K.

   7 napja

   Biztosító elélvez: Mind a kettő megszegte a KRESZ-t, ami a balesethez vezetett, nem jár a süti. Mehetnek amerre tudnak.

  • notmy cupoftea

   notmy cupoftea

   8 napja

   Ez inkább a karosszérialakatosok és festők álma.

 57. Roger Darkman

  Roger Darkman

  8 napja

  +találta a zsák a foltját.

 58. Eagle Eye

  Eagle Eye

  8 napja

  Nem vagyok kárörvendő, de 😂😅🤣😅😂😅🤣😅😂

 59. BlackRain

  BlackRain

  8 napja

  Tökéletes.

 60. Grafo

  Grafo

  8 napja

  Egyébként simán oldalba találhatta volna a kék kabriót is ami jobbra fordult a buszsávból, ha az érkezik oda pont akkor. (legyünk előítélet-mentesek, eleve arra akart menni...)

 61. Grafo

  Grafo

  8 napja

  Ez tiszta sor, megérdemelték. De az érdekelne még a sztoriból, hogy ki lehetett (ha volt) az a harmadik esetleg negyedik barom a kamerás és a mellette levő sávjából aki "lemondott" az elsőbbségéről ott elöl, hogy az a hülye befordulhasson, hiszen zöld lámpánál mentek tovább az előző kereszteződésből és elég sokan. Ott nem igazán lehetett csak úgy bekanyarodni plusz segedelem nélkül.

 62. Sándor Pazonyi

  Sándor Pazonyi

  8 napja

  Ezen a rákoskeresztúri úton mindig is kész életveszély haladni…nagyon kell figyelni mindenkire.

 63. Márton Mező

  Márton Mező

  8 napja

  Karma.

 64. sunsunny sunsunnyphoto

  sunsunny sunsunnyphoto

  8 napja

  Ha busz sávban mész, pusz-i lesz belőle:D

 65. Simoda

  Simoda

  8 napja

  azé kíváncsi lettem volna mit mondanak egymásnak..

  • Krisztián Nyitó

   Krisztián Nyitó

   8 napja

   "I think this is the begining of beautiful friendship!"

  • Rhys O'Kelly

   Rhys O'Kelly

   8 napja

   ..és az a röhejes,hogy bármit mondanak egymásnak, mindkettőjüknek igaza van..:DD

 66. Lakatos Pandémia

  Lakatos Pandémia

  8 napja

  Kávét kérek egy cukorral.

  • pelb'art andras

   pelb'art andras

   7 napja

   cukor helyett egy cigivel, kösz!

 67. Jozsef Ratkai

  Jozsef Ratkai

  8 napja

  Jo kis Pesti ut ;)

 68. Devi Pe

  Devi Pe

  8 napja

  hahahahaha

 69. Péter Asztalos

  Péter Asztalos

  8 napja

  2 gyökér most beszopta senki nem sajnálja őket szerintem

 70. Gábor Pintér

  Gábor Pintér

  8 napja

  A bekanyarodó a hibás, mert a busz sávban mehetett volna busz, motor is, de akár megkülönböztetett is, miért gondolta hogy ott nem jön senki és ezerrel kanyarodik?

  • Gábor Nagy

   Gábor Nagy

   7 napja

   @Simoda Remélem nincsen jogosítványod, és nem is lesz.

  • Gábor Pintér

   Gábor Pintér

   7 napja

   @Simoda A nevetséges te vagy, mert okoskodsz agy nélkül! A biztosítónak rendeznie kell a kárt a bekanyarodó kötelezőjére. A busz sávban haladó max kap egy szabálysértésit a rendőrségtől.

  • thomyakadjlife

   thomyakadjlife

   8 napja

   Mert ő a zatyaurristenn... 😂😂😂

  • Csaba Magyar

   Csaba Magyar

   8 napja

   Pontosan ez a helyzet! A koccanásért a kanyarodó a felelős, a másik csak szabálysértésért.

  • Tamás Vári

   Tamás Vári

   8 napja

   Szerintem meg a kamerás autó a hibás XD

 71. Béla Lévai

  Béla Lévai

  8 napja

  Megérdemli a két f kalap.

 72. Zalan Zalan

  Zalan Zalan

  8 napja

  Megerte sietni.

 73. mrbabukam

  mrbabukam

  8 napja

  Végre be is nyalják a barmok. Nem szép de ennek most örülök.

 74. n névtele

  n névtele

  8 napja

  Két hülye találkozása

 75. Andras Demeter

  Andras Demeter

  8 napja

  Jól látom hogy a végén még a piros Punto is beletolat a mögötte álló ezüst Audi-ba?

  • Gbr Deak

   Gbr Deak

   4 napja

   @László bemozdult az álló autó

  • Gbr Deak

   Gbr Deak

   4 napja

   @angelpc22 Arra, hogy 4-5 éve nem lehet már felkanyarodni a pesti útról, és egy szép nagy kört kell tenni. Na, ezt vágják le minden 5 pecben legalább nyolcan. Napi 1-2 baleset tuti van az ilyen balfaszok miatt ott.

  • János Horváth

   János Horváth

   6 napja

   @angelpc22 azért még így is jobban járt, hogy nem a busz jött...

  • János Horváth

   János Horváth

   6 napja

   és nagy valószínűséggel IGEN, lehet látni, ahogy az autó eleje elmozdul!

  • andrás linter

   andrás linter

   6 napja

   @David Kingstone Mk3 Mondeo

 76. jános Nagy

  jános Nagy

  8 napja

  Karma...

 77. Sony G Dr.

  Sony G Dr.

  8 napja

  Adta a sors.

  • Gábor Jancsovics

   Gábor Jancsovics

   8 napja

   Véletlen egybeesés!

 78. Zsombor Kaló

  Zsombor Kaló

  8 napja

  No, legalább pár hétig nem rontják a morált az utakon amíg javításon van a kocsi. Vagy mennek azok az autók így megtörve is? :)

  • minidreschi2

   minidreschi2

   7 napja

   csak egy kis gitt, aztán már is 50ezerKM női tulaj :)

 79. Martello

  Martello

  8 napja

  A két sofőr elképzelése nem találkozott egymással

  • Gusztáv Kis

   Gusztáv Kis

   8 napja

   😅🤣😂

  • Zoltán Szaller

   Zoltán Szaller

   8 napja

   Pont, hogy találkozott! :D

  • n névtele

   n névtele

   8 napja

   De ők igen :D

 80. Gróf Senkiházi

  Gróf Senkiházi

  8 napja

  Kamugerinek csak sárga festék volt akciós , fehéret nem is rendelt. (Aztosztugyanminek!)

  • Gróf Senkiházi

   Gróf Senkiházi

   5 napja

   @neismond Festékbolt... Vevő: tessék mondani , fehér festék van.? Eladó: van. Vevő: hol találom? Eladó: a falon......... (Szikra Laci)

  • neismond

   neismond

   5 napja

   "a sárga kifogyott fehér nem is volt" :)

  • gabber01

   gabber01

   8 napja

   @Gróf Senkiházi és ehhez most mi a hórihorgas lóf*sz köze van a felfestésnek? Ki is van táblázva a buszsáv.

  • Gróf Senkiházi

   Gróf Senkiházi

   8 napja

   @Zoltán Szaller felfestésekre gondoltam. A sárgát előszeretettel használják. A fehéreket nem újítják meg. Valamiért a fehér gyorsan elkopik a sárgából mindig van új!

  • Zoltán Szaller

   Zoltán Szaller

   8 napja

   Értem én, hogy jönnek a választások, meg minden, de ez mán mégse legyen a Geri hibája! Sorosra még mindig ráfoghatod! :P

 81. Alkot Alkotman

  Alkot Alkotman

  8 napja

  Büntetőkarambolozás

  • Dániel Kurtos

   Dániel Kurtos

   8 napja

   😂😂😂

 82. Attila Perlaki

  Attila Perlaki

  8 napja

  Az ügyeskedők ügyetlnsége. 😈

 83. Gusztáv Kis

  Gusztáv Kis

  8 napja

  Én azt nem értem, hogy a többi autós minek hagyja előzékenyen bekanyarodni a záróvonallal súlyosbított 2+1(busz sáv)-on az autóst? Miért nem tiltakoznak? Én ledudálnám a fejét! Majdhogynem ugyan olyan hibásak, mert asszisztáltak. Ők teremtették meg a helyzetet akaratlanul. Nem ők csinálták, mielőtt félreérti valaki. Ne bűvészkedjünk a szavakkal, mert elsikkad a lényeg.

  • Gusztáv Kis

   Gusztáv Kis

   4 napja

   @Gbr Deak Na az egy érdekes dolog. Így más a gyerek fekvése. Akkor ez egy elb..ott kereszteződés. Telizöldben mentek az autók. Erre talán megoldás lehet, hogy a kis utcából ne lehessen balra kanyarodni, de nincs helyismeretem ott. Lehet, hogy másképp nem lehet megoldani. Végül is minden kereszteződéshez nem rakhatnak lámpát. Köszi👍

  • Gbr Deak

   Gbr Deak

   4 napja

   Mert a kis utcából ki lehet kanyarodni a Pesti útra balra, és nem a balfasz Lexust akarták beengedni, hanem a piros Puntot kiengedni.....

  • Gusztáv Kis

   Gusztáv Kis

   6 napja

   @Dani Bercsényi Lehet, de akkor a belső sávban álló béna volt.

  • Dani Bercsényi

   Dani Bercsényi

   6 napja

   Én nem vagyok biztos abban, hogy őt akarták átengedni. Sokkal inkább, hogy a piros Puntot akarták kiengedni.

  • CyberCatHU

   CyberCatHU

   7 napja

   @Gusztáv Kis laktam Bécsben két évet. Ott a szabályos autósok durván büntették a szabálytalankodókat, dudáltak, feltartották, sokszor láttam autóból kiszállást is, ahol "rábeszélték" például az ilyen buszsávban haladókat, hogy ugyan soroljanak már visssza a sorba és araszoljanak együtt a többiekkel stb. Ott is voltak szabálytalankodók, de jóval kevesebben és sokkal élhetőbb volt az egész közlekedés.

 84. Attila Friedrich

  Attila Friedrich

  8 napja

  Hogy lehet ilyen hülyén befirdulni? Jöhetett volna a busz is. Balfék a buszsávban száguldozik,most biztos előrébb van.

  • Gbr Deak

   Gbr Deak

   4 napja

   @Gembird0007 annyi a probléma, hogy ott tilos balra fordulni. Tehát ő vétett nagyobb szabályt. De abban viszont nincs igazad hogy nem mehetett volna ott a fehér, mert a lámpától a kis utcáig szaggatott vonal van, azaz bármikor kisorolhatott volna a fehér kanyarodási szándékkal (mint utána a kék autó, és akkor is ugyanúgy összeütköznek. Az más kérdés, hogy afehér nem akart lekanyarodni...

  • Gembird0007

   Gembird0007

   4 napja

   @Péter Oláh mind a kettő hibás volt akkor.

  • Péter Oláh

   Péter Oláh

   4 napja

   @Gembird0007 Mondjuk, a lexus volt a hibás, mert ott balra kanyarodni, tilos. Van tábla, csak a sok gyökér nem vesz róla tudomást.

  • MrDzsaszper

   MrDzsaszper

   7 napja

   @Z Szabó alapból egyetértek. Mondjuk a fehér sebessége még vizsgálható, hátha megtévesztő mértékű gyorshajtással sértetti közrehatás is megvolt...

  • Z Szabó

   Z Szabó

   7 napja

   @Gembird0007 Azért nem értek egyet veled, mert a buszsávban simán jöhetett volna taxis, motoros is a buszokon kívül. Nem adta meg az elsőbbséget, és ebben nincs mérlegelési jogköre. Tehát ő tehet a balesetről. Annak is elsőbbséget kell adni, aki 100-al jön 50 helyett főúton. Legfeljebb aki 100-al jön azért külön meg fogják büntetni (ha bizonyítható a sebesség, és hogy ki vezette akkor a jogosítvány is ugrik), de ha baleset van, nem ő lesz érte a hibás. Egy kivétel van ezalól, ha a sebességtúllépés miatt nem észlelhette a másik autó őt (pl. takarásból bukkant elő stb), vagy az adott körülmények között a sebessége megtéveszthette a másik autót. Ezt azért írom, mert megtörtént eset. Itt nagyon nagyon hasonló a helyzet. Tehát ha a fehér autó túllépte a sebességet, akkor van esély, hogy közösre jön ki a dolog. De akárhogy nézzük, összességében mindegy, hogy kit hogy hoznak ki, a buszsávért kapni fog a fejére, és vszínű e helyzetben a casco se fizet neki, mert szándékosan és durván szabályt sértett.

 85. Róbert Domonics

  Róbert Domonics

  8 napja

  Ilyen, amikor nem jön össze az a pár perc nyereség, amiért minden nap mindent kockára tesz.

  • László Ördög

   László Ördög

   6 napja

   @Speaker83 Lánglelkű fiatal sofőrök... Sokáig én is azt hittem hogy javíthatok a menetidőn, ha nyomulok ott ahol csak lehet.

  • atee9210

   atee9210

   7 napja

   @Speaker83 Mert minden cm és másodperc számít, otthon mérik neki az időt nehogy lekéssen az esti rakott krumpliról. Nekem a kedvencem amikor látja, hogy hosszú kocsisor van előttünk, de a seggembe jön és jobbra balra nézelődik, mert ugye azzal ő a sorban előrébb kerül és az előtte haladók is gyorsabban fognak menni. Ez egy betegség.

  • CyberCatHU

   CyberCatHU

   7 napja

   @Speaker83 tegnap a 7. kerületben, ahol volt az a tragikus mentő-motor ütközés volt, kicsit sűrűbb volt a forgalom. Pirosra váltott a lámpa, de egy türelmetlen Audis kivágott jobbra és a már piros lámpán simán átment. Aztán ott ácsingózott egészen a körútig 2 autóval előttem. Értelme volt? Nem, de legalább lehetett volna belőle baleset. De nem fogja megérteni, hogy miért nem kéne ilyen manővereket csinálni.

  • n névtele

   n névtele

   8 napja

   @Speaker83 Ezt magyarazhatod nekik de hát a verukben van a vezetés

  • Speaker83

   Speaker83

   8 napja

   Ma Debrecenben a Hajnal utcán jött mögöttem pár centire egy Octavia. Ahol lehetett kisoroltam a külsőbe. El is húzott a belsőben, nem kis tempóval. Aztán két lámpával később ott állt a pirosnál én meg lefordultam jobbra a kiegészítő zöldnél. Mi értelme volt centizgetve jönni mögöttem több száz méteren át? Semmi. 😕

 86. Gróf Senkiházi

  Gróf Senkiházi

  8 napja

  Balra kanyarodni tilos , 50 000, elsőbbség meg nem adása 30 000, közlekedési baleset okozása 50 000, záróvonal 30 000. Buszsáv 50 000. Javítási költség sok ezer.(csak saccolam!)

  • Gbr Deak

   Gbr Deak

   4 napja

   @Fuzz Baläzs ha busz jön pl....

  • jani jag

   jani jag

   7 napja

   Ezek miatt emelik a kötelezőt, meg a Cascót a biztosítók !

  • Zsombor Kaló

   Zsombor Kaló

   7 napja

   Javítás = kihúzzák a meghajlott lemezeket, telibe fújják akril dobozos spray-vel, másnap megy tovább az autó ;)

  • Marton

   Marton

   7 napja

   @Z Szabó "mert az egyenesen haladoknak elsobbsege van a kanyarodokkal szemben" mondjuk ezt szokták mondani mancikák a körforgalomban is, de ez természetesen butaság. Elsőbbséged van, amikor van (és amikor megadják). Attól, hogy te egyenesen mégy, még rohadtul nincs.

  • villamosoldal

   villamosoldal

   7 napja

   @András Molnár :-))))))

 87. István Liberál

  István Liberál

  8 napja

  mááá meginy bunkó béjemwéé

  • Gróf Senkiházi

   Gróf Senkiházi

   8 napja

   @István Liberál jah bocs👍

  • István Liberál

   István Liberál

   8 napja

   @Gróf Senkiházi az is béjemwéé itt! 😂😂😂

  • Gróf Senkiházi

   Gróf Senkiházi

   8 napja

   Sztem Lexus

 88. Simon Attila

  Simon Attila

  8 napja

  Kíváncsi lennék a kárbejelentőre.

  • Gábor Nagy

   Gábor Nagy

   7 napja

   @Gábor Nagy Ja van ügyvéd, 1 kérdéssel ki lehet hozni 50-50 re! "Ha nem használja a buszsávot, megtörténik a baleset?"

  • Gábor Nagy

   Gábor Nagy

   7 napja

   @Gábor Nagy Ha én haladtam volna a buszsávban(amúgy nem tennék ilyet), akkor biztos hogy ragaszkodtam volna az ártatlanságomhoz és szinte biztos, hogy igazam is lenne. Ilyenkor kijön a rendőrség, igaz, hogy kapok én is egy csekket a buszsáv használatáért, de a balesetért a másik fél fog felelni, mivel ő nem adott elsőbbséget.

  • streetpurplefurry

   streetpurplefurry

   8 napja

   @István Komroczki Igen, tudom, az egy plusz szabálysértés a kanyarodónak. De a balesetet oka nem a záróvonalon kanyarodás, hanem az elsőbbség nem megadás. Ha bekanyarodik és óvatosan áthalad, akkor nincs baleset, csak a szabálysértés. Ha engedélyezve lenne a balra kanyarodás, akkor is ő lenne az aki elsőbbséget kellene adjon az egyenesen haladónak.

  • István Komroczki

   István Komroczki

   8 napja

   @streetpurplefurry Záróvonalon át kanyarodott.

  • streetpurplefurry

   streetpurplefurry

   8 napja

   @Tamás Németh Nem érzem 50-50-nek. A balesetet egyértelműen a kanyarodó okozta, mert nem adott elsőbbséget az egyenesen haladónak. A buszsáv nem aknamező, haladnak rajta járművek, jöhet busz, taxi, kéklámpás + kanyarodás miatt egyéb jármű. A buszsávozó nyilván szabálytalan volt, de a szabálytalansága nem okozott balesetveszélyt. A kanyarodónak számítania kell arra hogy a buszsávban jön valaki és annak elsőbbséget kell adnia. Persze lehet hogy a joggyakorlatban az van amit te mondasz, csak nem érzem jogosnak.

 89. Gabriel Derdák

  Gabriel Derdák

  8 napja

  Civil pofátlanítók lerendezték egymással.

 90. Lackooo

  Lackooo

  8 napja

  Megérdemelték.

  • molyfos

   molyfos

   7 napja

   @Roland K. csak kiabálj oda, hogy, hé itt nem lehet parkolni

  • CoS D

   CoS D

   7 napja

   @Roland K. nem vernek meg fosnak ilyenkor a sündőrtől pláne ha nincs védettségi igazolványuk :D

  • Lackooo

   Lackooo

   7 napja

   @Roland K. :D :D

  • Roland K.

   Roland K.

   7 napja

   Ha nem félnék hogy ilyenkor megvernek én kiszállnék a kocsiból és tapsolnék amíg meg nem érkezik a yard. Amúgy is szemtanú vagyok akkor.

Következő