Mindenáron megmutatta a motoros, hogy elmaradt a jobbra tartás | Kifogott rajta a körforgalom

Megjegyzés 

 1. Bp-i Autósok Közössége

  Bp-i Autósok Közössége

  15 napja

  Két felvételt osztunk meg veletek, melyeket olvasóink fedélzeti kamerái rögzítették. Az elsőnél - az M1-M7 bevezetőn - a furgonos sofőrje nem ismerte a jobbra tartás fogalmát. Jött egy "bátor" motoros, aki megmutatta neki, hogy illene kivonszolnia magát a külsőbe. Ehhez csupán a pálya elválasztó betontömbök és a furgon között kellett centizgetnie, amitől a furgonos láthatóan meg is ijedt - legalábbis ez látszik a kormánymozdulaton... A második eset már Veszprémben történt: Nem igazán sikerült értelmeznie a fekete autó sofőrjének azt, hogy mégis mit vár tőle a KRESZ... További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  • EndyGmothafuckaz-K43lA

   EndyGmothafuckaz-K43lA

   14 napja

   @Gábor Kaffka Teljes mértékben igazat adok, na végre valaki más is komolyan veszi. Az indokolatlan balra tartás veszélyhelyzetet szül, balesethez vezethet. Ugyan olyan mértékben kellene a hatóságoknak foglalkozni vele mint bármi más szabálysértés esetében, akkor hamar leszoknának róla.

  • Gábor Kaffka

   Gábor Kaffka

   15 napja

   Örülök, hogy végre így jelenik meg a videóhoz fűzött komment, hogy “nem ismerte a jobbra tartást”! Mikor jön már el az az időszak, amikor a rend őrei elkezdenek ezzel is komolyan foglalkozni!? Aztán meg ha az ilyen tuskókat lenyomja valaki jobbról, akkor azt persze előveszik ! 😏

 2. Gábor Stefán

  Gábor Stefán

  11 napja

  Az egész autópályára vett matricát, az egész autópályát használja.

 3. Péter Kiss

  Péter Kiss

  11 napja

  Általábon tolom neki, de akkor is: a több sávos úton egy dolgom van, kitakarodni a külsőbe, amint lehet. Azonnal. Még 160nal is.

 4. Goczol Marcell

  Goczol Marcell

  12 napja

  A kisteherrel be se mehetne a 3.belső sávba!

  • Hodzsa Enver

   Hodzsa Enver

   3 napja

   De, bemehet ott már

 5. hús szállító

  hús szállító

  12 napja

  Az a legjobb, hogy tehergépkocsival hozzá sem érhetne a belső sávhoz a háromsávos úton...!

  • hús szállító

   hús szállító

   10 napja

   @Szabolcs Veréb B kategóriával szabad vezetni a max 3,5 t megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsit is. De az attól még tehergépkocsi.

  • Szabolcs Veréb

   Szabolcs Veréb

   10 napja

   @hús szállító Ha B kat jogsival vezethető, akkor személyautónak számít. Szerintem azzal nyomják neki. Én így tudom.

  • hús szállító

   hús szállító

   12 napja

   @Gabor H. Jó. Gondold így!

  • Gabor H.

   Gabor H.

   12 napja

   Ez a jarmu hasznalhatja a belso savot.Ezen kar vitatkozni...

  • hús szállító

   hús szállító

   12 napja

   @Gabor H. Sem a KRESZ-ben sem a forgalmi engedélyben nincs olyan, hogy furgon. Tehergépkocsi vagy személygépkocsi. Nincs igazad, de nem akarlak már meggyőzni...

 6. dezs 70

  dezs 70

  13 napja

  Én megelőztem volna jobbról, nem kérdés,a kreszben az is benne van ,hogy indokolatlanul senkit sem tarthatsz föl, ennyi :) ja és ha 180-nal akarok menni akkor sem tarthatsz föl,nem vagy rendőr :)

 7. Gábor Szőnyi

  Gábor Szőnyi

  13 napja

  Az út jobb szélén kerékpársáv, a bal szélén motoros sáv. Ez így van rendjén.

 8. Biff Tannen

  Biff Tannen

  13 napja

  Ez egy érdekes vitaalap, sokszor találkoztam már ezzel a jobbra tartási mizériával és törtem a fejem mi lehet az oka annak, hogy sokan figyelmen kívül hagyják. Sajnos nem látni a videóban, hogy konkrétan milyen sebességgel haladt a videót készítő, amiből következtetni lehet(ne) arra, hogy az emberünk mennyivel haladhatott. Ennek amiatt lenne informális haszna, hogy talán sokan, akik a belsőben haladnak, úgy gondolkodnak - valahol teljesen logikusan -, hogyha az adott útszakaszon szabályosan elérhető maximális sebességgel halad, akkor nem lehet olyan ember, akit zavarhat ott. Miért? Mert nem elhőzheti meg senki sem anélkül, hogy ne szegne szabályt. Ha meg eleve szabály szegés kell ahhoz, hogy megelőzze, akkor már tök mindegy, hogy jobbról lesz szabálytalan vagy balról, szegjen egyel többet, nem oszt nem szoroz. Szóval azt értem, hogy a belső sávból húzzunk a külsőbe, amennyiben az autónk nem a maximális sebességgel halad, és emiatt veszélyezteti a gyorsabban haladókat. De ha egyszer maxin megy valaki, akkor nehezen érthető a felháborodás. Persze tudjuk, hogy a kresz nem tesz ilyen kivételt, de mégis csak arról van szó, hogy szót emelnek gyakran azok, akik amúgy notórius gyorshajtók, arcátlanul figyelmen kívül hagyják, hogy a 130 az 130. Nincs 160 meg 200, 130 van. Ennyi a max, aki ennél gyorsabban halad autópályán, az kivétel nélkül - bocsánat a szóhasználatért - fittyet hány a szabályokra. Ez a figura talán lassan ment, és akkor akadály a gyorsabban haladóknak, de ha betartotta a maximális sebességet, akkor csak valószínű nem akarja az autóját szétveretni a külső sávban a kamionok miatt megnyomott úttesten. Ez is érthető. Így ez a videó sajnos engem legalábbis nem vitt közelebb az igazsághoz, nem gondolom, hogy 130km/h-nál lassabban haladt volna a belsőben, így viszont egy gyorshajtási és veszélyes előzési manőver miatt a motoros is elővehető lenne. Nehéz a látottak alapján azt mondani, hogy nem egy rossz szakasz kikerülése volt-e csak a célja csak a teherautósnak. A látottak alapján a motorosnak jelentősen nagyobb a veszélyeztetési faktora mint a furgonnak. Én legalábbis így látom. Én magam se veszek bérletet a belsőbe, de ha az útviszonyok indokoltá teszik, bizony haladok a belsőben inkább, de mindig lehúzódok a szabályt szegő gyorshajtók elől. :-) És ha kioszthatnék egy 30 ezres büntetést azok között akik a megengedettnél lassabban haladnak a belsőbe, illetve azok között, akik átlépik a sebességhatárt, akkor a mérleg nyelve az utóbbira esne és én már multimilliárdos lennék a kiszámlázott büntetési tételek miatt, akkora a szakadék a két “tábor” között.

  • Biff Tannen

   Biff Tannen

   13 napja

   @Milán Tóth valójában ez egy jogi hézag, mert a lehúzódás oka éppen az lenne, hogy ne tartsa fel a mögöttes forgalmat. De a paradoxon az, hogyha maximális sebességgel haladsz nem tarthatod fel! Valóságban végig kellene tudjam nyomni a belső sávot 130-al és emiatt nem pampokhatna senki, mert fizikailag a fenntartás nem valósul meg, helyesebben nem valósulhat meg. Itt csak akkor játszik ez a dolog, ha szabalyszegő vagy. A megkülönböztetett jelzéssel haladókon kívül senkinek nincs felhatalmazása arra, hogy 130-nál gyorsabban közlekedjen és a többiek ehhez aszisztálva hozzájáruljanak egy esetleges balesethez. A gond az, hogy Németországban a belső sáv sebesség korlát mentes és ezt a szokást hamar népszerűvé tették ide haza is, pedig erre senki sem kapott jogosultságot! Senki! Szóval senki se játszik rendőrt szerintem aki a belsőben megy 130-al, de a sávok között idehaza legalábbis nincs különbség a sebességtartományban. Minden sávban 130 a max. Pont. Ettől még tökéletesen érthető, hogy egy megkülönböztetett autó ha gyorsabban megy, engedjük el, illetve ha nem tudod tartani a 130-at, akkor húzódj lejjebb, mert valaki haladni akar. De hogy azért háborodjak fel, hogy nem tudok szabályt szegve magamat és másokat veszélyeztetve haladni, az egy kicsit nonszesz. Tényszerűen ez történik, és valakit ez irritál. Nyilván sokan cammogásnak tartják a 130-at, de ez a szabály. Ennek a szabálynak a betartása óvja meg az életet. Abból nem lehet baleset, hogy én vagy bárki a belsőben 130-al megy, mert utol se érhetsz. A gond abból van, ha MEGSZEGED a sebességkorlátozást. Jól tudom, hogy a mai autókkal nem könnyű ezt a szabályt betartani, hiszen jó érzés a sebesség. Emiatt gondolom úgy, hogy a jobbra tartási szabály pontosításra szorul. Vagy el kellene törölni a sebességhatárt, vagy azt a kitételt kellene megfogalmazni, hogy a jobbratartás abban az esetben kötelező, ha az elérhető maximális sebességet nem tudjuk tartani. Így most minden gyorshajtó csak azt szajkózza, hogy le kell húzódni a belső sávból, mert jobbratartási kötelezettség van, és erre hivatkozva döngetnek el 250-el a belsőbe. Ami engem nem zavar, de lássuk be ezek játékosok azért fokozottan veszélyeztetik a forgalomban közlekedők életét. Én remélem, hogy idővel pontosítani fogják ezt a jogszabályt úgy, hogy indokolt esetben kelljen csak jobbra tartani és senki se érezhesse felhatalmazva magát arra, hogy csak mert szabad a belső, akkor Németországba képzelhetem magam.

  • Milán Tóth

   Milán Tóth

   13 napja

   Szia! Én úgy gondolom, hogy a rendőrök dolga betartatni a szabályokat, jelen esetben a megfelelő sebességet. Ha valaki 130-al megy a belsőben egy autópályán, mögötte pedig jönnek 5en 160-nal, akkor igen is hùzódjon le, különben feltartja a többit. Az más kérdés, hogy a 160 szabalyszegés. Ahogy a feltartás is szabalyszegés, mivel kötelező jobbratartás van.

 9. ͔

  ͔

  13 napja

  A kommentek 99%-a: a videóban minden és mindenki hülye! Csak én vagyok a Jani!

  • FR60_45

   FR60_45

   11 napja

   @Németh Róbert Plusz nyilvánvalóan sokkal nagyobb a sebessége, mint az autósok átlaga, tehát a motoros jelentős sebességtúllépése is 99%. Egy pillanat alatt elhúz a 3 hátsó mellett és beérni a többieket. Ha az ilyen marad a helyszínen, én nem büntetném túlzottan a másik felet. Az ilyen addig keresi a bajt, míg egyszer az megtalálja.

  • Németh Róbert

   Németh Róbert

   13 napja

   En is ezen filozom mikozben olvasom a kommenteket...lehet a kisbusszal kozlekedo a"hulye"mert a belso savban tanyazik,de a motoros meg egy aszkalap es vedoruha nelkul belemegy egy ilyen helyzetbe,ezt mar senki nem firtatja.......

 10. Attila Tóth

  Attila Tóth

  13 napja

  Igen, a motoros kicsit szűkre vette. DE ITT NEM EZ A LÉNYEG észkombájnok! Én mindig azt mondom ilyenkor, mi van, ha a TITANIC jön a belső sávban? Akkor is előtte maradtok, mert nektek oda van bérletetek??? Ébresztő! A kommentelők fele csak megvette a josiját, vagy nyerte tombolán. (kerülhette volna jobbról, meg hasonlók)

  • FR60_45

   FR60_45

   11 napja

   @Attila Tóth Na jó, segítek kicsit. 5:48:14-15. Hős motorosunk elhalad a rögzítő autója mellett. Kb. 7 másodperccel később pedig tőle már kb. 3 villanykarónyi távolságra van. Egy pillanat alatt beérte azokat, akikhez a 3 hátsó autós nem került közelebb érdemben. Ha ezek után is kérdéses, hogy mennyivel ment gyorsabban, akkor tényleg nincs miről beszélni.

  • FR60_45

   FR60_45

   11 napja

   @Attila Tóth Ha van szemed, akkor pontosan láthatod, hogy minden autó a videóban kb. ugyanannyival megy, csak éppen a motoros sokkal gyorsabb mindenkinél. Innentől kezdve vagy az van, hogy minden autós idióta, aki feltartja a forgalmat, vagy pedig van egy elmebeteg motoros, aki még ráadásul gyorshajtó is. Mindenki rábízom, hogy melyikre szavaz önmagában.

  • Attila Tóth

   Attila Tóth

   11 napja

   @FR60_45 Az nem lehet, hogy a motoros épp annyival ment (tudom, nem, mert motoros...), és a furgon tokolt ötvennel a legbelső sávban? Ez nem derül ki a videóból, de a motoros pusztuljon, mi?

  • FR60_45

   FR60_45

   11 napja

   @Attila Tóth Mindenki kb. annyival menjen, amennyi a megengedett. Akkor nem kell eltakarodnia senkinek sehová. Mert se a motorosnak, se a BMW-snek, se a ladásnak nincs több joga az úton haladni, mint bárki másnak.

  • Attila Tóth

   Attila Tóth

   11 napja

   @FR60_45 Cseréld már ki a motorost mondjuk egy BMW autosra, akkor mi a helyzet? A lényeg hogy takarodjon ki a furgon a belső sávból - van jobbra mellette 2 üres sáv...

 11. Roland K.

  Roland K.

  13 napja

  Na még egy potenciális szervdonornak öltözött motoros az autópályán. Köbcenti megvan, tankoltunk 3000-ért, védőruhát meg vegyen az aki milliomos. Bukósisak is csak azért van mert kötelező. De keménykedni kell egy furgonossal, hiszen az elmaradhatatlan része a szandál-trikó-bermudagatya kombónak ami a sebezhetetlenség és felsőbbrendűség érzésével tölti ki őket. Körforgalmas meg biztos Angliából jött és még nem állt vissza. Ilyennel én is találkoztam már. Az egyetlen baj velük hogy pánikba esnek és nem tudják hogyan tovább... tolassak? kanyarodjak? menjek tovább? csináljak egy kis halászlét?

  • skypechess

   skypechess

   13 napja

   Halaszlet? Baja, ipertelepi korforgalom Csavoly fele...? :D

 12. Legyen Jobb a Közlekedés

  Legyen Jobb a Közlekedés

  13 napja

  Nem akar valaki egy filmet/sorozatot csinálni a "Belső sáv lovagjai" címmel? Főszerepben a száguldó kisteherautó vezetők akiknek nincsen holnap, csak a pillanatnak élnek. A film bemutatná azt az az átalakulást amikor egy hétköznapi ember megkapja első céges dobozását és lassan rájön arra, hogy ő lehet az utak királya, leomlanak előtte a határok, elméje kitárul, eljut arra a szintre amikor csak ő és a verseny közút létezik, mindent és mindenkit alárendel magának. A pillanat örökké tart, a holnap nem létezik miközben egy több tonnás gyilkoló monstrummal játszik saját és mások életével. A másik filmsorozatot is megcsinálhatná valaki, "Közúti Gyilkosok" néven, a téma adott, és sajnos a napi közúti balesetes vétlen áldozatok "hullák" száma is. Emlékeztető, az előző napokról, avagy hányszor koppant a fémtepsi az aszfalton... 2021. 07.09 Péntek - 5 embert halt meg közúti balesetben 2021.07.10 Szombat - 4 ember halt meg közúti balesetben 2021.07.11 Vasárnap - 1 ember halt meg közúti balesetben Ne feledjétek, a közúti gyilkosok az utakon vannak és olyan játékot játszanak amiben a mi életünk a tét, sok szerencsét mindenkinek.

 13. Zoltán Simon

  Zoltán Simon

  14 napja

  Igazi fax@*rakéta a motoros

 14. Peete Pnut

  Peete Pnut

  14 napja

  A készítő milyen szuperul tud nullával haladni a középső sávban! Majdnem mint Hofi, aki 120-al tudott állni!

 15. Grafo

  Grafo

  14 napja

  A kamerahuszár se ismerte a jobbra tartás fogalmát, megy tovább középen amint lehagyta a fehér telekjárót.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   14 napja

   Szabályosan, nem bevágva elé követési távolságon belül. Nagyon helyes, dícsérendő!

 16. Mihály Ancsa

  Mihály Ancsa

  14 napja

  Kedves barátaim! Felmerült bennem néhány kérdés! Ha a motoros előtt tárva-nyitva a középső sáv, miért nem ott előzött, miközben a forgalommal együtt haladt a furgon? Nem ismerem a területet, de lehet, hogy Budapest belterületén voltak, ahol joggal használta a belső sávot. Elfelejtitek, hogy az előzés az nem jog, csak lehetőség, ha a körülmények lehetővé teszik! Egyébként siessetek gyerekek! Vár benneteket a transzplantációs osztály!!!

  • Roland Czako

   Roland Czako

   12 napja

   @Gabriel Derdák jó de azért a házadbol se gyere ki, nehogy radessen egy műhold 😃 nem bántalak így már látom megvan a saját bajod, hogy életképtelen vagy.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   12 napja

   @Roland Czako "Moorozni" tehát azt jelenti, hogy rövid gatyában és mindenféle mellény nélkül 100+ sebességgel megyünk el centikre a poros, kavicsos útfelületen mások mellett? Kösz, de ezt inkább agyatlanságnak nevezném. És igen, így nem akarok közlekedni. Nem szar így élnem, mert így legalább ÉLEK! Nem csak felvakarnak az aszfaltról, mert azt hittem halhatatlan vagyok. Butaság. Ezt ha majd felnősz, te is belátod. Már ha jutott annyi intelligencia számodra.

  • brgmnn

   brgmnn

   12 napja

   @Roland Czako Mert az okos haverod tud, mi? Borult volna fel a nyomorultja.

  • hús szállító

   hús szállító

   12 napja

   Lakott területen kívüli a helyszín, nem mehetett volna tartósan ott, ahol ment. Sőt, tehergépkocsival egyáltalán nem mehet a harmadik (belső) sávon. A motoros pedig nem előzhette volna meg jobbról, mert az meg szintén tilos ebben a szituban. Én mondjuk megtettem volna a helyében, inkább, mint hogy kockáztassam a szalagkorlátra csavarodást...

  • Roland Czako

   Roland Czako

   14 napja

   @Gabriel Derdák Savanyú a szőlő, hogy nem tudsz moorozni mi ? szar lehet így élni hogy amihez közöd sincs azt szidod.

 17. CoolKoon

  CoolKoon

  14 napja

  Már nem azért, de az ilyen belsősáv-bérleteseket én továbbra is csak addig rúgnám, amíg mozognak, beleértve azokat is, akik ide kommentelnek közülük, és megpróbálják megmagyarázni, hogy miért jogos, hogy apjuk annak idején nem a vécén húzta le őket...

  • CoolKoon

   CoolKoon

   14 napja

   @Gabriel Derdák "Ha TE HAJTASZ BELÉM" - Ja igen, teljesen megkevertél már a hülyeségeiddel. Olyankor tényleg jó a kamera, mert akkor téged meszelnek el, pont mint ahogy az ostoba, rohadt büntetőfékezőket is kell. "Amíg be nem fejezem az előzést, addig előzésben vagyok!" - A fehér furgon NEM előzött. Hiába is próbálnád meg ezt elhazudni, egyetlenegy bíróság meg szakértő se fogja előzésnek behallucinálni azt, ami a videón van. "elkezdek visszasorolni" - Még egyszer: a furgonos seggarc NEM előzött senkit! "Senkit nem tartasz fel, ha a megengedett legnagyobb sebességgel hajtasz!" - Egyrészt: honnan vetted, hogy a furgon a megengedett legnagyobb sebességgel ment? Másrészt: még egyszer: a KRESZ explicite előírja, hogy jobbra kell tartanod, tehát NEM töttyöghetsz a belső sávban! Hiába trollkodsz megállás nélkül az összes ezzel kapcsolatos videó alatt, akkor se fogod tudni elhazudni azt a tényt, hogy a belső sávban való töttyögéssel MEGSÉRTED A KRESZT.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   14 napja

   @CoolKoon _"Ha beléd hajtok, a bíróság automatikusan téged fog elmeszelni"_ Ha TE HAJTASZ BELÉM, nehezen... Mesevilágban élsz. _"a belső sáv ELŐZÉSRE van"_ Amíg be nem fejezem az előzést, addig előzésben vagyok! Nem addig tart az előzés, amíg mellette vagyok, hanem utána is! 2 másodperccel majd ha mögöttem lesz, elkezdek visszasorolni. ADDIG EGY CENTIT SEM mozdulok a belső sávból! _"nem pedig mások feltartására"_ Senkit nem tartasz fel, ha a megengedett legnagyobb sebességgel hajtasz! SENKIT! Ezt én is elismétlem százszor! Fizikailag képtelenség!

  • CoolKoon

   CoolKoon

   14 napja

   @Gabriel Derdák "akkor vágok ki eléd, ha már csak 1 cm lesz közöttünk" - Vágjál. Ha beléd hajtok, a bíróság automatikusan téged fog elmeszelni, ha lesz kamerafelvételed az esetről, ha nem. "Szerveidről felhasználásáról gondoskodj" - Nyugi, az utakon leledző, rengeteg ön- és közveszélyes tuskónak hála minden lassításnál reflex-szerűen félre szoktam rántani a kormányt (méghozzá mindig az út közepe felé). Nem egy, ilyen fékezgető tökkelütött idióta által kiváltott ráfutásos balesetet előztem már meg így. "Semmi keresnivalód a belső sávban." - Neked sincs. Elismétlem akár százszor is, ha kell: a belső sáv ELŐZÉSRE van, nem pedig mások feltartására, mint ahogy azt az agyamputált furgonos is tette.

  • CoolKoon

   CoolKoon

   14 napja

   @Fel Kup Jó, azért lássuk be, hogy a videón látható belsősáv-bérletes esetek SOKKAL gyakoriabbak, az én tapasztalatom is ezt mutatja.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   14 napja

   @Fel Kup Mivel ez veszélyhelyzet, és a KRESZ előírja, hogy ilyen esetben csökkentened kell a sebességet, nincs más lehetőséged, mint ezt tenni addig, amíg le nem marad 2 másodperccel mögötted...

 18. Zoltán Mikecz

  Zoltán Mikecz

  14 napja

  A kisbusz persze úgy van vele "de sok itt a bunkó " és megy tovább a belsőben....

  • Zoltán Mikecz

   Zoltán Mikecz

   13 napja

   @hulladaemon Nem gond akkor ő mehet végig belsőben. 😀

  • hulladaemon

   hulladaemon

   13 napja

   Van egy 60 éves munkatársam, aki szerint az autópályán a baloldali sáv a külső, a jobboldali a belső, és nem érti miért villogják le mindig a "külsőben". Azt hittem viccel, de nem!!! Megmagyarázta, hogy a jobboldali forgalmi sáv azért a belső, mert amellett jobbról is és balról is van egy-egy sáv, tehát az van belül.

 19. The Hun

  The Hun

  14 napja

  Parádés felhozatal! Mocisnak vannak tökei!

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   14 napja

   még...

 20. lacika195

  lacika195

  14 napja

  Évek óta nem mentem az M7-en, csak az M5, M3, M1 és Nyugat- Európa, de ma volt szerencsém. Ami ott megy az kriminális, elképesztő. A külső sávban megyek el a középső sávban 110-el totyogó hétvégi autósok mellett, akik 95%-ban városban vezetnek, és fogalmuk sincs mi az autópálya. Nagyon veszélyes. Bent ragad középen és ott totyog a lizingelt Suzukival, BMW-el, Hyundai-al stb. Nagy része tényleg 1-3 éves kocsi, még nem is szakadékok. Persze mind magyar rendszámú... Én más pályán ilyen szintű és ennyi tróger állatot nem láttam

  • hús szállító

   hús szállító

   12 napja

   @CoolKoon Az objektív felelősség egyes szabálysertéseknél játszik, ott nem. Ha azonosítható a sofőr, akkor ok, ha nem, úgy bizony nehéz.

  • CoolKoon

   CoolKoon

   12 napja

   @hús szállító És az objektív felelősség intézménye? Amúgy meg mivel a büntetőfékezésekről általában felvétel van, ott a legtöbb esetben a sofőr is azonosítható.

  • hús szállító

   hús szállító

   12 napja

   @CoolKoon Dehogy! A büntetőfékezést. Mivel a rendszám kevés, ahhoz a hatóságnak tudnia kell, hogy ki vezetett.

  • CoolKoon

   CoolKoon

   12 napja

   @hús szállító Megúszni? Mit, a felfüggesztettet? Hát azt nehezen...

  • hús szállító

   hús szállító

   12 napja

   @CoolKoon Azt szerintem meg lehet úszni viszonylag könnyen. Ha viszont ezeket a helyszínen leállítaná a rendőr és büntetné, elmenne a kedvük.

 21. NZs

  NZs

  14 napja

  Azér` a fehér busz lemehetett volna a középsőbe...

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   14 napja

   Miért kellett volna szabálytalankodnia?

 22. J. Balazs

  J. Balazs

  14 napja

  Milyen kellemes koporsó-gyász ravatal zenét tudtok ti a videók alá tenni...🙃 Pedig a téma vidám.😬

 23. Sandor Gera

  Sandor Gera

  14 napja

  Ahan....

 24. astonalex78

  astonalex78

  14 napja

  A videó készítő is ment tovább a középsőben, miután előzte a külsőben haladót...

  • astonalex78

   astonalex78

   14 napja

   @Husaraki-san Akira mielőtt szét válik, előtte 200m-el be lehet sorolni. Nem kell előtte 3km-el beállni.

  • Husaraki-san Akira

   Husaraki-san Akira

   14 napja

   @astonalex78 ha mondjuk Pestrol a Balcsi fele mesz az M1/M7en, akkor a jobbszelsobol Gyorben kotsz ki. Ilyenkor kivetelesen bocsanatos a kozepso sav. (de nem a baloldali)

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   14 napja

   @astonalex78 Nem, csak akkor, ha kialakult a 2 másodperc követési távolság. Ez itt még nem történt meg.

  • astonalex78

   astonalex78

   14 napja

   @Husaraki-san Akira nincs 1-2k.. azonnal le kell(ene) húzódni.

  • Husaraki-san Akira

   Husaraki-san Akira

   14 napja

   Ha 1-2 kmen belul balra tart, akkor ok, de amit a furgon csinalt, az szimpla hulyeseg.

 25. Tamás Gulyás

  Tamás Gulyás

  14 napja

  Ja a furgonosnak dádá…de a motoros az valóban elmebeteg volt. Érinthetetlen lol… amikor meg beesik a furgon alá akkor meg szopó ág van. Megérdemli aki így közlekedik. Mind megérdemli.

 26. Ejesle Silirpa

  Ejesle Silirpa

  14 napja

  Az ilyen belső és középsősávos gyökerek végett nem lehet haladni.....

  • Mittu Domain

   Mittu Domain

   12 napja

   @Ejesle Silirpa Neked tényleg nem megy az értő olvasás! Egy véleményen vagyunk! Osztom hogy az ilyen belső, középsősávos önkéntesrendőrködő liberáltak miatt nem lehet közlekedni!

  • Ejesle Silirpa

   Ejesle Silirpa

   12 napja

   @Mittu Domain Az neked való! Úgy sincs máshoz tehetséged, kis csórikám....

  • Mittu Domain

   Mittu Domain

   12 napja

   free BKV.... Liberó.... Inkább TÖMEG közlekedj!

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   13 napja

   @Gábor Szarka _"ha valaki 100 as táblánál megy gyorsabban, azt is köteles vagy elengedni"_ Nem, nincs ilyen szövegezésű szabály! Nem akadályozhatom a közlekedését, ilyen van. Amit viszont nem teszek, ha a maximális sebességgel hajtok! A KÖZLEKEDÉSÉT nem akadályozom. Hogy is tehetném? Fizikai képtelenség. A szabálysértését azt igen, akadályozom, de azt nem tiltja a jogszabály. Az ő közlekedése a közlekedési szabályok adta kereteken belül TELJESEN AKADÁLYTALAN!

  • Gábor Szarka

   Gábor Szarka

   13 napja

   @Gabriel Derdák ha valaki 100 as táblánál megy gyorsabban, azt is köteles vagy elengedni, maximum a rendőr megbüntetni, te csak egy átlagember vagy, akire vonatkozik a kresz, a többi nem a te dolgod, nem a te jogod és nem a te kötelességed, hogy betartasd a szabályokat, mert nem teheted meg. Belső sávban csak akkor haladhatsz, ha minden sáv telített és hasonló sebességgel mozog, és nem tudsz kisorolni, jobbra tartani, minden ellenkező esetben szabálytalanul használod a belső sávot, amit csak előzésre szabad használni, és rendőr meg fog büntetni - helyesen.

 27. atyavilaag

  atyavilaag

  14 napja

  A példája, hogy miért rühelljük a motorosokat.

 28. László Riskó

  László Riskó

  14 napja

  Én kkor is a belső sávban fogok megdögleni furgonos barátunkat láthattuk...

 29. Random Dude

  Random Dude

  14 napja

  Nem kell foglalkozni az ilyen belső sávba ragasztott hülyékkel. El kell mellettük menni jobbról és kész. M1-en tizesével (!) szoktam előzni a belső sávban haladókat jobbról, mert a külső mellettük meg tök üres. Autópályán nálunk a külső sáv a haladósabb.

  • CoolKoon

   CoolKoon

   12 napja

   @Előd Rév Látom, nem érted. Ha a külső sáv üres, a belső sáv pedig tele van, akkor az azt jelenti, hogy a belső sávban elöl valami tökkelütött idióta tötymörög. Ugyanis a KRESZ szerint ilyesminek alapból szinte sose lenne szabad megtörténnie (a jobbra tartási szabály miatt).

  • Husaraki-san Akira

   Husaraki-san Akira

   12 napja

   @Előd Rév es ezert akkor inkabb alljon meg az egesz belso sav, mikozben a kulso ures? Jo nagy dugok szoktak lenni emiatt az A4esen Ausztriaban. Aztan erdekes modon a szuttyogo lemegy a palyarol, altalaban Szlovakia fele, mert a totok mar csak ilyenek, vezetni csak talicskat tudnak. Es akkor varazsutesre a pozsonyi lehajto utan megindul a forgalom.

  • Előd Rév

   Előd Rév

   12 napja

   Ha tizesével előzöd őket, akkor nyilván nem önszántukból tötymörögnek a belső sávban, hanem mert nem tudnak szabályosan gyorsabban haladni. Persze vannak a hozzád hasonló "hülyék" akik ezt nem értik meg, és nem akarnak "tötymörgő hülyék" lenni.

  • CoolKoon

   CoolKoon

   14 napja

   @Bödön Ödön Egyrészt szükség törvényt bont, másrészt pedig azt úgy hívják, hogy párhuzamos közlekedés.

  • Husaraki-san Akira

   Husaraki-san Akira

   14 napja

   Jol csinalod, szinten zenesz. A4, Ausztria ugyanez.

 30. Zoltán Prága

  Zoltán Prága

  14 napja

  Ha a rendőrök végre a jobbra tartást is büntetnék sokat segitene a baleseti arányban.Jobbra tartási kötelezettség van,tehát kötelező.Plusz a sok paraszt aki kijön a belső sávba a többiek elé szarik mindenre és meg a gázt sem nyomja szédül tovább azzal a tempóval ahogy kijött.grat ezt igy tanítják ugye?Ugyhogy rend okos őrei ezt is lehetne pofátlanítani ugye??.?

  • hús szállító

   hús szállító

   12 napja

   Néhányan komolyan rácsodálkoznának a néhány tízezres büntire, hogy "Ezt tényleg tilos?".

 31. Gabor Kalman

  Gabor Kalman

  14 napja

  A fehér furgon csak a szokásos trógerjárat volt...

  • H - F

   H - F

   13 napja

   ...csak a szokásos agy nélküli tróger "lyukacsos retró trikóban" xd

 32. Zsolt Zombory

  Zsolt Zombory

  14 napja

  A kamera sebesség mérője nem a GPS-ből veszi a jelet? Nem működött

  • Grafo

   Grafo

   14 napja

   csíkozásból kiszámíthatod. elvileg 6 méter fehér, 12 méter üres váltakozik, ezt csak össze kell vetni az eltelt idővel.

 33. Béla Almási

  Béla Almási

  14 napja

  Amúgy aki a belső sávban megy 0-24 ben az mit érez? Xdd

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   9 napja

   @Peter Horvath csak sajnos az 300EFt al sújtható szabálysértés

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   9 napja

   azt hogy Ő felsőbbrendű

  • Krisztián Fekete

   Krisztián Fekete

   11 napja

   @druzsba mármint micsoda?

  • druzsba

   druzsba

   11 napja

   @Krisztián Fekete A videón lévő úton ez fennállt vajon..? 🤔🤔🤔

  • druzsba

   druzsba

   11 napja

   Erekciója van 😅

 34. TheUbisali

  TheUbisali

  14 napja

  Ez angilali vezető lehet!

 35. Balázs Biró

  Balázs Biró

  14 napja

  Ha ez M1-M7 bevezető, egyaltalan nrm kell lehuzodni jobbra.Mindenkinek 100 a megengedett

  • CoolKoon

   CoolKoon

   14 napja

   "Ha ez M1-M7 bevezető, egyaltalan nrm kell lehuzodni jobbra." - Hát pedig de. A tábláig egészen biztosan kötelező, és gyorsabban haladó esetén még utána is.

  • Nagy Xaba

   Nagy Xaba

   14 napja

   @Zoltan Toth A kamerás teljesen szabályosan ment a külső sávban, utolérte az előtte levőt, beljebb ment eggyel. Ebben az esetben nem számít előzésnek, ha elhaladsz a másik mellett, mert nem mögüle ment a középsőbe, hanem a legszélsőből, és az ott levő autót előzte meg. Arról nem tehet, hogy egy idióta a legbelső sávban lassabban megy, mint ő. Alapból mit keresett a furgonos a legbelső sávban? De még egyszer leírom: nincs jelentősége, hogy lakott terület vagy azon kívül van, alapból nem kell a belső sávban folyamatosan haladni, ha ezt semmi sem indokolja...főleg nem lassabban, mint a többi, forgalomban részt vevő! Mondjuk ettől függetlenül a motoros saját magának teremtett ezzel veszélyes szituációt.

  • Zoltan Toth

   Zoltan Toth

   14 napja

   @Nagy Xaba ebben van valami.... de ha jobban megnézed a kamerás, az meg éppen jobbról előzi a furgont .... ez már városon belüli útszakasz, párhuzamos közlekedés, meg ilyesmi.... jó ott is le kell menni jobbra,de csak ha mondjuk van ott hely, itt meg éppen nem volt.... az hogy a motoros 100-nál tolja neki 140-el még max arra jogosítja fel, hogy meghalhat

  • Nagy Xaba

   Nagy Xaba

   14 napja

   Úgy látom te még nem olvastad a KRESZ-t, pedig sokkal jobban járnál, ha egyszer elolvasnád, mert akkor nem írnál ilyen faszságokat....még lakott területen belül is köteles vagy elengedni a mögötted gyorsabban haladót, ha a középső vagy külső sávba ki tudsz menni, nemhogy egy olyan úttesten, ahol kötelező a jobbra tartás! A belső, de még a középső sávban sem lehet tartósan haladni párhuzamos közlekedés esetén, csak előzés idejére! Felejtsük már el ezeket az agyhalott dumákat, de annyival lehet menni, akkor mehet a belső sávban! NEM mehet akkor sem, és ez benne van a KRESZ-ben is, ha már ennyire akarod az észt osztani, előbb olvasd már el és értelmezd helyesen a KRESZ-ben leírtakat!

 36. Zata H

  Zata H

  14 napja

  Sajnos ez egy általános probléma lett: ha a pálya be van állva, a belső sávból nem mennek ki a motoros elől. Inkább behúzódik a felezővonalhoz, és jelez a motorosnak hogy mehet… vagy a jobbik eset ha a kocsi jobb oldalát a külső sávba helyezi… de motorosnak nem jár a komplett belső sáv:( Ettől még ez a manőver a motoros részéről masszívan necces…

 37. Róbert Domonics

  Róbert Domonics

  14 napja

  A Nagyszőlősi úton fog továbbmenni, ezért már Fehérvárnál beteszi magát a belső sávba. Bérlete van, megteheti. És a rendőrség sem vonja vissza a bérletét egy csinos bírság kíséretében, tehát holnap is megteszi majd.

 38. Gábor Pintér

  Gábor Pintér

  14 napja

  Mennyi ilyennel találkozom naponta az autópályán. Rávillogok egyet, hogy le kéne húzódni, de nem. És ha jobbról előzöm még ő kezd el villogni meg mutogatni, agyam eldobom...

 39. rock punk

  rock punk

  14 napja

  Azért a szervdonor központban egy pillanatra felujjongtak,hogy jön az új szállítmány.Soha nem értettem az ilyen önkéntes rendöröket,ha annyira siet bár SZABÁLYTALAN.de miért nem elóz jobbról.Amit csinál egyébként az is szabálytalan.Elég egy kis balra kormányzás a furgonostól és lehet Szent Péternél jelentkezni.Nem kell,hogy g@ci legyen a furgonos baszkurálja a telefonját,rászáll egy légy bármi.MEGÉRI??????

  • izsolt

   izsolt

   14 napja

   valószínűleg megérte, hiszen a furgonost jól megtanította, el is takarodott a belsőből. ja, nem..

 40. András Borgátai

  András Borgátai

  14 napja

  miért kell bent felejteni magad ha 110-120 között akarsz tötyörögni, miért érez valaki késztetést arra, hogy másokat próbáljon megtanítani arra szerinte, hogy kéne közlekedni (itt ez mondjuk vonatkozik mindkettőre)

 41. Tamás Földesi

  Tamás Földesi

  14 napja

  Ilyen furgonból több is van minden reggel az M3-ason. 100-110-el a belső sávban akár 3 egymás mögött. Gödöllőtől a Szerencs utcáig nem hajlandóak kihúzódni.

 42. Sz.Andras

  Sz.Andras

  14 napja

  Motoros felszerelés a rövidgatya és a laza szélben lengedező póló. Ha perecel a motoros, nem kell levágni róla a ruhát, mert az első 10 méteres csúszásban lekopik róla. Igaz a többi méteren a bőre csontig, de hát a ,,szabaccság" érzése mindennél fontosabb.

  • Biff Tannen

   Biff Tannen

   13 napja

   Fafej!

  • Peete Pnut

   Peete Pnut

   14 napja

   Vagy motorozol, vagy szkafanderben baszakodsz. Pussy vs. MAN!

 43. FDToth2x

  FDToth2x

  14 napja

  A video alaojan ilyenkor nem mengy feljelentes a rendorsegre a furgonos miatt? Ja nem, a jobbrtatratsi kotekheteseg elmuzasztasa az nem von maga utan buntit itthon…

 44. János Kurics

  János Kurics

  14 napja

  A furgonosok a taxisokkal vannak tahóságban holtversenyben. Ez eléggé köztudott. Várjuk a sok taxis , furgonos feljelentő videókat.

  • Victory21

   Victory21

   14 napja

   Tetszik az általanosításod. Egy furgonos fasz, akkor már a többi is. :D

 45. Róbert Soós

  Róbert Soós

  15 napja

  2 here 😂

 46. Adrián Indi

  Adrián Indi

  15 napja

  Én azt hittem a motoros szépen lassan kitolja a kisbuszt a külső sávig. A körforgalmas történethez meg nem nagyon tudok hozzá szólni...

 47. Roland Szalóki

  Roland Szalóki

  15 napja

  Oh, M0, M4, M2 és sorolhatnám hogy hol nem megy az embereknek a jobbra tartás... Az hogy a némelyik a 60-at sem éri el autóúton meg grátisz...

  • Attila Friedrich

   Attila Friedrich

   14 napja

   Plusz a sok önkéntes rendőr .

  • bolondember

   bolondember

   14 napja

   kb sehol

 48. Zsolt Bodrogi

  Zsolt Bodrogi

  15 napja

  A veszprémi körforgalomnál én is ott voltam, szerintem a kamera a dudáló buszban lehetett, ami mellett haladtam. Infantilis helyzet volt. A szabálytalan kocsit egy öreg bácsi vezette, gyökkettővel, mindenkit feltatva araszolt tovább a Mártírok útján. Aki ismeri a helyet: én édesanyámat közben a kórház mentőbeállójánál kitettem, elbúcsúztam, megvártam, míg átengednek a mentős sorompón. Mire mindezzel végeztem, akkor találkoztam szemből a templom mögötti kis parkolóban az öreggel, akkorra ért csak oda. Látszott, hogy már vastagon elmentek nála otthonról. Szörnyű, hogy ilyen embernek lehet érvényes jogosítványa. Mindannyiunk érdekében idős korban szigorított, gyakoribb eü vizsgára köteleznék mindenkit a jogosítványhoz.

  • Zsolt Bodrogi

   Zsolt Bodrogi

   13 napja

   @Gábor Szőnyi a trollkodást ne kezdjük, oké?

  • Gábor Szőnyi

   Gábor Szőnyi

   13 napja

   Én meg a bácsi voltam, és ott sem jártam. Az nap nagyvizit volt, ki sem engedtek...

  • Gusztáv Kis

   Gusztáv Kis

   14 napja

   Kicsi a világ...

  • CoolKoon

   CoolKoon

   14 napja

   Bárki bárkit mond, igenis ezt csinálnám én is. Aki időskori demenciában szenved, az volán mögé ülve fokozottan ön- és közveszélyes, és minél hamarabb ki kell vonni a közúti forgalomból.

 49. Exler Dr.

  Exler Dr.

  15 napja

  Idióta kaszkadőr motoros, néhány villantas hasznosabb lett volna.

  • Exler Dr.

   Exler Dr.

   14 napja

   @Random Dude Én addig villogok amíg arrébb nem megy, aztán veszvillogoval megköszönöm. Ha, 10-bol 2 észreveszi magát akkor már megérte. Előttem meg egy sem fékezett be. Sajnos vannak olyanok akiket ha full üres autópályán levillogsz, majd elmész mellettuk egyből visszamennek a belsőbe. Nem tudom értelmezni az ilyet.

  • Random Dude

   Random Dude

   14 napja

   Az ilyen meggyőződésből balra tartó emberekre ha rávillogsz, akkor még bele is tapos a fékbe előtted. Észrevétlenül el kell mellette menni jobbról és kész.

 50. Seishin HUN

  Seishin HUN

  15 napja

  ha az ember szabályosan közlekedik és esetleg a 2sávból a külsőben megy a kamion a másikban a belsőben megy egy bármilyen más kocsi a motorosok nagyobb része nagyon nagy része akkor is elmegy a belsősávban a másik melett itt is ez van csak mellékesen van egy bamba fax is.... de egyébként ez mint a elgtöbb dolog szabálytalan mindkét fél részéről csak megint ha a motoros belét tapossák ki akkor azthiszik a motorosok hogy ők a szentek és sérthetetlenek pedig ez az előzés 50ezres bírságtól indul míg a jobbratartás csak 15.... egy balaesetnél meg aztmondanák hogy mindenki a maga kárát fedezi ez a motorosnak egy koporsóba és egy fb-os megemlékezést jelent meg a motoros társadalom ujabb sírásást a furgonosnak meg 200anyagi+15bírság.... és éli tovább életét... a körforgalom meg semmi extra sok tábla érthetetlen a kresz a szupfer kétsávos meg hyper meg úgy eleve maga a körforgalom egy felfoghatatlan dolog... jogsit kapott ez a lényeg minden gyökérnek jogsit program jól műkődik

  • minidreschi2

   minidreschi2

   11 napja

   @Miklós Gergely vagy Kaposvárra, na ott van bőven :)

  • csaba19870221

   csaba19870221

   13 napja

   Na. Azért nem olyan könnyű a kresz m azt kéne be szüntetni, hogy lehessen 5,6,7x is próbálkozni a forgalmi vizsgán Nekem elsőre ment hibátlanul. Másnak is menjen elsőre hiba nélkül!!!

  • Miklós Gergely

   Miklós Gergely

   15 napja

   Elképzelni nemtudom mi olyan k..va bonyolult egy körforgalomban, még ha 2 sávos is. Akinek ez gondot okoz az Győrbe vagy Szegedre még véletlen se menjen...

 51. Hallja Menjeninnen

  Hallja Menjeninnen

  15 napja

  Ami a körforgalmat illeti: ez a magyar állam nyilvánvaló csődje, ahol a hülyéknek is biztosítanak jogosítványt (a még hülyébbek)...

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   14 napja

   @CoolKoon Vélemény mondtam, Einstein.

  • CoolKoon

   CoolKoon

   14 napja

   @Hallja Menjeninnen Ó, de hát aki A-t mond, mondjon B-t is! Nem ám hogy csak így hőscincérkedsz...

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   14 napja

   @CoolKoon Nem én fogom az állam munkáját elvégezni, te észlény... bár téged most kifigyeltelek. :)

  • CoolKoon

   CoolKoon

   14 napja

   Jaj te kis fotelhuszár, a lelki szemeim előtt már látom, hogy milyen ügyesen szűrnéd ki a hülyéket. Ja, mégse...

 52. Hallja Menjeninnen

  Hallja Menjeninnen

  15 napja

  A motoros agyhalott a cipzár elvet akarta bemutatni, avagy mindenki soroljon be előle. Csak hogy előtte is egy agyhalott ment...

 53. John Smith

  John Smith

  15 napja

  Aki végig a belsőben megy, az nem érzi gáznak, hogy ott "lóg"? Sokkal kényelmesebb a külső, már csak azért is, mert ott nem kell mindig lesni a türhő parasztokat az ember mögött.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   13 napja

   @a Fordos Hány éves vagy? 10-nél nem lehetsz több. Vagy csak megragadtál ezen a szinten. A jól vezetésnek semmi köze ahhoz, hogy valaki betartja a szabályokat. Ez másról szól. Kisgyerek, nem attól vezetsz jól, hogy egy nyílegyenes pályán 200-zal is tudsz menni, hűha! Nagyon nem... Nem értheted, gyerek vagy.

  • a Fordos

   a Fordos

   13 napja

   @Gabriel Derdák tötymörgő tutyimutyi vagy. Nem vezetsz mert aki jól vezet és tud is az nem hadovál ilyeneket.😂😂

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   13 napja

   @a Fordos Én ismerem, viszont neked fogalmad sincs róla. Te mindig jobbra tartás követelnél másoktól, de akkor te miért nem vagy ott jobbra? Na, erre válaszolj, öcsike! Ja, nem tudsz....

  • a Fordos

   a Fordos

   13 napja

   @Gabriel Derdák Te nem ismered a jobbra tartást,de látszik is. 😂

  • CoolKoon

   CoolKoon

   14 napja

   @Gabriel Derdák "Általában pont azok szoktak végig a belsőben menni, akik 200-zal szeretnének menni." - Aham. Ezek szerint te is ilyen belsősáv-bérletes idióta lehetsz, ugye? A magadfajták miatt szoktak bedugulni az autópályák...

 54. Gergely B

  Gergely B

  15 napja

  Egyszerűen brilliáns, ahogy kikerülik a korforgalomban a szemben jövőt, semmivel sem jobb az ilyen. Csak őt hagyják békén a többi le van sszarva, rettenet...

 55. Én egymagam

  Én egymagam

  15 napja

  Talán az "úrvezető" jogsikat sem tíz év orvosival kellene adni, hanem csak öt évvel. Az alkalmassági vizsgálat pedig magában foglalna egy kötelező pszicho tesztet is.. Bukta esetén jogsi bevonva, kötelező pszichoterápia.

  • Grafo

   Grafo

   14 napja

   kresz teszt kellene az orvosi mellé, mindenkinek!

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   14 napja

   @Laszlo Kozma Egyszerűbb lenne elégetni őket.

  • Laszlo Kozma

   Laszlo Kozma

   14 napja

   Vagy a kamerákat a pályán másra is kellene használni nem csak lesekedésre! Asztán ezeknek a jogsiját be tenni a rendőr kapitány páncélszekrényébe!

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   15 napja

   Akkor alig maradna autó az utakon...

 56. László Hadari

  László Hadari

  15 napja

  Második videón szerintem Chevy Chase volt a családjával ! :) / Europai Vakáció / Legjobb jelenetek :)

  • arpxdagoodone

   arpxdagoodone

   14 napja

   XD

  • Peete Pnut

   Peete Pnut

   14 napja

   Made my day!

  • László Hadari

   László Hadari

   14 napja

   @Zak McKracken 😁

  • Zak McKracken

   Zak McKracken

   14 napja

   Gyerekek! Big Ben, Parlament!

  • László Hadari

   László Hadari

   15 napja

   @PavelBryan Köszi! Javítva! Hülye teló! 😁 Gazdája meg okos, mert megbízik a technikában! 😃 ✌️

 57. Gazember Zsolt

  Gazember Zsolt

  15 napja

  Darwin bácsi pedig már dörzsölte a tenyerét, hogy egy új vendég érkezik.

 58. Kevin Koroknay

  Kevin Koroknay

  15 napja

  Az esze ment sajt szagú suttyó még ki töri egy szer a nyak. Át.

 59. Szabolcs Hollósy

  Szabolcs Hollósy

  15 napja

  Ezért utáljuk őket az utakon...

  • mako ado

   mako ado

   14 napja

   @Zsoltialeveli mind a kettő egyforma hulladék.

  • Balázs Hauck

   Balázs Hauck

   14 napja

   Én mindenkit utálok. 🤣👆

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   15 napja

   Én alapjáraton is. :)

  • Zsoltialeveli

   Zsoltialeveli

   15 napja

   A furgonosokat?Igen ezért.Bár nekem van mindkettő,jaa akkor az énkurvaanyámat😅

 60. mikley gipley

  mikley gipley

  15 napja

  tényleg rövid ujjú cuccba mutatja meg a motoros hogy milyen gyorsan döglik meg ha elesett volna? legalább gyors halála lett volna. abba a meleg protektoros ruhába meg csak leízzadni lehet. de mondjuk ha egy darázs berepült volna éppen akkor tuti zakozott volna.

 61. mocskoskukorica

  mocskoskukorica

  15 napja

  de buta ez a motoros koma...... majd 1x meglepodik az ut szelen levo kavicsoktol, aztan lesz ott siras...... :D.d:D:D

  • hk

   hk

   14 napja

   Hát ilyen sebességnél és ilyen "klassz" ruhában max csak a család fog sírni a ravatalnál!

 62. László

  László

  15 napja

  Látszik a motoroson, hogy nagyon rutinos, akár az élete árán is benne van a nevelési szándék. De semmi gond, a nagy számok törvénye szerit előbb- utóbb ráfarag a bátorsága miatt.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   14 napja

   @László Igen, egy "bukómellény" kötelező használata hasznosabb lenne a társadalom számára. A bukósisak sajnos semmi hasznosítható dolgot nem véd náluk.

  • László

   László

   14 napja

   @Gabriel Derdák Egy riportban mondta egy orvos, hogy a motorosok általában egészséges, életerős fiatalemberek, így szervdonorként tökéletesek, főleg ha csak a fejük sérül meg végzetesen egy balesetben. Jófej volt, mert mindezt motorosként nyilatkozta...

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   15 napja

   @Gabriel Derdák Az eszük nem kell senkinek, csak a szerveik.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   15 napja

   Egy-egy szerv mindig jól jön valakinek. Hasznosak tehát valahol. És általában azért ők szívnak. Persze eszük az nincs ezt felfogni.

 63. gazdinf

  gazdinf

  15 napja

  A furgonos és a többi autós ugyanannyival ment. Talán a maximális megengedett sebességgel? És a motoros?

  • FR60_45

   FR60_45

   11 napja

   @Gabriel Derdák Irigyellek kicsit, hogy milyen türelmen próbálod segíteni a nagypofájú keménygyereket, akiknek előbb volt jogosítványuk, mint járni tudtak volna.. :)

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   14 napja

   @Marton Nem szabad ezektől többet elvárni. A "hülye vagy" kijelentés szerintük egyenlő egy cáfolattal. Csak azt kívánom, hogy a balesetüknél a szerveik ne sérüljenek, legalább így hasznára lehetnek a társadalomnak, ha másképp már nem tudtak.

  • n névtele

   n névtele

   14 napja

   @Marton már cafoltam és nem bmws vagyok :D

  • Marton

   Marton

   14 napja

   @n névtele mondjuk a cáfolatot nem látom komám, csak a hülyézést... gondolom te vagy a mindig igazam van BMW-s az utakon.

  • n névtele

   n névtele

   14 napja

   @Gabriel Derdák hülyeségeket írsz és azthiszed igazad van... Veled se akarok találkozni az úton

 64. Roger Darkman

  Roger Darkman

  15 napja

  Furgonost nem nagyon hatotta meg ez az esemény, lehet hogy a balcsiig így ment le. A másik egyén meg egy angliából hazatelepült agyhalott aki nem állt még vissza a rendes forgalmi sávra.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   14 napja

   @Quercuscerriscerris Szerinted, egy agyhalott motoros mehet többel is, mint a megengedett sebesség korlát? Magyarul, hogy követni is tudj, mindenki takarodjon le a motorosok elöl, mert ők úgy akarnak menni, mint a filmekben? Igen, tudom, hogy utánozó majmok, mert csakis a filmekből merít elég sok agysérült, de ebben az országban vannak szabályok is... és az nem szabály, hogy a büdös paraszt lehúzódik a retardált motoros elöl, csak mert ő siet vagy mert "elfér"... elférni a koporsóban is lehet, az utakon mindenki egyenlő (bár ezzel kapcsolatban vannak fenntartásaim, hiszen akinek csak két kereke van, az elég nagy teher a társadalom számára... :)

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   14 napja

   @László Hun Igen, valami kis kukis szöveg... :)

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   14 napja

   @Quercuscerriscerris Azért, mert nem tudta, hogy ezt meg fogod kérdezni.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   14 napja

   @n névtele Há nem vót isi a közelben...

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   14 napja

   @Quercuscerriscerris Bocs, nem vettem észre, hogy az egy rendőrmotoros, aki használja a megkülönböztető jelzéseit...

 65. Attila Perlaki

  Attila Perlaki

  15 napja

  ...èn már nem káromkodok ...azt, akkor ott már megtették helyettem is. 😁😁😃😂😂😂😈😈

 66. Martin Horvàth

  Martin Horvàth

  15 napja

  Mi a faszt keres a belsőbe hülyèje? Ilyenek miatt van ez! Menjen a külsõbe ennyi!

 67. Blanche Duplais

  Blanche Duplais

  15 napja

  Autópályán motorosként ingben, rövidnadrágban tolni és életveszélyesen előzni.... A csávó vagy nagyon tökös vagy tök hülye. Ha bukott volna, akkor a heréi IS csontig koptak volna le. Miből állt volna kisorolni a középső sávba és onnan elhajtani? Mondjuk kevésbé életveszélyesen?

 68. Gróf Senkiházi

  Gróf Senkiházi

  15 napja

  Moat mi a baj? A fél sáv motorosnak van felrajzolva, 2. Ott kell balra menni, ott a felfestés csak kurtán sikerült. :D

 69. U Csaba

  U Csaba

  15 napja

  Köcsög BMW sek

 70. Zoltan Henn

  Zoltan Henn

  15 napja

  Siman elfert 👌

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   15 napja

   A te agyad szerint simán...

 71. Zsombor Kaló

  Zsombor Kaló

  15 napja

  A motoros csak szigorúan vette az előzési szabályokat, a körforgalomistát pedig összezavarta a két kérdőjel felfestés.

  • Takar Odó

   Takar Odó

   15 napja

   Hát ez az! Ha még a kivitelezők is kérdőjeleket festenek oda, mert ők sem értik, akkor az egyszerű vasárnapi autós, hogy tudná merre kell menni? :)

 72. Gusztáv Kis

  Gusztáv Kis

  15 napja

  Sajnos itthon szinte nem ismerik a jobbra tartás fogalmát, ez pont az M7-esen a legszembeötlőbb! Kilóméterenként van kitáblázva kétoldalt... Mondjuk mit várunk, nincs szankcionálva. Pont, mint a lakott területen kívüli világítás használata. Pedig ezek alap dolgok.

  • dobi1213

   dobi1213

   14 napja

   @Szabolcs Hollósy Remélem neked nincs jogosítványod! Vagy te vagy a furgonos?

  • Gusztáv Kis

   Gusztáv Kis

   14 napja

   @CoolKoon Belátom, inkább volt vakmerő, mint bátor. A mondandód második részével egyetértek.

  • CoolKoon

   CoolKoon

   14 napja

   @Gusztáv Kis "Most komolyan a motorossal van bajod?" - Igaza van, nagyon nagy hülyeséget csinált a motoros. Mondjuk a furgonosnak ettől még szilánkosra törném mindkét lábát.

  • Balazs Totfalusi

   Balazs Totfalusi

   14 napja

   Nehogy azt hidd, hogy Hollandiában jobb a helyzet! Át szoktam ilyenkor nézni, mégis miféle szerzet ül a volánnál. Többnyire valami Románia, Afrika, Közel-kelet, Dél-Ázsia vonalbeli ogre...

  • Paulus de Kenezy

   Paulus de Kenezy

   14 napja

   @Takar Odó Nem vagyok híve a népszavazásnak. A régi, igazságra törekvő rendszert szeretném vissza - persze tudom, hogy idealista vagyok.

 73. Ferenc Nemes

  Ferenc Nemes

  15 napja

  Mennyi hülye állat van.

 74. Alkot Alkotman

  Alkot Alkotman

  15 napja

  Darwini revolúció

 75. László Gaál

  László Gaál

  15 napja

  És mindezt pólóban és rövidgatyában...

  • PavelBryan

   PavelBryan

   14 napja

   @Ádám Korán ...talán mert nem zúzod le a plazúrt magadról (annyira)

  • Ádám Korán

   Ádám Korán

   14 napja

   Nyakig protektorban miért lenne jobb?

  • PavelBryan

   PavelBryan

   15 napja

   látszik hogy vérbeli motoros! ...aztán ha perecel akkor meg sír ...és akkor elgondolkodhat hogy megérte-e "faszagyereknek" lennie

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   15 napja

   Hát, nem sok esze van, de már megszoktuk tőlük. Köszönjük a szüleinek, hogy létrehozták ezt a szervraktárt, pár embernek az életét megmentheti majd.

 76. Lyca Robeen

  Lyca Robeen

  15 napja

  Ne szapuljuk a kisbuszt, lehet siófok óta a belső sávban volt mert tudta hogy úgy fog a Petőfi hídon keresztül a körútra feljutni, ahol ugye múltkor le volt zárva a külső sáv mert bicikli út lett, és hát a fene se tudja hogy ha most kimenne akkor vissza tudna-e sorolni ez alatt a pár km alatt :D

  • Benjámin Ferencz

   Benjámin Ferencz

   14 napja

   @András Nagy 🤣🤣🤣

  • András Nagy

   András Nagy

   14 napja

   @Benjámin Ferencz simán :D

  • Benjámin Ferencz

   Benjámin Ferencz

   14 napja

   @András Nagy szóval Győr felől jössz haza Siófokról? 🤣

  • András Nagy

   András Nagy

   14 napja

   amúgy az a belső sáv az m1-ről jön. tudom mert én se szeretek sávot váltani :D

  • Benjámin Ferencz

   Benjámin Ferencz

   14 napja

   Sírok 🤣🤣🤣🤣

 77. Jóska Pista

  Jóska Pista

  15 napja

  Azért a furgonos is kikotródhatott volna a belsőből...

  • CoolKoon

   CoolKoon

   12 napja

   @Gabriel Derdák "Nem, nem! Mivel tiltja a KRESZ, ezért szó nincs itt semmi ilyesmi kötelezettségről. Sőt, pont ellenkezőleg!" - Te mégis mit szívsz?! Tudod, mi az, hogy JOBBRA TARTÁSI KÖTELEZETTSÉG?! Vagy direkt hazudozol össze-vissza? "Igen, mint pl. a 2 másodperc! :D" - Istenem........tudod, mi az, hogy TÁVOLSÁG?! Nem, azt NEM másodpercben mérik! "Dede, akár másodpercben is bucikám!" - Láttál te valaha is másodpercekről szóló táblát? Mert én soha, követési TÁVOLSÁGRÓL szólót viszont annál többet, Szlovákiában meg Ausztriában is. Ezek a másodpercek kizárólag a te agyszüleményeid.

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   12 napja

   @CoolKoon _"Ez a hallucináció csak a te fejedben létezik"_ A tiedben, és folyton ismétled is, mint pl: _"Ugyanis le kellett volna húzódnia legalább a középső sávba"_ Nem, nem! Mivel tiltja a KRESZ, ezért szó nincs itt semmi ilyesmi kötelezettségről. Sőt, pont ellenkezőleg! _"Előírt kötelező követési távolság van"_ Igen, mint pl. a 2 másodperc! :D _"ami sebességfüggő, nem pedig másodpercek, mint amiről itt te hadoválsz"_ Dede, akár másodpercben is bucikám! Ajjaj , de kellene neked egy kis vezetési tapasztalat! Sajnos a pedálos játékautódat hajtva már sofőrnek gondolod magad. :D _"a videón NEM ez történt!"_ Akkor még egyszer: De, ez történt, csak a szellemi képességeid kevesek a látottak feldolgozásához. Ami nem baj. Az inkább az, hogy ennek ellenére okoskodni próbálsz.

  • CoolKoon

   CoolKoon

   12 napja

   @Gabriel Derdák "NINCS a KRESZ-ben olyan jobbra tartási kötelezettség, amelyről itt te beszélsz, azaz amely minden esetben érvényes, és mindent felülír." - Ez a hallucináció csak a te fejedben létezik. "Nem minden áron, azaz akár a jobb oldaladon közlekedőt a padkára/szalagkorlátra taszítva" - Ilyet rajtad kívül senki nem is állított. Az, amit az idióta furgonos csinált, egyértelmű szabályszegés, hiába is fogod hímezni-hámozni. Ugyanis le kellett volna húzódnia legalább a középső sávba, de ezt NEM TETTE MEG! "A minimum, A MINIMUM!!! a 2 másodperc távolság" - Ezt a baromságot mégis honnan szeded? Előírt kötelező követési távolság van, ami sebességfüggő, nem pedig másodpercek, mint amiről itt te hadoválsz... "Aki meg téged akar letolni a sávodban mögötted, SZABÁLYTALANUL GYORSHAJTVA!!!" - Na akkor még egyszer: a videón NEM ez történt!

  • Gabriel Derdák

   Gabriel Derdák

   12 napja

   @CoolKoon _"akkor is benne van a KRESZ-ben a jobbra tartási kötelezettség"_ Sokadszorra is leírom, *NINCS* a KRESZ-ben olyan jobbra tartási kötelezettség, amelyről itt te beszélsz, azaz amely minden esetben érvényes, és mindent felülír. Olyan van, hogy ha a sok sok kivétel közül pont nem él egyik sem, na akkor, és csak akkor kell jobbra tartanod. Nem minden áron, azaz akár a jobb oldaladon közlekedőt a padkára/szalagkorlátra taszítva, vagy a balra bekanyarodásodat is az úttest jobb széléről kell kezdeni, stb. NEM! NINCS ILYEN! Igenis jogosan használod a belső sávot mindaddig és mindaddig és mindaddig, amíg TE (igen csak te) úgy ítéled meg, hogy a jobb oldali sávodban mögötted haladó már kellő távolságban van mögötted ahhoz, hogy őt ne zavard a jobbra sávváltással! A minimum, A MINIMUM!!! a 2 másodperc távolság, de saját jogodon úgy is ítélheted meg, hogy legyen az HÁROM, vagy ne adj Isten NÉGY másodperc. Mert az előzés közben elhaladva láttad, hogy egy idős ember vezeti a megelőzött autót, vagy az autó már nincs olyan állapotban, hogy tökéletesek lehetnek a fékei, stb., stb. TE DÖNTÖD EL! Aki meg téged akar letolni a sávodban mögötted, SZABÁLYTALANUL GYORSHAJTVA!!!, na annak KUSS van kisapám! De a legnagyobb KUSSSSSS! Vár szépen a sorára a görénye!

  • CoolKoon

   CoolKoon

   12 napja

   @Gabriel Derdák "De ez esetedben lényegtelen, hiszen úgy sem kaphatsz jogosítványt az szellemi alkalmatlanságod miatt." - Álmodj, királylány! "A torlódás azon idióták miatt alakul ki, akik nagy ívben tesznek a követési távolság betartására" - Hiába próbálod elhazudni, akkor is benne van a KRESZ-ben a jobbra tartási kötelezettség. És attól, hogy te azt nem tartod be (és ostobán még megpróbálod megideologizálni, hogy miért nem), még továbbra is benne lesz.

 78. Miklós Őry

  Miklós Őry

  15 napja

  És a furgonos megijedt, balra rántotta kormányt...és rántotta lett belőle... :-(

  • Paulus de Kenezy

   Paulus de Kenezy

   15 napja

   Jobbra rántotta.

 79. Attila Vajda

  Attila Vajda

  15 napja

  Nem gyenge egyik sem. De majd az ilyeneket a természet kiválasztja...

  • László

   László

   15 napja

   @Roger Darkman Az biztos, mert gyorsabban szaporodnak, mint ahogy hullanak...

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   15 napja

   Ha ez így lenne, akkor egyre kevesebbnek kellene hogy legyenek az utakon, de a valóság nem ezt mutatja. Valami gond van a természettel?

  • Jani Joker

   Jani Joker

   15 napja

   Lehet aznap pont veled találkozik...