Mi a jó ég történik ezeken a felvételeken? Ennyire nem gurulhat el a pirula...

Megjegyzés 

 1. Bp-i Autósok Közössége

  Bp-i Autósok Közössége

  11 napja

  Ismét két olvasói felvételt mutatunk nektek egy videóban. 1. "A csatolt videón látható eset 13-án történt, Budapesten, a Carl Lutz rakparton. Egy kisteherautó próbált parkolni a szembejövő sávban, ezért feltorlódott a sor, de emberünknek sietős volt..." - tette hozzá olvasónk. 2. "A kamera nem adja vissza olyan jól, de a két kamion és az autó között tényleg nem maradt sok hely. Ha a kamionosok nem figyelnek és fékeznek/húzódnak le, nem biztos, hogy sikeres lett volna az előzés. Mégis a legfelháborítóbb számomra, hogy ez az eset az M0-ás felhajtón történt, Szigetszentmiklósnál. Ha türelmesen halad az autó még mögöttem és a kamion mögött 100 métert, akkor az M0-án már mehetett volna a dolgára, de ehelyett ő ezt a hajmeresztő manővert választotta. Ezt a szó szerint néhány másodpercet nem éri meg egy baleset." - fűzte hozzá olvasónk További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  • Donát Raáb

   Donát Raáb

   9 napja

   Hátravinni, agyonlőni mindkettőt. Semmi keresnivalójuk emberek között.

  • Paulus de Kenezy

   Paulus de Kenezy

   9 napja

   @István Vincze Már kissé összekeverted a dolgokat. A szembejövő baromról volt szó 0:10 tájékán, majd példát hoztál fel egy kamionról, most meg ki tudja miről beszélsz? Azt hazudtad, hogy nem elég a szándékosság, hiszen az életveszély csak akkor áll fenn, ha az áldozat nem tudja azt kivédeni. Pedig természetesen ez nincs így. Én viszont azt hittem egy időben, hogy egy másik videó kommentjei ezek, ahol a kamionos ráhuzza a kormányt a biciklisre. Mindegy is.

  • István Vincze

   István Vincze

   9 napja

   @Paulus de Kenezy Egyszerű, nem kell autóba ülni és nem követnek el ellened semmit! Csak, hogy tisztázzuk: A gyilkossági kísérlet előre megfontolt szándékkal történik! Ha ez nem így lenne akkor, ha beülsz az autóba és elfordítos a kulcsot már kimerítetted ezt a fogalmat! Még mindig ott tartunk, hogy alapvetően én a jót tételesen fel embertársaimról és mindenkinek lehet rossz napja, benézhet ezt azt! Még az itt kommentelők nagy része a rosszat feltételezi az emberekről, és feljelentgeti, ha csak rosszul néz! Hatalmas különbség így leírva! A nagyszüleim meséltek erről még a Rákosi Mátyás idejéből! De nem tanulunk a hibáinkból!

  • isti nagy

   isti nagy

   10 napja

   @Paulus de Kenezy "A kamionos életveszélyt okozott szándékosan." Mondod te. Hiszen az elő nem fordulhat, hogy abból a szögből nem lát, ne adj isten hibázott. NEeem, az nem lehet, szándékosan meg akart gyilkolni téged.

  • isti nagy

   isti nagy

   10 napja

   "Ha türelmesen halad az autó még mögöttem és a kamion mögött 100 métert, akkor az M0-án már mehetett volna a dolgára, de ehelyett ő ezt a hajmeresztő manővert választotta." Nos, adott esetben, ha nem ismeri a terepet, akkor mit is lát? Városon kívül, 70 a megengedett, nincs záróvonal, nincs szembejövő forgalom. Miért ne előzhetett volna?

 2. ákos dlouhy

  ákos dlouhy

  21 órája

  A mai magyar valóság! Pökhendi,frusztrált,primitív,pitiáner,tahó,önző emberek közlekednek. Próbálnak valamiben sikeresebbek,rafkósabbak lenni mint a többiek,így próbálnak valami elégtételt venni a szánalmas életükben. Független autó márkától, vagy az értékétől...kortól,nemtől,származástól.

 3. Kree00

  Kree00

  4 napja

  Ezek a videók kezdenek vetekedni az orosz összeállításokkal :DD

 4. Tihamér Labancz

  Tihamér Labancz

  5 napja

  Ment a tompított a nyergesen, a sok nyivákolónak, aki sír a világítás nélküli autók miatt országúton.

 5. Guy eating hamburger

  Guy eating hamburger

  6 napja

  Még ennél messzebre is simán gurulhat a pirula, a hülyeség határtalan

 6. Simon Montoni

  Simon Montoni

  7 napja

  It’s incredible how badly ppl drive in Hungary

 7. Árpád Cséplő

  Árpád Cséplő

  8 napja

  Aki ilyen baleseti vész helyzetet okoz, másokat veszélyeztetve, annak nem csak a jogsiját kellene elvenni, hanem az autóját is. Valamint eltiltani minden, nem emberi meghajtású géptől. Bringázzon. Ha azzal is szabálysértést követ el tovább nőne a tiltás addig , amíg meg nem tanulja a közlekedés szabályait. Viszont az tény, hogy az emberi baromságot semmilyen szabállyal nem lehet kordában tartani, és megoldani. Még valami, a "B" kategóriát is teljesítmény fokozathoz osztanám mint a motoros jogsit. Talán elkerülhető lenne, hogy friss jogsival, ne egy 360 lóerős gép kerüljön a kezünkbe.

 8. Béla Prosztó

  Béla Prosztó

  8 napja

  A kamionos helyében nem fékeztem volna.Az ilyen kenődjön csak fel egy 40 tonnás szerelvényre!!!

 9. P. Thomas

  P. Thomas

  9 napja

  Megmondom: egyre több a mentálisan beteg ember, akik ugyanúgy a volán mögé ülnek!

 10. Imre Nemes

  Imre Nemes

  9 napja

  Bízom benne a rendőrség is látta

 11. Leslie97 i

  Leslie97 i

  9 napja

  Autó pályán vagy autó úton előzés után vissza sorolásnál nem kellene indexelni, vagy csak én tudom rosszul? Mert 10/8 autó nem indexel s elég szomorú amikor a rendőr sem teszi meg.

 12. johnnyhun1

  johnnyhun1

  9 napja

  belassítások nélkül fel sem fogtam volna mi történik :OOOOOOOOOOO hogyan csináljunk egy 10 másodperces videóból 1 perceset

 13. sunsunny sunsunnyphoto

  sunsunny sunsunnyphoto

  9 napja

  0:09 Karóbagerit új táblát tett ki s az szerint közlekedik! :DDD

 14. Orbán Balázs

  Orbán Balázs

  10 napja

  Második igazi Jason Statham-nek képzelte magát :D meg kell hagyni van vér a pucájában

 15. Ádám Horváth

  Ádám Horváth

  10 napja

  Mennyi agy kell ahhoz, hogy beláthatatlan kanyar előtt nekiálljon valaki előzni? Tényleg ér ennyit bármilyen sietség, hogy az egy szem életedet és a többi közlekedő életét kockáztatva megpörgesd a tárat és odatedd a fejedhez a pisztolyt? Miben bízik az ilyen? Hogy a többi majd megoldja valahogy?

 16. Attila Tamás Makai

  Attila Tamás Makai

  10 napja

  Az elsőnél jól tévedek, hogy a Jászai magasságából becélozta az Országházat toronyiránt? Akkor viszont hungarijan efbíáj, azt csinál amit akar.

 17. Tibor Bende

  Tibor Bende

  10 napja

  Ebből látszik, mennyire szarok a jogszabályok.. Zéró tolarencia, óriási büntetés (millióra gondolok), és jogsi visszavonása min. 5 évre, és kocsi lefoglalás.. Szerintem ezután az összes marha visszább venne

 18. Legyen Jobb a Közlekedés

  Legyen Jobb a Közlekedés

  11 napja

  Az első: jobb oldalon a parkoló előtti részt többen használják "kiterjesztet" haladó sávnak ha áll a forgalom. A második: vajon volt valaki még a kocsiban akit szintén meg akart ölni? gyerek, feleség, barát... Az utasnak meg kell gondolni, hogy beüljön egy ilyen sofőr mellé/mögé, de ha gyerek vagy és apu vagy anyu egy pszichopata aki az életeddel játszik, akkor csak a szerencsében bízhatsz. A vétlen áldozatokat soha nem kérdezik meg arról, hogy meg akarnak halni vagy sem, mindenkinek joga van az élethez, viszont a közúti gyilkosoknak nincs joguk másoktól azt elvenni, ha megteszik akkor gyilkosságért üljenek 10-20 évet! Ez olyan dolog amit nem lehet visszacsinálni, ha megölnek valakit az már halott is marad, a fájdalom amit okoznak pedig szavakkal le sem írható.

 19. Sandor Gera

  Sandor Gera

  11 napja

  Kelet?

 20. Kornél Hartung

  Kornél Hartung

  11 napja

  Azt hiszem, a másodikat benézte a kolléga. Azt hitte, hogy kétsávos, egyirányú úton van, mert korábban igen zavaróan kint van az autóút tábla.

 21. kistehen27

  kistehen27

  11 napja

  meanwhile in Russia

 22. Krisztián Nyitó

  Krisztián Nyitó

  11 napja

  Gyógyszerre nem szabad inni!

 23. g a

  g a

  11 napja

  Az imént szálltam ki az autóból, hát díjnyertes felvételeket tudnék most közzé tenni én is, ha lett volna fedélzeti kamerám. Érik az ügy.....

 24. XT

  XT

  11 napja

  fb.watch/v/1Z3zQrfAR/

 25. Nagy Sandor

  Nagy Sandor

  11 napja

  ket jogsi ugrik 1 évre remélem

 26. István Vincze

  István Vincze

  11 napja

  Mindig csodálkozik mennyi önkéntes rendőr van! Nem, nem értek egyet azokkal, akik ilyet csinálnak, de miért kell pellengérre állítani? Fizet már a hatalom 10%-ot? Ha nem akkor még egy kérdés azokhoz akik ilyeneket internetre raknak: még soha nem hibáztak? Ha igen remélem felkerül az is, hátha jól megbüntetik!

  • István Vincze

   István Vincze

   11 napja

   @Gbr Deak Igen itt van az, hogy mindenki pálcát tör a másik felett! Konkrétan itt nagyobb eséllyel tényleg a kivagyiság játszik szerepet, de soha nem tudható, hogy ki miért mit csinál! Szerintem mindegy, hogy valaki bemegy a szembesávba, a leálló sávot használja vagy indokolatlanul lassan megy autópályán a belső sávban, hogy megmutassa! Mindegyik "hibázik"! De ameddig nem csinál balesetet nem játszom a rendőrt! És nem jelentem fel! Ha balesetet csinál akkor ott vannak a felvételek! Én a spionkodást ítélem el! Így még teljesen, hogy még érdeke sem fűződik hozzá!

  • Gbr Deak

   Gbr Deak

   11 napja

   hat, azert ekkorat nem hibazunk. plane ugy, hogy ez nem is hiba, hanem kivagyisag. nekem szabad, a tobbieknek kuss!

 27. Gusztáv Kis

  Gusztáv Kis

  11 napja

  Na az ilyeneket kell azonnal offolni!!! És itt most az elsőre gondolok! Azért a rakpart felújított részén csak van kamera? Hogy veszi az ilyen a bátorságot...?

 28. Sony G Dr.

  Sony G Dr.

  11 napja

  Úgy sajnálom az ilyen embereket amiért nagyobbnak, különbnek bátrabbnak hiszik magukat a többieknél. Egyszer remélem pofára esnek úgy kb 6 méterről egy hegyes csúcsokkal rendelkező kovácsoltvas keritésre csak.😕😕

 29. Alkot Alkotman

  Alkot Alkotman

  11 napja

  Megháborodott az emberiség

 30. Alkot Alkotman

  Alkot Alkotman

  11 napja

  Technokol rapid

 31. feabdul

  feabdul

  11 napja

  Az első rész a következő lépés a magyar utakon. Ilyet napi szinten látni lengyel / orosz videókon, amiken a sok állat nevelkedett. Ez lesz az új szint.

 32. Zsigmond Hefler

  Zsigmond Hefler

  11 napja

  Mindkettőnél az a baj hogy az asszony félre dug és sietnek hogy tetten érjék őket! 🤪🤪🤪🤪

 33. Alkot Alkotman

  Alkot Alkotman

  11 napja

  Tele az út sittesekkel és szípusokkal.

  • Zoltán Zoltán

   Zoltán Zoltán

   10 napja

   Berki, M.Richárd. Az se segít, hogy elveszik a jogosítványát, mert akkor is volán mögé ülnek ezek a trógerek...

 34. Gábor Jancsovics

  Gábor Jancsovics

  11 napja

  ,, hogy mindenki hazaérjen" oké! Az ilyenek inkább el se induljanak!

 35. dy9ivk

  dy9ivk

  11 napja

  Következő civil pofátlanításban végeredménnyel (bírság feltüntetésével) kérjük.

 36. yodamester10

  yodamester10

  11 napja

  Ha a Berki felfüggesztett büntit kap akkor ezek sima pénzbírság sajnos.

  • Sony G Dr.

   Sony G Dr.

   11 napja

   Berki??!!! Az a gyagyás drogos M rihard csak 3 évet kapott bedrogozott állapotba balesetet okozva s 1 ember meg is halt.

 37. x y

  x y

  11 napja

  az osszes ilyentol azonnal elvenni a jogositvanyt

 38. Adam Vas

  Adam Vas

  11 napja

  A masodik utan meg szidjatok a kamionosokat!? Egy ujabb (debil) eletet mentette meg a kamionos.

 39. Steve S

  Steve S

  11 napja

  A másodiknál igaza volt.. hát nehogymán 60-al vagy 70-el menjél már ott! 60-as táblánál 60-al vagy 65-el menni??? Normális vagy? Kell oda a 90 és simán megelőzni mindkettőt! Hülye kamerás.. Azért rakok ide egy ilyen: :) -t a gyengébbek kedvéért.

 40. Balázs Péczely

  Balázs Péczely

  11 napja

  MInden autóba kamerát! :D

 41. Mittu Domain

  Mittu Domain

  11 napja

  A videó beküldőjének ezúttal is jár a spiclikorong!

 42. Tamás dr. Kovács

  Tamás dr. Kovács

  11 napja

  A lényeget kérem: Elindult már a rendőrségi eljárás vagy haverok voltak mindketten?

  • isti nagy

   isti nagy

   12 órája

   @Tamás dr. Kovács És mesélj doktorúr, hogy mi tiltotta ott az előzést? Vagy legalább egy veszélyes kanyar, vagy egyéb veszély tábla volt kint? Honnan is kellett volna tudnia, hogy nem mehet ki előzni?

  • Tamás dr. Kovács

   Tamás dr. Kovács

   3 napja

   @isti nagy Megadta a választ helyettem Zoli, így nem kell kifejtenem. Ha a kamion nem tapos a fékbe, az szgk. matrica lett volna. 😁

  • zoli Vk

   zoli Vk

   10 napja

   @isti nagy A másodiknál,mivel a szembejövőnek és az előzött kamionnak is fékeznie kellett hogy beférjen,a közúti veszélyeztetés simán megáll.

  • isti nagy

   isti nagy

   10 napja

   Milyen alapon is indítanál a második ellen eljárást doktorúr? A sebességet nem ismerjük. Melyik szabályt szegte meg bizonyítottan?

 43. Marcell Kovacs

  Marcell Kovacs

  11 napja

  Mi lett volna, ha nem fekez be a jobboldali kamion?

  • welsh shogun

   welsh shogun

   11 napja

   akkor elvesztett volna 1 napot, a bónuszt, sőt még az övét is összetörte volna, ő használta az eszét, a másik sajnos donornak se lesz jó

 44. Tibor Romanek

  Tibor Romanek

  11 napja

  Asszem a kamionosnak jó pár sörrel tartozik az a gyökér

  • Spigy

   Spigy

   23 órája

   @isti nagy beszélhetsz itt táblákról, de amikor a kamerást megelőzte, látta hogy jön a kanyar. Normál ember ilyenkor vissza vesz. Az előzésbe azt is bele kell számítani MIT előzöl. Egy másik személyit simán megelőzött volna és akkor nem lenne ez a videó. Attól még hogy szabad előzni, nem biztos hogy lehet.

  • isti nagy

   isti nagy

   7 napja

   @Péter Sárosi Ez most nem a témához tartozik, de, ne felejtsd el, hogy egy-egy kirívó eset alapján van ilyen véleményed. Tízezerből egy csinál valami hülyeséget, és utána a net ezen csámcsog. Főleg félinfók alapján. A nagy többség betartja a kreszt.

  • Péter Sárosi

   Péter Sárosi

   7 napja

   @isti nagy ideális esetben igazad van illetve kéne , hogy legyen ! A bizalmi elv szerintem évek óta nagyon részlegesen működik. Sokszor úgy érzem , hogy csak a szerencsének köszönhetem , hogy adott nap nem törnek össze , mert az emberek olyan vakra bele mennek szitukba és annyira bíznak valamiben , hogy nem lesz baj , hogy az eszméletlen !

  • isti nagy

   isti nagy

   7 napja

   @Péter Sárosi Én is megyek, meg mentem is ennyit, és szszmiklóst is ismerem. Nem látszik ott, hogy az út hova meg merre megy, enyhe lejtő van a kút mellett végig, és a kanyarban sincs se szalagkorlát, se oszlopok se semmi. Én nem nevezném rallizásnak, hogy 60-nal megelőzöl egy kamiont, úgy, hogy kinézel, és ameddig a szem ellát nincs szembejövő autó. Abból nem lehet kiindulni, hogy "ha kiraknám a táblát, akkor se foglalkoznának vele!" Ha kint van, és nem tartja be akkor gyökér. A kresz alapja a bizalmi elv. Ez minden irányban érvényes. Én betartom a szabályokat, remélem, hogy más is, és azt is remélem, hogy az út kezelője is. Magyarán: ha záróvonal van akkor nem előzök, mert valaki úgy gondolta, hogy ott tiltani kell, és erre oka volt. Ha bukkanó vagy egyéb veszély tábla van, akkor szintén aszerint viselkedek. HA viszont semmi nincs, akkor nem számítok arra, hogy az út kezelője belevisz a szakadékba. Vagy egy derékszögű kanyarba.

  • Péter Sárosi

   Péter Sárosi

   7 napja

   @isti nagy Figyi én napi 5-600 at megyek az országban , még sem jártam még így pedig se tökölni nem szeretek se remegni az autóban és nem is ismerem az összes kanyart a tököm tudja mennyi főúton ! Igazad van abban , hogy nem jelzi tábla , egy S kanyarulat táblát kirakhatna a nyomorult az tény , de tisztán látszik , hogy nem a szántóba megy bele az út ! Azt is megértem ha valaki még nem járt erre és nem ismeri az utat , de akkor meg idegenbe minek rallyzni ? Én értem az álláspontodat de ha az emberek úgylátszik egyre nagyobb része egy behajtani tilos táblát se vesz észre akkor szerinted egy veszélyes útkanyarulat táblánál majd el kezd kalkulálni ? Ez nem életszerű!

 45. Illuminate

  Illuminate

  11 napja

  Én már be se merek menni pestre.Összetörrnek ezek a suttyók.Én fognám ezeket akik a felvételen vannak, és voltak eddig,csinálnék egy várost nekik és utnak ereszteném ott őket.Had zúzzák csak egymást hülyére.

 46. GamerKR

  GamerKR

  11 napja

  1, rendkívüli egészségügyi vészhelyzet 2, az autó speciális szélvédő kialakítása miatt nem vette észre a szembejövő kamiont

  • isti nagy

   isti nagy

   10 napja

   A kilencven fokos kanyar miatt nem vette észre a kamiont. Amit viszont semmi nem jelzett. Előzni tilos, vagy záróvonal nem volt.

 47. Razidargh

  Razidargh

  11 napja

  Aki Budapesten siet, az miért nem rollerrel közlekedik?

  • MrMalacfarkas

   MrMalacfarkas

   11 napja

   Mert abban nincs légkondi :D

 48. - Gr4phon

  - Gr4phon

  11 napja

  Az első videó sztárja, az ámokfutó pickupos vajon kiütötte a táblát? A második delikvensnek közös erővel összeraktak egy szerencsés napot a többiek. (A kamerás is tök jó követési távolságot tartott, de úgy látszik hiába:).

 49. tibor németh

  tibor németh

  11 napja

  Én ezeket a sofőrőket úgy büntetném meg,hogy akik hibáznak,azok 5x drágábban kapnák az üzemanyagot.Nagyon sok 2000 forintos pilóta kipontozódna.

  • Marton

   Marton

   10 napja

   dehogy, a pénzbüntetés pont nem megoldás.. kipontoznád a szegény pilótákat, a gazdagabbja meg örülne, hogy csak ennyi a büntetés. Az autóelkozbás az már egy kicsit érezhetőbb büntetés.

 50. vds scrt

  vds scrt

  11 napja

  A videók beküldőinek pedig jár a spiclikorong!

  • Zsombor Kaló

   Zsombor Kaló

   10 napja

   @vds scrt több dologban is igazad van szerintem a leírtak közül, azonban úgy látom hogy aki egész nap ilyeneket néz és emiatt kialakul benne egy ferde, általános ítélet, az az ő hibája éppúgy, ahogy más a Kék Fényt meg repülőgép-katasztrófás műsort néz és emiatt azt hiszi hogy állandó az emberölés és minden második repülő lezuhan. Az itt kommentelő közösség zöme valóban fotelhuszár, de tapasztalatim a kamerás autósokat ugyanúgy hibáztatja a nagyérdemű ahogy kell. A színvonal béka segge szintet nem is lehet szépíteni. A társadalmi haszna a videók feltöltésének szerintem annyi igenis van, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az öntörvényes vezetési stílusnak több a közösségi kára, mint az egyéni haszna. Mivel kevés a hatóság eszköze a mindennapos szabálysértések visszaszorítására, a közösségi felvételek és az az alapján hivatalból induló eljárások kezdhetik meg a folyamatot, hogy elterjedjen a köztudatban az, hogy a veszélyeztetésnek lesz jogi következménye. Szerintem az a spicli aki azért mószerol be mást hogy nehogy jobb legyen neki; ha azt állítja pellengérre aki mások kárára tesz rosszat, az morálisan nem elítélendő.

  • vds scrt

   vds scrt

   10 napja

   Úgy is van! Jól megmondtad nekem! Csak keményen! Az a baj, kedves barátom, hogy felháborodni és videókat feltölteni két külön dolog. Az a baj, hogy ezek a videók elferdítik a közlekedésről kialakult általános vélekedést az emberekben. Azok, akik nagyon ráfüggenek az ilyen jellegű tartalmakra, azt fogják gondolni minden általuk nehezen kezelt közlekedési szituációra, hogy a másik az idióta, hiszen ők mindig a vétlen szempontjából látják ezeket. Sokszor kerül ki olyan eset, amikor valaki nem szándékosan vét. A figyelmetlenség mindenkinél bejátszhat, aki a közlekedésben részt vesz. Emberből vagyunk. Viszont milyen érdekes, hogy sok esetben az ide feltöltött videókon látom azt, hogy a kamerás autó sofőrje - aki a közvélekedés szerint az ártatlan áldozat .- nem lép a fékbe, nem menteni próbálja a helyzetet, hanem eldramaturgizálja. Aztán, ha nem jön ki a lépés, akkor törik az autó, vagy a csont, mikor mi. Csak ez akkor másodlagos, hiszen a felvétel bizonyítja az ártatlanságát. Éppen a józan gondolkodású emberek esetében nem. Az első videón szereplő illető tényleg csak egy idióta. De ez nem tartozik mindenkire, mert nincs társadalmi hasznossága. Társadalmi haszonssága annak volna, ha ez az illető meghalgattatna, hogy milyen okból kifolyólag történt ez az eset. Itt tehetne beismerő vallomást, de elmondhatná, hogy meghibásodott a fékberendezés, ami miatt biztonságosabbnak találta kikerülni akit csak tud. Ezt majd a rendőrség kivizsgálja. Hangsúlyozom: A rendőrség. Nem a közvélemény. A közvélemény olyan, amilyenre formálod. Egészséges ez? Nem. Emiatt lesz minden BMW-s gyökér, ettől lesz minden Mercis seggfej. Az Audisokról már ne is beszéljünk. Addig, ameddig ez poén szintjén kezelhető rendben van, de amikor általános vélekedéssé válik, akkor már nem. Amikor valaki figyelmetlen és én lennék az esetben a sértett, akkor minden erőmmel azon vagyok, hogy megoldjam. Pedig nekem is körbe van kamerázva az autóm. Sok olyan esetem volt, amit feltölthettem volna és csámcsoghatna rajta a sok hozzád hasonló. De nem teszem, mert az rá és rám tartozik. Mi vagy megoldjuk, vagy nem. Ha nem, akkor harmadik félnek ott a rendőrség. Na, nem az önkéntes, hanem a valódi. Nyilván sok közlekedési szituáción fel lehet háborodni, és ne te mondd meg nekem, hogy mikor tehetem meg, vagy sem. De mielőtt engem bírálsz, előbb gondolkozz el azon, hogy ennek a csatornának mi a társadalmi hasznossága, azon kívül, hogy feszültséget generál a közlekedésben résztvevők között. Várj, segítek: semmi. Amit a közlekedésben interakcióba kerülő felek egymás között nem tudnak megoldani, arra van hatóság. És az nem ez a közösség.

  • welsh shogun

   welsh shogun

   11 napja

   majd ha veled szemben is jönnek egyszer így, akkor ne háborodj fel, csak menj tovább nyugodtan

 51. Bence Wohner

  Bence Wohner

  11 napja

  0:05 Nézd meg, hogy mi csinálsz?

 52. Martello

  Martello

  11 napja

  Ezeket elnézve azért vannak a hülyék, hogy megtanuld értékelni a magányt..

 53. V Zsolt

  V Zsolt

  11 napja

  Hát ezek miatt született az a mondás, hogy inkább áramot vezethettek volna....

 54. zene zene

  zene zene

  11 napja

  Rémisztő.Sok idegbeteg van köztünk.

 55. Mert ezt Akarom

  Mert ezt Akarom

  11 napja

  Az én véleményem szerint, ide vezet ha nincsenek megfelelő szankciók, és nincs felkészült személy(ek) (darabszámban sem ) aki a szabályokat betartassa.

  • tibor gál

   tibor gál

   11 napja

   Hányszor írtam ezt,milyen igaz..👍

 56. U Csaba

  U Csaba

  11 napja

  Az utóbbi négy - öt videón Sehol egy BMW Audi Mercedes !!!

 57. sodoma75

  sodoma75

  11 napja

  donorok

 58. J.G

  J.G

  11 napja

  a teherautos lehet hogy megmentette az eletet annak a hulyenek azzal hogy fekezett....

  • Zsigmond Hefler

   Zsigmond Hefler

   11 napja

   Nem lehet, hanem biztos!!!!!

 59. Zsombor Kaló

  Zsombor Kaló

  11 napja

  Mit kellett nézni? Nem volt bekarikázva.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   11 napja

   Azt, hogy tizennégyen lájkolták az ökörségedet.

 60. A. E. B.

  A. E. B.

  11 napja

  Háááát, amint látjuk : pedig de! :D

 61. Viktor Tóth

  Viktor Tóth

  11 napja

  Érdekes hogy ilyenkor senki nem mondja hogy de jó fej a kamion sofőrje,amugy meg a kur..a anyját ha csak kettőt villan az irányjelzöje sávváltáskor.... A pickupra no komment...

 62. nagy feri

  nagy feri

  11 napja

  Az elsőnél diagnózis: mikropénisz

 63. thomas Admiral

  thomas Admiral

  11 napja

  Olyan fórum vagy feltöltőoldal ahol az idióta lezárásokkal bemutatnánk a nagyvilágnak milyen idióta fejetlen faszság megy ebben az országban ,,az van már ? Rakpartos eset meg ilyenek ,ezen ki csodálkozik??? fotelkirályok max -olaszoknál fele ekkora dugókban arra mennek ahol látják h elfér a kocsijuk !!!-és jól teszik !--ami a belvárosban is van már ,,lezárás ,,rakpart mindkét oldala is volt h egyszerre nem ment ,,bicikli sávok ,buszsávok mindenhol ,,szooopjatok autósok ,akik a legtöbb sarcot fizetitek!! Mnullás 3. éve járhatatlan nyaranta,,há mi ez ,,munka meg semmi ,,lezárjuk,,aztán a leállósávban meg lessük a haladni akarókat !! --nem azt zárjuk börtönbe aki a lezárásokat elrendelte,,meg az a kivitelező aki elllbbbaszta a nagy Duna hidat !!! ---áhh ,,azok milliárdosok lettek,, na ez a Magyar haza napjainkban!! sok birka ,,tökgyalu birka néppel ,akik csak tűűrnek és tűűűrnek!!

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   10 napja

   @thomas Admiral Ja, mit is várnál el ettől a sok zsíros fejű taplótól, amikor egymást szívatják a forgalomban, ahelyett hogy közösen kergetnénk meg Kamu Gerit és a bringásokat.

  • thomas Admiral

   thomas Admiral

   10 napja

   @Hallja Menjeninnen mégsem tesz fel senki,, az nem haboztatja fel az itt élő birkák száját ,,csak ezek a videók amiken itt fröcsögtök!! pont ezt magyarázom,, én nem fogok videózgatni ,,van elég dolgom az életben,,majd akik eddig is ezt tették feltesznek,a ráérős időmilliomosok,,

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   11 napja

   Szerintem, ide is fel lehetne rakni videókat az autósok szándékos szívatásáról, végül is valami budapesti autósok közösségének mondja magát ez a csatorna.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   11 napja

   @Leslie Biketour Jó, de te melyik csatornát nézed? Az admirális habzó szájjal felvetett egy dolgot, amiben igaza van.

  • Leslie Biketour

   Leslie Biketour

   11 napja

   Alapvetően egyetértek, de amikor a szabálytalankodás konkrétan mások életét veszélyezteti, akkor azért jogos a felháborodás és a büntetés.

 64. Magyari1

  Magyari1

  11 napja

  kedves kamerás bácsik, remélem lesz a tüzelőanyag ára 550+ is, és akkor majd jót nevetünk!

 65. X Y

  X Y

  11 napja

  Az pilula, nem pirula.

 66. Én egymagam

  Én egymagam

  11 napja

  Most mi van? Így szoktam parkolót találni a pickupomnak. Ez legalább bírja a pösti utakot. Ott megyek vele ahol akarok. Oszt?

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   11 napja

   Lehet leakasztotta, de minek, ott van hátul a platón a sok cuma.

  • atyavilaag

   atyavilaag

   11 napja

   Legalább a trágyaszórót leakasztottad, mielőtt útnak váltál, az is valami.

 67. Tawny Owl

  Tawny Owl

  11 napja

  Gyakran akadozik vagy leaáll az EESZ és olyankor nincs ám gyógyszerfelírás.

 68. maláj vezérigazgató

  maláj vezérigazgató

  11 napja

  már röppennek is a 3000 €-s csekkek az üzembentartóknak ...

 69. supla 91

  supla 91

  11 napja

  A sok sziauram péjemfés....

 70. Arnold László Havacs

  Arnold László Havacs

  11 napja

  Alapvetően az is lehet a gond, hogy sokan a videók által világosodnak meg itt a HUbuild-on és ők is szerepelni akarnak. Mert ha a többinek lehet, akkor neki is. Egyébként elítélem az összes ennyire durván szabályt szegőket! Az Opeles kifejezetten idióta volt egyébként.

 71. Tim Tom

  Tim Tom

  11 napja

  Ez van, amikor bejön a vidéki az agglomerációból a hajnali indulással és mire beér szétrobban az agya az addig felhalmozott stressztől. Ez főként akkor érzékelhető, amikor én Budapesten, a budapesti lakásomból frissen, kipihenten reggel 8 kor elindulok, nyitom az ajtót és a paraszt a céges Skodával, aki órák óta annyira fel van hevülve, hogy már az is gond neki, hogy 1 centit kell mozdítani a kormányon és dudál, mint a barom, meg padlógázt nyom a 30-as utcában.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   11 napja

   Ja, a vidéki jöhetne vonattal is vagy hévvel, mert időben ugyanott van. Kamu Geri 5-10 emberes BKV szerelvényeket járat az autósoktól beszedett adón, mellé meg sávokat fest a bringásoknak a legforgalmasabb helyekre (na kiktől vesz el sávokat?)... Igaz, hogy Tarlós elvtárs idején is kb. ez ment, de emez meg túltolta...

 72. Bruce Willis

  Bruce Willis

  11 napja

  Kedves nézőink! Üdvözöljük Önöket Oroszországban! O. Viktor hamarosan hivatalosan is kezdeményezni fogja Magyarország csatlakozását az OU-hoz (Oroszországi Unió). A közlekedésük morálja már megfelel elvárásainknak. Köszönjük hogy utánoznak minket.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   11 napja

   @Gábor Szabó Akkor örülhetsz, mert a suttyó parasztok vannak többségben. :)

  • Gábor Szabó

   Gábor Szabó

   11 napja

   Inkább, mint a karigeciland :D

 73. János Csorba

  János Csorba

  11 napja

  A második felvétel a szigetszentmikósi felhajtó M0-ra, többszőr láttam ilyen manővert. Sose fogom megérteni, ki az aki belemegy egy ilyen veszélyes manőverbe a be nem látható kanyar miatt miközben 200 méter múlva ott az M0 három sávja.

  • MrDzsaszper

   MrDzsaszper

   11 napja

   @Tünde Hadnagy Ld. 0:24 -- elég egyértelműe jelezve van... mondjuk a tábla jelzésképét lehetne a burkolaton fehérrel ismételni, ha nagyon akarom sárga cikkcakk vonallal,

  • Márton Bujdosó

   Márton Bujdosó

   11 napja

   @Péter A tábláról tudok, de sztem azért egy záróvonal elférne oda. Persze tényleg lehet, hogy hülye volt a sofőr.

  • Márton Bujdosó

   Márton Bujdosó

   11 napja

   @János Csorba Ha kivártak, akkor tényleg hülye a sofőr.

  • Péter

   Péter

   11 napja

   @Márton Bujdosó A pihenőre az elején van lehetőség betérni. Azt, pedig hogy kétirányú a forgalom még külön tábla is jelzi.

  • János Csorba

   János Csorba

   11 napja

   @Márton Bujdosó megvárták míg elmennek után előztek szóval nem érthették félre a másik ott van a kresz tábla ami mutatja szembejövő forgalom

 74. Melinda Szabó-Jørgensen

  Melinda Szabó-Jørgensen

  11 napja

  Szeretnék én is kamerát venni az autóba, akinek van jó tapasztalata valamelyik típussal, megírná? Előre és hátulra is tennék.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   11 napja

   Vegyél önvezető autót, akkor nem kell kamera.

  • Lyca Robeen

   Lyca Robeen

   11 napja

   Én őt vettem: Xiaomi 70mai Dash Cam A800s + Rear Cam Set A800s-1. Első+hátsó kamera, nagyon jó minőség, sáv elhagyás figyelmeztetés is van benne. 2 dolog van ami pluszba tudni jó róla: sd kártyát külön kell bele venni, és van az a funkció amikor bizonyos g hatásra emergency felvételt csinál, nah az a magyar utakon még ha az érzékenységét le is veszed akkor is túl sok felvételt csinál :( ez mondjuk lehet hogy a kocsi felfüggesztése miatt van, de nekem az M3ason majdnem végig tolta :D, úgy hogy azt kikapcsoltam.

  • atyavilaag

   atyavilaag

   11 napja

   A Mio Mivue C330 ár-érték arányban tökéletes. Van benne gyorsulásmérő, GPS, full HD felbontás, éjszakai képe is tökéletes.

  • Péter

   Péter

   11 napja

   Én Junsun-t használok már jóideje, tökéletesen működik. Visszapillantó tükörre rakható, rögzít előre és hátra is, plusz tolatókameraként is funkcionál. 24 ezer forint. Ha elég csak előre rögzíteni, ahogy lejjebb is írták, szerintem a 70mai a legjobb választás. Jóval olcsóbb, 11-12 ezer forint.

  • atyavilaag

   atyavilaag

   11 napja

   @Van & Camper Life Hun nem jó.

 75. active250

  active250

  11 napja

  Hiába. emelni kell a színvonalat, a sima büntető fékezés, meg hasonlók már unalmasak!

 76. Belio Trednar

  Belio Trednar

  11 napja

  Második eset kapcsán elmondható, hogy a fékező kamionos miatt él még az a barom. Remélem elgondolkodik rajta.

 77. Attila Nemes

  Attila Nemes

  11 napja

  Most nőtt fel az a generáció, akiknek a gyerekkorában nem volt szabad nemet mondani, mert lelki törést kap.

  • Attila Nemes

   Attila Nemes

   Napja

   @fer Majd ha vállalod a neved, akkor ugassál troll!

  • fer

   fer

   2 napja

   Tessék? Nem attól kap lelki törést valaki mert nemet mondanak neki, hanem mert szarok a szülei, és traumatizálják egy életre rengeteg baromsággal. Nem ugyanaz. Hülyeségeket nem kéne írogatni.

 78. Roland K.

  Roland K.

  11 napja

  Én is olyan mutatványokat rögzítettem hétfő óta hogy csak na. Pont gondolkodtam is hogy valami meleg/hideg/kettős/quadro fronthatás lehet mert az emberek lényegében úgy vezetnek ahogy én játszottam 6 évesed a MatchBox-okkal.

 79. S L

  S L

  11 napja

  Hajmeresztő, nem normális, idióta mind

 80. Zoltán Krén

  Zoltán Krén

  11 napja

  Mindkét esetben eltiltás a vezetestől egy életre és előbb utóbb félnének az emberek. De ugye ha bevonjuk a jogsit az hosszú távon nem biznisz....

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   10 napja

   @Hallja Menjeninnen Mondjuk ami felvételek bekerülnek egy-két bontószökevényről, nem ezt a képet mutatja.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   10 napja

   @Roger Darkman Nem ezekre jellemző a szabálysértés, mert ha nincs pénze autóra, akkor bírságoltatni sem akarja magát. A bontók nem szűnnének meg, hiszen oda vinnék elsőre az elkobzott autókat és amennyiben 15 napon belül nem megy érte a paraszt, bontható vagy eladható lenne a vas. A tárolási díjat is fizetné a surmó...

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   10 napja

   Na persze, biztos a szakadt kocsikat amikből a benzin meg a forgalmi(ha van)ér a legtöbbet állnának majd sorba az emberek kiváltani.Tök jó lenne, mert a bontók megszünnének, mindenki oda telepítené le a roncsait és még fizetni sem kéne érte.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   11 napja

   Az nem biznisz, de ha az autót vonnák be minden alkalommal egy millás kiváltási díjjal, akkor az lenne.

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   11 napja

   Milyen jogsit, ezeknek a vérében van a vezetés plussz nem jogsival megy az autó.

 81. Attila Nemes

  Attila Nemes

  11 napja

  Nem gurult el a pirula ! Soha nem is volt meg !

 82. Róbert Domonics

  Róbert Domonics

  11 napja

  1. van aki parkolni is azonnal akar, mert neki az jár…

 83. Zoltán Deme

  Zoltán Deme

  11 napja

  Érdekes, és egyben dramai szösszenetek,🤔 de nem lehet láncba fűzve, össze gyűjteni a felvételeket pld hetente?

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   11 napja

   Beállítod a youtube-on, hogy gyűjtse össze neked ezeket a videókat és akkor hetente megnézheted (mivel nem kívánság műsor). :)

  • maláj vezérigazgató

   maláj vezérigazgató

   11 napja

   @carvingski.hu vigyázz mert az öregúr viagrát vett be aszpirin helyett reggel :DDD

  • Zoltán Deme

   Zoltán Deme

   11 napja

   @carvingski.hu kérdezett valaki, kis@?

  • carvingski.hu

   carvingski.hu

   11 napja

   Nem érsz rá külön megnézni? 😉

 84. Paly Alby

  Paly Alby

  11 napja

  Az elsőnél meglehetősen könnyű a megfejtés... nárcizmus, erős kisebbségi komplexus, agresszió és némi ostobaság egyvelege. Semmi szokatlan.

  • kalmix88

   kalmix88

   4 napja

   Dehogy, csak észrevette, hogy a túloldalon van szabad parkolóhely. Cities: Skyline-ban is így parkolnak a kocsik XD

  • isti nagy

   isti nagy

   10 napja

   @hond654 Igen. A kormányzat leginkább Ford Ranger pick-up okkal jár. Tényleg igazi nagypályás menő az, akinek telik egy négy éves T7-re...

  • Paly Alby

   Paly Alby

   11 napja

   @hond654 Félek a kettő nem zárja ki egymást.

  • hond654

   hond654

   11 napja

   Vagy kormányzati ember, fontos találkozóra ment a Nokiás dobozért.

 85. b Balint

  b Balint

  11 napja

  ilyen az amikor az emberek nem értékelik azt hogy nem kell nekik esőben fagyban buszra várni, hugyszagú bkv-n utazni. Ha megtapasztalták volna akkor arra használnák az autót amire való, eljutni A pontból B pontba kényelmesen ülve a fűtött autóban, szárazon, együtt a családdal.

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   11 napja

   @John Smith Főleg, hogy a PPL nem 2 forintba kerül így annál kicsit nagyobb érvágás, ha bebulkod.

  • John Smith

   John Smith

   11 napja

   Igen, ezért lenne szükség nagyobb szigorra és jogsi elvételekre. Kiváltság, nem alapjog. Pilótajogsit is elveszik, ha valaki nem a szabályok szerint játszik. Vagy legalábbis komolyabb vizsgálatot indítanak.

 86. tonyrulez69

  tonyrulez69

  11 napja

  Szokásos járdaszigetet kikerülő előzés, csak jelen esetben épp jött szembe valaki.

  • Attila Friedrich

   Attila Friedrich

   8 napja

   @csakazoli Ez jó. Volt régen egy öreg szar autóm,nem sikerült a gyökér szabálytalankodó,erőszakos taxist lezúzni,mert reflexből fékeztem,és kormányoztam,így elkerültem az ütközést. De bàntam.....

  • csakazoli

   csakazoli

   8 napja

   @Attila Friedrich Sima liba... veszel egy terpejárót, kierősíted, és járkálsz vele pesten.... Semmi dolgod, csak a zöldnél repülőstart.... meg 60-al mész ahol 50 a megengedett, nehezen belátható szakaszon is, de elsőbbséged van, aki nem adja meg... telibe vered lassítás nélkül. Kimagyarázod majd... Jönni fognak az ilyenek, te meg zúzhatod, ölheted őket.... Legálisan. Sportból vadásznak őzekre is... az meg aztán szegény téll semmiről se tehet. De ezek??? Igazi kártevők... ha megölsz egyet egy balesetben, nem részvét kell... hanem röhögni rajt este a kocsmába... meg felrajzolni egy győzelmi jelet az autódra. M1-esen.... húúúú te... ott mennyi büdös szemét állatot rá lehetne kenni a szalagra. Huhuhuuuu bazz 8-at koppanna a rohadtak a feje az ablakba, úgy meg lehetne borítani őket. És csak egy pöccintés elég hozzá... És még egyszer: ezek NEM emberek....

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   10 napja

   @csakazoli Szép gondolat, csak azt kívánom, hogy az életbe ne találkozz ilyennel, mert akkor nagyon nagyot koppan az ember.

  • csakazoli

   csakazoli

   10 napja

   @Roger Darkman A csókos csókosa max egy büntetőfékezésből tud kibújni... Vagy el tudják mismásolni neki a büntetését vmi nevetséges szintre. De megfordítani nem tudják a nyilvánvaló szitut... Egyik. Másik: pont lesz.rom, hogy csókos csókosa. Nekem senkim... és mindig is az lesz. Majd ha megmutatja, hogy arany színűt sz.rik, akkor is pont ugyanakkora senki lesz a szememben, és pont ugyanúgy belevezetem az autómat ha szabálytalankodik: 2.szor 3.szor 4.szer, és belesz.rok a csókos szájába. Nem vagyok rabszolga... nem hajtok fejet senki előtt. Így döntöttem. Változtassa meg a szabályt ha akkora király, és akkor be fogom tartani az ő szabályát. De az törvénybe szerepeljen.

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   11 napja

   @csakazoli Csak óvatosan, nehogy valami csókos csókosa legyen aztán meg ott maradsz hoppon. Láttunk már ilyet.

 87. Nagy Zoltán

  Nagy Zoltán

  11 napja

  Ennek még a szerveit sem lehetne felhasználni max a macskának lehetne odaadni a maradékot.

  • Gege547

   Gege547

   10 napja

   Az enyémeknek ugyan nem. Hulladékkal nem etetem őket.

  • - Gr4phon

   - Gr4phon

   11 napja

   Aztán csodálkoznánk, hogy mitől lett a szokásosnál is kezelhetetlenebb a macska:)

  • Zsombor Kaló

   Zsombor Kaló

   11 napja

   Szegény macska

  • Attila Friedrich

   Attila Friedrich

   11 napja

   Ez de jó!! 😂😂😂

 88. repcsi

  repcsi

  11 napja

  Pickupos: Marty, ahova megyünk ott nincs szükség utakra!

  • Zsigmond Hefler

   Zsigmond Hefler

   11 napja

   🤣 🤣 🤣 🤣 Ezt adom ez nagyon jó!!!! 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   11 napja

   Akkor BB2: "Szemesnek áll a világ.Néz, de nem lát"

  • András Szemerics

   András Szemerics

   11 napja

   nekem az Event Horizon- ból a Doki: ahova megyünk nincs szükség szemekre :D de a tiéd vidámabb :)

 89. gyunagyos

  gyunagyos

  11 napja

  Mehet egy "akciós a farhat" komment? 🤓

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   11 napja

   Vagy a hátravinni, lelőni. 8-)

Következő