Ezért vadászik a rendőrség a jogtalan leállósáv használatra

Megjegyzés 

 1. Bp-i Autósok Közössége

  Bp-i Autósok Közössége

  20 napja

  Olvasónktól kaptuk az alábbi, fedélzeti kamera által rögzített képsorokat, ami csodásan bemutatja azt, hogy miért szükséges kiszűrni a forgalomból azokat a figurákat, akik képtelenek betartani ezt, a nagyon alapvető szabályt. Történt ugyanis, hogy a az Opel Astra sofőrje a leállósávon húzott el, egy olyan helyszínen, ahol éppen egy baleset miatt araszolt az M3-as autópálya forgalma. Jól látszik, hogy a leállósáv mellett közvetlenül, emberek álltak. " A fedélzeti kamera által rögzített esemény 2021.07.04-én történt 20:20 körül. (Az eseményrögzítő kamera dátum és idő kijelzése nem volt beállítva.) Miközben az M1-es és M7-es autópályákon pont a leállósávon közlekedőkre vadásznak, addig az M3-as autópályán, Budapest felé, az 52. kilóméterkőnél, a belső sávban tőrtént baleset miatt feltorlódott kocsisort egy Opel Astra vezetője a leállósávban, nagy sebességgel "kerülte ki". A leállósáv szélénél, biztonsági mellényben tartózkodó két személy előtt száguldott el az Opel. Több lehetőség is eszembe jutott, hogy mi lett volna ha... , de szerencsére nem lett ebből tragédia. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy az ilyen eseteket szankcionálja a rendőrség, mert az ilyen magatartással bíró emberek nem valóak a biztonságos, motorizált közúti közlekedésre. " - fűzte hozzá a felvételhez olvasónk. További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   10 napja

   kedves uszítók ,még ti mosdatjátok a szemétládát ? talán a balesetezőnek nem kellett volna balesetet csinálnia , így dugó sem lett volna , és az Astra sem KÉNYSZERÜL szabálytalanul a leállón utazni . logikátok sajnos nincs ,pedig egyszerű

 2. Mittu Domain

  Mittu Domain

  5 napja

  Mindíg a libsik meg a prolik miatt alakul ki torlódás! Majd ugyan ezek jól felháborodnak, ha valakinek elege lesz ebből, és kikerüli a sok bambulát! Aztán gyorsan szaladnak megvenni a házmester kezdő szettet!

 3. Garázs Géza

  Garázs Géza

  10 napja

  mekkora bunkók , miért baleseteznek ? kicsesznek a többi 1000emberrel aki a dugóban araszol , oda léne figyelni ugye , és nincs baleset !

 4. Garázs Géza

  Garázs Géza

  10 napja

  miért kell balesetet csinálni ? aki mem alkalmas az autópályára és blaesetet csinál ell kell tiltani a vezetéstől!

 5. Gábor Pintér

  Gábor Pintér

  15 napja

  Ez nem szabálysértés csak hiperpasszív KRESZ értelmezés!

 6. maláj vezérigazgató

  maláj vezérigazgató

  17 napja

  leállósávos történetnél ugrani kellene a jogsinak mint büntetőfékezésnél ... ilyen egyszerű

 7. füstölt sonka

  füstölt sonka

  17 napja

  Vegyék el a jogsiját. Az ilyenek ne vezessenek autót, üljenek buszra, vonatra.

 8. Béla Lévai

  Béla Lévai

  18 napja

  Azzonal be vonni a jogsit 5 évre. Plusz kiló pénz büntetés.

 9. Old Newman

  Old Newman

  18 napja

  Jogositvany elvetel orokre, plusz, hogy tanuljon az esetből a véglény, egy 200 óra közmunka.

 10. Oliver Ka

  Oliver Ka

  18 napja

  Minden veszetö aszt hiszi hogy Schumacher Magyaroszagon es as a nagy baj. Tul sokan hulyen veszetnek Magyaroszagon as bistos.

 11. astrago

  astrago

  19 napja

  Bevette a lesz@rom tablettát.

 12. György Szabó

  György Szabó

  19 napja

  Már megint a német prémium

 13. nagy feri

  nagy feri

  19 napja

  A vèrèben van a vezetès.

 14. Bruce Willis

  Bruce Willis

  19 napja

  Ééééés ismét nem csak a fehér Opellel van gond, pedig a hozzászólók csak ezt veszik észre. Gyakorlatilag mindenki közösségi szintre emelte a szabálytalankodást: - Követési távolságot rendesen szinte senki nem tartja be -> Gyanítom ugyanezért volt a koccanás a belső sávban! - Nyugati fejlett demokráciákban autópályán, dugó esetén az autók kimennek a két szélére. Így középen elfér a mentő / tűzoltó / rendőr. Németországban ezt úgy hívják: Rettungsgasse. Itt miért nem látjuk ennek még a csíráját sem??? - Végén zippzár elv sem érvényesül, hanem mindenki tolakszik. Miért???

  • Minimaci

   Minimaci

   19 napja

   1) A követési távolságot adom, még ennél a tempónál is egymás seggében mennek a jóemberek. A kamerásé mondjuk nagyjából OK volt. 2) Ez itt nem dugó, csak torlódás, szerintem itt folyamatos mozgásban van mindkét sor, ha feltűnik valami, le lehet húzódni és el lehet engedni. Ha a belső sáv azonmód kimegy a szélére, akkor nem tudja az akadályt kerülni. Szerintem ezzel itt nincs baj. 3) Mert a vezetők többségének fogalma nincs róla, mi az; így szokták meg. Van még kérdés? 😉

 15. Tolnai Károly

  Tolnai Károly

  20 napja

  Szia uram,azt hittem itt is lehet közlekedni,csak a többiek nem vették észre,hogy üres.

 16. Péter Király

  Péter Király

  20 napja

  Jogsit el 5 évre!

 17. eizo monitor

  eizo monitor

  20 napja

  Egyebkent jo lenne ha lenne egy ilyen kozosseg es lefilmezne mennyire szarok a magyar utak, Szerintem tobb nezetsege lenne mint a mostani youtube csatornanak. Amugy ertekelem meg minden , de az emberek penztarcaja mar nem nagyon birja ezek az utakat. Szimplan azert irom , mert a szembe savban kell haladnia az autosoknak vagy durvan levagni a kanyarokat mert tonkreteszi az autot es a gumikat, ami balesetveszelyt okoz. Amugy az itteni rendor is a szembe savban halad mert nem hulye ezeken az utakon.

 18. gooby pls

  gooby pls

  20 napja

  Volt már itt az az autista komment, hogy inkább a belső sávban szüttyögőket kéne büntetni?

 19. Sandor Gera

  Sandor Gera

  20 napja

  Mert a biciklis nem szállt le a zebrán😉

 20. G Gabor

  G Gabor

  20 napja

  csóró opeles sietett felmondani a moratóriumot

  • G Gabor

   G Gabor

   Napja

   Úgy is beszélek hogy babala abala mint egy együgyű. Ja ez megint te vagy.

  • Babala Habala

   Babala Habala

   Napja

   @G Gabor Ritka együgyű vagy, 10-12 éves gyereknek megfelelő agyi kapacitással és az a baj, hogy az ilyenek is megszerzik a jogsit mint te...

  • G Gabor

   G Gabor

   5 napja

   @Babala Habala Ne nyomd neki. Neked mások nyomják.

  • Babala Habala

   Babala Habala

   8 napja

   @G Gabor Gáborka... Anyagi helyzetem miatt hál Istennek nem érint sem a moratórium, sem egyéb, a politikusok által a nagy tömegeknek okozott anyagi megpróbáltatások. De egy félhülye autóst összehasonlítani azokkal a szerencsétlenekkel, akik sajnos anyagi körülményeik miatt kénytelenek voltak ezt a moratórium förmedvényt választani... Most őszintén haver... átgondoltad ezt?

  • G Gabor

   G Gabor

   8 napja

   @Babala Habala te voltál az? nyomjad neki

 21. eilerkiss

  eilerkiss

  20 napja

  A mi lett volna, nem lényeg, hanem hogy feljelenteni az ilyen "embert" s akkor mi lesz. Pá-pá jogsi....

 22. g a

  g a

  20 napja

  És feljelentette a Tisztelt Olvasó a kedves opeles őrültet? Mert amíg csak csámcsogunk itt, az vígan éli mindennapjait, és mint megtudtuk, csak feljelentéssel együtt lesz ebből valami. A videófelvétel kevés. Szuper törvény!

 23. Zoltan Heller

  Zoltan Heller

  20 napja

  Az autosellenes spiclikozosseg figyelmebe: hegylakok.hu/2021/02/a-leallosavot-is-megnyitjak-az-autopalyakon/amp/

 24. blaze

  blaze

  20 napja

  Ákcijós a fárhót

 25. F. A.

  F. A.

  20 napja

  20 évben egyszer ott van a rendőr,ahol kéne.

  • Gábor Érdi

   Gábor Érdi

   9 napja

   @Garázs Géza kérdés az autó mozgóképes volt-e, ha igen akkor át kellett volna vinni a leállósávba őket. A mellényes emberkék meg ... igazából kvázi jó helyen vannak, de "mégse" ... vajon milyen messzire kéne "menekülni" a pályától, hogy biztonságos legyen? ... sajnos ha az autók itt a leállós sávban áltak volna is, "veszélyes" lehetett volna a helyzet, akár ha pont ott kezdene el valaki előzni "nagy tempóval" ... mert nem figyelnek sokszor ezen emberek.

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   10 napja

   @Gábor Érdi talán kintebb mennének? eszük az nincs

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   19 napja

   De ha ottvan is inkább elfordul és nem csinál semmit.

  • Gábor Érdi

   Gábor Érdi

   20 napja

   nem hiszem, hogy az rendör volt, sokkal inkább a balesetes autó(k) utasai... egyszerűen máshol nem biztonságos "tartózkodni"

 26. burkoló kőműves

  burkoló kőműves

  20 napja

  Melyik túlbuzgó mócsing küldte be ezt a videót ,?

  • József Sz

   József Sz

   17 napja

   Csak nem te voltál cicalány?

 27. Celebúr - WOT TŐGY-videók

  Celebúr - WOT TŐGY-videók

  20 napja

  A baleset résztvevői a leállósáv mellett ácsorogva önkéntes hullajelöltek. Nálam okosabb emberek is megmondták már, hogy ilyenkor minél távolabb az útpályától, ha lehet, a vadrácsig húzódjanak vissza, különben hiába úszták meg a balesetet élve, egy ilyen vadbarom miatt oda is halhatnak pillanatok alatt. De a kukásmellényt felvették, ami dícséretes és respect, amiért legalább erre odafigyeltek.

  • Zoltán Hackl

   Zoltán Hackl

   20 napja

   Làtjatósági mellény... 😏

 28. sodoma75

  sodoma75

  20 napja

  civilpofátlanítás ON

 29. Stifler Viktor

  Stifler Viktor

  20 napja

  Dikk a bratyeszék :D

 30. gabor12800

  gabor12800

  20 napja

  Újítási javaslatnak jó lenne az, hogy 3 km-enként leraknának 1 beton tömböt és az ilyeneket nem engednék vissza a sorba? A mentők, rendőrök haladását meg úgy oldanánk meg, mint németeknél. kihúzódva a két szélére középen elmehetnének.

  • 2nolhta

   2nolhta

   20 napja

   @Streetee Az általában a sokat szidott vezetési asszisztens

  • Streetee

   Streetee

   20 napja

   Ne viccelj, mar az is nagy szo, hogy a 90% veszindexel, ha hirtelen kell lassitani. Nem, hogy kihuzodni a ket szelere. Mo-on sosem lesz ilyen vezetesi kultura...SEM🤔

 31. Grafo

  Grafo

  20 napja

  "A fedélzeti kamera által rögzített esemény 2021.07.04-én történt 20:20 körül. (Az eseményrögzítő kamera dátum és idő kijelzése nem volt beállítva.) Mi az istenért nem képes beállítani pontosra? Tényleg, miért nem? Miért nem jó az, ha valós adat van a kameraképen?

 32. YszapHun

  YszapHun

  20 napja

  na, már megint a német autósok

 33. Charlie Doktor

  Charlie Doktor

  20 napja

  Az rendessen veretett, de a jogsi is ugrik rendessen!!! Majd kopognak hozzá!!!

 34. pharkasj

  pharkasj

  20 napja

  Fekvorendoroket kene telepiteni a lealloba :D

  • Attila Bérczes

   Attila Bérczes

   19 napja

   @Zoltán Szabó Ha lenne eszük a közlekedőknek akkor eleve megcsinálnák a "mentősávot" mikor lelassul a forgalom. Német, Osztrák keményen büntet ha nem hagysz helyet középen.

  • Zoltán Szabó

   Zoltán Szabó

   20 napja

   @Bálint M A kéklámpás ott megy ahol tud, ha tele van az útpálya roncsokkal akkor órákat fog várni ahhoz hogy szétnyíljon a forgalom. Ergo lemegy a leállósávba ahová a barátunk a fekvőrendőröket telepítené.

  • Bálint M

   Bálint M

   20 napja

   @Zoltán Szabó Kéklámpások direkt nem a leállóban mennek, inkább akár hosszú másodperceket is várnak hogy szétnyíljon a két sáv forgalma előttük, mert a lényeg hogy biztonsággal a helyszínre érjenek.

  • Zoltán Szűcs

   Zoltán Szűcs

   20 napja

   @Zoltán Szabó Legalább nem kell használni a defibrillátort. Megoldja a fekvőrendőr.

  • Zoltán Szabó

   Zoltán Szabó

   20 napja

   Ez tök jó egészen addig amig a mentő nem ott megy és nem téged visznek vele.

 35. N V

  N V

  20 napja

  Nem kellene minden analfabétának jogosítványt adni.. aki meg anélkül vezet, azt egy életre elzárni, nem olyan bonyolult ez.

 36. csakazoli

  csakazoli

  20 napja

  Az egoista elméket ki kell írtani. Szó szerint. Akiről kiderül, hogy egoista, nem törődik másokkal, az előbbre jutásért (akár közúton akár az életbe) szabályokat rúg fel és másokat veszélyeztethet (tehát még nem veszélyeztetett de akár veszélyeztethet is), azt az ember ki kell kapcsolni, mint valami rossz gépet. KÉSZ. Mert annak az elméjével van a gond Nem az autó, hanem maga a rossz elme a veszélyforrás... azt kell elintézni.

  • Zoltán Hackl

   Zoltán Hackl

   20 napja

   @csakazoli Köszönöm az értelmes válaszod.

  • csakazoli

   csakazoli

   20 napja

   @Zoltán Hackl Engem nem zavar a negatív kritika, sem a rossz helyesírás. Egyetlen dolog az ami véleményem szerint nem tolerálható: ha valaki a véleményével veszélyes embereket véd... akkor önmaga is veszélyes, bűnrészes... önmaga is támadja az áldozatokat, vagy lehetséges áldozatokat. Ezért egy pöcegödör a demokrácia, mert lenyírsz 60 embert és luxusbörtönbe kerülsz mert vannak olyanok akik akkor is a te beteg jogaidat nézik... amikor autóval megölsz 2 embert és szabadlábon védekezhetsz, beleszarva a gyászolók érzéseibe. Ahelyett, hogy dugnák a segged a börtönbe... amíg el nem ítélnek.

  • Zoltán Hackl

   Zoltán Hackl

   20 napja

   @Roland Nagy nem tartottam fontosnak a helyesírást

  • Roland Nagy

   Roland Nagy

   20 napja

   @Zoltán Hackl A legszomorúbb baszki ,h még írni sem tudsz de mégis erőlteted !

  • Zoltán Hackl

   Zoltán Hackl

   20 napja

   A legsuomotúbb, hogy ezrket a sorokat elolvastamés még realgáltam is rá.

 37. - Gr4phon

  - Gr4phon

  20 napja

  A tempó jelentős, a jogsi felejtős.

  • Tihamér Labancz

   Tihamér Labancz

   16 napja

   Rendőrségi selejt F Astra volt. Azzal lehet. :)

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   19 napja

   Milyen jogsi?

 38. Miklós Bíró

  Miklós Bíró

  20 napja

  Lehet, hogy vadászik a rend éber őre, de gyakrabban vannak máshol, mint ott ahol a préda vagyon. A jó vadásznak nem ez az ismérve.

  • Gábor Bihary

   Gábor Bihary

   18 napja

   @Péter Kovács Hol van ez konkrétan?

  • Péter Kovács

   Péter Kovács

   18 napja

   @Gábor Bihary Nem a tízcenti a lényeg, hanem hogy csak papíron, telekkönyvileg létezik, a való életben teljesen abszurd, hogy olyanért büntetnek, ami egyrészt tényleg semmilyen módon nem zavarja a forgalmat, másrészt se tábla, se felfestés se egyéb jelzés nincs, hogy ott egyébként tilos a parkolás. Kihasználnak egy jogi hézagot, hogy az autósnak magától kellene tudnia, hogy hány centinél kezdődik térkép szerint a hídfeljáró. És igazából még ez sem zavarna, mert oké, legyen zéró tolerancia, csak az, hogy az ilyen tuti helyek miatt nem végzik rendesen a rendőrök a munkájukat, mert úgy könnyebben összejön a napi skalp, mint a valódi elkövetőket üldözni, elkapni, szondázni, papírmunka, bíróságon tanúzás és egyéb macera.

  • Gábor Bihary

   Gábor Bihary

   19 napja

   @Péter Kovács Sokszor hallom ezeket a legendákat a takarásban lévő 30-as táblánál lesmelődő rendőrökről, de a személyes tapasztalatom egészen más. Egyetlen egyszer fizettem gyorshajtásért, mégpedig teljesen jogosan, mert túl gyorsan gurultam ki az M6-os egyik kihajtójánál. Viszont sokszor megyek el "mazsolamód poroszkálva" gyorshajtókat lekapcsoló rendőrök mellett, de az soha nem az ilyen "takartaafa" helyzet volt. A tilosba akkor sem parkolunk, ha "csaktízcenti".

  • XT

   XT

   19 napja

   @Péter Kovács Részben igazad van, de én erre azt mondom, hogy a törvények mindenkire egyformán vonatkoznak. Ritka az, hogy rálóg a fa lombja a 30-as táblára. Én 30-as szakaszon olyat látok minden nap, hogy nagyon jól látszik a tábla, mégis szarik rá mindenki (kivéve én). Ott pl végig lehetne büntetni mindenkit, mert tahóságból nem tartja be, nem figyelmetlenségből.

  • Miklós Bíró

   Miklós Bíró

   19 napja

   @Péter Kovács Egyetértek veled.

 39. Magyari1

  Magyari1

  20 napja

  a súlyos beteg kisgyermekét vitte a kiskeresetű, kisnyugdíjasszülökkel megáldott kisember, hát hagyta volna életveszélyes állapotban a kisgyerekét??? milyen emberek vagytok ti!!! aki pedig baleset részese az legalább 10 méterre távolodjon el a leállósávtól, ne kóricáljon ott!!!

  • Dominik

   Dominik

   20 napja

   ? Gondolom erős irónia😁

 40. Aladár Mézga

  Aladár Mézga

  20 napja

  Ennek nem kell lerúgni a visszapillantóját Ránézel és leesik magától 🤣🤣🤣 Ment a like a zenére 👍👍👍

 41. Horvath Egon

  Horvath Egon

  20 napja

  Zenepedagógus

 42. supla 91

  supla 91

  20 napja

  Tipikus "sziauram" viselkedés...

 43. Alter Ego

  Alter Ego

  20 napja

  Orbán beteg rendszere.

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   19 napja

   @Tamás Söllei Jogos, egyébként is minek utakat építeni haladjon mindenki ott ahol tud.

  • Tamás Söllei

   Tamás Söllei

   20 napja

   Van fővárosi példa aki nem akar lépésben araszolni az menjen gyalog ... itt is tele kell építeni fekvőrendőrrel azt aki nem tetszik menjen a füvön... csupa haladó gondolkodó

  • Gábor Szabó

   Gábor Szabó

   20 napja

   Ki kell lőni a szemüket! Négy!!

  • Viktor Böröcz

   Viktor Böröcz

   20 napja

   Nem hiszem el mennyire nem látjátok ezt a dilettáns gondolkodást. Szóval az ellenzékkel sokkal jobb lenne a közlekedési morál? Tisztettel én el is köszönök ez csak költői kérdésnek szántam.

  • Zsombor Kaló

   Zsombor Kaló

   20 napja

   Nem tudom hogy jött ez a téma ide, de a többség ezt választotta, jól meg is kapta magának. Kíváncsi vagyok tavasszal mit kíván a magyar nemzet, maradunk-e a kiárusítás országa.

 44. Alkot Alkotman

  Alkot Alkotman

  20 napja

  Bebikázva

 45. László Tamás

  László Tamás

  20 napja

  Nem rosszbol de Németországban ha ùtjavitás van vagy baleset akkor a forgalmat a leállósávba irányítják igy a forgalom is halad..... Jobb esetbe igy 2 sáv szabad.

  • Csaba Magyar

   Csaba Magyar

   20 napja

   Igen, csakhogy az szabályozott helyzetet jelent.

  • Robin Vinca

   Robin Vinca

   20 napja

   @László Tamás keresd az iróniát--

  • Gyula Bujdosóyy3

   Gyula Bujdosóyy3

   20 napja

   Kishazánkban mindegy, hogy terelnek-e vagy sem, az átlag úgyis bámészkodna, és ugyanúgy 10 km/h lenne ott mindenki sebessége.

  • László Tamás

   László Tamás

   20 napja

   @Robin Vinca Én értem de nyugat ilyen téren jobban fel van készülve.

  • Tamás Németh

   Tamás Németh

   20 napja

   Itt még ki sem ért a hatóság. Hol vagyunk még a tereléstől...

 46. gyunagyos

  gyunagyos

  20 napja

  Biztos most szul az asszony aki egyben a húga is...

 47. 84kutya

  84kutya

  20 napja

  Az a fránya kristály 🤣

 48. Adam Fra

  Adam Fra

  20 napja

  A kommenteket olvasva azert van mit a fejekben rendet tenni.

  • mocskoskukorica

   mocskoskukorica

   20 napja

   a te fejedben is....... minden normalis orszagban a leallot is lehet hasznalni, amikor araszol a sor..... na nem baj, majd 30 ev mulva.... :D

 49. Én egymagam

  Én egymagam

  20 napja

  Erről az esetről is az a véleményem: 2x3 sávos (plusz leállósáv) autópályákat kellett volna építeni már a kezdetektől, mindenhol.

  • XT

   XT

   20 napja

   Teljesen mindegy, mert a magyarok nagy része akkora tahó, hogy 3 sávnál nem megy ki a külsőbe, hanem a középsőben tököl 110-zel. Ha jössz visszafele a Balatonról az M7-esen, megláthatod.

  • kalmix88

   kalmix88

   20 napja

   Szerintem a felvételen nem a sávok számával van a baj, hanem a bámészkodó katasztrófa-túristákkal, meg azzal, hogy senki sem akarja használni a cipzár-elvet, hanem tolakszik és fékezget. Tegnap én az M7-esen éltem át hasonlót, pedig még csak baleset sem kellett hozzá. Mégis minek a több sáv, ha egyszer nem tudnak az emberek tisztességesen besorolni? M0 déli szakaszán szintén, ahol megszűnt a harmadik sáv, miközben jobbról érkezett betorkollt egy (4-ből kettő lett) és már kész volt a pánik. 5-10 km/h-val kell szöttyögni? Mégis miért van az, hogy kint van a sárga tábla, mely szerint megszűnik a belső sáv, de azért még néhány paraszt gyorsít, hátha előrébb tud besorolni? Nem akkor mindjárt kéne erre készülni? Nem azt kellene lesni a gáz taposása és lámpa-villogtatás helyett, hogy hol lesz helyem eggyel odébb?

  • Dezzsoke

   Dezzsoke

   20 napja

   @Én egymagam Olaszországban sok autópályán ezt pl úgy oldották meg, hogy nincs leállósáv. De néhány helyen van egy egy nagyobb öböl amiben 2 kamion is el tud férni egymás mellett akár.

  • Én egymagam

   Én egymagam

   20 napja

   Nem értitek a koncepciót. 2x3 sáv az épp másfélszer annyi hely 2x2 sávhoz képest. A sietősek tudnának haladni a belsőben. Akik beleszáradtak a 120-as tempóba, használnák a középsőt. Egy előző kamion is a középsőt használná, nem blokkolná percekre a teljes forgalmat. Kevesebb idegeskedés/stressz: kevesebb baleset, kevesebb torlódás, nagyobb átlagsebesség.. Ahol használják, ott bevált. Egyébként a forgalom növekedése évek/évtizedek óta ismert és előre jelzett folyamat, erre lehetett volna hatékonyabban felkészülni az eleve 2x3 sávos pályákkal. És minden közlekedő azokon szocializálódott volna, nem a mai idegbeteg 2x2 halálutakon.

  • be hb

   be hb

   20 napja

   @Dezzsoke azert annyira nem volt nagy lezenges, a felkesz autopalyat idoszakosan egyiranyusitottak pest fele hubuild.info/cycle/vide/n9Odh6RlzXR0Y9g

 50. Áron Kovács

  Áron Kovács

  20 napja

  Én csak azt nem értem, ilyen esetben miért nem terelnek át a leálló sávra, hogy tovább mehessen a 2 sávon a forgalom.... (Persze nem tolakodókat védem, mielőtt vki félreértené..)

  • XT

   XT

   20 napja

   Mert ez még frissen történt, és a rendőrség sincs a helyszínen. Lehet, hogy később az történt, amit te mondasz, de ahhoz idő kell.

  • Zoltán Szaller

   Zoltán Szaller

   20 napja

   Ahhoz előbb oda is kell érni a tereléshez szükséges eszközökkel. Súgok: ebben a torlódás erősen tud gátolni. :)

  • Norbert Filip

   Norbert Filip

   20 napja

   Ugyanazért amikor èjjel, nem kezdik el a torlodast hátulról visszafejteni, hanem hagyjak hogy az emberek ott töltsék az egész éjszakát.

  • atyavilaag

   atyavilaag

   20 napja

   Remélem, csak játékdömpert vezetsz.

 51. Zoltan Heller

  Zoltan Heller

  20 napja

  Normalis orszagban mikor dugo van, lehet hasznalni a leallosavot. Ugyanis kifizettuk azt is, es nem azert fizettunk hogy ne hasznaljuk. Mikor eldugul egy autopalya, gyakorlatilag varosi forgalom alakul ki. Varosi forgalomban meg nincs szukseg leallosavra. Ez a bameszkodo tarsasag meg ott sem lehetne az it szelen. Miert nem oket buntetik meg?

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   18 napja

   @Zoltan Heller Csak hogy nyugodtan tudj aludni: ebben az országban az emberek mindig is ilyenek voltak és ezután is ilyenek lesznek, harminc éve ugyanezt mondtam, és azóta csak romlott a helyzet. Ami a forgalomban résztvevőket illeti, 90 % paraszt, a többi meg ezen felül pszichopata is.

  • Zoltan Heller

   Zoltan Heller

   19 napja

   @Hallja Menjeninnen azert hogy ne latszodj egy taplo parasztnak. Mondjuk a stilusod alapjan az mar mindegy. Ez spicli csoport tele van ilyen bator alneves pollencsekkel. Mondjuk az orszag is, ezert tud szopatni minket minden hivatali parazita ahogy epp kedve van.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   19 napja

   @Roger Darkman Valóban vannak még csodák, de olyan csodát én még nem láttam, hogy a hülye okos emberré vált volna. :)

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   19 napja

   @Hallja Menjeninnen Vannak még csodák.

  • Gábor Lakatos

   Gábor Lakatos

   19 napja

   @Zoltan Heller Nem kérek elnézést. Miért kellene? Azért, mert valakik gondolkoznak ilyenen? Véleményem szerint attól az még nem jó megoldás. A mentő lehet, hogy nem a leállósávban fog közlekedni, de ha a leállósáv is be van állva, hova húzódsz le előle? És bármennyire is hihetetlen, de ha a Hungária krt úgy be van állva, hogy a mentő sem tud átjutni rajta, alternatív útvonalon fog menni! (Feltéve, hogy időben kiderül a járhatatlanság). És ezzel ki is szálltam ebből a beszélgetésből.

 52. Lyca Robeen

  Lyca Robeen

  20 napja

  már 15 perce fent van a videó és még senki nem commentelte be hogy "sietett mert a közértben akciós a csirke farhát" szégyen! Már mi sem vagyunk a régiek :(

  • Miklós Bíró

   Miklós Bíró

   20 napja

   Magyari-t is hiányolom. Furcsa, a hülyék is hiányoznak egy idő után.

  • bolondember

   bolondember

   20 napja

   @Tamas Pernyesz aldi.hu alapján ők sem :D

  • Paulus de Kenezy

   Paulus de Kenezy

   20 napja

   Nem igaz. A külföldi dinnye akciós, mert megérett a magyar.

  • Tamas Pernyesz

   Tamas Pernyesz

   20 napja

   @bolondember ALDI

  • bolondember

   bolondember

   20 napja

   és ha a feleségét vitte szülni?! Meg amúgy is, vasárnap nincsen akcióváltás a boltokban, azért nem kommentelte be senki :P

 53. atyavilaag

  atyavilaag

  20 napja

  Sietett leadni a rezet/bodzát.

 54. Martello

  Martello

  20 napja

  Láthatóan Ő sem hülye, csak furcsán normális

 55. A R

  A R

  20 napja

  20+ éves koszlott-vedlett astrával a leállósávban. A szaros autója ára mehet is kiszámlázva a csekkre ez a vacak meg a bontóba!

  • A R

   A R

   20 napja

   @Train Train Igen a legvalószínűbb, hogy neked van igazad a 20+ éves Opel Astrák tulajai 99%-ban miután a családi autó funkcióját vesztette átépítik 'játszós autóvá' ahol a német tuningcégek egyedi termékei lehelnek új életet ezekbe a csodákba. Csak valahogy a tapasztalat az az, hogy a 20+ éves koszlott-foszlott autókból nem tahófalva fast&furiousát valósítják meg, hanem a látvány meg a tartalom egy és ugyanaz! Egyébként tényleg nem volt szerencsém 'játszós autóhoz' nekem elég használati tárgynak, a 20. szülinapjukat az x-edik tulajuknál töltik, nem nálam!

  • Stifler Viktor

   Stifler Viktor

   20 napja

   @Csaba Magyar akkor fröcsögne a sok irigy hogy ha neki is az lenne ő is ott menne

  • Train Train

   Train Train

   20 napja

   @A R Ismerek egy palit, igazából többet is. Egy 2005 ös kis autója van, ilyen játszós autó. A gumik ,piacvezető márka termékei, 35k darabja, tehát csak a gumi,a nyári szett 140k. A futómű, német cég terméke, ( Toronycsapágy tetején állítható kézzel a keménysége ,nem tartom valószínűnek hogy túl sok autóban láttál ilyet, arra meg még kisebb esélyt hogy esetleg birtokoltál volna hasonlót) közel 400k plusz az ára telepítés ,terveztetés ,német tüv papír fordítása, ismét karcolja a 200k. A kipufogórendszere egyedi tervezésű, építésű, olyan anyagból aminek métere megmunkálás nélkül 8000ft.Szigorított műszakis az autó,ez annyit jelent, hogy az összes cucc, a rendszámtábla világítástól, a bizt öv automata behúzásáig kifogástalanul működik a kocsin. Legközelebb ha szakértőzöl, és fogadnál arra ,hogy egy autó a kinézete alapján, pláne videón, vajon milyen műszaki tartalommal bír, vagy milyen értéket képvisel, nagy összegben ne tedd.

  • Csaba Magyar

   Csaba Magyar

   20 napja

   Az autó korának mi köze van a vezető surmóságához? Egy két hónapos prémium sportkocsival mennyivel lenne más a helyzet?

  • TheGreatSPR

   TheGreatSPR

   20 napja

   @Márton Mező Izé, azért lássuk be, nem a videón látható autóval hajtanánk a 30 év fölött megszerezhető old timer rendszámra. :)

 56. Rol Rol

  Rol Rol

  20 napja

  A rulettasztra

  • Ferenc K.

   Ferenc K.

   Órája

   @csaba19870221 😂😂😂😂 kilakatolt és nem eszi az olajat 😆

  • csaba19870221

   csaba19870221

   20 napja

   Miért rulett? Rendesen ki van lakatolva a 8 szelepes ecotec motorokkal ki megy a világból. Fogyaszt egy kevés olajat még új motorral is. Ha maszek rakja össze nem fogja enni.

 57. S-Team SE

  S-Team SE

  20 napja

  Nyilvan o is benne lesz a civil pofatlanitasba.

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   19 napja

   @lmonoki Ja azért a kevésért is.Ennyi.

  • lmonoki

   lmonoki

   20 napja

   @Zoltán Szaller A rendőrök nem akarják... Még a végén dolgozniuk is kellene a fizetésükért.

  • Roger Darkman

   Roger Darkman

   20 napja

   @Zoltán Szaller Igaz,de ahhoz tudás is kéne,meg akarat.

  • Zoltán Szaller

   Zoltán Szaller

   20 napja

   @002 gabor Képjavító algoritmusok fantasztikus dolgokra képesek, csak akarni kell használni őket.

  • 002 gabor

   002 gabor

   20 napja

   Szerinted olvasható lesz a rendszám?

 58. Lackooo

  Lackooo

  20 napja

  A jó anyukájukat az ilyeneknek...

Következő