Elképesztő felvétel kezdte körbejárni az Internetet

Megjegyzés 

 1. Bp-i Autósok Közössége

  Bp-i Autósok Közössége

  28 napja

  A felvételt egy motoros kamerája rögzítette, mai napon, a 8-as főúton, a csehbányai elágazás előtt. Az audis egy olyan előzést indított meg, amiből nem tudott visszatérni. Az óriási baleset centiken múlt. A felvétel magáért beszél. További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  • conmadben

   conmadben

   18 napja

   index.hu/belfold/2021/07/06/veszprem-megye-8-as-fout-audi-elozes-eletveszelyes-manover-bunugyi-orizet-megszolalt-a-sofor/

  • Stefan Stefan

   Stefan Stefan

   20 napja

   @Tamás István Tornai én nem ismerem ezt az utat de úgy láto nincs leálló sáv. Emelkedőnek néz ki 2 sávval és a sok mazsola mind a belsőbe megy és se lát se hall, mintha előzne, de nincs kit... nem védem az Audist, már lehúztam más kommentben de azért a szembe jövök is a bunkó magyar stílust nyomják. Ez németbe osztrákba nem játszik mindenki jobbra tart kivéve a magyarokat.

  • Geri

   Geri

   20 napja

   Még nem irtam,nem jelentkeztem sehol sem,de most úgy érzem hogy muszály. Őszintén sajnálom amit tettem,és azt hogy ezzel másokat veszélybe sodortam, veszélyeztettem. A fél ország nem tudja az előzményeit ennek az eseménynek. Mindenki ítélkezik,nyilván úgy ahogy szíve joga. Őszintén sajnálom,megbántam mentség nincs a tettemre. Amit nem hozok nyilvánosságra az ennek az eseménynek az oka. Azt a bíróságon elmondtam és ott a helye a döntések sorozatának. Sajnálom. Üdv.az Audis

  • Tamás István Tornai

   Tamás István Tornai

   22 napja

   @György Szabó Nem döntött jól a barom állatja! A szembejövő döntött jól, mert észrevette ezt az állatot, és nem ő ment ki a leállóba, mert akkor aztán annyi lett volna.

  • Stefan Stefan

   Stefan Stefan

   23 napja

   Azért az is érdekes, hogy mi az anyjuk kínjáert jönnek a szembe jövők a belső sávban ha nem előznek? Magyarként szégyenlem magam európában, hogy 2 kilométerről ki lehet szúrni a magyarokat erről, tök mindegy milyen rendszámmal megy....(előzőleg már elmondtam hogy az audis nem normális csak újra nézve ez érdekes...amúgy meg pl.ha úldözném aki ellopta valami nagy értékemet lehet én is igy vezetnék/de nem védem nem azert ) a német miert tud 200nál az osztrák meg 140nél is jobbra tartani?

 2. Tamás Sütő

  Tamás Sütő

  6 napja

  Nem megvédve az Audis-t, de azért annyira kemények vagytok így kommentben. Életfogytig meg elvenni az életét... Ki tudja, hogy mi játszódhatott le a fejében és a lelkében. Ki tudja mennyi szándékosság volt benne!? Lehet ital, lehet kábítószer, lehet hirtelen roham, lehet szivprobléma. Nem megvédve, de ítélkezés az megy.

  • Geri

   Geri

   Napja

   @Tamás Sütő köszönöm szépen 🙏🙏

  • Tamás Sütő

   Tamás Sütő

   2 napja

   @Geri A lényeg, hogy senkinek nem esett baja! Te pedig remélhetően tanulsz belőle! Akik nem éltek még át pánikrohamot vezetés közben, azoknak sejtelmük nem lehet mi zajlik le az emberben. Én már éltem át, bár hál' istennek nem történt semmi ilyesmi! Fel a fejjel és ne törődj azokkal akik csak bírálni akarnak!

  • Geri

   Geri

   5 napja

   Köszönöm a megértést,és azt hogy valaki végig gondolva írja le hogy,mi is lehetett a háttérben amiert ez sajnos megtörtént. Semmi szándékosság nem volt ebben,és sajnalom amit tettem. Választhattam volna azt hogy azonnal megállok az eset elött és ugy cselekszem ahogy a könyvben meg van írva. Sajnos rosszul döntöttem.... Azota is imádkozom hogy hála senkinek nem okoztam sérülést. Őszintén sajnálom, es még egyszer köszönöm hogy van olyan ember aki más szemmel is látja a történteket. Üdv.az Audis

 3. Z Kovi

  Z Kovi

  11 napja

  Valószínűleg ügyvéd által diktált szöveget adott elő a csicska

 4. once upon a time

  once upon a time

  12 napja

  te jó isten

 5. Hajdú Dániel

  Hajdú Dániel

  12 napja

  Olvastam a TETTES szempontját???? Állítólagos egészségügyi vészhelyzet miatt vezetett így. "Éppen amiatt vezetett így, mert rosszul volt." Modjuk az emberek 99%-a ilyen esetben lehúzódna, (MONDJ. NEM A SZEMBE OLDALON, a, már sérült járművel)! A Fegyver fogalma: "az élet kioltására, ill. sújos sérülés okozására alkalmas eszköz". Tehát ez, egy fegyveres támadás. Az USA-ban így is kezelik. Tehát: több ember ellen elkövetett: emberölési, esetleg gyikossági, kisérlet. Az ezköz alkalmas, - kb. mint egy magaslatról tömegbe lőni! hubuild.info/cycle/vide/rJu7l6eczHlyl9g

 6. L.K.W. Logistic

  L.K.W. Logistic

  16 napja

  Cobra 11 újabb jelenet csak most nem az autópályán :D

 7. desigo

  desigo

  17 napja

  Az ittas/drogos halálos balesetet okozók is házi őrizetben vagy börtönben vannak? A 80+ os bácsik akik autópályára SZEMBŐL felhajtottak és balesetet okoztak is háziőrizetben vannak ? A 200+ feletti motorozók is házi őrizetben vannak? Itt legalább a baleset el lett kerülve még ha hajszálon múlt is és azonnal elnézést kérve nyilatkozott nem úgy mint a többi gyilkos akinek van pénze ügyvédre!

  • csakazoli

   csakazoli

   16 napja

   Megelőzni kell a bajt nem akkor kell okosnak lenni amikor valakit már el kellett temetni. Ő csak akkor nyert volna, ha azelőtt börtönzik be az illetőt mielőtt balesetet okoz. A gestapós és szovjet módszereknél nem maga a módszer volt a rossz... hanem amire használták és amilyen célból alkalmazták. A politikába és etnikai kérdésekben az ilyennek semmi helye, de életveszélyes emberek levadászására ma is működhetne besúgóhálózat és brutális hírszerzői testület. Teljesen mindegy, hogy fekete vagy fehér, fideszes vagy nem, 2-3 bejelentés és jöhet a jó kis alattomos megfigyelés. Ha van elég infó arról, hogy az illető veszélyes, tilosban jár... mehet a gulagba a disznó, anélkül, hogy bármit csinált volna, el kell ítélni az el nem követett de esélyes bűncselekmény miatt. És így nem okoz balesetet.... ez a lényeg. Az ő életét le kell szarni. Másokéra veszélyt jelentett a puszta létezése, azelőtt kell eltüntetni amíg balesetet nem okoz. Így is tönkre mennek életek... legalább menjen tönkre azé akik tett is érte. Ne az ártatlanoké.

 8. Balázs Széles

  Balázs Széles

  18 napja

  Motoros 162 XD megkúrni a motorost is akkor bazdmeg

 9. Müller Gyula

  Müller Gyula

  18 napja

  Azt mondja kórházba sietett: index.hu/belfold/2021/07/06/veszprem-megye-8-as-fout-audi-elozes-eletveszelyes-manover-bunugyi-orizet-megszolalt-a-sofor/

 10. Zsolt Zombory

  Zsolt Zombory

  18 napja

  Az indexnek nyilatkozott az audis, a lényeg, hogy nagyon sajnálja az esetet, sose vezet gyorsan, gyógyszer hatása alatt volt, padkázott, majd még 10 percig ott maradt, tehát nem hagyta el a helyszínt.... a szokásos rizsa, amit a szemétláda ügyvédje a szájába adott.

 11. Norbert O.

  Norbert O.

  18 napja

  Idézet az Index cikkéből, amiben megszólalt az audis: ".. azon a hétvégén történt velem egy egészségügyi vészhelyzet, ami vezetés közben ért. Egész egyszerűen pánikba estem, és szerettem volna minél előbb eljutni az ajkai kórházba." - ez eddig rendben van, biztos nem volt idő mentőt hívni. A mese folytatása: "... az nem igaz, amit más médiumok állítottak, hogy elhajtottam a helyszínről. Nagyjából tíz percig álltam a leállósávban, és vártam, hogy kell-e segíteni valakinek", itt azért már nem igazán értem, hogy ha ennyire sietett a kórházba, akkor miért állt meg, de van még tovább is : "A közelben lakom, így hazavezettem, amennyire az autóm állapota engedte, majd otthon bevettem a gyógyszereimet." - Ezek szerint mégsem volt annyira fontos eljutni a kórházba. Ez csak nekem tűnik kitalált történetnek, hogy mentse a bőrét?

  • Csatorna

   Csatorna

   18 napja

   Nem, valóban egy gyáva mocsok. Mentegeti magát, de szerintem meg fogja kapni, ami jár neki.

 12. Attila Nemes

  Attila Nemes

  18 napja

  Volt bőr a képén egészségügyi problémára hivatkozni! Hacsak nem agyritmuszavar volt a probléma! Születési rendellenesség!

 13. László Kutai

  László Kutai

  18 napja

  Abszurdum . Ami az utakon van , az már Őrület . Legalább a bemutatott , - közzétett felvételek hoznának Változást . De amint a Felvételen látható , - Bizonyított , még az sem . Köszönöm .

 14. Bastiano Joao Coimbra de la Coronilla y Azevedo

  Bastiano Joao Coimbra de la Coronilla y Azevedo

  18 napja

  Gerike mi akik ismernek teged tudjuk nagyon jol hogy hogyan koelekedsz ergo azt is, hogy kapitalis hazugsagokat irtal. Olvastam a nyilatkozatot. Hat kishaver, ha nem itelnek el remelem megkeres valaki es helybol letepi a fejedet ugy ahogyan vagy. Te ossze-vissza hazudozol. Kismillio kerdes kozul egy par: Miert nem hivtal orvost, vagy mentot? Miert kezdesz bele olyan manoverbe ahol a te mocsok eleteden kivul masok eletet sodrod veszelybe pl. gyerekeket, mert nem tudhatod ki ul a szembejovo autoban es hogyan reagal a egy iyen elmebeteg huzasara. Itt nem te voltal profi kisfiam, hanem azok akik szembejottek, te egy szimpla elmebeteg vagy akit orokre el kell tiltani a jarmuvezetestol. Miert nem villogtal, veszvillogoztal, dudaltal???? Mindenki levagta voln ha valoban bajban vagy. Te mar km-ekkel elobb is ezt a fajta elozest csinaltad, szoval ne hazudozz!!!!! Azert mi autosok akik arra jarnak lattuk ezt, csak nem mindenkinek van bekapcsolva a fedelzeti kameraja, de remelem lesz meg akinek megis hogy lathassak mekkora hazug alak vagy. Miert mentel haza????? Hirtelen jobban lettel? Ugyan mar. Miert nem hivtal helybe orvost, miert nem kertel senkitol segitseget? Azert mert egy megvetemedett utolso troger vagy kisfiam es, csak a szerencsenek koszonheto, hogy nem oltel meg tobb embert. Ha lesz olyan biro aki felment teged remelem egy ugyanilyen senkihazi gazolja majd halalra valameyik csaladtagjat, sot jobbat tudok, mondjuk az edesanyad vagy, ha van kolykod akkor egy ilyen gyoker szakitson veluk szembe ugyanigy..De ne felj kiskomam a sors majd visszaadja neked. Utolso hazudozo fereg. Egyszeruen, csak beszartal, hogy felkeres valaki es helyben agyonver es meg most is ettol felsz. Joggal!

  • Geri

   Geri

   18 napja

   @Bastiano Joao Coimbra de la Coronilla y Azevedo nyugodj meg...en vállaltam a felelőséget akiért ez történt.te meg gyáva módon itelkezel,pedig ismersz és a nevedet nem mered felvállalni...ki az aki fél?? Én tudtam őszintén bocsánatot kérni és feladni magam. Te még játszod a hatóságot és a gengsztert. Szerintem ez a szánalmas.es amit leírtál az halálos fenygestessel járó indulatos dolog velem és a családommal szemben. Miben különbözöl te attól aminek engem okolsz?? Szövegértés?? Hidd el érték én mindent. És veled ellentétben én nem bujok el mint te. Én vállalom amit tettem,de te engem nevezel nagypofájúnak? Ám legyen...nyilvan igazad van.

  • Bastiano Joao Coimbra de la Coronilla y Azevedo

   Bastiano Joao Coimbra de la Coronilla y Azevedo

   18 napja

   @Geri Sosem az eszedről voltál híres. Majd ne felejtsd el csatolni azt a részt ahol fenyegetve lettél! Ostoba, szövegértés 1-es. Ne nagypofájuskodj, inkább húzzál bőrt a fogadra!

  • Geri

   Geri

   18 napja

   no komment erre....ha arra gondolok aki vagy akkor a postai melónak lőttek :) ez részemre mivel elvileg ismersz akkor ez személyemre irányuló fenyegetés. Erre is megvannak a törvényes eljárások amik elől te sem tudsz elbújni. És nincs igazad nem félek azoktól a vadaktól felőled amikkel megfenyegettél .

 15. Imre Huszar

  Imre Huszar

  19 napja

  Elmebeteg

 16. Csöme József

  Csöme József

  19 napja

  "Váratlan fordulat, sokkoló vallomást tett a 8-as főút ámokfutó audisa" ....Nem audisa!!!!!!!! AUTISTA!!!!!!!!!!!!!!! És ilyenek járnak köztünk! 😡

  • Pál Lestyán

   Pál Lestyán

   19 napja

   Én is olvastam, mekkora egy kamu duma! Hirtelen rosszul lett és a gyógyszerért sietett haza, pánikrohama volt....

 17. Tamás Nagy

  Tamás Nagy

  19 napja

  Oké jó!

 18. Zoltán Kovács

  Zoltán Kovács

  19 napja

  K. Gergő. Az sejthető, hogy az apja is K. És az anyja ? Szánja-bánja a sztorit, mi meg elhisszük. Keresd meg az összes embert ( motorost, autóst ) és a szemükbe mond, bocsássák meg, hogy majdnem megölted őket !

  • Zoltán Kovács

   Zoltán Kovács

   18 napja

   @Geri Tisztelem, hogy válaszoltál!

  • Geri

   Geri

   19 napja

   @Csaba D. köszönöm

  • Csaba D.

   Csaba D.

   19 napja

   @Geri megértem És át tudom érezni milyen teher lehet ez is. Hálát kell adni Istennek, hogy nem lett belőle szerencsére baleset és tanulni az esetből. Sok erőt, hogy ezt a haragzúdulatot tudd kezelni! Elmúlik.

  • Geri

   Geri

   19 napja

   Jaj és a K a nevemben...koszonom hogy a szüleimet ítéled mocskolod mert K.betuvel kezdődik.... Üdv.névrokon ha érted mire célzok. És köszönöm

  • Geri

   Geri

   19 napja

   Hidd el megtenném ha tudnám, de nem vagy tájékozott úgy látom :/ 4 hónapig lábbilincsben itthon vagyok,és senkivel sem tusok kapcsolatba lépni személyesen. Ha tehetném személyesen kérnek bocsánatot. Hogy mindenki tisztában legyen vele saját döntésem volt a mai nyilatkozatom,mert a lelkiismeretem már felemészt. És ezen formaban szerettem volna a sajnálatomat kifejezi és őszinte bocsánatot kérni. Remélem el jut az érintett személyekhez. Sajnálom ami történt. Viselem a fél ország haragját ea dühét. Hidd el, sem ezt sem a megtörtént előzményeket, sem azt ami azóta velem történik nem könnyű feldolgozni. A fél országnak fogalma sincs semmiről, és azt sem tudjak milyen ember lehetek. Hibás vagyok sok dologban, és vállaltam,vállalom a következményeket.

 19. 0 0

  0 0

  19 napja

  Szerencsétlen. Én utána néztem a dolognak, és ne szidjátok szerencsétlent. Azért egy pánikroham nem kutya. El sem merem képzelni, milyen lehet megélni vezetés közben, mikor ha otthon kap el se tudsz koncentrálni semmire, csak visz a fejed, olyan érzés mint ha haldokolnál, nem kapnál levegőt, egy pillanatra elhiszed hogy leállt a szíved, stb. Ahhoz képest pedig egy nagyon profi manővert hajtott végre, nagyon koncentrált még a fenti nehézségek ellenére is. Annyira lehúzódott, amennyire csak lehetett, a patka végig baszta a kereket. Csak egy kicsit meg jobban a szegély irányába, és repül... Ráadásul azt azért tudta, hogy ha fékezne, a szembejövő előtt ragadna (nagyon sok halálos baleset pont az ilyen leblokkolások miatt lesz menthetőből halálos). Ez az ember legalább nem fogja megölni a többi közlekedőt még akkor sem, ha valóban elviszi egy szívroham, mivel már van benne rutinja. Én inkább azt mondom RESPECT!

  • 0 0

   0 0

   18 napja

   @gabriellos van mikor összejön, de mi van ha több körülmény együttállása miatt sokkal rosszabb a dolog? De a magyarok hozzáállása nagyon elszomorít. Ennyi erővel, ha valóban üldözték volna, ti megállásra kényszerítettétek volna, és röhögve végig nézzétek volna, hogy az ISIS szétszedi élve. Mert ezt a hozzáállást tükrözitek! Hiába túloztam el kicsit a példát, de ti ilyenek vagytok, így viselkedtek!!

  • 0 0

   0 0

   18 napja

   @benyoba mit mentett a Citroen?? Nem húzódott be a leállósávtól beljebb se a világos színű autó hanem várta a csattanást, hogy az azdos mjad perkáljon!

  • gabriellos

   gabriellos

   18 napja

   Hülyeség. Pánikbeteg vagyok és nem egyszer kapott el a roham vezetés közben. Félreálltam, bevettem a gyógyszert és megvártam amíg elmúlik a roham. Ez egy jól felépített stratégia a jövőben rá váró büntetőeljárásra felkészülvén.

  • Csaba D.

   Csaba D.

   19 napja

   @0 0 egyet értek teljesen azzal, amit írtál...

  • Geri

   Geri

   19 napja

   @benyoba igazad van. Én okoztam, én vagyok a felelős ezt nem tagadtam soha. Hibáztam ez tény. Őszintén sajnálom.

 20. atyavilaag

  atyavilaag

  19 napja

  Megy a mosakodás: Ismétlem, tudom, hogy ez nem mentség, de azon a hétvégén történt velem egy egészségügyi vészhelyzet, ami vezetés közben ért. Egész egyszerűen pánikba estem, és szerettem volna minél előbb eljutni az ajkai kórházba. Egy ideje visszatérő egészségügyi problémáim vannak, ezekre gyógyszert is szedek, ám ez nem zárja ki, hogy autót vezessek, ezt papírokkal igazolni is tudom, ahogy ezt a rendőrségen is megtettem

 21. Csongor Perjési

  Csongor Perjési

  19 napja

  Az feltűnt, hogy az előzés kezdetén 155-öt mutat a motoros sebességmérője?

  • Xander Yman

   Xander Yman

   19 napja

   Akkor ez ment 200-zal.

 22. Yorgos2007

  Yorgos2007

  19 napja

  Nem kicsit tud autót vezetni a citroenes ember... Tízből kilenc ember lefagyott volna a helyében, ő viszont azt tette, amit ilyenkor tenni kell: azonnali elkerülő manőver. Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy autóversenyző vagy az volt korábban.

 23. Á. Sz.

  Á. Sz.

  19 napja

  Bántjátok szegényt, pedig csak kórházba sietett, mert rosszul volt: index.hu/belfold/2021/07/06/veszprem-megye-8-as-fout-audi-elozes-eletveszelyes-manover-bunugyi-orizet-megszolalt-a-sofor/

  • Sue TV

   Sue TV

   19 napja

   Igen, nagyon hitelesnek tűnik a sztorija....rokonok tanácsára a rendőrség előtt még gyorsan bement a kórházba alibit csináltatni. Én megnézném a cellainformációját, hogy hetekkel előtte valóban járt-e oda, és milyen digitális nyoma van a kórházban. És ha ilyen a gyógyszerei nélkül, akkor is örökre eltiltanám mindentől, ami gurul. Mert az nem kifogás, hogy gyorsan akartam a kórházba érni. Más meg még élni szeretne kicsit és megszülni a gyerekét és felnevelni.

 24. László Dobrosi

  László Dobrosi

  19 napja

  Rendszám látható csak ki lett takarva! Irány a JARDRA és a SITTRE!!

 25. John Good

  John Good

  19 napja

  Halálbüntetést!

 26. D C D

  D C D

  20 napja

  Jesszus maris

 27. Lord Master

  Lord Master

  20 napja

  Reméljük azóta már halott a sofőr 🙏

  • Geri

   Geri

   20 napja

   Nem nem haltam meg.....köszönöm mindenkinek a hasonló jó kívánságokat. Én nem ítélkezem az illyesfajta kommentekre,de szerintem itt rengeteg ember méltósága és embersége kútba vesztett... Üdv.az Audis

 28. Geri

  Geri

  20 napja

  Még nem irtam,nem jelentkeztem sehol sem,de most úgy érzem hogy muszály. Őszintén sajnálom amit tettem,és azt hogy ezzel másokat veszélybe sodortam, veszélyeztettem. A fél ország nem tudja az előzményeit ennek az eseménynek. Mindenki ítélkezik,nyilván úgy ahogy szíve joga. Őszintén sajnálom,megbántam mentség nincs a tettemre. Amit nem hozok nyilvánosságra az ennek az eseménynek az oka. Azt a bíróságon elmondtam és ott a helye a döntések sorozatának. Sajnálom. Üdv.az Audis

  • Mertsajt

   Mertsajt

   19 napja

   @Geri bárki hibázhat a közlekedésben. De ha nem vagyok alkalmas a vezetésre, akkor félreállok, vagy akár soha többé nem vezetek, hiszen emberek halhatnak meg.... Ez a vezető felelőssége. Nem ítéllek meg, nem dolgom. Csak az alapállást írtam le.

  • Geri

   Geri

   19 napja

   Nem játék volt hidd el...jo tanács ként mondom hogy sose kerülj ilyen helyzetbe hogy 1mp alatt dönts. Sajnos velem megtörtént, ezt vissza csinálni nem lehet.hálás vagyok istennek hogy személyi sérülés nem történt.

  • Mertsajt

   Mertsajt

   19 napja

   Bocsi, csak kb. 15 ember életével játszottál orosz rulettet, mikor a szántóföldön is mehettél volna tök egyedül, vagy bérelt helikopterrel!! Ennyi és nem több.

 29. Tamás Gulyás

  Tamás Gulyás

  20 napja

  Az szép volt, de a motoros sem 90-nel közlekedett. Az ámokfutó - 200 fölött közlekedő - motorosokat is szénné kell büntetni! Ami nálunk a Bakonyban megy az tragikus. Hullanak mint a legyek…

 30. Lajos Szűcs

  Lajos Szűcs

  22 napja

  Az ilyenek végett hal meg az ártatlan ember

 31. Zoltan Hoppar

  Zoltan Hoppar

  23 napja

  Ezt mért nem lehet odaadni a zsaruknak hogy kezdjenek vele valamit?

  • Minimaci

   Minimaci

   20 napja

   Oda lehet. Meg is történt. Kezdtek is vele valamit. Gyanúsítottat azonosították, megtalálták, jogsit elvették, lakhelyelhagyási tilalom mellett büntető eljárás indult közúti veszélyeztetés gyanújával. Célszerű (máskor) a háborgás helyett kicsit visszaolvasni, ott le van írva és linkekkel be van hivatkozva minden. Jó napot!

 32. Gergő Farkas

  Gergő Farkas

  23 napja

  Ennek a gyereknek 52év golyó általi kötelet kéne adni nem börtön

 33. csakazoli

  csakazoli

  23 napja

  Nekem ebből elegem van. Eskü elindulok kopogtatócédulákkal, beválasztatom magam a parlamentbe és esküszöm minden megteszek, hogy ilyenért azonnali letartóztatás járjon, előzetesbe várja ki az ítéletet és 10-12 év börtön járjon emberölési kísérlet miatt. A gyilkosok, erőszaktevők büntetését 40-60 év börtön alatt el se kezdeném. Féregtelenítsük már a társadalmat....

  • csakazoli

   csakazoli

   19 napja

   @Stefan Stefan A bérek nem érdekelnek. A bűnözésről és büntetés mértékéről a véleményem: a 18. életévét betöltött ember önálló és felelős a döntéseiért. Van egy törvény, azt be KELL tartani. Nincs opció, nincs kiskapu. Ha súlyos a büntetés: használd az agyad és ne adj okot a büntetésre. Pl.: ha úgy ítéled meg, hogy 240 ezer ft téged megnyomorítana de nem tudsz 70-nál többel autózni, akkor add el az autódat és buszozz. Nem fognak megbüntetni. Ha egy hátradobott csokipapírért 100 000Ft a bírság, van megoldás: NE DOBD EL. Eldobtad? Kit érdekel mi lesz veled? Honnan teremted elő a pénzt? Ha úgy ítéled, hogy nem akarsz 12 évre börtönbe menni, nem akarod, hogy a rendőr a családod szeme láttára törje el az orrod és verjen bilincsbe. Akkor ne előzz záróvonalon, ne száguldozz ökör módra. És senki nem basztat. Előztél záróvonalon, akkor te kérted, hogy alázzanak meg a családod előtt, bánjanak veled bűnözőként és sitteljenek le 12 évre ahol a kemény fiúk kislányt csinálnak belőled. És ezt te KÉRTED.... ha nem kérted volna, akkor bírsz a lovakkal. Az, hogy ezek mögött megnyomorított, tönkretett életek, családok vannak, nem érdekel. Maguk tették tönkre. Inkább az ő családjuk menjen tönkre mint azé aki szembejött volna vele valamikor. Én ez utóbbit akadályoznám meg, mindegy milyen áron, hány embert kell börtönbe vernem érte, vagy akár kivégeztetnem.

  • Stefan Stefan

   Stefan Stefan

   20 napja

   @csakazoli Hát.... nem tudom..... amég ilyen bérek vannak addig az általad említett bírságok 1.) Emberiség ellenes bűnök, 2.) A túl nagy bírságnak pszihológiailag nincs visszatartó ereje, és automatikusan lázadást vált ki....ezt nem én találtam ki.... Németországban én max 80 -100 eurót fizettem, de volt, hogy 30-at, de nagyon nagyon vigyáztam legközelebb (kb 500km-t vezettem Németben) és ezzel kint mindenki így van, noha a bérek kb 2ezer/hó.... az embereket a kicsi birság neveli !

  • csakazoli

   csakazoli

   20 napja

   @Stefan Stefan Sima 30 000 Ft-os bírság és 2 büntetőpont. Ez járna a jobb kéz szabály megsértéséért az indokolatlan lassan haladásért (tartósan) és egyéb nem veszélyes csak pukkasztó magatartásért (ami szintén egy fajta belesz.rás a másik emberekbe) 2. esetnél mindig szoroznám az előző pénzbüntit 2-vel. A 4. eset után (240 000 Ft) a legtöbb buszozik... Elsőbbség meg nem adása már veszélyes manőver így ott 150 000 Ft + 4büntetőpontnál indulna, de a szorzó ott is él..... (kamion, utánfutó kivág az autópályán, bemész valaki elé lassításra kényszeríted, csináld... ingyen dolgoztál azon a héten...) Egyből nem csinálnák....... a kamionos még az indexet is letörné a határnál....

  • Stefan Stefan

   Stefan Stefan

   20 napja

   És mit ajánlasz a belső sávot bérlöknek akiket még szemből is könnyebb a saját jobbjukról kikerülni, mert inkább vállalnák a halált mint a jobbratartási kötelezettséget? Mert ez azert jó példája a magyaros balra tartok oszt oldja meg mindenki ahogy akarja...nekem is nyugati autóm van öcsém, 100at tépek a belsőbe, minek menjek ki? :)

 34. Thyxian

  Thyxian

  23 napja

  A Citroen-es leglább megtanulta, hogy mi az a jobbra tartás.

 35. Levente Farkas

  Levente Farkas

  24 napja

  Szépen gyűlnek az önkéntes rendőrök. 🤣

 36. Dávid Fügedi

  Dávid Fügedi

  24 napja

  Na ezért kell visszaállítani a halál büntetést!

 37. Attila Tamás Makai

  Attila Tamás Makai

  24 napja

  Az a mák, hogy az első szembe jövő nem a várható reflex szerinti lehúzódást lépte. Akkor lett volna olyan frontális csatt, hogy meg se találják őket. Mondjuk ideje nemigen volt bármit is reagálni.

  • Sue TV

   Sue TV

   19 napja

   Igen, a legtöbb ember ösztönből lehúzódott volna, és meghalt volna. Mák.

 38. Laszlo Pap

  Laszlo Pap

  24 napja

  Na ilyenek is vannak az úton ùthengerrel kène àtmenni rajta az elmehàborodott barom àllatjàn

 39. Sue TV

  Sue TV

  24 napja

  "A bíróság végül bűnügyi felügyeletet rendelt el vele szemben, így lakhelyét november 1-jéig csak engedéllyel hagyhatja el." Ez úgy lett volna jó, ha ez 2089 november 1.

  • atyavilaag

   atyavilaag

   18 napja

   @Marcell Kovacs a lakhelyelhagyási tilalom csak annyit tesz, hogy a lakóhelyedül szolgáló helység közigazgatási határát nem lépheted át. Nem azonos a házi őrizettel, mikor a küszöböt sem lépheted át.

  • Marcell Kovacs

   Marcell Kovacs

   20 napja

   @Kiwictor "legfeljebb pár hónapig otthon kell maradnia" ja, a legtobb ember szeret otthon lenni honapokon at mint az elmult evben kiderult /s

  • yogo pukk

   yogo pukk

   23 napja

   @Kiwictor nem az átlag sofőr. csak a cickányok akiknek amúgy sincs jogsija.

  • Kiwictor

   Kiwictor

   24 napja

   Szuper. Az átlag retarda sofőr ebből azt szűri le, h nyugodtan csináljon a közúton bármit, legfeljebb pár hónapig otthon kell maradnia. Ez egy vicc, nem egy büntetés.

 40. Závodi

  Závodi

  24 napja

  Azta Kuva ee

 41. Technox Kft.

  Technox Kft.

  24 napja

  Több ember ellen elkövetett emberölési kísérlet ! Kvázi terrorista...

 42. Kalle Blomkvist

  Kalle Blomkvist

  24 napja

  Javaslom alapítsunk szimpátia facebook-csoportot a szerencsétlen szabálysértőnek. Egyrészt mert neki is van anyja. Másrészt mert momentán csak az anyja szereti. Vagy az se. Szüksége van ennek az embernek is szeretetre, ezt lássátok be. Persze hogy könnyű szeretni azt, aki szabályosan vezet. A kihívás abban van, hogy azt is szeressétek, aki majdnem megölt egy rakat embert azért, mert egy iszonyat vadbarom, és nem is értem hogy kapott jogosítványt. Jut eszembe, aláírásgyűjtésbe kezdek, hogy visszakapja a jogsiját. :)

  • Geri

   Geri

   20 napja

   @Kalle Blomkvist köszönöm, és hálás vagyok érte. Vállalom a felelőséget, És amint újra kocsiba ülhetek soha többé nem követem el ezt,vagy ehez hasonló hibát. Hozzá teszem,nem volt szándékos és senkit nem akartam sem bántani sem pedig ilyen helyzetbe hozni. Sajnos megtörtént amire nem számítottam, és a Jóisten fogta a kezem,kezünket mindannyiunknak. 🙏

  • Kalle Blomkvist

   Kalle Blomkvist

   20 napja

   @Geri Geri, én veled vagyok. Csak máskor te is legyél a többiekkel, miközben vezetsz. :)

  • Geri

   Geri

   20 napja

   Még nem irtam semmit sehová, és nincs mentség arra amit tettem,de a fél ország nem tudja az előzményeit ennek az eseménynek. Nagyon sajnálom ami történt és őszintén bocsánatot kérek mindenkitől akinek veszélyeztettem az életet ezzel a cselekedettel. Üdv..az Audis

  • Kalle Blomkvist

   Kalle Blomkvist

   23 napja

   @Minimaci - dehogynem, már aláírásgyűjtésben vagyok, hogy soron kívül kapja vissza

  • Minimaci

   Minimaci

   23 napja

   @Kalle Blomkvist Helyes! Fájjon! A KRESZ könyv felesleges, többé úgysem lesz jogsija...

 43. Alex

  Alex

  24 napja

  Munkatábor élete végéig ennek a mosléknak!!!! Az ilyen rongy emberutánzatok miatt halnak meg ártatlan emberek!

 44. László Kaszás

  László Kaszás

  24 napja

  Ilyen az amikor minden retardált kaphat kérésre jogsit :D Nincs teszt, nincs alkalmassági, csak perkáljon a jogsiért és fizesse a havi pár tizezret. Emberünk semmit nem fog kapni - a két év felfüggesztett és a pár tízezer forintos pénzbírság az SEMMI. Ez igazából az egész autós társadalmat jellemzi. Ez a színvonal.

 45. Nyitrai Gábor

  Nyitrai Gábor

  24 napja

  Szerintem ez szabálytalan volt

 46. Dragan Cupic

  Dragan Cupic

  24 napja

  Ennek a vériben van a vezetés, meg valami más is.... 1-5 évig az ilyennek!!

 47. Huntah Huntahsson

  Huntah Huntahsson

  24 napja

  beakadt a strandpapucs a pedálok közé, drogos gciknél gyakori

 48. László Burgai

  László Burgai

  24 napja

  Legjobb tudomásom szerint megkerült a szerencsecsomag, jogsi leves, és őrizetbe is vették...

 49. Vona Laszlo

  Vona Laszlo

  25 napja

  ez már volt: másik audis minek jött a belsőben ?? :D:D:D

 50. thaifold

  thaifold

  25 napja

  Miért bántjátok? Azt hitte Thaiföldön van, vagy Angliában... Mondjuk azért kikötözném egy nyilvános helyre, vetíteném mellette a videót és bőségesen kínálnék a helyszínen kínzóeszközöket. A végén kiderül, Berki egy Úr!

 51. Tibi Tuti

  Tibi Tuti

  25 napja

  Nem hittem, hogy bringás résztvevő nélkül is lehet ekkora nézettséget csinálni.

 52. Erni B

  Erni B

  25 napja

  Azt hitte, hogy Angliában van!

 53. DGxxxK1

  DGxxxK1

  25 napja

  ez emberölési kísérlet, nem közlekedési szabályszegés. beteg állatja.

 54. Zinaj22

  Zinaj22

  25 napja

  ő még él? mert nem közénk való!!!!!!!!!!

 55. Péter Bellai

  Péter Bellai

  25 napja

  Szerintem kormányzati Audi lehetett .Más nem merne így menni .

 56. Balázs Takács

  Balázs Takács

  25 napja

  Itt sok embernek lett új születésnapja.

 57. re an

  re an

  25 napja

  Az Audis nagyon tud!

 58. vekony lala

  vekony lala

  25 napja

  Az ijenekből lesz donor.

  • Sue TV

   Sue TV

   19 napja

   Már ha marad belőle valami...

 59. Tomas Mihalik

  Tomas Mihalik

  25 napja

  nem csodálkoznék ha alig kapna valami büntetést.

 60. snowcrow

  snowcrow

  25 napja

  Fejlemény: "A hatóság munkatársai az adatgyűjtést követően 48 órán belül előállították és gyanúsítottként kihallgatták a 36 éves, Ajka környéki férfit, jogosítványát pedig elvették. Őrizetbe vették, és ellene közúti veszélyeztetés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az Ajkai Rendőrkapitányságon."

  • Magyar 75

   Magyar 75

   25 napja

   ❤️

 61. Alonso de Hojeda

  Alonso de Hojeda

  25 napja

  Ennek is a "vérében" volt a vezetés?

 62. kiakovi

  kiakovi

  25 napja

  Audista :'D

 63. semmitnemfogadel

  semmitnemfogadel

  25 napja

  hát ez idióta...................

 64. M4kkMester

  M4kkMester

  25 napja

  Majd pár tízezer Ft pénzbünti, meg 1 év felfüggesztett, és egy kis ejnye-bejnyével elengedik.

 65. Máté Somogyi

  Máté Somogyi

  25 napja

  Toretto, te vagy az?

 66. Husaraki-san Akira

  Husaraki-san Akira

  25 napja

  Pite. 25 eve, julius 28an frontalisan utkoztem egy a kanyarban szembol felem repulo (a Honda CBR 1000 egyik kereke se volt mar a talajon) motorossal. miutan lepattant a Toyota tetejerol (a sisakja lenyomata benne maradt a kocsi tetejeben) meg vagy 15 m-t repult,az arokban talaltam meg. Egy szilankos sipcsonttoressel meguszta. Na, az volt durva, nem ez. Persze, ha frontalisan elkap valakit, akkor mar maskepp nezne ki...

 67. Argentino Mr

  Argentino Mr

  25 napja

  jol vezet..respekt

  • atyavilaag

   atyavilaag

   25 napja

   ja, jól vezet, hogyne...

 68. Balázs Szabó

  Balázs Szabó

  25 napja

  Hasonlóan jártam én is a motorral, de én a szembejövő sávban voltam, éppen előzött ugyanígy a drága valakit.

 69. Gergely Boros

  Gergely Boros

  25 napja

  A motoros is szép lassan ment..

 70. DrTOM

  DrTOM

  25 napja

  Szép autó! Jó drága volt! Biztos van benne egy kib*szott k*rva fék!!! "Olyan előzést indított meg, amiből nem tudott visszatérni"??? Dupla záróvonalon??? Emberek, miről beszélünk? Ja, persze, nyilván sietett... az más...

 71. Bence Titok

  Bence Titok

  25 napja

  Autón lévő gumi is megér egy misét, kíváncsi vagyok mi lesz ennek a következménye. www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/orizetben-az-amokfuto?fbclid=IwAR1L6ETITPBSqN8UZ805Lo3DMKcRWXgLdevuQ3aalGUqwnu72sF7vUjosZA

 72. Kalmi 007

  Kalmi 007

  25 napja

  Halkan jegyzem meg, h a motoros km órája is 130 feletti értékeket mutat, nem tudom őt megb@asszák-e, lehet ez kicsit öngól is lesz...

 73. Zoltan V.

  Zoltan V.

  25 napja

  Egy normális országban ezért a durva pénzbírságon túl letöltendő szabadságvesztés járna és végleg elvennék a jogosítványt. Magyarországon azonban az sem biztos, hogy van-e egyáltalán jogsija annak, aki az autót vezette. Hála Istennek, hogy jó ideje "a hanyatló Nyugaton" élek! Hiányzik a ráknak a magyar Balkán!

 74. Hans Sachs

  Hans Sachs

  25 napja

  100 év börtön utána felnégyelés. Soha többé ne vezethessen semmiféle közl. eszközt.

 75. Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Orbán Viktor Koldustarisznyája

  25 napja

  Van amikor már nem segít semmi, csak egy két méteres kötéldarab...

 76. Gábor Csécs

  Gábor Csécs

  25 napja

  Arra, hogy mi fog történni az audi sofőrjével nagyon kíváncsi vagyok!

 77. Peter Nedermann

  Peter Nedermann

  25 napja

  Amit én nem értek magán az értelmetlen akción felül (amiért tényleg megfontolandó a helyszini főbelövés): ez egy négyéves felvétel, hogyhogy csak most került elő? Ennyi ideig tartott az eljárás?

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   25 napja

   @Peter Nedermann Őrizetbe is vették, csak sajnos ki fogják engedni.

  • Peter Nedermann

   Peter Nedermann

   25 napja

   @Balázs Gaál Ahh, OK, köszi, erre nem gondoltam :)

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   25 napja

   A felvétel friss, nincs beállítva a dátum.

 78. J.G

  J.G

  25 napja

  egy becsületes ügyvéd (tudom paradoxon) elmagyarázza hogy megcsúszott és igazából megmente a többiek életét a lélekjelenlétével, vagy szemébe sütött a nap stb.

  • J.G

   J.G

   19 napja

   mit mondtam hogy ő lesz a hős a végén, hogy "megmentette" a motorost, és persze hirtelen egeszsegugyi problemaja volt es a korzahba sietett... index.hu/belfold/2021/07/06/veszprem-megye-8-as-fout-audi-elozes-eletveszelyes-manover-bunugyi-orizet-megszolalt-a-sofor/

 79. Don Dog

  Don Dog

  25 napja

  instant venném el a jogsiját örökre! Erről kéne konzultációt indítani....

 80. Ádám Horváth

  Ádám Horváth

  25 napja

  Na, igen. A kokaintól az ember legyőzhetetlennek és tévedhetetlennek érzi magát. Ezért sem ajánlott a szer hatása alatt autót vezetni. Szerintem az ember tiszta fejjel ilyen kamikáze manővert természetéből adódóan nem fog bevállalni. Nagyon komoly gond van az utakon, a rendőrök pedig hónapok óta el vannak tűnve.

 81. Sors Sors

  Sors Sors

  25 napja

  Öt év börtön alsó hangon... Jogsi örökre elvétele és X millió forint bírság, és akkor még jól járt az illető rohadék.

  • Minimaci

   Minimaci

   25 napja

   Sajnos nem lehet öt, csak maximum három...

 82. Oszkár Kolompár

  Oszkár Kolompár

  25 napja

  A motorosoknak nincs jobbratartási kötelezettség? Bocs bringázok jogsim sincs.

 83. Doncseczakos antal

  Doncseczakos antal

  25 napja

  Egyszer télen, hóesésben vonatpótló autóbusszal mentem haza. A buszos előzött egy lassabban haladó személygépkocsit, mire az ezt látva padlógázt nyomott. Szinte látszott, hogy nem bírja elviselni azt, ha megelőzik, de azelőtt nyugdíjas csiga módjára mozgott az úton.

 84. Valentine Dirk

  Valentine Dirk

  25 napja

  Orsós Ignác,amikor siet élete legjobb üzlete,egy Swift katalizátora felé.

 85. Big Mac

  Big Mac

  25 napja

  Ennyi okos közlekedési szakértőt... zárón nem előzünk az tény, viszont mint látható,nem jól mérte fel A távolságot és így éppen hogy vissza tudod sorolni a motoros elé! Az viszont szintén látható hogy nem látta a másik motorost,így reflexszerűen ránthatta el a kormányt hogy ne vágja seggbe! Nem mentegetni akarom,viszont ez az ember,majdnem biztos hogy ezelőtt egy jóval kisebb teljesítményű autót vezetett, ekkora teljesítményt még nem tud kezelni de most azt hitte hogy az övé a világ “mer’aZAUDI” és majd most Ő megmutatja! Teszem hozzá hogy egy ilyen vészhelyzet esetén olyan beszűkült tudatállapotba kerül az ember,hogy a környezetét nem tudja sem felmérni,sem felfogni, csak ösztönösen cselekszik!

 86. madi _2049

  madi _2049

  25 napja

  Nem lehetne lakossági kövezést kiszabni rá? Ülhet a szutykában is, legalább tovább tart.

 87. Kiwictor

  Kiwictor

  25 napja

  Kezdésnek letöltendő + gépjármű elkobzása, utána jöhetnek az olyan viccek, mint a jogsi elvétele.

 88. Péter Tankó

  Péter Tankó

  25 napja

  DRIVER LICENCE

 89. Péter Bicsák

  Péter Bicsák

  25 napja

  www.origo.hu/auto/20210629-azonnal-leptek-a-rendorok-maris-lecsuktak-a-8as-ut-amokfuto-audisat.html

 90. László Győri

  László Győri

  25 napja

  Mekkorát mentett a sofőr, volt lélek jelenléte, itt kezdődik a tudás...

 91. Mr. Grabowsky

  Mr. Grabowsky

  25 napja

  Hogy van az, hogy az ilyen parasztok mindig túlélik, de akivel összemennek azok sajnos ott maradnak?

  • Attila Nagy

   Attila Nagy

   25 napja

   Nem törvényszerű

 92. madafaka992

  madafaka992

  26 napja

  Ezt a helyszinen ki kell végezni majd felakasztani

 93. Erik Cartman

  Erik Cartman

  26 napja

  Hátravinni! Agyonlőni!

 94. Attila Nemeth

  Attila Nemeth

  26 napja

  Autólefoglalás + bünügyi költségek.. 3-5 év letöltendő börtön, vezetéstől örökre eltiltás, ha mégis vezet 10 év.

  • Minimaci

   Minimaci

   25 napja

   Max. 3 év adható... az eltiltás lehet örökös

 95. Gábor Sági

  Gábor Sági

  26 napja

  A Rendőrség remélem indít eljárást!

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   25 napja

   Őrizetbe vették...

 96. kreutzere

  kreutzere

  26 napja

  Nem tudjuk az előzményt!! /s

 97. Frank Farago

  Frank Farago

  26 napja

  Őrült ember az is, aki a világ legdrágább üzemanyag árai mellett a világ legidiótább sofőrjeivel teleszemetelt magyar közutakon közlekedik.

 98. soldika

  soldika

  26 napja

  Faszt szidjátok azt a szerencsétlen audist...hát nem látjátok H beakadt a tempomat ??

 99. Dóra Hakhamov

  Dóra Hakhamov

  26 napja

  Se lát se hall Dömötör. Kettős záróvonalnál előzni.Az igen!A kolléga kissé bátor volt de biztosan tudatmódosítóval tette. Mert észnél biztosan nem volt. Aztakurva😲😲

 100. Viktor Varga

  Viktor Varga

  26 napja

  5 év letöltendő és örökös vezetéstől eltiltás.

Következő