Elhagyni a tetőről, majd összeszedni a kerékpárt nem jó móka az M3-ason

Megjegyzés 

 1. Bp-i Autósok Közössége

  Bp-i Autósok Közössége

  27 napja

  Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt tegnap, a koraesti órákban az M3-ason, Pest felé, Gyöngyös környékén. A pálya tempója igen haladós volt ezen a részen, szóval szerencse hogy nem történt baleset. A kerékpárt kihalászta a gazdája. Ezzel a videóval hívnánk fel a figyelmet, a kerékpárok (ez most nagyon aktuális), valamint egyéb tárgyak megfelelő, biztonságos rögzítésére. További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   9 napja

   @Donát Raáb bakker ? autópályán gyalog? és mégeg is állítja a forgalmat ? ezt szarrábüntetném nem megfelelő rakományrögzítésért

  • Donát Raáb

   Donát Raáb

   27 napja

   Nem jó móka, de helyesen tette, hogy a balesetveszélyt jelentő idegen tárgyat eltakarította az útról. Követési távolság, és figyeljünk egymásra, ill. az út történéseire!

 2. Garázs Géza

  Garázs Géza

  9 napja

  talán fell kellene venni a sárga mellényt mielőtt kimegy gyalog az autópályára ? ugye

 3. Garázs Géza

  Garázs Géza

  9 napja

  a biciklist szarrábüntetni ! nem tartotta be a rakományrögzítés szabályait! itt nincsentség !életveszélyt okozott !

 4. Steven Steven

  Steven Steven

  20 napja

  Hagyta volna ott? Ha meg ott hagyja az a baj...

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   9 napja

   rendesen kell rögzíteni

 5. xsonzoloster

  xsonzoloster

  22 napja

  Otthagyni még veszélyesebb....

 6. sunsunny sunsunnyphoto

  sunsunny sunsunnyphoto

  24 napja

  0:29 A fene se vinné így a bicó, elmerogyott egy megoldás...

 7. Robert Schäffer

  Robert Schäffer

  24 napja

  Inkább tegye ezt mint hogy ott hagyni és páran bele rongyolnak az úton fekvő bringába.

  • Robert Schäffer

   Robert Schäffer

   9 napja

   @Garázs Géza Mint mondtam ""INKÁBB"! Egyik sem jó sem ideális szituáció. Itt mindkét eset tragédiával végződhetettt volna. Ezt amit csinált kicseszett veszélyes volt, de ez az amit húgy hívnak "kár mitigálás" És látom erősen alábecsülöd az itthoni igazságszolgáltatási rendszert. Van bőven vele probléma, de ennyire nem agyhalottak. Ne viccelj!

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   9 napja

   és ha elütöm ? meghal? én ülök érte ,mert ő volt felelőtlen? ne viccelj

 8. J F

  J F

  24 napja

  4/1 nem olyan rossz az arány

 9. Zoltán Fülöp

  Zoltán Fülöp

  25 napja

  Én mondom az a Robin bringája!

 10. Gábor Pintér

  Gábor Pintér

  25 napja

  Nem biztos hogy elhagyta, lehet hogy találta és ha már ott van megállt.

 11. Zso Ko

  Zso Ko

  25 napja

  Na ja, mit várunk, mikor sokan 200Ft-os gumipókot, meg gagyi kötegelőt használnak. Nyomja az import szarjának, megállni már nem módi, ellenőrizni esetleg a felhajigált cuccokat. Olyan büntetést vágnék hozzá, hogy megemlegetné. Fel kellene már fogni, hogy ilyenekkel nem szórakozunk, az autózás veszélyes üzem! És igen, nekem sosem esett le egy ~30kg-s tárgy az autómról, ráadásul az autópálya közepén...

 12. Zoltán Bakó

  Zoltán Bakó

  25 napja

  Vajon hányan hagyták volna ott? (én nem) Aztán kérdés az is, hogy bemenni érte a lassan csordogáló kocsik közé - konkrétan egy elé! - a nagyobb szabálysértés, vagy otthagyni akadálynak?! (a válasz minden értelmes ember számára egyértelmű!)

 13. Szabolcs Hollósy

  Szabolcs Hollósy

  26 napja

  Mekkora lúzerek vannak, hogy a sok cipelt kacatjaikat nem képesek rögzíteni normálisan.

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   9 napja

   magyar , leszarom a másikat világ van itt

 14. Diplomás Kommunista

  Diplomás Kommunista

  26 napja

  Egyszer én is elhagytam a bringám kb 120-s tempónál az M6 pályán. Szerencsére szombat délután kb 17 óra volt, gyenge forgalom. Az autónak nem lett baja, de a bringa mindkét felnijét cserélni kellett. Azóta mindkét kereket megkötöm kötéllel is hogy véletlenül se "guruljon" a bringa a tartón. A racsnis műanyag pillanatszorító nem sokat ér.

 15. Bálint

  Bálint

  26 napja

  Na hát ez az! Ezért nem értem a sok agyhalottat a pályán, mikor fent a tetőn 2-3 bringa (vagy hátul) és nyomja neki mint süket a csengőt… 150-160as tempónál leszáll a bringa, elég komoly balesetet tud okozni… Nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet belátni, ha bicajt szállítok akkor egy biztonságos 100-110es tempóval megyek.. ezt bele kéne kalkulálni az indulásba.. (tisztelet a kivételnek)

 16. Józsi The Rocket

  Józsi The Rocket

  26 napja

  Jöhetnek a tippek mi történt... Nem sikerült elolvasni mekkora sebességre van minősítve a bringa tartó vagy az M3 fantasztikus minőségű aszfaltja miatt pottyant le...

 17. Attila Nemes

  Attila Nemes

  26 napja

  A kerékpár szállítókat menetirány szerint kell felszerelni a tetőre, mert csak úgy tartanak biztonsággal! Ezt sokan nem tudják sajnos.

  • Attila János Szabó

   Attila János Szabó

   24 napja

   Ezért szeretem a vonóhorogra szerelhetőket. Azzal a 160 is sima liba.

 18. Gabriel Derdák

  Gabriel Derdák

  26 napja

  Ezt az esetet is egyértelműen a kerékpársáv hiánya okozta! Hasznos dolog lenne (egyértelműen nullára csökkentené a személygépjármű baleseteket), ha a belső sávot BKK, a külső sávot buszsávvá, a leállósávot pedig kerékpársávvá alakítanák át.

  • sjsajhdas haggagya

   sjsajhdas haggagya

   26 napja

   kari feri te vagy az?

 19. Fodor Sándor

  Fodor Sándor

  26 napja

  Elhagyni nem jó, de otthagyni még rosszabb lett volna !!!!!!!!!! :(

  • Fodor Sándor

   Fodor Sándor

   9 napja

   Egyetértek. :)

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   9 napja

   talán rögzíteni? 1000Ft egy rendes spanifer !

 20. Legyen Jobb a Közlekedés

  Legyen Jobb a Közlekedés

  26 napja

  Lezuhanó létrával, gerendával, betondarabbal, jégtáblával és kidobott szeméttel néztem már farkasszemet, de kerékpárral még nem...

 21. Michele Lagorio

  Michele Lagorio

  27 napja

  Nekem van egy ismerősöm aki a szörf deszkát hagyta el az M7 - en😁😁 Ment mint az állat, le szakadt a tető csomagtartó is vele együtt. Majdnem meg lincselték 😁 Mondjunk meg is érdemelte volna..

  • Attila János Szabó

   Attila János Szabó

   24 napja

   @Minimaci Végső állomás jelenet klasszik.

  • Minimaci

   Minimaci

   27 napja

   Nem csodálom... képzeld el, amikor három kocsival mögötte a szörfdeszka landol, és átveszi az utas arcának a helyét...

 22. Alex Alex

  Alex Alex

  27 napja

  Ebban az a gond, hogy továbbmenni és a bringát otthagyni pláne nem jó móka.

 23. Lajos Kovács

  Lajos Kovács

  27 napja

  Ne. Piross. Karikázz. Kérlek. Szépen. Stop.

 24. TrojaiTrafo

  TrojaiTrafo

  27 napja

  Mások szerint, jó kerékpározni ott is..... :-)

 25. atyavilaag

  atyavilaag

  27 napja

  Tetőcsomira teszem a bicajt, mert az olyan trendi, de annyi eszem nincs, hogy rendesen rögzítsem. Igaz, nem kell hogy eszem legyen, mert én öntudatos környezetvédő vagyok, és az egészségemért is teszek a bicajozással, szóval mindenki kapja be. Leesett, hát leesett, és a többiek a hunyók, ha baleset van, mert én a bringás vagyok.

  • Mr Ford Shelby

   Mr Ford Shelby

   20 napja

   Olyanról nem hallottál hogy valaki szimpla kikapcsolódásként, vagy épp a tekerés öröméért körbe tekeri a Tisza tavat, vagy csak megy pár kmrt a családdal a Balaton parton? Nincs egy értelmes része annak amit leírtál.

 26. M L

  M L

  27 napja

  Ez az eset is azt a meggyőződést erősíti bennem, hogy a biciklizés veszélyes dolog, és a biciklisek is veszélyesek! Nem csak magára a delikvensre veszélyes, hanem a közlekedés többi résztvevőjére is! Nagyon várom már azt az időt, amikor az egész országot behálózó kerékpárút elkészül, és a sok idióta dacból tekerő vadorzó - no meg a vaklégy öreglányok - letakarodnak a gépjárművek számára épült közutakról! Ez természetesen csak utópia! Soha nem lesz elkülönítve a biciklis kisebbség! Sőt még extra jogokat is követelnek/kapnak maguknak (egyirányú utcában szembe mehet, 1,5 méter oldaltávolság (!?), nagykörúton saját sáv, stb.) Nem ismerős ez valahonnan??? A gyengék követelnek erős jogokat, a kisebbség akarata érvényesül a többségi társadalom érdekeivel szemben, a deviancia válik normalitássá.... Engem bosszant ez a világrend. És nem erősödik a vonzalmam a feszülős-gatyás ostoba-fejfedős biciklis divat iránt sem!

  • Attila 3 Bit

   Attila 3 Bit

   26 napja

   Komoly problémák vannak a fejedben drága barátom. Kisebbség? Miért is? És akkor akik nem biciklisek azok a nagyurak? A biciklisek veszélyesek? Szerintem a többi jármű veszélyes, akik nem bírják elviselni az úton a kerékpárosokat, és minden erejükkel le akarják túrni őket az útról, akár életveszélyes manőverek árán is. Gépjárművek számára épült utak? Ezt ki mondta neked? Ki kell ábrándítsalak, az utak mindenki számára elérhetőek. A közlekedés nem gépjárművekre és kerékpárosokra oszlik hanem tudom kikre? Normálisan és biztonságoson, valamint ön és közveszélyesen közlekedőkre. Az utóbbi pedig mint gépjármű és biciklis kategóriában megtalálható. Csak a gépjármű ezzel nagyon könnyen ölni tud, míg egy kerékpáros legtöbb esetben max magát öli meg. Ez persze nem menti fel egyik kerékpárost sem a szabálytalanságok alól, csak éreztetni akartam a különbséget. Sajnos túl sokat képzelsz magadról. Nem a bicikliseket, hanem a te és a hozzád hasonlót kellene elkülöníteni a többi közlekedőtől és probléma megoldva.

 27. Csilla F.

  Csilla F.

  27 napja

  Kb 20 évvel ezelött már lehetett kapni zárat a biciklitartóra, ami megakadályozta, hogy leessen. Illetve mi mind a három biciklit össze is fogattuk a kerékpárzárral… kisebb az esélye, hogy megszökik vagy megszöktetik a kocsi tetejéröl 🤣

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   9 napja

   neked van eszed, ennek nem volt

 28. gepesz80

  gepesz80

  27 napja

  Legalább akkora felelősségérzete volt a bicikli rögzítése során, mint amikor mások a külső sávban elrobognak a leállósávban veszteglő jármű mellett. Vagy mikor sötétben félreáll valaki tompított fényszóval a helyzetjelző helyett.

 29. sodoma75

  sodoma75

  27 napja

  Tekerni? Ugyan! Felbassza tetőre, legurul a helyre, teker 5km-t, bezabál, beiszik, oszt ő a k..va nagy sportember!

 30. Sandor Gera

  Sandor Gera

  27 napja

  Mert a biciklis nem szállt......ja de szállt....😂

 31. fikkentag

  fikkentag

  27 napja

  Azt nem értem, hogy ha valakinek van pénze autóra, akkor miafasznak visz magával bringát is? Fél, hogy lerobban?

 32. Csimpifon Ritmikus

  Csimpifon Ritmikus

  27 napja

  Jó kis Lidlis bicajtartó....

 33. lmonoki

  lmonoki

  27 napja

  Hoztam egyszer ismerősömet költözés miatt tetőn a bringájával, rendes bringatartóban, rendesen rögzítve. És nem 160-nal az autópályán..

  • fikkentag

   fikkentag

   27 napja

   Hogyan rögzítetted az ismerősödet a tetőhöz? A bringán ül, vagy a bringa mellé kötözted?

 34. Szabó Panna

  Szabó Panna

  27 napja

  És vágod, egy tanuló kocsi előtt...

 35. Ferenc Nemes

  Ferenc Nemes

  27 napja

  Mr. Kamikaze.

 36. Hannibal

  Hannibal

  27 napja

  Na told el a biciklit...

 37. Milán Biber

  Milán Biber

  27 napja

  Az egy Merida Dual Thrust?? AZ A ROBIN BICIKLIJE!!!!

  • Attila János Szabó

   Attila János Szabó

   24 napja

   hubuild.info/cycle/vide/odvNoWSVq6mrer4&ab_channel=HamKoHamVIDEO Sok szerettel egy pörgős dal neki, meg mindenkinek aki szereti Bástya uram őszinte kedvességgel. Szia Uram!

  • Tamás Németh

   Tamás Németh

   27 napja

   bazdmeg!*

 38. Csin Csilla

  Csin Csilla

  27 napja

  Erről a kerékpáros balfaszról jut eszembe. hogy felénk van egy víziló házaspár aki folyton kerékpározik. Minél többet tekernek annál dagadtabbak, mert hát utána megy ezerrel a zabálás. Nem semmi 100-200 kmtert is letekernek. A nő vagy 130 kg és a faszi is veri a 120at pláne alacsonyak is. Amikor eljön a tél tiszta depisek, mert csak a szoba bringa marad nekik, ilyenkor vagy 20 kg túlsúly van rajtuk. Annyi lenne az egész, hogy ésszel kell táplálkozni és nem kell szétkerékpározni magát feleslegesen az embernek.

 39. Roger Darkman

  Roger Darkman

  27 napja

  A kis pugo örülhet, hogy nem pattant fel bringára és nyomott egy kövér büntit az emberünk. Vagy nem intett be mint a korábbi.

 40. 207gtr

  207gtr

  27 napja

  Bár én nem tetőn szállítom, hanem vonóhorgos megoldással ennek ellenére nálam volt olyan, lefittyedt róla de nem eset le mert a kerekeknél elég jól rögzítettem. Azóta nem csak többször ellenőrzöm a szállító gyári rögzítését, hanem extra rögzítéssel is megtámogatom a gyárit. Célszerű bicó szállításkor lassabban menni, pont az ilyen esetek végett. Sokszor látom hogy aki szállítja és nem lakókocsival az tolja neki a pályán mintha rajta se lenne a bringája.

  • 207gtr

   207gtr

   24 napja

   Nekem ez a változat van www.decathlon.hu/kerekparszallito-euroway-923--id_8176979.html A lefittyedős eset után többször is átnézem a rögzítést.

  • Attila János Szabó

   Attila János Szabó

   24 napja

   A bringát rögzítem a kerekeinél a szállítóhoz, a kampókkal a szállító vasához és egy piros hevederrel még át is kötöm, úgy rögzítem a kerékpártartóhoz. Pár év alatt még egyszer sem lazult meg. www.decathlon.hu/kerekparszallito-tow-voyage-id_8386330.html

 41. Elcseszett Világ

  Elcseszett Világ

  27 napja

  Az a baj ebben az országban, hogy pár éve minden agybeteg összekötötte az egészséget a kerékpározással. Ha autóval megy xy kilométert akkor is vinni kell azt a rohadt kerékpárt, mert gyalogolni már nem képes ő nagysága. Villogás a drága 200 ezer ft feletti bringákkal, pózolás a facen, hogy ez a trendi és a menő. Ha kirándulok akkor addig megyek, hogy maradjon egy kis séta is a környéken, nem kell majomkodni kerékpárral. Elég reggelente munkába menet kerülgetni a sok sötét emberkét.

  • 002 gabor

   002 gabor

   20 napja

   @Péter Simon Félreértetted. Én mozgás és sport párti ember vagyok. Sokan kizárólag csak a látvány miatt viszik magukkal. Mindössze a sarki kocsmáig teker el, mert a bicikli vezetőjének szabad inni. (60-70 m távolságra) A másik vidéki ismerős minden nyáron egy héttel a nyaralás előtt felrakja az utánfutójára a Jet Ski-t, aztán le-fel autózik a városban. Nyaralás után egy hétig ugyanez a helyzet. Mindenki rajta röhög. Ezekről beszéltem. Nem a valódi sportemberekről.

  • Attila János Szabó

   Attila János Szabó

   24 napja

   Képzeld el, ha elmegyünk nyaralni, akkor a környéket klasszabb felfedezni kerékpárral és mozogsz és addig sem üzemanyagot égetsz el. Ha tehetem a munkahelyemre is bringával megyek autó helyett és nem sokkal lassabb.

  • Péter Simon

   Péter Simon

   27 napja

   Tényleg, nehogymár az emberek jól érezzék magukat egy aktív kikapcsolódás vagy sportolás során, még a végén élvezné az életet a parasztja... Hogy egyeseknek tényleg semmi nem jó :D ja és 200k nem egy drága kerékpár, kb ott kezdődik amivel már élvezetes a tekerés, de valaki mindjárt megmagyarázza hogy a 25 kilós csepelekkel is el tudtak tekerni a Don-kanyarba meg vissza és amúgyis régen minden jobb volt!!4!!4

  • 002 gabor

   002 gabor

   27 napja

   Pontosan. Viszik a Balatonra a nyaralóba a kerékpárokat (nem hagyják ott, minden hétvégén jól láthatóan hozzák-viszik), majd ott annyiból áll a nagy egészséges életmód és a kerékpározás, hogy elugrik a sarki kis közértbe, vagy a kocsmába néhány doboz sört venni/meginni.

 42. András Bíró

  András Bíró

  27 napja

  Láttam hasonlót én is, csak ott két bicikli volt a belső sávban a korlát mellett. Nem irigylem azt, aki elhagyta őket, jó móka lehetett összeszedni.

  • M.Gábor

   M.Gábor

   27 napja

   Legalább le volt zárva? 😀

 43. Magyari1

  Magyari1

  27 napja

  már megint, ... mi folyik itt gyöngyösön, arra úgy is csak orkok vannak!

  • Balázs Bartha

   Balázs Bartha

   27 napja

   Igen, mi errefelé mind azok vagyunk

 44. István Unger

  István Unger

  27 napja

  Sokkal olcsóbb volt neki mint 1500 bèrelni a tó körül

  • Attila János Szabó

   Attila János Szabó

   24 napja

   Nem olyan bringát lehet bérelni 1500 forintért, amilyen nekem van.

  • István Unger

   István Unger

   26 napja

   Reàlis a szàmolàs, a kerèkpàr javítàsi költsège, plusz a tetőcsomagtartó sem kevesebb, főleg ha csinàlt volna egy kisebb balesetet akkor màr meg van a több èves bèrlès is. Amúgy meg 1500 per nap Gàrdonyban, heti bèrlès ezer pènz. Ha meg nyomor van jön a kölcsönző a csere bringa azt mehetsz tovàbb.

  • Zoltán Szaller

   Zoltán Szaller

   27 napja

   Napi 1500 Ft-tal számolva (de inkább 2000 Ft lesz az városi bringára, országútira meg 4000), egy hétre, négy személynek az 1500x7x4=42 000 Ft. Plusz a kaució, ami az eladási ár. Jó, azt visszakapod, de addig sem neked kamatozik. Tehát igen, sokkal olcsóbb vinni.

 45. Ruskó Gergő

  Ruskó Gergő

  27 napja

  Otthon egyébként nem lehet leellenőrizni, hogy jól van e ráfogva? Oké apuka azt mondja, hogy a Szentlélek se szedi le, de én személy szerint azért körbe ütögetném rángatnám mindenhol, hogy biztos e hogy tart illetve a spanifer sem fog kilazulni. Meg azért hosszabb utakon ezt néha illik ellenőrizni

  • vetrókovács gergő

   vetrókovács gergő

   27 napja

   @Zoltán Szabó De, találkoztam, de mást nem tudok tenni, hogyha éppen el kell szálítani a bringát A-ból B-be, nincs jobb megoldás.

  • Zoltán Szabó

   Zoltán Szabó

   27 napja

   Sosem találkoztál még olyan csavarkötéssel ami kilazult? Általában ritkán szól előre.....

  • vetrókovács gergő

   vetrókovács gergő

   27 napja

   Ez a helyes mód, én is pont így szoktam, otthon megrángatni, útközben legalább óránként - másfél óránként ellenőrizni.

 46. tibor németh

  tibor németh

  27 napja

  A Tesco-s gumipók büntetett.

 47. Gócza László

  Gócza László

  27 napja

  Darwin-díj jelölt...

 48. PavelBryan

  PavelBryan

  27 napja

  A műszaki AN alfabéta biztos jól rögzítette a bicajt 😁

  • Árpi Posvári

   Árpi Posvári

   26 napja

   @krisz_1150gs értelemszerűen nem lett jól rögzítve, különben nem kéne leesine csak úgy, de tény, hogy lifegnek a biciklik az autó tetején, nem csak autópályán, városban is 50 km/h-nál is.

  • krisz_1150gs

   krisz_1150gs

   26 napja

   @Árpi Posvári Akkó nem megyünk pályára , ilyen egyszerű . Én is viszek 3-at ( 2 fenn 1 hátul ) . Bundeszon el 70-80 km/h-zok . Ott is libegnek .... Am szerintem gondatlan rögzítés ....

  • zalán ocskó

   zalán ocskó

   27 napja

   @Árpi Posvári attol fuggetlenul meg mindig nem surun hagyjak el az emberek. Meg lehet azt csinalni ugy hogy ne essen le...

  • Árpi Posvári

   Árpi Posvári

   27 napja

   Nézted már meg a biciklidet, ahogy a tetőcsomagtartón lifeg 130 km/órás sebességnél? Ugye, hogy nem :) :)

 49. Csaba Varga

  Csaba Varga

  27 napja

  ADAC teszteken megállapították már régen, hogy tetőcsomagtartón egy darab kerékpár szállítható biztonságosan

  • Zoltán Szaller

   Zoltán Szaller

   27 napja

   @tonyrulez69 Nem kizárt, hogy kettő már máshogy viselkedik. Pl. ha kvázi metronómként kezdenek viselkedni, és szinkronizálódnak, az egyik akár le is ugorhat a tetőről.

  • tonyrulez69

   tonyrulez69

   27 napja

   Miért, a kettő már máshogy viselkedik?

 50. Róbert Domonics

  Róbert Domonics

  27 napja

  Pesti autóstársak kedvéért elhullajtani egy biciklit nagyon ötletes dolog. Talán nem is éreznénk jól magunkat, ha nem esne be elénk naponta legalább 1 biciklis, életveszélyes szituációt teremtve. Egyébként jól éreznénk magunkat enélkül is…

  • Zoltán Szaller

   Zoltán Szaller

   27 napja

   A pösti biciklistársak meg a pösti autóstársakra szoktak ugyanígy panaszkodni. :) A Jóisten se tesz itt már rendet!

 51. Bence Konfár

  Bence Konfár

  27 napja

  Nyilvánvaló, hogy nem hagyja ott a mögötte haladó, a baleset elkerülése végett, elég egy kormányra diétás vagy rosszulreagalas, vagy szimplán vegigrongyolni rajta, nagyobb baj is lehetett volna

 52. Martello

  Martello

  27 napja

  A harmonikus élethez vezető út nem a bringás sávjában van

 53. Alkot Alkotman

  Alkot Alkotman

  27 napja

  Büntetőkerékpárszállítás

 54. Marcell K

  Marcell K

  27 napja

  De legalább romantikus naplementében hagyta el😂

 55. eyeles

  eyeles

  27 napja

  Valami hivatalosabb hozzáértő le tudja írni, hogy ilyenkor mi a teendő? Ha nem vagyok öngyilkos hajlamú, hogy beszaladjak érte kit kell hívni vagy mi a teendő A NAGY KÖNYV szerint?:)

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   9 napja

   @Mexpress ahhoz ész is kéne

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   9 napja

   mi? rendesen kell rögzíteni , és nem esik le!

  • Donát Raáb

   Donát Raáb

   24 napja

   @Alto Pallottola Nem is írtam, hogy ott kell hagyni. A kérdezőnek válaszoltam, hogy mi tehet, ha nem vállalja be, hogy bemenjen érte a forgalmi sávok közé. Ha mész 120-szal és elpottyan a bringa, akkor csak a megállás helye és a bringa között lesz távolság, amit veszélyes a pályán legyalogolni. Szedtem már össze furgonból kiesett szekrény a nulláson a középső és a külső sávból (nem is a sajátomat!), féltem közben...

  • Gábor Gusztáv Megyeri

   Gábor Gusztáv Megyeri

   26 napja

   @Mexpress Másrészt ilyen rakománnyal nem erőltetem a 140-150-es tempót, hanem mondjuk 100-110-zel "döcögök" maximum.

  • Attila Friedrich

   Attila Friedrich

   26 napja

   Akkor ami a leg kézenfekvőbb,jól kell rögzíteni,hogy bombabiztos legyen,aki balfék hozzá,az ne vigyen tetőn semmit.

 56. Márton Szigeti

  Márton Szigeti

  27 napja

  Sose szállítottam még így bringát, de ez a legnagyobb félelmem :D Inkább lehajtom a hátsó üléseket és bebaszom hátra, 2 bringával még működik :D

  • Szab Jaja

   Szab Jaja

   25 napja

   @Hallja Menjeninnen bolond lyukból bolond szél fúj...

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   25 napja

   @WarLock0722 Inkább magad ne etesd, mert nem olcsó... Mint már mondtam, troll az, aki bringásnak álcázza magát, de autóval megy tekerni... hadd ne mondjam, hogy ki él fordítva.

  • WarLock0722

   WarLock0722

   25 napja

   @Hallja Menjeninnen Azt hiszem neked aztán sikerült kimaxolni a "hogyan éljünk fordítva" dolgot :D Ez már annyira erősen troll-szagú, hogy kár lenne tovább etetni téged.

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   25 napja

   @Dewinto Fiatalabb koromban rengeteget kerékpároztam, de csak vidéken. Pesten ezt azonnal abbahagytam... ma már nem izgat ez a dolog, autós lettem.

  • Dewinto

   Dewinto

   26 napja

   ​@Hallja Menjeninnen Menj ki Bécsbe autóval + bicikli, majd szállj fel vonatra, biciklivel együtt, irány Passau, tekerj le 5-6 nap alatt kényelmesen a Duna mentén, Európa egyik legszebb és egyik legjobb minőségű kerékpár útján, és garantálom életed egyik legjobb kerékpáros élményét szerzed meg!

 57. Daczi Norbert

  Daczi Norbert

  27 napja

  Az egy Merida dual thrust?

  • Jeno Arva

   Jeno Arva

   23 napja

   Slenderman elvitte

  • Adam m

   Adam m

   26 napja

   Az viszont a mi biciklink!

  • Feri0821

   Feri0821

   27 napja

   Idejösztök, aztán mindegyikre azt mondjátok.😂

  • Zoltán Bácsi

   Zoltán Bácsi

   27 napja

   Egy ève.

  • Balázs Vajk

   Balázs Vajk

   27 napja

   Mikor lopták el a tiédet Robin?)))

 58. Illuminate

  Illuminate

  27 napja

  De otthagyni sem jó móka

 59. be hb

  be hb

  27 napja

  jar a minek ment oda dij.

  • Tamás Söllei

   Tamás Söllei

   27 napja

   Ott ahol laknak ott még nincs bicikli út muszáj elmenni oda ahol már van.ha már megvettük tekerjünk....

 60. Fekete Krisztián

  Fekete Krisztián

  27 napja

  Egész ügyes trükk, hogy kerékpárral feljusson az autópályára...😂

 61. Gyuri Rákóczi

  Gyuri Rákóczi

  27 napja

  Akkor hagyja az út közepén amíg nem megy át rajta egy autó és nagyobb balesetet nem okoz?😀

  • fikkentag

   fikkentag

   27 napja

   @atyavilaag Na látod, azon se csodálkoznék.

  • atyavilaag

   atyavilaag

   27 napja

   @fikkentag nem is biztos, hogy ő hagyta el...

  • fikkentag

   fikkentag

   27 napja

   Hatvan mellett? Nincs ideje rá, hogy átmenjen rajta bárki, kész csoda, hogy a bringa még ott volt az úton, amikor visszament érte fél perccel később.....

Következő