Aggódunk ezért a lányért... Reméljük soha többet nem csinál ilyet

Olvasónktól kaptuk az ijesztő fedélzeti kamerás felvételt, amit tegnap élt meg a valóságban.

"A Baross utca - Körút kereszteződésében történt az eset.

Én az éppen zöldre váltó lámpát néztem, nem feltételeztem azt, hogy balról jön egy kerékpáros, ezért már csak akkor vettem észre, amikor elég közel volt hozzám.
A mellettem jobbra haladó motoros meg gondolom, tőlem nem látta a kerékpárost, így majdnem sikerült összeütközniük.

Akkor azt hittem, hogy a kerékpáros a Baross utcán haladt egyenesen, és belement a pirosba, most a kamerafelvétel alapján láttam, hogy a szemben lévő kerékpársávról gondolt balra kanyarodni. Nem tudom, hogy mi járhatott a fejében."

- fűzte a videóhoz olvasónk.

További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: bpiautosok.hu

Megjegyzés 

 1. Bp-i Autósok Közössége

  Bp-i Autósok Közössége

  Hónapja

  Olvasónktól kaptuk az ijesztő fedélzeti kamerás felvételt, amit tegnap élt meg a valóságban. "A Baross utca - Körút kereszteződésében történt az eset. Én az éppen zöldre váltó lámpát néztem, nem feltételeztem azt, hogy balról jön egy kerékpáros, ezért már csak akkor vettem észre, amikor elég közel volt hozzám. A mellettem jobbra haladó motoros meg gondolom, tőlem nem látta a kerékpárost, így majdnem sikerült összeütközniük. Akkor azt hittem, hogy a kerékpáros a Baross utcán haladt egyenesen, és belement a pirosba, most a kamerafelvétel alapján láttam, hogy a szemben lévő kerékpársávról gondolt balra kanyarodni. Nem tudom, hogy mi járhatott a fejében." - fűzte a videóhoz olvasónk. További tartalmakért IRATKOZZ FEL CSATORNÁNKRA és kövesd weboldalunkat: bpiautosok.hu , valamint Facebook oldalunkat: fb.com/bpiautosok.hu

  • Bálint Kovács

   Bálint Kovács

   Hónapja

   Igazából mindegy, mert kerékpár sávból nem lehet közvetlen balra kanyarodni. Vagy át kell sorolni a balra kanyarodó sávba, vagy közvetett balra kanyar. Lakott területen kívül főúton meg leszállni és áttolni

  • Attila Bérczes

   Attila Bérczes

   Hónapja

   Kár érte aggódni. A hülyékért nem érdemes...

 2. Tihamér Labancz

  Tihamér Labancz

  16 napja

  Remélem még 5 kolyokkel fog megáldani minket.

 3. Csendes Elme

  Csendes Elme

  17 napja

  Kiszámolta 😊

 4. attila dömper

  attila dömper

  24 napja

  Azt hiszem ide tökéletesen passzol kedvenc idézetem az üvegtigris című filmből: Itt mindenki hülye?Itt? Mindenki. Ennyi zombit egy videóban, a kerékpáros, a motoros, és a rolleres mind szerepelhetnének egy új kasszasiker Hollyvood-i horrorfilmben.

 5. Laceek

  Laceek

  24 napja

  Csak egy átlagos Budapesti bringás. Lehet szabadnapos biciklis futár .

 6. Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Orbán Viktor Koldustarisznyája

  25 napja

  Mi itt a gond? A hölgyike nagyon ügyesen játsza az orosz rulettet.

 7. welsh shogun

  welsh shogun

  26 napja

  ezen a sárgán még átérek, gondolta, ja hogy most nem autóval volt

 8. Joseph Frank-Schenker

  Joseph Frank-Schenker

  27 napja

  Bízok benne,hogy valami nagy vassal kilapították. Spártai hegy (Taigetosz)már csak turista látványosság sajnos. Én beüzemelném újra. Ez egy idióta

 9. Péter Kardos

  Péter Kardos

  27 napja

  Nem kell aggódni érte, sosem volt normális... ez a természetes evolúció... a gyereke is ilyen pofátlan lenne. Ezek, amúgy nem valami kis bolygóról vagy más államból betelepültek? Vagy be vannak drogozva? Vagy simán ilyen hülye?

 10. lemusz

  lemusz

  27 napja

  Ejjj, ezek a holland szurkolók...

 11. János

  János

  27 napja

  Én is aggódok miatta. Hogy véletlen örökíteni fogja a génjeit. Neki ebből annyi jött le, hogy csom barom rárontott és majdnem elütötték.

 12. Legyen Jobb a Közlekedés

  Legyen Jobb a Közlekedés

  28 napja

  Őt sem a covid fogja elvinni, hanem a 913-as trolibusz. Sajnos már agyhalott a csaj, a társadalom közveszélyes tagja, de hát a természetes szelekció mindig utat magának, még ha az fájdalmas is.

 13. XT

  XT

  28 napja

  Ebben az a legszomorúbb, hogy láthatóan fogalma sincs arról, hogy mi a gond ezzel a manőverrel.

 14. lmonoki

  lmonoki

  28 napja

  Ideális donor lesz, csak a koponyája törik össze, a szíve, mája, veséi és egyéb szervei sok embert fognak megmenteni.

 15. Kiss Béla

  Kiss Béla

  28 napja

  Én amiatt aggódom,hogy úgy tűnik nem működik a kontraszelekció..MInél több videó kerül fel ide annál inkább elhiszem,hogy ideje feladni a reményt.

 16. Zoltán Misinszki

  Zoltán Misinszki

  28 napja

  Ezen nincs mit csodálkozni! A biciklisek mindenféle KRESZ oktatás, vizsgázás nélkül vehetnek részt a közúti közlekedésben!

 17. Grafo

  Grafo

  28 napja

  Azért itt van ám más is. A motoros se különb, nagy gázzal körbenézés nélkül durr bele, a tyúk méltó párja. De a rolleres is szép mutatvány a kép jobb szélén. át a zebrán, majd rá az útra.

  • Grafo

   Grafo

   17 napja

   @Minimaci Semennyire sem bántottál meg. A hallás hiánya smafu, szinte lényegtelen, teljes életet lehet élni attól. Mindenkinek meg kell győződnie minden kereszteződésben, elsőbbségi helyzetben, hogy megadták-e neki amit meg kellett, vagy jön esetleg egy vadbarom, vagy egy mentő aki pontosan ugyan olyan gyorshajtó mint a Dózsa György úti, csak legálisan, és meg kell róla győződnie, hogy nem okoz balesetet. Akik felhúzott ablaknál bömböltetik a magnót azok sem hallanak semmit a nénóból! Akik menet közben telefonálnak teljesen mindegy, hogy kihangosítóval vagy kézben, azok sem "hallanak" mert a telefonra figyelnek! Aki veszekszik valakivel a kocsiban, az sem "hall". Elvonják mindnek a figyelmét. A mai kocsik eleve rettenet módon zajszigeteltek, klímázás miatt felhúzott ablakkal járnak, de a klíma motorja hangosabb a kocsi motorjánál is. A kasztnik olyan rosszak, hogy nem lehet tisztességesen kilátni, de minő meglepő, egytől egyig ordít a formatervezésről az "erőszak". Miért van annyi fekete-sötét autó? Hogy még véletlenül se lehessen látni? Betiltanám azt a színt. Mindenki ész nélkül megy, játsza az agyát, hülyegyerekkel van tele az út. A gyalogosokat is fel kellene pofozni, ha úgy mennek át a zebrán, hogy nincsenek tekintettel a forgalomra, ha nem néznek körül mielőtt lelépnek, és folyamatosan, miközben átmennek a zebrán. Nincs, nincs ész. Nincs józan paraszti ész.

  • Minimaci

   Minimaci

   17 napja

   @Grafo Köszönöm a felvilágosítást! Szorosan ugyan nem tartozik a tárgyhoz, de mindenképpen érdemes tanulni belőle. És bocsánatodat kérem, ha a köznapi, ám téves szóhasználatommal, vagy tudatlanságomból eredően megbántottalak, nem volt szándékos. Viszont értelmet nyert az a megállapításod, hogy vannak, akiknek ilyenkor is körül kell nézniük. Ám nem tudom letagadni, hogy nekem furcsa, amit írsz, hogy akár hallókészülék nélkül is lehetne jogosítványt szerezni és vezetni, úgy, hogy semmit nem hallasz a külvilágból. Én nem tudok úgy vezetni, ha nem hallok ki a belső zajból; persze, azért is lehet, mert nem így tanultam. Ha valaki elve úgy tanul, hogy nem hall, csak lát, ő nyilván másként áll hozzá, és figyelemmel pótolja, amit a fülével nem érzékel. Az pedig minden kétséget kizár, hogy ha valaki az úton vadbarom, az saját döntése, és nem azért van, mert siket, vagy épp lassúak a reflexei.

  • Grafo

   Grafo

   19 napja

   @Minimaci Csak akkor, ha "süket" lennél. Nem árt ha tudod, hogy 1967 óta a siketeknek is lehet jogosítványuk, és van is, vezetnek is, méghozzá igen jól. Weltner Györgyné, Ivánkay Mária (nyolcszoros siketlimpiai pingpongbajnok, a nemzet sportolója) küzdött meg ezért. jochapress.hu/weltner-gyorgyne-ivankay-maria-en-voltam-az-elso-siket-aki-megkapta-a-jogositvanyt/ nekem hallókészülékem van, bele van írva a jogosítványba, hogy csak azzal vezethetek, hiszen nem "siketen" azaz hallókészülék nélkül vizsgáztam. Pont a nénó miatt. Ha készülék nélkül, levizsgáznék külön, akkor készülék nélkül is vezethetnék. És ha jól tudom, nem siket száguldozik a Dózsa György úton, nem siketek bünteőfékeznek, és kizárt, hogy áthajtsanak a piroson. Indítómotort szoktak sűrűbben cseréltetni a szervizben, mert ráindítóznak olykor, vagy tovább tekerik mint szükséges, de a mai kocsikkal már ez sem fordul elő olyan gyakran. Na és még valami. A rádiót se ők basztatják kvahangosan.

  • Minimaci

   Minimaci

   19 napja

   @Grafo Ha süket lennék, nem lenne jogsim, nem gondolod...?

  • Grafo

   Grafo

   20 napja

   @Minimaci De, az mindig baj. Nénó is jöhetett volna nem csak az öngyilkijelölt biciklis néni.

 18. Miklós Alföldi

  Miklós Alföldi

  28 napja

  Van baj! Péklapát...

 19. Gábor Tóth

  Gábor Tóth

  28 napja

  Azért a rolleres se semmi ahogy a zebráról rá megy az útra... végre kössék már jogosítványhoz a bicikli és elektromos rollerek használatát...

 20. Tibor Bocs

  Tibor Bocs

  28 napja

  Miért kéne aggódni.Tisztán látszik hogy van a bringán lámpa meg macskaszem is.

 21. janika36987

  janika36987

  28 napja

  A fekete fólia lehangoló. Láttam párszor, sajnos, kilógó fiatal végtagok, arrébb meg egy félcipő. Pedig még nem is élt.

 22. Zákaz Fajcit!

  Zákaz Fajcit!

  29 napja

  Inkább a normálisan közlekedőkért aggódom az ilyen agyatlan barmok miatt.

 23. FofukiGuJi

  FofukiGuJi

  29 napja

  Kár, hogy nem b@szta telibe a motoros a Darwin díjas hp-t.

  • Norbee E.

   Norbee E.

   29 napja

   Szar dolog ilyet mondani, de egyetértek!

 24. Ferenc Grünfeld

  Ferenc Grünfeld

  29 napja

  Vagy 6x elment a motoros mögött. Tud a lány.

 25. JutyubakkaR2D2

  JutyubakkaR2D2

  29 napja

  Kifogja nyírni valaki...

 26. Gabriel Derdák

  Gabriel Derdák

  29 napja

  Nem lehettek ennyire rasszisták. Meg homofóbisták. Miből gondoljátok, hogy lány? Csak azért, mert szoknyában van és van melle??

 27. Gábor Kaffka

  Gábor Kaffka

  29 napja

  Ahogyan azt korábban is mondtam…. BOLDOG KARÁCSONYT! 🤕

 28. znyikos

  znyikos

  29 napja

  Jól megbüntetöbiciklizte! 🤣🤣

 29. Róbert Béres

  Róbert Béres

  Hónapja

  Ez szerintem egy rekord, kb 10 másodperc alatt, a kamera három szabálytalkódott is rögzített. A hölgy, a rolleres, és a jobbról piroson érkező bringás. Zseniális. Az autósoktól vegyünk el egy sávot a körúton és adjuk EZEKNEK, a Baross útcán csináljunk Bringa sávot, nem buszsávot, abba sávba busz sem mehet. Én ezekre bevezetném a jogosítványt, a rendszámot, kötelezőt, és a műszakit. Rendszám alapján fel lehetne őket jelenteni. A hölgy esete kb mekkora büntetés lenne? Volt egy zebrán tekerés, piroson áthajtás, és egy dupla közuti veszélyeztetés.

 30. narancs5

  narancs5

  Hónapja

  Én vidéken láttam olyan bringást, aki a sárga jelzést meglátva 10 méterről belehúzott, hogy ő még ezen átér :D A keresztforgalom szépen megvárta a hülyét.

 31. Attila Tamás Makai

  Attila Tamás Makai

  Hónapja

  A sokat szidott futárok tudnak idegesítőek lenni, de tisztában vannak vele, hogy az ő lakatosuk a sebész. Van gyakorlatuk és mellettük szól, hogy nem akarnak meghalni. Viszont ez a kiscsaj és többezer társa azt sem tudja, hogy melyik bolygón lakik, bátran megy a semmibe mint lepke a lámpába.

 32. Csaba Dobos

  Csaba Dobos

  Hónapja

  Szmiogold dregasagom tudom hogy nagy a vonzero de nem szabad

 33. Zsolt Zárai

  Zsolt Zárai

  Hónapja

  Fergeteges forgatás: "Ne aggódj, ezek csak statiszták" :D hubuild.info/cycle/vide/oLTMl4ObvaybeMw&ab_channel=K%C3%B3csiJ%C3%B3zsef

 34. X Béci

  X Béci

  Hónapja

  Sajnálja a franc. Van elég belőlük.

 35. András Kardos

  András Kardos

  Hónapja

  Kedves budapesti autósok, ez elképesztő, a rollerekkel kapcsolatban már kommenteltem, sajnos itt lejjebb egy darab értelmes komment sincs, mindenki poént próbál csinálni belőle, de ez marhára nem az, egyébként elég szarul is megy itt sokaknak de hát nem veszi a lapot hogy égő, legyünk őszinték. EZ egy jármű ami közúton közlekedik ,szóval KRESZ VIZSGA kellene rá, így megkérdezném, ha már az emberek nem érik fel ésszel, akkor legalább az a PISZKOS GAZEMBER JOGSZABÁLYÍRÓ CSÜRHE FOGNÁ MÁR FEL, hogy szabályozni kellene, pl. kötelező kresz vizsgával ,amit érdemes lenne INGYENESSÉ tenni. Már csak azért is mert mások INGYEN PARKOLHATTAK KB. egy évig! Kérdezném hogy megkérdezik e a felelős gazembereket az üggyel kapcsolatban vagy megkérdezzük mi, hogy mért van lefagyva a proccesszor náluk??

 36. thatmaninblack

  thatmaninblack

  Hónapja

  A robogós is csúnyát esett volna...

 37. Viktor Pál

  Viktor Pál

  Hónapja

  Rengeteg ilyen van.

 38. Celebúr - WOT TŐGY-videók

  Celebúr - WOT TŐGY-videók

  Hónapja

  ..de azért a rolleres is megérte a pénzét

  • Attila 3 Bit

   Attila 3 Bit

   Hónapja

   Az biztos. Életemben nem láttam ilyen eszetlen manővert. Majdnem megölte az egész körutat.

 39. CoS D

  CoS D

  Hónapja

  szexi comb

 40. Devi Pe

  Devi Pe

  Hónapja

  imadom, hogy mindent szart meg kell ismetelni 5szor! nem 2szer, hanem 5szor! 5szor! 5szor! 5szor! 5szor!

 41. Andrea Varga

  Andrea Varga

  Hónapja

  Még telefonál is közben, vagy csak a hajacskáját igazgatja? 🤔

 42. Andrea Varga

  Andrea Varga

  Hónapja

  Én nem aggódok, ki fog esni a "selejtezőben", esélye sincs a "döntőre"!

 43. Újvári Krisztián

  Újvári Krisztián

  Hónapja

  7szer is megcsinálta...

 44. z l

  z l

  Hónapja

  Szivesen átrobognék rajta

 45. Zoltán Fülöp

  Zoltán Fülöp

  Hónapja

  "Flow"-ban hasítja a szelet-azért remélem nem ez az üzemszerű közlekedés nála,mert nagy kár lenne a csinos pofijáért:)

 46. gabeane3

  gabeane3

  Hónapja

  Kínában szoktak így menni, csak ott többen egyszerre

 47. Nagy Viktor

  Nagy Viktor

  Hónapja

  Én csak azt sajnálom, aki majd elüti és tönkreteszi az életét, ráadásul évekig járhat bíróságra...

  • Nagy Viktor

   Nagy Viktor

   28 napja

   @lmonoki Sem a lelekedbe, sem a fejedbe nem szeretnék belelátni... Tegyük fel, a bíróság felment, szerinted "normális ember" hogyan tud élni a tudattal, hogy megölt valakit ? Nekem van ilyen ember a rokonságomban. 40 éve gyötri a tudat, pedig semmit nem tehetett, teljesen vétlen volt. Könnyű butaságot kommentelni a fotelből..

  • lmonoki

   lmonoki

   28 napja

   Nem feltétlenül, ha van kamera felvétel hogy egy kamikaze bringás volt. Egy ilyen baromarc kiszelektálása csak jótett.

 48. Trokker Trokker

  Trokker Trokker

  Hónapja

  van igény donorokra. Seemmi baj,bicózál csak bátran...nem lesz gond....:)

 49. Goose Screamin

  Goose Screamin

  Hónapja

  Egyáltalán nem aggódom ezért a Darwin díjas húscafatért!! Azt sajnálnám aki ártatlanul kivasalja ezt az agyhalottat!!!

 50. Leslie Biketour

  Leslie Biketour

  Hónapja

  Nem kívánok neki semmi rosszat, de ha ez nála mindennapos, úgyis kivasalja valaki.

 51. Bulis Tukcsik

  Bulis Tukcsik

  Hónapja

  Ha feltalálják a teleportot,akkor az optikai kábelben fognak ütközni az emberek majd ? Vagy egyszerűen csak térütközés lesz ? Pl: megjelenik egy bicikli elsőkerék fejű robogó tank hátizsákos figura teleszkópos nyakkal, lába helyett robogókerékkel,keze helyett biciklikormánnyal,szeme helyén fényszórókkal,füle helyén indexxel ? Ilyenek lesznek ?

 52. Vigh David

  Vigh David

  Hónapja

  Mondjuk a zebrán Lime rollerezőért is lehet aggódni.

  • Attila 3 Bit

   Attila 3 Bit

   Hónapja

   Még jó hogy nem ölt meg valakit.....

 53. Attila Nemes

  Attila Nemes

  Hónapja

  Rossz kislány, nagyon elfenekelném az már egyszer biztos !

 54. Géza

  Géza

  Hónapja

  Ez a múltkori agyondiplomázott motoros huszár (villamosos sztori a rakparton) női verziója. Én csak úgy hívom őket " Alíz csodaországban".

 55. Eazy-E

  Eazy-E

  Hónapja

  Jó donor lenne.

 56. sodoma75

  sodoma75

  Hónapja

  de, fog csinálni! donorosodásig

 57. Lőcsei Zsolt

  Lőcsei Zsolt

  Hónapja

  Sajnos nem tanulnak (tanítják) meg közlekedni az embereket.... felnőtt egy generáció, aki tudatlanul a saját törvényei alapján közlekedik.... tisztelet a kivételnek....

 58. Martello

  Martello

  Hónapja

  Ilyen melleim lennének én is így tekernék... Úgy is megáll mindenki nézni 😁

 59. Abysmal qt

  Abysmal qt

  Hónapja

  Ki adta nem?

 60. Z Norbert

  Z Norbert

  Hónapja

  Aggódjon érte az anyukája, hogy ilyen h...e kislánya van. csak azt sajnálnám aki elüti, mert annak egy életre lelki trauma.

 61. Zoltan Janos Szabo-Racz

  Zoltan Janos Szabo-Racz

  Hónapja

  Erre nincs jobb szó: idióta 3.14csa!

 62. sunsunny sunsunnyphoto

  sunsunny sunsunnyphoto

  Hónapja

  0:09 Szőőőke s még a haját is igazítja...miért lepődtök meg??? :DDD

 63. zoli Vk

  zoli Vk

  Hónapja

  jáj,hát a kincsem randizni akar egy fiatal baleseti sebészorvossal,így a legegyszerűbb.

 64. Kalle Blomkvist

  Kalle Blomkvist

  Hónapja

  Tegnap délután a villamoson utazva láttam egy körúton bicikliző fehér sapkás, napszemüveges szőke lányt. Egy életérzés volt, ahogy ott kerekezett a forgalomban, egyből belezúgtam. Na most lehet hogy ez az a csaj. Akkor viszont lehet hogy kiszeretek belőle, mert lehet szociopata. :D

 65. Kata H

  Kata H

  Hónapja

  Ezen a felvetelen mindenki zombi.

 66. Német Richárd

  Német Richárd

  Hónapja

  Kár lenne érte.

 67. Alkot Alkotman

  Alkot Alkotman

  Hónapja

  Nők nem valók kerékpárra

 68. Alkot Alkotman

  Alkot Alkotman

  Hónapja

  Amikor minden mindegy

 69. darkgolem71

  darkgolem71

  Hónapja

  Az eszét a hátizsákjában tartja, láthatólag ritkán veszi elő ...

 70. Zoltán Kertész

  Zoltán Kertész

  Hónapja

  Boldog születésnapot neki!

 71. svenberger

  svenberger

  Hónapja

  Üsd el

 72. - Gr4phon

  - Gr4phon

  Hónapja

  Bízz magadban és minden sikerülhet! Légy önmagad! (Bónuszként egy laza rolleres mutatványt is láthattunk.)

 73. carvingski.hu

  carvingski.hu

  Hónapja

  Kurvára nincs ez rendben! Egyeseknek fogalmuk sincs az alapvető szabályokról. Itt is látszik. Igenis mindenkinek legyen kresz vizsgája, aki a közutakat bármivel is használja!

 74. totalkarband

  totalkarband

  Hónapja

  Azért a kamerás sem normál zöld jelzésen haladt át. :)

  • Attila 3 Bit

   Attila 3 Bit

   Hónapja

   Hanem?

 75. Magyari1

  Magyari1

  Hónapja

  stukázik!

 76. Jozsef Fekete

  Jozsef Fekete

  Hónapja

  A motoros nem ijedt meg nyomja tovább!!!!

 77. Black Lines

  Black Lines

  Hónapja

  Hozzám sietett csikló tornára.

 78. Lajos M.

  Lajos M.

  Hónapja

  Ő (is) pl büntethető utólagosan?

  • elegvolt2

   elegvolt2

   21 napja

   Ő SEM. Senki nem büntethető utólagosan, csak aki elismeri. Jó lenne már tudatosítani végre.

 79. László

  László

  Hónapja

  "Reméljük soha többet nem csinál ilyet!" - Dehogynem! Ezt is sportként űzi, a leszoktatás többnyire halálos...

 80. Robert Páncsics

  Robert Páncsics

  Hónapja

  Szervdonor. Mondjuk Ő érte páran sorba állnak. Friss zsenge, sziv, tüdő, máj .

 81. Csaba Szabo

  Csaba Szabo

  Hónapja

  Dehogy aggodtok

 82. Alkot Alkotman

  Alkot Alkotman

  Hónapja

  Megjött neki

 83. Tamás Novák

  Tamás Novák

  Hónapja

  😱Remélem apukája is látta 🤔 és...

 84. J. Balazs

  J. Balazs

  Hónapja

  Kellett volna neki egy jó nagy FFFFFFF.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Figyelmeztetés!!!!

 85. J. Balazs

  J. Balazs

  Hónapja

  Honnan tudjátok, hogy lány volt a motoros? Bukó volt rajta...😆😎

 86. Gábor Sipos

  Gábor Sipos

  Hónapja

  Sem az elektromos rollerhez sem a kerékpározáshoz nem kérnek KRESZ vizsgát. És ez baj! Legalább egy alapot taníthatnának a kedves közlekedőknek!

  • Politidisz György

   Politidisz György

   Hónapja

   @Gergely Kiss a bringások, rollerezők többsége is megáll a pirosnál. Dühítő az agyatlan kisebbség, az általános uszítás pedig nagyon rossz eredményt hoz, ami senkinek sem jó.

  • Gergely Kiss

   Gergely Kiss

   Hónapja

   @Politidisz György Az autósok többsége azért megáll a pirosnál. Persze itt is vannak kivételek :) De alapjáraton ha valaki az úttesten akar közlekedni, azért jó ha tudja, hogy milyen szabályok szerint mozog a többi közlekedő. És hogyan kéne neki is... Sokan úgy gondolják, hogy ez olyan mint a zebra, csak hosszában :)

  • Politidisz György

   Politidisz György

   Hónapja

   Az autósok többsége vizsgázott. Ehhez képest mi van?

 87. László Vályi-Nagy

  László Vályi-Nagy

  Hónapja

  Azért a rolleres is lehet hogy megérne egy misét…

 88. Csaba Lendvai

  Csaba Lendvai

  Hónapja

  Bicigli a faluba való! :-) :p

 89. jános Nagy

  jános Nagy

  Hónapja

  Ügyesen kikerült mindenkit, hol itt a probléma?

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   Hónapja

   A robogós majom se zavartatta magát... pedig simán telibe vághatta volna... most már utólag is.

 90. Zoltán Szaller

  Zoltán Szaller

  Hónapja

  Szemmel láthatóan vége a kovidnak, újra a természetes mederben zajlik az élet Bp utcáin.

 91. Gábor Martin

  Gábor Martin

  Hónapja

  Elszomorító, szégyenteljes a mai magyar "alle zusammen" morál. Javaslat: Aki közlekedni akar, az mind tanfizzon, vizsgázzon, mind viseljen rendszámot ha gyalog, ha kerekes. De ez is kevés, legyen egy darabig mindenütt MI kamera és az azonnal küldje a büntit. Pár hónap alatt be is állna a rend. Pár évtized alatt be is idegződne. A németek is fegyelmezetlenebbek voltak egykor, de valszeg Bismarck meg rendszabályozta őket. Megszokták, s adják is tovább a gyerekeiknek. Nincs más, a csürhe az csürhe, a kergenyáj addig nem gondolkozik, míg farkast, vagy juhászkutyát nem lát. Katasztrófa.

 92. Szabolcs Kőszegi

  Szabolcs Kőszegi

  Hónapja

  Ilyet egy vén banya csinált velem, a stop tábla ellenére elém gurult. Valószínüleg mostanába nem fog, mert a két gumija bánta és vele együt az éltét is megmentettem. Ha szépszóval nem megy.... Sajnos néhány hónap múlva egy zebrán áttkerve el is ütötték, kb 2 métrre az érkező kocsi elé tekert ki. Vannak emberek akin nem lehet segíteni.

  • Szabolcs Kőszegi

   Szabolcs Kőszegi

   Hónapja

   @Hallja Menjeninnen Azt már netudom. Nálam amikor a stop tábla mögül tekert ki elém, aztán rádudáltam még legyintget nekem, hogy mit képzlek magamról. Gondolom a zebránál is ez volt a terve csak i 2m-ren belül csapott ki. Itt már game over volt

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   Hónapja

   Legalább elpusztult?

 93. supla 91

  supla 91

  Hónapja

  Dehogynen csinál... ezeknél ez a természetes.

 94. Peti Kiss

  Peti Kiss

  Hónapja

  Erről csak Marla Singer jut eszembe a Harcosok klubja című filmből: - Az az életfilozófiája, hogy bármikor meghalhat.

 95. Norbert Bíró

  Norbert Bíró

  Hónapja

  Büntetö bicajos !

 96. Tyr Martis

  Tyr Martis

  Hónapja

  Szőke volt.. legyetek elnézőek

  • Hallja Menjeninnen

   Hallja Menjeninnen

   Hónapja

   Ja, biztosan felment benne a pumpa, amikor reggel a vécén volt.

 97. Blazs120gl

  Blazs120gl

  Hónapja

  A hölgy ellopta a show-t a jobb oldalon a bérrollerres zebrázótól és a jobbról érkező pirosozó kerékpárostól.

  • Zsolt Medgyessy

   Zsolt Medgyessy

   27 napja

   És a bringasávabn motorozóról...

 98. Trezol

  Trezol

  Hónapja

  Szerintem semmi nem járt a fejében

  • Dani

   Dani

   Hónapja

   ha még egy pár ilyet csinál egy klímahűtő fog járni a fejében....

 99. Moto Robee

  Moto Robee

  Hónapja

  Tipikus belpesti tudom a jogaimat de a kotelessegeim nem cimu sztori :(

  • Géza

   Géza

   29 napja

   @Politidisz György A hiszti azért kiválóan megy ahogy látom. :)))

  • Politidisz György

   Politidisz György

   29 napja

   @Géza Hát igen, túl hosszú volt a szöveg, ez nekem már gondot okoz. Még szerencse hogy az ilyen fénylő csillagok megmutatják a helyes irányt.

  • Géza

   Géza

   Hónapja

   @Pál Vizvári Kár, hogy itt merült fel ez a téma. Személyesen egy hideg lónyál mellett kifejteném neked, hogy kit és miért hívok libernyáknak, ami az én olvasatamban nem egyenlő a liberálissal.

  • Pál Vizvári

   Pál Vizvári

   Hónapja

   @Géza Moto Robee-nak szólt, de nem látszik valamiért...

  • Géza

   Géza

   Hónapja

   @Pál Vizvári Ezt nem tudom kitől kérdezed, de én külvárosi vagyok és itt nincsenek ilyen "Alíz csodaországban" fehérbringás, kamikáze luvnyák. Itt felénk jellemzően gombafejű, Lens Armstrong-nak öltözött, versenybringás TourdeFrance gecik vannak. :)))

 100. Viktor Kun

  Viktor Kun

  Hónapja

  Kár lenne a kis testéért!!!

Következő